• header

Slipade tänderna

Jag såg att några tidningar har skrivit om min “skattesmäll”, att jag åker på att betala 49 000 kronor i skatt. Eh, ja….det var ju intressant? Sveriges befolkning har nog alltid velat läsa om att en 18-årig tjej måste betala mycket skatt.

Som ni vet så ska ni aldrig tro på vad media skriver. Läste t.ex. att jag försökt få avdrag på taxiresor på Kreta. VA? Vi som har åkt taxi på Kreta vet att det inte finns taxameter i deras taxibilar i Platanias och absolut inte kvitton, så jag har absolut ingen aning om vart de har fått det ifrån. Som sagt…media.

För det andra: Vad ska jag göra åt saken? Skatteverket är inte direkt de mest kunniga när det gäller bloggfenomenet! De har sina regler som de måste följa och det är väl bara för mig att acceptera, hålla käften och betala skatt? Det gör ju varenda människa! Och senast jag kolla efter så var även jag en människa. En helt vanlig tonåring.

Vidare till något roligare! Eller snarare mindre roligt. Satan vad ont det gjorde. Jag var ju hos tandregleraren idag för att kolla att allt stod rätt till med tandställningen. Men det var inte allt utan han satte även igång och började slipa lite för att kanterna på framtänderna skulle blir rakare och jämnare. Fy vad obehagligt det var! Värre än att borra. Låg där och klämde sönder mina egna händer!! Och det värsta är att det är mer som ska slipas…. Men vill man bli fin så får man lida pin. Fint blev det iallafall och jag är supernöjd! När jag är färdig med hela behandlingen ska jag visa er min gipsmodell som gjordes innan vi började med allt. Jag blir nästan chockad när jag ser hur mina tänder såg ut innan…


Tummen upp för slipningen av tänderna!

165 Comments

Kenza svarar

Matilda: Jag betalar ju för hela behandlingen med tandställningen så det ingår för mig. Men det kan inte vara så himla dyrt att gå och få det fixat!

Söderbymalm: Tack! Ha en bra dag du med =)

Reply
simone

Gjorde det jätte ont att slipa tänderna? Jag ska slipa tänderna och jag vill veta om det gjorde ont eller inte! :) Och fick du någon bedövning? Snälla svara så att jag kan vara lite förberedd! :)

Reply
Anonymous

dom blev jätte fina! SNÄLLA KENZA VISA HUR DIN GARDEROB SER UT NYFIKEN HUR MYCKET KLÄDER DU HAR OCH ALLLLLAAAAA DINA SKOR SNÄLLA SNÄLLA :)ÄLSKAR DIN BLOGG

Reply
malin

De e ju typiskt att media ska hitta på saker för att få läsare. va skönt att tänderna blev bra. ser kanon ut :)

Reply
stephani

dina tänder blev jätte fina! :)SNÄLLA KENZA VISA HUR DIN GARDEROB SER UT INUTI AHAH VILL SE HUR MYCKET KLÄDER OCH SKOR DU HAR SNÄLLA!:)<3 ÄLSKAR DIN BLOGG

Reply
LarsS

Låter helt underbart, jag funderar dock på att bleka. Men vet inte riktigt om det är bra för mina tänder.

Det återstår att se, tappar jag dem så gör jag! :)

ha det bra

Reply
Daniella

Inte kul att gå till tandläkaren alls :( Men som sagt vill man vara fin får man lida pin – der är ju värt det..

Reply
helene

* ljudklippet idag hos knappen och hakim avr ju grymt kort! pratade bara fultal och inget annat! isnfl så kan du vell länka de för det vore kul att höra? alltid så roliga ämnen som de tar upp :D haha*

Reply
J-boy

Jag tror definitivt att man ska göra avdrag på skatten för varenda lite pryl man köpt under året eller om man rest någonstans. Jag menar, går det, så går det! Jag brukar dra av allt, inte tänker jag betala i onödan fast man är rik! U rock Kenza.

Reply
Patty

Usch. jag förstår inte att media tycker det är så himla kul Jamenar, jaha, och?

aja, dina tänder ser iallfall asbra ut nu :D

Reply
Sara ~ Candis

Jäkla media :P herregud vem bryr sig. De är som när de skriver artiklar om vem i ditt län som tjänar mest pengar. VEM BRYR SIG jusom.

Reply
.

Hej kenza. Använder du webcamera när du tar dina bilder? Isåfall hur blir de så bildkvalite? Det är ju oftast 1,3mpx webcameran i laptopen. Hoppas du får en bra dag=) Kram

Reply
Malin

Hejsan!

Får jag fråga om du har hårförlängningar?! Vill så gärna ha sånt hår som du. Har du färgat någon gång?

Reply
Klara

skulle man kunna få se tänderna "före" och "efter" slipningen :)? sjukt schyst!

Reply
Anonymous

haha du har ju tydligen sagt att du inte har någon koll på det ekonomiska. Det bevisar igen att du är för ung för att ha så mkt pengar, likadant som det blev med skorna.

