• header

TUESDAY

KenzaZouiten_thai-3 KenzaZouiten_thai-1 KenzaZouiten_thai-4

Throwback to the beautiful clear water at Hong Island, Thailand

Ahhh hade inte tackat nej till detta nu! Speciellt inte imorse när jag var så trött att jag inte kunde öppna mitt högra öga (?) haha. Det var helt igenkleggat. Jäkla pollen.. Är det extra mycket i år eller har jag bara blivit mer allergisk? Kör både receptbelagda tabletter, nässpray och ögondroppar men ändå känns det. Uhh.

Jaja, det känns lite bättre nu iallafall! Har suttit i möte hela morgonen och hällt i mig kaffe. Det är snart dags att plåta vår höstkollektion så vi är i full gång med planering inför det! Nu ska jag röja undan lite jobb och sedan kommer Klara förbi kontoret för en lunch. :-))

// Aah I wouldn’t say no to this now! Especially not this morning when I was so tired I couldn’t open my right eye (?) haha. It was completely clogged. Damn pollen.. I wonder if it’s more pollen this year or if I’m just more allergic? I have pills, nasal spray & eye drops but I still feel it. Uhh.

It feels a bit better now though! I’ve been in a meeting all morning drinking lots of coffee. It’s almost time to shoot our fall collection so we are planning the photoshoot! Now I’ve got some work to do and then Klara’s coming by the office for a lunch. :-))

29 Comments

Bianca

Prova med vaccinsprutor! Ganska kort behandling om jag minns rätt! En kompis till mig gjorde det och hon har INGA problem med allergi längre! Lite kostsamt men värt varenda krona!

Reply
Emma

Brukar inte känns så mycket i vanliga fall, men i år har jag blivit helt golvad av allt pollen. Hoppas det är orsaken i allafall, så inte allergin blir värre ;) Men hört fler som också känner av det mer i år :)

Reply
Marie

Prova äta glutenfritt. Jag har haft väldigt mycket allergi i alla år men slutade med gluten i februari. Har knappt känt av något sen dess!
Det är inte så jobbigt att utesluta. Finns fruset bröd man kan köpa (godast att rosta tycker jag). Eftersom jag inte är allergisk enligt tester så äter jag sånt som kan innehålla spår av gluten. Men där finns så mycket alternativ idag jämfört med för några år sedan.

Reply
Phuong

Det finns vaccin mot allergi som du kanske kan testa ifall din allergi är väldigt besvärlig? Min kompis pojkvän får sprutor mot sin allergi och det hjälper honom väldigt bra!

Reply
Lilly

Jag är också väldigt pollenallergisk men jag känner knappt av något alls nu. Förra året så tog jag tabletter från typ februari för att bygga upp immunförsvaret. Behövde ta 2 tabletter på hela våreb sen när allt pollen kom. Vet dock inte riktigt vad det var jag tog. :)
Misslittleli.blogg.se

Reply
Ullis

Kenza, om du känner dig väldigt allergisk just på morgonen (och kväll) så kan det vara så att du har kvalsterallergi och eftersom de oftast bor i våra sängar så skulle det va konstigt att du vaknar upp med känsliga ögon (det gör jag också).

Reply
Daniela

Hej vännen

A good advise emot pollen. Varje år för min del är extremt jobbigt, min mamma jobbar inom Holistic och hon rekommenderade två produkter till mig! “Pollenzym” – 2 tabletter om dagen och sen “Cellsyre” – är en lösning av destillerad vatten och koksalt salt. m.a.o. Rengör näsan. Aldrig mot så bra under pollen säsong i mina 22 år. Rekommenderar detta mycket, testa gärna! + till nästa säsong att du börjar tidigt med produkterna.

Jag använde massa produkter innan och nu har jag förminskat till bara 2.

Kram,
D

Reply
Madeleine

Åh, jag älskar det här setet du har på dig!! Letade efter det förut men hittade det aldrig. Vet du om det finns någonstans? Visst var det River Island?

Reply
Nelley

Har samma problem som dig! Är allergisk mot allt som finns utom mögel och det är ett helvete. Men måste tipsa om Grasax behandlingen! Det är en tablett du tar varje morgon i tre år som ska smälta under tungan, jag har gjort detta sen januari detta året och känner redan stor skillnad! Behöver inte ta lika mycket medicin och känner inte av det lika mycket!

Reply
Dalia

Hej! Om man skulle vilja stå modell för IvyRevel är det “omöjligt” eller hur man ska säga haha Eller tar ni bara modeller från tex Elite i Stockholm eller finns det chans att ni tar modeller från tex MIKA’s – Malmö? mvh!

Reply
Miriam

Precis som du säger, det är extra mycket pollen ute i år! Jag har fått en reaktion mot pollen ett år tidigare och har reagerat väldigt mycket denna vår!

Reply
Jacqueline

Hi Kenza! I suffer from hayfever (the pollen allergy) really badly too so I feel your pain! Most medication doesn’t work for me either and I have tried everything over the past 10 years. For your eyes, it sometimes helps to buy one of those cooling eye masks that you keep in the fridge; they’re really soothing!

Reply
Linnea

Så härligt det ser ut! Jag är också superallergiskt mot pollen, så även om jag älskar sol och varmt så hatar jag det pga det kommer fram mer pollen då :)

Reply
Cecilia

Låter som att du fått en ögoninfektion om bara ena ögat var igenkleggat på morgonen, prova med ögonkräm från apoteket så kanske det blir bättre :)

Reply
Felicia

Testa att ta allergispruta! Går att fixa på vårdcentralen. Gjorde det i år och har knappt känt av någonting och jag brukar vanligtvis inte ens kunna gå ut när björk/gräs-pollen är som allra värst. :)

Reply
Sabina

Kan du säga vart du köpt playsuiten och i vilken storlek!!!!! Väntar på ditt svar!!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*