• header

:(

20140507-195512.jpg

20140507-195505.jpg

Lillen är dålig. :( Har spenderat halva dagen på djursjukhuset efter att Mani kräkts & bajsat blod. Förmodligen är det medicinen han fick mot ryggskadan som gjort illa magen. Jag är ju så jäkla känslig, speciellt när det kommer till min lilla kompis som jag haft vid min sida sedan jag var 16 år. Att se honom dålig gör så himla ont i hjärtat. Och att behöva lämna kvar honom över natten (för observation, dropp, prover etc) var så jäkla jobbigt. Grät hela bilresan hem.

Hur ska jag kunna sova inatt när jag vet att han sitter där ensam och undrar vart vi är?! Förhoppningsvis ringer dom imorgon och säger att jag kan hämta hem honom. Och att han snart blir min pigga lilla vovve igen. ♥

// My baby is not feeling good. :( I’ve spent half the day at the animal hospital after Mani vomited and pooped blood. It’s probably the medication he got for his back injury that has hurt his stomach. I’m so damn sensitive, especially when it comes to my little buddy that I’ve had by my side since I was 16. Seeing him this bad hurts so much. And it was so hard leaving him at the hospital for the night, for observation, blood samples etc. I cried the entire ride home. How am I supposed to sleep tonight when I know he’s there alone wondering where we are?! Hopefully they’ll call tomorrow and tell me to come and pick him up. And that he will soon be my happy little doggy again.

213 Comments

s

Kram till Mani och till Dig, fina fina fina. Det känns förjävligt, jag vet. Första gången jag märkte att min vovve, som har ett år på nacken, inte hörde när jag kallade på honom, grät jag en hel natt. Grät grät. Min vovve har även haft andra problem med åldern men nu får han rätt medecin och är så mycket piggare! Hoppas Mani också känner sig piggare snart! :) ‹з

Reply
s

Kram till Mani och till Dig, fina fina fina. Det känns förjävligt, jag vet. Första gången jag märkte att min vovve, som har ett par år på nacken, inte hörde när jag kallade på honom, grät jag en hel natt. Grät grät. Min vovve har även haft andra problem med åldern men nu får han rätt medecin och är så mycket piggare! Hoppas Mani också känner sig piggare snart! :) ‹з

Reply
Jessica

Stackarn! Har en egen liten hund som jag skaffade ungefär samtidigt som du köpte din, hon har också börjat bli gammal och nyss varit inne för att operera tänderna, så jag vet hur det känns.. Hoppas det blir bättre med lilla Mani snart!!

Reply
Mimi

I have a chihuahua as well and when he was sick it was the worst ! i cant imagine losing him,just cant. so i know how you feel, I hope its going to be all right soon. bless

Reply
helena

Våran hund fick samma sak förra året, då han reagerade på medicinen han fått mot en skadad tass. Det var hemskt att veta att han kanske skulle dö, men när han väl fick komma hem från djursjukhuset var han jätteglad! Jag hoppas verkligen att det går lika bra för din lille hund <3

Reply
S

:((( STOR KRAM TILL DIG FINA KENZA!! Jag hoppas innerligt att din vovve blir helt återställd imorgon!

Reply
Nicki

usch de där är så hemsk. Hade själv vår hund inlämnad för operation men som tur var fick jag lämna in på morgonen och kunde hämta på kvällen. Men det var verkligen hemskt!

Reply
Emmy

Åh stackars vovven! Så hemskt när ens djur blir sjuka :( Vår schäfer kissade nyligen blod ett flertal gånger och vi var jätteoroliga över att han hade fått prostatcancer eller nåt annat, men efter många prover hit och dit så visade det sig att det inte var något. :)
Hoppas verkligen att Mani blir bättre snart!! Styrkekramar

Reply
Annie

Nej, hoppas han blir bättre! Blev också lite ledsen i hjärtat nu, djur kan betyda så mycket.

Reply
Lina Hansson

Vi fick ett otroligt tungt samtal hem till oss när vi reste till Turkiet för ett halvår sedan. Vår lilla ängel Nancy hade börjat krampat på kvällskvisten och kunde till slut inte stå upp och började kräkas.

Hundvakten som hade henne var tvungen att åka två timmar bort till närmsta djursjukhus där han fick ta emot beskedet. “Hunden har fått en hjärnblödning eller har en hjärntumör. Vi kan söva henne och se hur hon mår imorgon men hon kommer aldrig bli samma hund igen. Svenska djursjukhus gör inte ingrepp på sådana här stora fall.” Han ringde till oss klockan 01:30 på natten och berättade vad som hade hänt. Vi fick ta det tunga beslutet att låta henne somna in för sitt eget bästa.

