• header

OUTDOOR GYM

outdoorgym2-1

outdoorgym-2

outdoorgym-4

outdoorgym-5

Wearing Nike from top to toe

Såhär hurtig var man imorse! Jag och Tillan sprang nästan 2 km till ett utegym ute i skogen, där körde vi lite styrketräning och sedan fick det bli en powerwalk hem igen. Fick typ en miljard myggbett men skitsamma, bra känns det iallafall! Mår så mycket bättre av att röra på mig. Ska försöka komma ihåg det när det går flera veckor utan att jag tränar.

Nu ska jag iväg på ett möte. Ha en fin dag! Puss ♥

// This is how sporty I was this morning! Tillan and I ran 2 km to an outdoor gym out in the woods, we stopped to do some strength training and then we took a powerwalk back home. I got like 1 billion mosquito bites but what the heck, it feels good anyway! I feel so much better when I excersise, I’ll try to remember that when weeks pass without a single workout.

Now I’m off to a meeting. Have a great day! Kisses ♥

34 Comments

Hanna

Åh! Har letat efter ett utegym, vart ligger det där?

Kenzas svar: I lill-jansskogen! :)

Reply
carolin

Hej Kenza!
Jag har en fråga som jag funderat över och det är om du har någon piercing förutom öronen? Alltså i naveln eller tungan?:)
tacksam för svar! älskar din blogg!<3

Kenzas svar: Har haft i näsan och i naveln men tagit ut båda för flera år sedan. :-) Kram!

Reply
Ida

Vad underbara bilder :D! Speciellt den sista hihi! Vacler kvinna!’ Och härligt att träna med :D!

Reply
S

Vad roligt det ser ut att vara. Önskar att min lilla skitstad också hade ett utegym. Skulle vara där hela tiden (om det inte va kallt och snöade och regnade haha)

Reply
cass

otroligt snygga kläder!!! Älskar!

Mission: Happy är ett uppdrag att sprida kärlek, positivitet, och läran om att vara en glad och lycklig människa! Häng med om du vill ta utmaningen att ändra ditt liv!

Reply
Ann

Varför har du alltid outfits där du visar magen? :) jag är ett år yngre än dig men jag får liksom känslan av att vara “för gammal” för att visa magen, känner mig så.. Barnslig och “titta-på-mig :p jag skäms inte över min mage, bara de att de känns så opassande!
Ps. Detta var inget dumt menat, jag bara undrar hur i tänker kring detta ;p

Kenzas svar: Äh! Klart man inte är för gammal för att visa magen när man är 23 haha! Jag tycker min mage är snygg och visar gärna den, precis så som jag tycker att jag har snygga ben och bär därför gärna korta shorts/klänningar. Tycker det är smickrande på min kropp. :-) Kramar

Reply
Hanna J

Haha, tog aslång tid innan jag fattade hur den första bilden hängde ihop. Tyckte det såg ut som att du antigen satt på en svävande stock eller sket ut den men sen förstod jag att den låg på marken bakom, haha. Fina träningskläder iaf och hurtigt jobbat!

Kenzas svar: Hahaha bästa!

Reply
Amanda♥

Himmel vad fin du är Kenza! Jag själv älskar träning, och måste medge att det där ser superkul ut! Vart finns det där? :)

Massor av kramar! :)

Reply
Sofia

Skulle gissa på att det där är utegymmet i Lill-Janskogen vid norra djurgården (om inte så finns det ett där iaf) :) för er som undrar!

Reply
Isabell

Hej kenza!
Jag skulle bli super glad om du kunde länka sidan du köpte dina träningskläder på till mig! Letar och letar men hittar dem inte….. Alltså sport bh-n och leggingsen. Skulle vara super schysst!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*