• header

SUNDAY

Processed with VSCO with a1 preset Processed with VSCO with a1 preset image

Out on our Sunday walk! Vidi pants and Victory jacket from Ivyrevel (adlink), sweater and shoes from Nike.

Sorry för kass uppdatering denna helg (och alla senaste helger), det är så mycket med jobb och allt just nu så jag tar den lilla chans jag får att andas ut lite. Idag har jag inte gjort mycket, vi var ute på vår vanliga söndagspromenad med Mani (jag kan ju säga såhär, svettades IHJÄL i mina kläder. kan inte hela hösten vara såhär varm och fin?) och sedan jobbade jag lite från soffan med godispåsen på magen innan jag bytte över till Gossip Girl en stund. :-))

Hoppas ni haft en bra helg? Jag tycker att den gick alldeles för fort. Måndag och tillbaks på jobbet imorgon, men först – söndagsmiddag (pasta med köttbullar och ketchup, barnsligt gott) med mamma och lillebror. Puss!

// Sorry for shitty update this weekend (and the last couple of weekends), there’s so much going on with work and other stuff right now so I’m taking the little chance I get to breathe a bit. Today I haven’t done much, we were out on our regular Sunday walk with Mani (let me tell you this, I was sweating like a PIG in my clothes. I wish the whole fall could be this beautiful and warm!), then I got some work done from my couch while eating candy and when I was done I watched Gossip Girl for a while. :-))

Hope you had a nice weekend? I think it went by way too fast. Monday and back at work tomorrow, but first – Sunday dinner (pasta with meatballs and ketchup, childishly good) with mom and my brother. Hugs!

25 Comments

kajsa

du skriver så ofta om att du äter godis, pizza, hamburgare, chips pommes och allt som gör att man går upp i vikt, jag tänkte att du kanske gör så för att uppmana tjejer om att det är OKEJ att äta vad man är sugen på!
Men när du skriver det så ofta så får det revers effekt, alltså negativ effekt, eftersom det blir konstigt att du äter så mycket “fet mat” och ändå har en supermodells kropp… jag skriver inte att du ljuger, jag tror personligen att det är sant allt det du äter, men jag tror också att det endast är just DÅ du äter det, annars äter du säkert väääldigt nyttgit och har stenkoll på träningen.

Jag skulle uppskatta mer om du visade båda sidorna.. men du gör ju som du vill.. det är din blogg.

Reply
Fanny

Jag har för mig att kenza har skrivit att hon är “naturligt smal”? Hon behöver inte bevisa att hon äter nyttigt “för att vaga smal”. Hon äter som hon vill och skriver det hon vill skriva om. Men jag håller dock med dig om att eftersom hon är en förebild för så många unga tjejer/killar så tycker jag att det kan vara bra att hon lyfter fram att hon är naturligt smal, och inte går på någon diet eller liknande för att få den ideaokroppen som hon har (så att inte många tror att de bör göra som kenza för att se ut om hon).

Reply
kajsa

precis, just för att hon är en förebild, väljer hon att skriva A så får hon skriva B.
Jag är också naturligt smal och har haft komplex för hur smal jag är, eller var, nu har jag äntligen gått upp till normalvikt! (167cm 54 kg)

Men visst man kan inte tänka på ALLA och skriva så att INGEN blir påverkad.

Reply
Emilia

Fast jag kan också äta hur mycket “fet mat” som helst och inte gå upp i vikt, har också en smal kropp!
Alla förbränner mat olika :)

Kram

Reply
Regina

Love your blog and Ivyrevel <3
You should have your own app to make it easier to read your blog and to follow you around! would definitely love it :)

Reply
Emilia

Hej Kenza!

Undrar vart dina solbrillor är köpte ifrån?
Hade verkligen uppskattat ett svar :)

Ha en fin dag!
Kram

Reply
Camilla

Vilken liten tuffis han är Mani <3 Påminner om min lilla pudelkille på 10 bast som är som en valp o tror att han är en rottis haha. Kram <3

Reply
Amanda

Hej, jag undrar hur du tänker med produktionen av dina kläder? Jag såg att de (iaf det jag har köpt) produceras i kina och jag undrar hur mycket du håller koll på the supply chain (kom inte på det svenska ordet?) och de olika förhållandena för arbetare? Jag mest undrar för dina kläder är amazing alltihopa och försöker bli lite medveten konsument. Frågar inte för att shamea dig om du inte tänker på det och kommer mest troligt inte sluta handla från ivyrevel oavsett svar, jag mest funderar över om du har tänkt på det och vad du har tänkt i så fall.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*