Vi alla var i chock och grät hela natten efter att ha fått säga hejdå till våran fina ängel på telefon (kändes hemskt att inte ens finnas där för henne under hennes sista tid i livet). Semestern var otroligt jobbigt för vi bara längtade hem och sörjde, kändes väldigt tomt att inte komma hem till hopp och lek fem dagar senare. Hon blev bara 6,5 år och var en otroligt sprallig, kärleksfull och glad Border Collie.

Reply
Sarah

Nej, stackars Mani :( <3
Vet precis hur ont det gör i hjärtat, det är så hemskt när våra små lider. Men han är säkert snart pigg och frisk igen ska du se! Håller tummarna för honom.

Reply
Dixi Wonderland

Önskar att de fanns något jag kunde skriva som skulle få dig att må bättre. Håller tummarna för att han kommer må bättre och får komma hem :)

Reply
Elinor

Men usch! :( Jobbigt när ens djur blir sjuka. När man inte kan få förklarat vad det är. Hoppas han blir bra snart!!

Reply
Nermina Ljutika

Jag vet hur du känner!! Ber av hela mitt hjärta att allting kommer bli bra. Jag fick för 1 vecka sen säga hej då till mitt hjärta Bilita. Har haft henne i 13 år. Hon hade fått cancer och benen började ge upp. Svåraste beslutet jag någonsin ha fått ta men vet att hon har det mycket bättre nu. Dock känner jag som att jag har tappat bort mig själv. Vet inte vem jag är utan henne. Hon var så mycket mer än en hund, ens hjärta ens liv. Håller tummarna att allting kommer att bli bra med Mani! <3

Reply
Mikkis

Åhfy vad jobbigt! Har själv två hundar och skulle må otroligt dåligt om jag behövde gå igenom det du går igenom just nu. Hoppas av hela mitt hjärta att allting blir bättre!

Reply
Sara

Åh, jobbigt att se sitt husdjur så dåligt… Och skit jobbigt att för oss läsare att se dig så nere och en bild när du är ledsen. Hoppas det bästa för Mani och att han kan bli frisk och bra igen! Du är en sjukt bra förebild och din nya frisyr är helt gudomligt fin! Kram

Reply
Erika

Åååh usch vad jobbigt! Har själv en liten voffsing sol betyder allt för mig. Man gör ju verkligen allt för de små liven och jag kan förstå vad hjälplös du måste känna dig när han fortfarande mår dåligt :( hoppas lille Mani letar på sig nu iallafall! Kram

Reply
Nina Mimii

:(((( i am soo soo sorry kenza!!! :(

I wish him from the deepest of my heart all the best and i wish you that he will be fine tomorrow.
it hurts to see you like that :(

Reply
Bea

Det är så hemskt när någon man håller så högt mår så dåligt. Jag tyckte bara det var hemskt att lämna min kattjej hos veterinären över natten, och då skulle hon bara steriliseras och mådde bra i övrigt. Hennes reaktion när hon fick syn på mig dagen efter, dock. Den var fantastisk. Hela hon lyste upp av glädje!

Hoppas att Mani blir bättre! :(

Reply
Ida

Det kommer ordna sig! Tänk bara på att det är för Manis bästa <3! Vet precis hur du känner!

Reply
Mi

Åh, nej! Samma sak hände min lilla här hemma! När han tog bort tandsten och drog ut några tänder fick han en smärtstillande/antiinflammatorisk medicin. Problemet var att hans mage var så känslig så han reagerade så starkt på den att redan andra eller tredje dagen började han kräkas vansinnigt. Han bajsade också riktigt hemskt. Det var blodblandat. Vi tog honom till Albano akut en söndag kväll och han fick dropp under huden i nacken. Veterinären trodde att han skadat magen/tarmarna av medicinen. Vi blev hemskickade med Cytotec som är en tablett för att läka såret i magen. I fyra dagar fick han äta dem. Det fanns en risk att såret i magen inte skulle läka under den tiden men tack och lov gjorde det det och han är helt återställd idag! De små hundarna som vi har är ofta ganska känsliga i magen och man får vara försiktig med speciellt smärtstillande mediciner. Vet inte om du kommer att läsa detta men vill att du ska hålla dig positiv! Jag oroade ihjäl mig och sov inget de nätterna han var dålig så jag vet precis hur det är. Det kommer att ordna sig och han kommer att bli bra! De må vara små men de är starka som tusan!

