• header

PHOTOS

pasodoble-5

pasodoble13

pasodoble14

pasodoble-6

pasodoble_s-1

pasodoble-12

pasodoble-3

pasodoble-2

pasodoble-1

Photos from Aftonbladet, Expressen & Annika Berglund/TV4 Let’s Dance

JAAAAA!! SÅ kände jag när jag gick av dansgolvet igår. Det kändes så jävla bra och både jag och Calle var sjukt nöjda med vår paso doble. Vi var nästsist ut på dansgolvet så nervositeten bara växte under hela kvällen men jag satte stegen och alla tricks, och jag som har så svårt för det här med minspel lyckades till och med få in lite kaxiga looks ibland haha.

TACK för att ni röstade oss vidare till nästa vecka!! ♥

// YEEESSSSS!!! THAT’S how I felt after our dance yesterday. It felt so damn good and both Calle and I were so happy with our paso doble. We were the second last couple out on the dance floor so I got more and more nervous during the evening but I did all the steps and all the tricks, and as you know I’m having some troubles with showing different facial expressions but I think I got some cocky looks sometimes haha. THANKS for voting us through to next week!! ♥

70 Comments

Linnea

vad har hänt med din HOPE- tatuering bakom örat? Har den blivit en fjäder typ? :)

Reply
Patricia

Det ser nästan ut som om du sparkar högre med foten än Calle, bra jobbat;)

Reply
Monika

Fantastic photos!
Now I see so much expressions! Especially on the third photo, he he ;)
You looked fantastic! Love the top <3

Reply
Linnéa

skymtar jag en ny tatuering bakom örat? Är det en fjäder eller är det det gamla HOPE som ser lite konstigt ut på bilden bara? :)

Reply
Maja

Förstod verkligen inte vad domarna snackade om när de sa att du blev för mjuk senare mot slutet. Du var fucking F-I-E-R-C-E igenom hela dansen!

Reply
Malin

Ni var så bra igår, röstade på er! Jag har aldrig fattat att de står ute på dansgolvet och filmar er, men nu när jag tänker efter är det kanske inte så konstigt! Så himla kul att du är med, gillar att du berättar lite om hur allt går till, det får man ju inte veta annars ;)

Reply
DaniBeskowSpectrum

Du är så galet grym!!! Asso blir typ förtrollad när du dansar! Big up till dig! kan knappt vänta till nästa fredag för att få se mer bra dans från dig :D
xoxo

Reply
linnea

Alltså Herre Gud vilken bra dans!!! Det vart liksom aldrig tråkigt att kolla på er. Jag gillar denna dans bäst!

Reply
Anni

vad använder du för att inte svettas under armarna? har du opererat bort lökarna där eller använder du något medel? :)

Reply
Dixi Wonderland

Igår tyckte jag verkligen att din personlighet kom fram för som du skrev så hade du lite svårt att hålla minen men det gjorde verkligen inget för det är så underbart med dig att du känns som en person som är busig haha :D

Reply
Annabanana

Tja Kenza! Måste bara säga att Calle är så jävla lik skådespelaren Justin Chatwin som är med i Shameless!!! Har tänkt på det sen första gången jag såg honom hehe. Eller Calle är väl som en snyggare version av Justin! Alltid kul att hitta en kändis-look-a-like :D och bra jobbat ni båda, du ser sjukt professionell och snygg ut!!!

Reply
Sanna

vilka otroligt mäktiga kort dom fångade på er !
Måste vara hur kul som helst att kunna ha och se , ni är grymma verkligen !!

Kör hårt !!!

Reply
Camilla Lövgren

Waow. Ni var så SJUKT duktiga, och fuck det där dom sa om att du INTE gick in i rollen. alltså herregud du sår ur-fräck ut, as tuff och kaxig och bra! IMPONERAD SOM FAN måste jag säga! Det var av din och jasmines dans som jag faktiskt fick känslor in i magen och huvudet, ni gjorde det så jävla bra! Har en princip att aldrig skicka betalröster eller typ köpa småspel på nätet osv, vet inte varför men jag tror det beror på min farsa som flippade en gång när mina bröder köpte ett onlinespel haha! men igår gjorde jag det ändå, heja heja du är verkligen duktig på det du övar med.
alltså. jag kan inte riktigt förstå det. Så imponerad, så modigt och så duktigt.
(En extra plus sak som du kan hälsa till Calle är att hade inte ni kommit bra överens (som man ser att ni gör) så hade det inte alls blivit så bra, så heja Calle för att han är så skön och kan hantera att träna dig och samtidigt bara vara en god medmänniska!)

Reply
Mohammedh Abdullah Cabib

jag tycker din blogg är bra, men inget jämfört med min. jag har 1,5 miljon läsare om dagen, så du är en myra för mig. kolla in min blogg, så är jag säker på att du kommer att ta efter allt jag gör! min blogg ( kenzas.se) ;)

Reply
Kristine

Kenza you look like in these photos a little bit like JLO. You are so much beautiful girl and dancer. Hope, you and Call will stay a long time in competition . You deserve it.
Lots fun sending from the Czech Republic. :)

Reply
Ninni

Ni var otroligt grymma! Du ser så självsäker ut Kenza och man såg att du hade roligt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*