• header

FEATHERS

IvyRevel_Cayo_bikini-1

IvyRevel_Cayo_bikini-2

Bikini from IvyRevel (I wear S in both pieces) // bag from Spell at kyssjohanna.se // jewellery from Björg

Ni vet ju att jag älskar fjädrar (går alltid mot lite bohemisk look på sommarn) och den här bikinin blir så fin på stranden tillsammans med en fransväska och något virkat plagg! :-) Alla våra bikinitrosor har en såkallad “scrunch” baktill för snyggare form.

God morgon förresten! Vad tyckte ni om Eurovision igår? Jag älskade Sanna, men jag måste säga att jag är väldigt stolt över Europa som röstade fram Conchita som vinnare. ♥ Hade en väldigt mysig kväll med bästis och nu blir det megafrukost innan jag och Angie ska träna lite thaiboxning.

// You know I love feathers (I always go for the bohemian look at summer) and this bikini will look so good at the beach together with a fringe bag and a crochet dress! :-) All our bikini bottoms have a so called “scrunch” in the back for a nice shape. Good morning btw! What did you think about Eurovisian last night? I loved Sanna, but I have to say I’m very proud of Europe for making Conchita the winner. ♥ I hade a very cozy night with bestie and now it’s time for a big breakfast before Angie and I are gonna workout together.

43 Comments

Natalia

Sanna’s song was beautiful, but let’s be honest Cocchita was the best this year. Amaizing performance, beautiful music and song. I can’t understand people who say that they cannot look at woman with beard, and that if she won the end of world is coming. I can’t understand why people are so intolerace :(.
Kisses from Poland :*

Reply
Julia

Heej! Är den här bikinin samma som finns på hemsidan, för den här sen lila ut och den på hemsidan ser vinröd ut..? ♥ kram

Reply
hanna

Är stolt över europa och det var ett stort och viktigt steg, framförallt var hon så genuint lycklig över stödet så är glad att hon vann men tycker ändå inte att låten var så bra :/

Reply
Matilda

Jo det är ju kul att folk tycker att det är ett bra budskap att man får se ut hur man vill och vara den man är, men hoppas de röstade för att det är en bra låt också för det är det tävlingen går ut på.. Själv tyckte jag inte om låten (förutsägbar och tråkig), så tyckte inte den skulle vinna. Men smaken är som baken, delad :)

Reply
dboom

I love your boho looks in the summer! it suits you very well, I can’t wait, Kenza ;)

Reply
Linnéa Johansson

Hej Kenza! Du skrev ju förut att du börjat med balsammetoden. Jag är lite nyfiken på om du fortfarande kör med det? Har du märkt någon skillnad? Kram!

Reply
Rebecca

Alltså ja, inte vet jag.. Men inte för att vara den som är den, men ahh.. 249 kr/st för top OCH trosa tyckte jag var liiiite väl saftigt för en bikini. Jag tvivlar inte på kvalitén och så, har inget emot ditt klädmärke. Jag tyckte denna bikini var skitsnygg men skulle ALDRIG betala 500 spänn för den. Inte för något så “litet” plagg. Ville bara ha det sagt.

Reply
Alexandra

Tyckte inte Conchitas låt förtjänade o vinna, men vi vet nog alla att hon inte vann pga sin låt.
Jag gillade England faktiskt, tyckte deras låt var bra :)

Reply
Monika

I fall in love with the song from representatives of Netherlands, then Hungary and Sweden. I think those three countries was much better than Austria. I won’t believe in this competition never again! I’m shocked with this result. Not because of Conchita but because of the song and music. It wasn’t something beautiful. It wasn’t special.

Reply
Sofia

An amazing jumpsuit! What do you think about JC’s Litas nowadays? Would you still wear them?

Reply
Maria

Hejsan Kenza,

Om man beställer en bikini från IvyRevel, och provar den där hemma och märker att det är fel storlek. Får man då skicka tillbaks den?

Reply
Maria

Hejsan Kenza,

Om man beställer en bikini från IvyRevel, får hem den och märker att det är fel storlek. Får man då skicka tillbaks den?

Reply
C

Kikade in på IR för att se vad ni säljer! Blev dock besviken på era priser! Jag menar, en tshirt med ett V på? 300? Tänk på att vi alla inte har så mycket pengar. Gillar klänningen i grönt dock, men inte för 600-700, man kunde fått den på HM för 99/200. Skriver inte det för att vara elak eller så utan för att jag skulle vilje kunna handla där men inte kan det nu för att det är för dyrt.
Dock måste jag ge lite cred också! Tyckte du var grym i let’s dance Kenza!

Reply
Sanne

Förstår inte varför man ska klaga på priserna för IvyRevel plaggen, jag tror det är det priset p.g.a många olika anledningar. Personen som skrev att man kan få liknande klänning för ett mycket billigare pris på H&M, köp den klänningen där då. För jag tror minsann att det är stor skillnad på kvaliten i IvyRevels kläder och på H&M kvaliten. Alla bör köpa kläder de ha råd med helt enkelt, inte kan ni gå in till en affär med dyra kläder o säga sänk priset för det finns de som inte har råd. Lite småkul faktiskt, så tipset till er som klagar på priset är istället att helt enkelt gå och köpa kläder som ni har råd med och som ni anser är prisvärda. :)

Reply
Josefin

Hej! Blir lite fundersam då färgen på bikinin skiftar ganska rejält mellan dina bilder här och bilderna på hemsidan. Vilken är mest verklighetstrogen? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*