Reply
Nicki

Det är JÄTTEVANLIGT med kräkningar och diarré hos djur när de fått t.ex. Rimadyl/Metacam eller liknande. Får man bara tillbaka vätskebalansen till en bra nivå så repar de sig kvickt! :) Förstår att du är orolig dock, men är det endast en medicinframkallad diarré/kräkning så ska du se att det blir bra snart igen.
Hoppas han mår bättre redan imorn! ♡

Reply
Rebecca G

Det kommer bli bra! Jag har själv min fyrbenta kompis här hemma som just nu lider av en jätte elakartad cancer. Han var inlagd på djursjukhuset i en vecka så jag vet hur det känns. Och det känns HEMSKT! Men dom kommer ta väl hand om din vän och allt kommer att bli bra! Du måste vara stark för hans skull! :)

Ta hand om dig nu!
Kram <3

Reply
janinaan

I can feel your pain… we have three dogs and tomorrow we need to put down the oldest and it really breaks my heart. I hope Mani will be alright <3

Reply
Sofia

Hej! Stackars Mani.. fick han metacam? Min hund fick det efter kastrering och blev jättedålig. Han blev inlagd i fyra dagar och det var hemskt. Men det blev bra tillslut! Jag är så arg på den där medicinen, hoppas inte det var den Mani fick också för då är den ju verkligen skit…

Reply
Johanna (Leg. Djursjukskötare)

Förstår att det är jobbigt och att du är ledsen, men du får försöka tänka att han ändå har det bättre på Djursjukhuset där han får behandling. Intravenöst dropp t.ex. är ju svårt att få hemma.. :) Låter troligtvis som att det är p.g.a. medicinen (om det är den smärtlindrande och antiinflammatoriska som jag tänker att det kan vara), den kan vara ganska “hård” mot magen.
Han piggar snart på sig ska du se! Förhoppningsvis ligger han i buren och vilar/sover mkt tills du kommer och hämtar honom :) De allra flesta vovvar brukar vara lugnare/mindre oroliga än vad djurägarna tror.. Krya krya!

Reply
Eira

Åh, förstår dig. Det är vidrigt att behöva lämna kvar dem, trots att det bara är för ett par timmar.. :( Han blir säkert bra igen snart!! <3

Reply
Emelie

Du kan med all säkerhet vara lugn! Hundar reagerar nästan alltid på det sättet mot smärtstillande. Har själv en hund som är stelopererad i ett bakben och hon har ätit smärtstillande i över ett år nu, men samtidigt får hon en annan medicin som hjälper magen då smärtstillande för hund är extremt påfrestande för magen, och det räcker med att de kräks/bajsar 3-4 ggr så blir slemhinnorna så pass uppretade att det kommer blod i avföringen/kräkset. Djur är tuffa, glöm inte det! Kram! <3

Reply
Michaela

Blir så ledsen av att höra att Mani är dålig :( och jag kan verkligen förstå den ångest du känner… Trots att jag nyss blev mamma, så älskar jag mina djur mer än mycket annat… De tar så stor plats i hjärtat och folk som sinte förstår hur man kan bli så ledsen över ett husdjur… De har aldrig fått uppleva riktig kärlek… Hoppas att han mår bättre snart!! <3-

Reply
Elsa

Jag vet hur det känns. För ett halvår sen så hände en liknande sak för min hund (en shih tzu). Han bajsade också blod och alla i min familj var jätteoroliga. Veterinärerna trodde att det var hundpest men de visste inte riktigt. Men efter några dagar blev han bra igen och då blev man bara så sjukt glad. Man ville bara gosa med honom hela tiden. Jag hoppas att det blir bra med Mani igen, kram :)

Reply
Anna

Ohh jag förstår hur jobbigt det är, jag har också en vovve som mår dåligt. Han har problem med tassen och direkt när jag tänker att han börjar bli gammal och skör börjar jag gråta. Jag tror hela tiden att min vovve kommer leva tills jag dör, det är nästan omöjligt att tänka att han dör före mig :( det gör ont i hjärtat.. De är liksom som ens bebisar som man älskar som sina egna barn, hur ska man klara sig utan de? :'(

Reply
Malin - MalinBelle.com

Usch. :( Jag hoppas & håller tummarna för att de kan hjälpa Mani & att han får komma hem imorgon! ♥

Jag håller verkligen med om att det är hemskt när ens små vänner (eller adoptivbarn som jag sett/ser mina katter som) blir sjuka & att få se dem sjuka. :( Hoppas verkligen att Mani blir bättre! ♥

Reply
Kristin

Usch, det är aldrig roligt. Har haft mycket problem med hundar och sjukdomar så jag vet precis hur det känns! Det är ju en familjemedlem.

