• header

IN THE DANCE STUDIO

20140309-165216.jpg

Vi kör på som faaan idag! Har varit här sedan 10 imorse och än känner vi oss inte klara. Nu tränar vi inför program 3 vilket innebär att vi nu får göra lyft upp till midjan. Så det har vi övat på idag! Jag tror att det är i program 5 som vi får göra ännu högre lyft. Det blir läskigt haha!

Nu ska vi fortsätta. Hörs sen!

// We’re working out like hell today! I’ve been here since 10 this morning and we’re still not done. We’re training for program 3 now which means we can start doing lifts (not higher than his waist). So we’re practicing that today! I think it’s in program five we can do even higher lifts. That will be scary haha! We have to continue now so talk to you later!

51 Comments

Emilia

Så du räknar med att vara med till program fem ;) haha skoja klart du kommer va med dit. Du är jätte duktig och vi läsare röstar ju så det ska nog gå bra :)

Var har du köpt toppen? Jättesöt va den!

Reply
Q

Practice makes perfect!!!. keep up the hard work hon, it will be all worth it in the end!x

wwww.myclayexperience.com

Reply
Felicia

Har en tävling om ett superfint armband på min blogg just nu så kika gärna in på bloggen och kommentera så är du med!! =)

Reply
Emma

Det “blir” läskigt… Trevligt att du är så säker på att du kommer bli kvarröstad.

Kenzas svar: Nej det är jag verkligen inte, men jag tror och hoppas att vi gör ett tillräckligt bra jobb för att vara par nummer 2 att åka. Vi tränar stenhårt och vårt mål är att gå så långt som möjligt!

Reply
sanni

HVH och Emma, varför sticker den meningen så mycket i ögonen på er? Är man med i en tävling är det självklart att man satsar på att vinna/komma långt? Varför skulle Kenza kallt räkna med att åka ut så snabbt som möjligt, då kan hon ju lika gärna lägga ner och hoppa av, enligt er? Skärp er och låt folk satsa högt för att komma någon vart.

Reply
Nathalie

Vad tråkigt att du lägger energi på att svara på negativa kommentarer. Istället kan du väl svara oss som faktiskt tycker du är fantastik, vilket faktiskt är över majoriteten. Vi är många många som hejar på dig Kenza. Och självklart fattar man att du inte kan svara alla ;) Men istället för att lägga energi på dem som försöker dra ner dig så kan du ju lägga den tiden på att svara någon annan istället.

Man blir så glad av att få ett svar av dig. Nog om det, jag hejar iallafall sååå på dig! Jag och min kompis satt i varsitt hem, exakt samtidigt skriver vi sms till varandra. Karolina “Är det konstigt att jag är nervös för hennes skull?” och jag skrev “Gaaaaah jag är så nervös för Kenzas skull!!!” Haha, vi älskar dig! Du är grym :)

Reply
Matilda

Kan du inte skriva ett litet inlägg om vad som gäller för er i Lets Dance? Regler osv :) Hade varit intressant.

Reply
Matilda

Kan inte du skriva ett inlägg om hur det går till för er som är med i Lets Dance? Regler och så :) Hade varit intressant.

Reply
Johanna

Du är anledningen till att jag har börjat kolla på Let’s dance! Grymt duktiga är ni!

Men du bord ta ett snack m Calle om hans urringade linne ;) Köp en Ivyrevel tröja till karln ist.

Reply
Kelly

Haha det ser nästan ut som att du inte har någon höger fot för att den smälter in i bakgrunden. :P

Reply
Emma

Din partner är så himla lik jesse i breaking bad! Hihi! Hoppas hoppas ni blir kvar en lång tid framöver!

Reply
Daniela

Men hallå ni (visserligen få) negativa kommenterare! Det är väl klart att hon ska tänka framåt och satsa på att komma så långt som möjligt? Blir ju knappast bra för fokus och självförtroende om man hela tiden ska tänka negativt och alltid ööööödmjukt lägga till *OM vi är kvar. De har bara några dagar inför varje dans, är ju inte precis konstigt att tankarna samtidigt snuddar lite vid nästa dans och nästa efter det. Det betyder ju inte att hon tar det för givet. Men jag tycker det vore konstigt om Kenza skulle åka ut tidigt, även om hon inte hade bloggläsarna, för trots att det är väldigt många duktiga så tycker jag att hon är bland iallafall topp 5!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*