• header

Lika som bär

För att tänka på annat än att någon idiot hackat min bloggmail så tänkte jag visa er en “lika som bär”! Aleks, Tyra och Patrik började gapskratta precis när bilden tagits, men vadå? ….. Jag är ju jättegullig! ;-)

326 Comments

irini

hahahha man behöver inte ens bilden på Sid vid sidan om för att förstå att du liknade han, fan vad skön bild :D

Reply
Elin

Åh du är helt underbar Kenza! Sådan skön självdistans och äkthet! Jag tror jag skulle gilla att hänga med dig =)

Reply
kajsa

hej!
Jag vet inte om du känner en person vid namn Peter Mancinis. Men hur som helst har han lagt upp en bild på dig i hans fb fotoalbum.

Reply
Sotnosen

Haha vilken rolig bild. Ganska lika faktiskt;P haha. Stackars dej det där med mailen.. vilka störda människor det finns..:(
Kramar

Reply
Anonymous

fotbollsnörd men du liknar samir nasri jättemycket där haha! sök på google! kaske lite överdriv, men iaf :D

Reply
lajna

hahahahahahahaaaaaaa, åååh. du är så skön.
kan du inte försöka likna fler figuer? haha

Reply
kezz

hahah, likt:) min lilla kusin kollar nu på ice age 3 och bara för du la upp den där bilden så tänker jag på dej när jag ser sid, hahah!=D

Reply
Benita

Haha den va klockren, va skönt att du bjuder på dig själv. Sid är definitivt en favorit, skrev jag Sid jag menade ju Kenza så klart;)

Reply
Anonymous

SÅ SKARE VA! Bjuda på sig själv måste man, du ger många ett gott skratt då!

ser ut att vara underbart på din resa, önskar jag också kommer iväg till thailand snart:) hare bra!

/FRIDA

Reply
linnea

taha!
sid är så otroligt söt, jag älskar när han säger "jag är åtminstone stilig!" i iceage 3 x)

du är också otroligt söt kenza, hoppas du har det bra i thailand!

Reply
Anonymous

Har hittat en skvallerblogg som skriver om sina åsikter,skvaller och mer.
Tycker att vi borde hjälpa henne att få mer läsare och skvaller.
Bloggen heter:trufalse

Reply
Anonymous

Har hittat en skvallerblogg som skriver om sina åsikter,skvaller och mer.
Tycker att vi borde hjälpa henne att få mer läsare och skvaller.
Bloggen heter:trufalse

Reply
Frida

Både jag och min kille har skrattat länge åt denna otroligt sköna bild!!! Härligt att se en vacker kvinna ha både humor och som vågar bjuda på sig själv. =)

Reply
Anonymous

asså ärligt talat, detta handlar inte om avundsjuka, men fyfan vad ful du är.. du lägger ju för helvete bara in sånna bilder föratt folk ska tro att du är rolig och så.. du är så jävlar ful kenza..

Reply
Robin

Först en kommentar till

"asså ärligt talat, detta handlar inte om avundsjuka, men fyfan vad ful du är.. du lägger ju för helvete bara in sånna bilder föratt folk ska tro att du är rolig och så.. du är så jävlar ful kenza.."

Jag fick lära mig redan tidigt som barn att om man inte har något snällt att säga om en person, då håller man tyst. Väldigt moget att skriva så om en person (som du säkerligen inte äns känner personligen).

Sen att du dessutom är så pass jäkla chicken att du är annonym med din nedlåtande kommentar. Det är botten lågt. Har du problem med Kenzas utseende så håll det för fan för dig själv.

Jag känner inte henne personligen eller något. Men är så sjukt jävla less på alla personer som klankar ner på folk dom inte äns känner.

Nu åter till topic. Jag gillar ice age filmerna och Sid är klockren ^^ cool likhet btw.

Reply
evsan

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reply
elin

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! fyfan jag sitter och grinar, fyfan vilken jävla klockren bild!! hahahahaha

Reply
h3dd3

HAHAHAHAHA fan vad härlig du är som bjuder på dej själv som fan, underbart! puss på dej!

Reply
Michelle

HAHAHAHAHAHAHAHAHA vilken rolig min jag tycker att du & Sid är rätt lika på den bilden HAHAHAHAHA

PS:jag menade inget dumt för du är ju mycket mycket snyggare en Sid Kenza haha!

Reply
amanda

haha kan inte förstå hur du kan få till den minen?:) haha söt bild i alla fall

helt underbart att du kan bjuda på dig själv, det är ju då man bara vill läsa mer när det inte är massa skryt och bara massa överdrivet hela tiden:)(y)

Reply
Anonymous

människor som du, som vågar bjuda på sig själv, borde det finnas fler av. Såå himla häärligt bild!!

Måste även säga så fantastiskt fina bilder du lagt upp. ÄLskar din blogg, din stil, du verkar ha en helskön personlighet. Därför du har så många läsare.
Hoppas du har det lika underbart i Thailand som det ser ut på bilderna!! =D

Reply
jossan

aaaahahahahahahahha döör xD såå jäävla fuul ;D hahaha skönaste bilden på länge!!! ;) kul videoinlägg som fanken, de där uppe :P avis är jag! nice blogg med, puss!

Reply
sara

Hej!!!
Jag kommer också från marocko men är ju född här!!!
Varför ligger du sist på här på listan jag som älskar din blogg jag tycker om mångas men din mest!!!!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*