Om du vill bli uppmuntrad kan du gå in och läsa mina 10 tips till att leva ett lyckligare liv!

kristinvitamin.blogg.se

Reply
Katrine

<3 <3 <3 Tenker på deg! Vet hvor vondt det er når dyrene våres er syke :( Håper Mani blir frisk fort!!! <3

Reply
Wihlma

sitter och gråter för jag tycker så synd om er:(<3 folk kanske tycker jag är fånig, men jag är mänsklig å har faktiskt käslor som alla<3

Reply
Linda

Stackars vovven din, och stackars dig! det är INTE kul att behöva se sina små älsklingar / sin älskling lida. det gör väldigt ont i hjärtat! hoppas han blir bra, vovven din! ♥

Reply
Matilda

Ååh, lider verkligen med dig! Jag hade en chihuahua och han dog för bara en månad sen totalt oväntat bara 1,5 år gammal under sin kastreringsoperation. Det där jäkla telefonsamtalet från veterinären spelas upp om och om igen i mitt huvud… :( Det jag ville få sagt är att jag förstår verkligen din oroa och förtvivlan. Jag håller verkligen tummarna att Mani mår bättre imorgon så han får komma hem till dig. Ta hand om dig Kenza/Kramar Matilda!

Reply
Sara

Åhhhh jag förstår dig babe tro mig fick lämna bort min lilla vovve mot min vilja så jag förstår att detta är svårt, du är sååå sååå stark och allt kommer bli bra igen tro mig älskling!!! Hoppas mani blir frisk igen älskar diiiig och alla dina läsare finns vid din sida❤️❤️

Reply
Tilda

Nä usch! Inte ok! Kram på dig och försök få några timmars sömn, morgondagen blir ännu värre annars:)

Reply
Tuva

Hoppas verkligen verkligen att Mani blir bättre snart, och att han blir pigg och glad igen!

Reply
Frida

Fy vad fruktansvärt.. Ska verkligen hålla alla tummar och tår för att lilla mani blir bra snarast!! Har själv två hundar hemma och dom är mitt allt typ! Mina små barn.. Och det stämmer verkligen som du skrev, man får verkligen ont i hjärtat när dom blir dåliga :( varma kramar! <3

Reply
Sandra

Vi hade en dvärgpudel som bajsade blod och hade feber, han fick vara på sjukhus med dropp i några dagar sen blev han frisk =) vården är så bra idag på djursjukhusen så hoppas och tror inte du behöver oroa dig! Men sjukt trist att sånt här händer.

Har själv en hund som precis fyllt 1 år och ska snart göra sin andra operation i nästa bakben. Han har Medial Patella Luxation. Verkligen jättetråkigt, men han ska bli helt 100 efter operationerna, men det är så mycket för honom bara!

Hoppas att Mani snart blir bra, kram!

Reply
Jasmine

Hoppas allt ordnar sig och att han mår bra snart igen. Styrkekramar till dig.

Reply
steph

Många kramar till dig Kenza! Hoppas att din lilla bebis kryar på sig och att han är på bättringsvägen i morgon.

Reply
Ma

Fan vad trist! Hoppas han repar sig snabbt!
Hade min 14åriga Leja på operation för juvertumör för ungefär en månad sedan och det gick bra. tack och lov. Min bästa kompis är lika pigg som för 10 år sedan. Krya på “er”!!

Reply
Catja Andersson

Att se sitt djur lida är bland det värsta som finns. Min älskade lilla katt blev dödssjuk i vintras. Han låg och skrek av smärta och jag kände mig så otroligt hjälplös när jag inte visste var han hade ont eller vad som hänt honom. Jag åkte med honom till Strömsholm Djursjukhus och han blev inlagd och opererad med en gång. Det var kristaller i blåsan samt stenar som suttit sig fast i urinröret.

Idag är han frisk och känns piggare än någonsin. Det behövdes två operationer och ett nytt dietfoder för att min lilla Theo skulle må bra igen.<3

Jag hoppas allt går bra med din lilla Vovve och att han ska bli på bättringsvägen så snart som möjligt. Sänder några styrkekramar och ett lycka till, fina Kenza!

http://catjas.se

Reply
Anna

Stackars lilla prick! Så hemskt när djur har ont för de kan inte förmedla var och hur starkt. Skulle må skit om min älskling (katt) blev dålig och gråta floder.

Reply
Apansson

Åh förstår dig. När mina hundar är sjuka blir jag lika dan. Finns inget värre. Man känner sig så jävla hjälplös. Kan inte göra ett skit. Hoppas på det bästa. Man får försöka att tänka på att han är i goda händer nu med bra vetrinärer och bra vård. Tänker på er! (Jag ringde till vetrinären 100 ggr när min ena låg inne över en natt. Dem var nog sjukt trötta på mig men jag kunde inte låta bli att kolla läget. Dem är som mina barn. )

Reply
emma Hellsten

stackars liten:(
Jag är också känslig när det gäller djur så jag börjar nästan också gråta!
Hoppas han blir bra!

Puss<3

Reply
hanna

Åh fy vad trist :'( Lider med dig, så otroligt jobbigt när ens lilla oskyldiga vovve råkar ut för saker. Tur att det finns en djurakut nära och så iallafall, finns inte ens i närheten av vart jag bor så får extrempanik varje gång någon av mina vovvar mår dåligt. Hoppas han blir bättre!!

Reply
M

Min katt blev som mani och bara timmar efter veterinären så kräktes hon tills hon bara låg och hulkade och det kom blod och även blod i bajse. Hon fick också läggas in men fick komma hem snabbt igen och blev bra :-) Blev en tuff period med att få henne frisk med foder och medicin och allt sånt där men till slut blev det bra! Hoppas på samma med mani!!!! Tänker på er <3

Reply
Lille

Min lille hund bæsjet også blod. Fikk vite at dyrlegen at det var ganske vanlig og at det er sånn tarmen reagerer når den er irritert. Viste seg at han hadde en parasitt, så etter noen dager med medisin var han frisk og rask igjen. Håper det går bra med hunden din <3

Reply
miriam

Åh jag känner med dig så mycket! Det var precis likadant när min lillskrutt blev dålig. Man vill ju så gärna bara kunna göra dom bra igen med en fingerknäppning. Önskar jag kunde ge dig en kram och gråta en skvätt med dig! Tänker på lille mani och hoppas verkligen att han blir bättre snart <3

Reply
Josefine

Åh Gud vad hemskt! Hade själv hund från att jag var 3 år till 16. De är ju en familjemedlem och bästa vän! Så hemskt när ens husdjur blir dålig, man önskar man kunde göra mer! Håller alla tummar för att Mani blir bättre! KRAM

Reply
dboom

don’t cry my dear, I send all my prayers to you and Mani, I hope everything will be alright

Reply
Anna

Vet EXAKT hur du känner <3 Hade precis Samma upplevelse förra månaden. Min golden kollapsade och vi fick lägga in honom i två dygn. Han är gammal och vi var förstörda och inställda på att säga hejdå.. Men så ringde dom och sa att vi fick hämta honom! Lättnaden :)

Så din Mani kommer nog hem mycket piggare imorgon :) Dom älskar djur och gör allt dom kan!

Reply
Anna

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Krya på dig finaste lilla Mani! Kärlek till er!

Reply
Antonia

Massa styrkekramar till dig och Mani. När jag läste ditt inlägg föll det ner några tårar. Jag tänker själv hur det skulle vara om jag skulle tvingas lämna mina katter så som du var tvungen att lämna Mani :( hoppas lillen blir bra snart. Djur kan ge så mycket glädje och kärlek i livet som är obetalbart! <3

Reply
Kristin

Kenza!

Är så ledsen för er skull. Vet hur ont det gör och hur orolig man är när ens älskling är sjuk och har ont.
Jag tror att Mani känner att du är med där på sjukhuset även om du just nu inte är det fysiskt. Så nära tror jag att ni står varandra!
Och snart har ni roligt ihop igen.
Kram

Reply
Sarah

I know how you feel.. I had to goodbye my kitty a few days ago and I can’t stop crying :( it hurts so much..

Reply
nathalie

åå kenza sjukt tråkigt att se dig så ledsen kan knapp föreställa hur jobbigt det måste kännas :/, men hoppas att allt kommer gå bra så du snart kan få hem fina lilla mani igen<3

Reply
loodi meemson

i really like your blog and i am sorry to hear about your dog, but this picture is silly, what were you thinking, “i’m going to take a picture of myself crying”?! why? unnecessary…

hope mani will be ok! :*

Reply
Laura Ben

I am so sorry. I can totally understand you. I have a dog too and he’s like a brother to me. The only thing is that he can’t talk. I hope your doggy gets well soon!

Reply
Ida

Herregud! Jeg føler virkelig med deg :( hvis noe skulle skjedd med min lille plutt vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Tenker på dere og håper alt ordner seg <3

Reply
Katrine

Åh, stakkars lille Mani :( Skjønner at du blir lei deg, det hadde jeg blitt selv! Helt utrolig hvor glad vi blir i dyrene våres. Håper Mani blir bedre!! <3

Reply
mishisen

Kenza…jag hoppas verkligen att lillen snart blir frisk <3
Som min mamma brukar säga, Inshallah så blir allt bra <3

Reply
camilla

Hej Kenza, vet inte om du såg min förra kommentar när du skrev om att Mani mådde dåligt (vet ju att du får sjukt många kommentarer så det är omöjligt att läsa alla så klart) Men min lilla pudelkille som blir 10 i höst fick exakt samma sak och den smärtstillande medicinen gav honom problem med levern så man måste vara försiktig. :-( Nu mår han bra efter 1 år dock så ge inte upp! Mycket vila och värme (varm filt på ryggen när han vilar osv) Hoppas Mani blir bra, sänder en massa styrkekramar! <3

Reply
Camilla

Hoppas verkligen att han blir bättre! .. När ens hund kompis bajsar blod så är det inte ett så gott tecken …

Reply
Linda Cathrine

Ja det är verkligen hemskt att behöva se sina små må dåligt och behöva lämna kvar dem hos veterinären. Hoppas han kryar på sig snart och mår bra sen!

Reply
Christie

Dogs can pick up on moods very easily, as I’m sure you know.
Maintaining a positive attitude in the face of illness has been proven to improve health and help recovery in humans. I wouldn’t be surprised if it is true of dogs too.

When you see him in the morning, make sure you are positive and give him all his favourite things and shower him with love and affection.

Get well soon, Mani!

Reply
Nathalie

Usch jag lider med dig! Jag har varit med om precis samma sak. Det är verkligen hemskt att gå därifrån med ett koppel i handen och veta att dom får spendera natten i en bur. Men dom har ju koll på honom iaf och om han skulle bli sämre så är han ju på det bästa stället. Jag hoppas däremot att han får komma hem snart! <3
Stor tröstkram till dig och krya-på-sig kram till Mani! <3

Reply
Erika

Åh. Hoppas han kryar på sig fort och får komma hem. Är så sorgligt med djur, man kan ju inte förklara något för dom.

Reply
Mimmi

Ååh! Hoppas verkligen att lilla Mani blir bättre!!! ❤️❤️❤️ Kraaam

Reply
ema

kram på dig.

Jag är också känslig när det gäller om det har någon hänt på djur och barn

Reply
Jenny

Jag vet hur det känns. Har också tvingats lägga in min älskade lilla hund en gång :( Tänker på lille Mani och hoppas verkligen att han mår bättre idag <3

Reply
h

neeej, stackars lilla Mani! hoppas han blir bättre snabbt <3 få saker som är värre än när ens små inte mår bra :(

Reply
Kasia

it’s so sad but i’m sure he’s gonna be okay! i can image what you feel i’m in love with my dog and cat as well! fingers crossed!

Reply
fie

Jeg kender det alt for godt! Jeg har en kat som jeg har haft i ti år, som har været på oberationsbordet et par gange og overnattet på dyrehospital, jeg har det så dårligt med at gå fra hende de gange.. Man er den eneste de kan stole på og så forlader man dem i hænderne på grufulde mennesker, der gør dem ondt. Tilgengæld tror jeg heldigvis kun det er os mennesker der har det sådan, de er ikke klar over det. De er bare glade for at se os igen!

Reply
Linnea

Fy fan! Finns inget värre än se ens älskade lida. Gör så ont att inte kunna förklara för dem, man känner sig som största svikaren och idioten i världen. Fina små bästa vänner, de är (oftast) fantastiska men det värsta är att man vet att de inte kommer hänga med hela livet. Hoppas lillen kryar på sig och blir bra och att ni har ett par värdefulla år framför er <3

Reply
Linda

Nej gud vad jag sitter här och gråter :(( Har själv varit med om att säga adjö till alldeles för många fyrbenta kompisar redan, inget är så jobbigt som sjuka djur och dendär hjälplösa känslan då man skulle villa göra allt för sin bästa vän. Hoppas Mani blir pigg och glad snart, my thoughts are with you <3

Reply
Gina

Usch vad hemskt! Jag förstår hur du känner.. Jag skaffade hund ganska exakt ett år efter dig och herregud vad hon betyder mycket! Jag hoppas innerligt att Mani blir bra snart! Många kramar, Maja (min hund) skickar en hundkram till Mani också!

Reply
Vilma

Vill bara säga att min hund hade samma problem med att bajsa blod, men han blev inlagd och sedan blev allt bra igen!! Tänk bara på hur underbart det kommer vara för er båda när du får hämta honom igen. Allt kommer lösa sig, puss

Reply
Malin

Åååh :( Försök bara tänka att han blir bättre och att allt detta gynnar honom i slutet! Stackars dig.. Hang in there! <3

Reply
Anneli

Är det metacam han äter? Min fick det som smärtstillande pga tandlossning!
Och han hade exakt samma! Kräktes, bajsade blod !!
Han åkte in akut och låg inne i fyra nätter!!

Kenzas svar: Ja, det var Metacam han åt. Tydligen är det väldigt vanligt att hundar (speciellt små) får problem i magen av denna medicin.. Åh 4 nätter låter hemskt, jag klarar inte en natt till utan honom. :( Men det viktigaste är ju att han blir bra igen..

Reply
Katja

We are all so sensitive about out pets, it’s horrible when they are sick… :(

i hope that Mani’s gonna be okay :))

Reply
Michaela

Poor thing :((( I wish him a speedy recovery!! I know how you feel, I was totally destroyed when I had to leave my baby at the vet hospital because for observation, too. Be strong! I wish all the best to you :)

Reply
fran

Hej Kenza, jag har aldrig kommenterat din blogg tidigare, men nu vill jag göra det. Jag jobbar mycket med att hjälpa djur och jag vet att det kan vara många saker, jag har haft djur i Sverige och utomlands och jag kan säga att svenska veterinären har svårt att “hitta” vad som är problemet. De är aldrig säkra så de bara tar prov, och det är okej! men om de ska ta prov så se till att de tar ALLA prov de behöver och kolla så att djursjukhuset du tar Mani till är den bästa.
Jag har själv bytt veterinär många gånger pga att de nån gång missat nånting, låt inte det hända och tro inte på det första de säger! om Mani inte blev okej efter det de sa så leta efter en annan doktor. Jag hoppas det inte blir nåt farligt med det ser ut att vara nåt lite mer komplicerad då kan fått blod och inte kan göra nr 1 och 2, knappast har det att göra med ryggen.

Kram!

Reply
Linnea

Ååååhhh, stackars liten! :( Hoppas han kryar på sig… :(
Kika gärna in på min blogg, runt 1000 unika besökare varje dag, och den bara växer & växer, så himla roooligt! :D Jag skriver öppet om min vardag & hur det är att leva som “vanlig” tonåring med psykiska problem som bl.a ätstörningar & borderline..! Även hur det ärr att tampas med hjärnspöken & ångest… Skulle va superkul om du ville kolla in! Kramar! :)

Reply
Sanna

Allt kärlek till er <3<3

_En ny blogg om psykisk ohälsa(det må vara tjatigt med dessa "mådåligtbloggar" men dom behövs). "Man är inte sin/sina diagnoser". Fast jo. Jag klarar liksom inte av vardagen. Emotionell instabil personlighetsstörning, ADHD, Depression och Panikångest_

Reply
E

Tänker på er och ber för Mani! Inget är värre än att se någon man älskar vara sjuk. All kärlek till er och han kommer bli bra snart, ge inte upp ♥ ♥ ♥

Reply
emma

åh stackare ! jag håller verkligen tummarna för söta mani och skänker lite styrkekramar till dig ! <3

Reply
alina

U dumb she dog. hope ur animal dies asjust so u learn thngsat here are much more impprtant things in the world!!!

Kenzas answer: I hope you die you idiot.

Reply
Madelene

Stackare! Jag hoppas verkligen han blir bättre. Håller mina tummar för er. Fällde till och med en tår när jag såg inlägget. Gör ont i hjärtat att se :(

Reply
Deborah

Åh gud. Finns inget värre än att se ens älskade djur må dåligt. :'(

Skickar en massa styrka och kramar till dig, Aleks och Lill-skrutten! <3

Reply
Karin

Usch då! Vet hur det känns när de små liven är sjuka. Min ena katt hade en sjukdomsperiod för 3-4 år sen, var jätte jobbigt att se honom så dålig o hängig. Hoppas han kryar på sig snabbt <3

Reply
Caroline

you can`t believe but I have the same dog (This is chihuahua right?) and yesterday I was with him in the animal hospital becuse he broke his leg. This dogs are so cute and I have crying all night since I bring him from vet. He`s very sad and sleep all day. sorry for Mani

Reply
Cecilia

Usch :( Jag lider verkligen med dig. Finns inget varre an nar ens djur blir sjuka, stressen och oron man kanner tar ju typ kol pa en.

Hoppas verkligen att han far komma hem snart <3

Reply
Fanny

avaet precis hur du känner, min valp blev slagen i huvudet av en häst 2 veckor efter att vi hämtade henne – vilken skam man kände jag var såå känslig och grät massor det dygnet hon fick vara kvar på observation.. Men det läkte bra och hon hade verkligen änglavakt.
Hoppas verkligen lilla Mani mår bättre snart och att du kan få hämta hem honom imorgon! Kram!

Reply
sandra

Stackarn!! Hoppas han blir bra snart, men du? Han kan inte fått i sig glykol som läggs ut av folk. Här lägger folk ut olika saker som kött bröd mm med glykol i som förgiftar hunden och då bajsar den blod och kan spy blod. Kram!!

Reply
Frida

Fick precis veta att min vovve har dåliga höfter och att han kaaanske måste avlivas. Har gråtit i 2 dagar så jag vet precis vad du går igenom. :( kram

Reply
Caroline

Min hund fick smärtstillande för att hon hade fått atros i benet och haltade konstant. Fick sluta med medicinen nästan direkt då hon kräktes, bajsade blod och var super hängig. Trodde först att hon fått tarmcancer och höll på att dö av oro. Men det gick över väldigt fort efter att vi slutat ge tabletterna. Hon kunde vara hemma, och vi hade kontakt via telefon med vetrinär varje dag.

Tror och hoppas att din lille kille får ett snabbt tillfrisknande <3

Reply
Anonym

bitch please du bajsar pengar. Köp en ny hund och hållkäft. Finns värre saker i världen än din lilla råtta.

Kenzas svar: Käften tönt! Tycker synd om dig som har ett sånt fruktansvärt tråkigt liv att du känner dig tvungen att klanka ner på andra. Testa att göra något av ditt liv istället så kanske du en dag kan bli lika rik som jag, på både pengar och kärlek.

Reply
Charlotte

Oj nej stackarn lilla, hoppas allt går bra och han kan komma hem igen snart! <3 Puss o kram till hela er lilla familj, älskar dig Kenza och det är så hemskt att se dig sådär. :(:(:(

Reply
ida

Fy så fruktansvärt. Hoppas av hela mitt hjärta han blir bra igen så fort som möjligt!!!! Det är så hemskt när djur är dåliga. Jag blir mer ledsen när djur blir skadade än människor. Kram

Reply
Rebecca Larsson

VÄRT ATT LÄSA KENZA!

Jag vill inte skrämma dig men min hund hade samma symptomer. Jag har läst om detta flera gånger men djursjukhuset verkar inte fatta än vad det är.

Min hund började kräkas i en vecka och var ganska seg i sig själv. Vi åkte till sjukhuset och dem sa att det bara var magproblem. En vecka gick sedan åkte vi till akuten. Det var då hon började bajsa blod och kräka blod.
Hon gick bort när hon skulle stanna över för dropp, hon hade fått leukemi.

Hoppas att du slipper behöva se det hända! Jag förstår helt och hållet hur du känner och jag vill bara att du ska veta att jag stöttar dig!
Jag hade henne bara i två år men det gjorde jävligt ont när hon försvann. Och du som har haft honom sen du var 16, kan inte ens tänka mig. <3

MVH Rebecca

Kenzas svar: Nej fy vad hemskt! Stackars dig och vovven. :( Kan inte tänka mig hur det skulle kännas om Mani gick bort. De har iallafall tagit blodprov och han blir kvar en natt till, vi får förhoppningsvis hämta honom imorgon. <3

Reply
Paulina

Djur blir ju verkligen som en familjemedlem, så förstår att det känns jobbigt nu :( Men hoppas det blir bra snart igen <3

Reply
Vovveägaren

Hej

Händer det att han har fästingar ?
tycker ni skall kolla så att det inte är borelia !
Hade en gång en cocker spaniel som fick diskbrocksliknande symptom. Veterinären kollade för borelia av tidigare erfarenhet …vilket det var ! Kan ge väldigt konstiga symptom !

/vovveägare

Reply
Camilla

Fy så hemskt :( Vet hur det känns då jag är uppvuxen med hundar och nuvarande hunden fick läggas in som liten valp på djursjukhuset. Hoppas allt går bra!

Reply
Vovveägaren

Hej
Be dem kolla för Borelia !
Vi hade en cocker spaniel som vid ett tillfälle fick rygg- diskbrocksliknande problem. Veterinären kollade för Borelia av tidigare erfarenheter då hon visste att Borelia kan ge konstiga symptom. Mycket riktigt var det Borelia. Efter medicinering med pencilin så blev han frisk !

M v h
Vovveägaren

Reply
Anonym

När du endå ska köpa en ny hund så kan du också ta en sväng till en klinik och fixa din manröst ASAP!
Och varför inte skänka pengar till din syrra så hon kan genomgå en fettsugning, låt henne inte vara den fula ankungen hela tiden:/ PUSS KINSHA<33

Reply
Anonym

Rik på kärlek? Det ända du är rik på är en bunch of fetknoppar . A.k.a Bästisarna<3

Kenzas svar: Haha oj, oväntat att du hoppar på och kritiserar kvinnokroppen. Det säger väldigt mycket om dig själv! Gå och lägg dig vännen, du skämmer ut dig själv. Din IP-adress blockeras nu. Behöver inte nollor som du här. Puss! Hoppas du snart hittar ett sätt att tycka om dig själv!

Reply
Amanda

Fyfan vilka vidriga personer det finns, hur fan kan man önska att lilla Mani ska dö. Usch fyfan, och du som säger att hon bara ska köpa en ny hund, är du helt jävla hjärnskadad eller? Vad fan spelar det för roll om hon är rik? Hon har ju fortfarande känslor och hennes hund är ju en del av henne, hur ska hon ersätta det med en helt annan hund? Dumma jävel.

Hoppas Mani blir bättre, det gör till och med ont i mig av att veta att Mani inte mår bra.. Styrkekramar!❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*