Reply
Kenza svarar

*
*
*
Klara: Tog tyvärr ingen sån bild innan!

anonym: Herregud.. Läste du vad jag skrev? Media överdriver så mycket och det där har jag inte sagt. Suck.. Jag kan ta hand om mina pengar, skärp dig!

anonym: Jag har en webbkamera (logitech pro 900) som jag använder, den är superbra! Den på datorn suger…

Reply
P

Men varför gör du en massa avdrag på sådant som uppenbart är personliga inköp? Du har ju visat att du har en rejäl summa pengar att tillgå, så varför inte använda dem till att köpa skor, cyklar, tv, resor och allt vad det var.

Media har fått sina uppgifter från Skatteverket, och varför skulle Skatteverket ljuga om kvitton och dylikt?

Känns lite girigt att försöka få avdrag på det…

Reply
ida

varför tog du inte tandställning där nere med?..

då skulle du nog få det hollywood smile du ville ha! :D

Reply
Kenza svarar

*
*
*
P: Jag har varit på möte med Skatteverket (i höstas) och kom överens med dem att eftersom att min blogg är mitt företag så får jag avdrag på det jag handlar om det har med bloggen att göra. Vad har med min blogg att göra? Jo.. Kläder, skor, smink, resor och annat. Det är ju det min blogg handlar om!

Jag har fått avdrag på en massa skor, kläder och resor….men jag antar att det kanske blev lite "för mycket" vilket gjorde att jag inte får avdrag på allt sånt? Jag vet inte! De verkar va lite förvirrade iallafall. By the way, jag bara spar kvitton och lämnar in till min revisor. Sen får ju han bestämma vad han tycker att jag ska försöka få avdrag på och inte.

Nu tycker jag att det blev lite läskigt att sitta och diskutera min ekonomi med främlingar (vilket jag är säker på att du också hade tyckt) så nu sätter vi punkt. Det känns lite obehagligt.

Kram!

Reply
sofia

hej! vart köper du alla dina fina ringar? tycker det är jätte snyggt och skulle själv vilja ha några stycken! :)

älskar din blogg! :D

Reply
emaabella

Kenza, skit i media och bry dig om vad dina nära och kära säger till dig istället.

Det är ditt liv och din skatt, vad har svenska folket med den att göra? haha ganska komiskt egentligen. Om någon skulle klanka ned på dig så kom ihåg att dessa människor kanske inte är så nöjda med sitt eget liv så de måste nedvärdera någon annan.

Fortsätt att le och gå rakryggad. ;)
kram emaa

Reply
Kenza svarar

*
*
*
Bitte: När det handlar om stora saker och stora pengar så är det ofta inte lilla jag som sköter det SJÄLV. Låter det logiskt? =)

Ida: Jag har räls där nere också…hehe =P

Malin: Nej, jag använder inte hårförlängning. Jag tonade håret mörkbrunt i höstas! Sen tappade jag färgen lite och så blev det solblekt i Thailand. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår! Kram!

Reply
Kenza svarar

*
*
*
Emaabella: Men man blir ju lite chockad! Hur kan folk bry sig? Jag skulle aldrig sitta här och ba "Oj… Maja 18 i Göteborg måste betala si och så mycket i skatt.. Jävlar vad spännande, måste ringa Nadia på en gång och berätta det" Hehe..

Sofia: Snygga ringar finns överallt! H&M, Ginatricot, Indiska, Thomas Sabo!

Reply
P

Självklart förstår jag att det är läskigt att diskutera din ekonomi med lite random bloggläsare.. Haha. Men bra att du förklarade! :-).

För övrigt, tänderna dina ser fint ut!

Reply
anne

jag kommer säkert också få betala in lite restskatt. dock inte dina siffror, men ändå. :P skönt att veta att man inte är ensam iaf ^^

Reply
Linda Cathrine

Jag har också haft tandställning och tyckte inte att jag hade såå fula tänder innan, men sedan i höstas 3,5 år efter att jag började behandlingen fick jag se gipsavgjutningarna både före och efter. Jösse vilken skillnad och jag är så himla glad att jag hade tandställning för sådana tänder kan man inte gå runt med.

Ha det bra

Reply
Carolina

Hej! Jag heter Carolina och är ute och marknadsför mina bilder, designer och redigeringar genom min blogg. Titta gärna inom och få en dos humor, tips och tävlingar på samma gång. En blogg i en klass för sig ♥

Jag har haft min tandställning baksidan i 9 år nu. Är liiiite trött på skiten. Kan du klippa bort den åt mig?

Reply
Pierre

Jobbigt att bli granskad av media sådär. Särskilt när det inte är fråga om att man gjort något stort fel. Bra att du inte tar så hårt på det och bra att du betalar skatt för intäkterna. Det är nog många bloggare som struntar i det helt och hållet!

Gå förresten gärna in och rösta på Sveriges fulaste rum om du inte gjort det. Omröstningen hittar du i min blogg: http://klippans.blogg.se

Reply
C

Vet att det är en petitess..Men du kan visst få kvitton på resor med taxi på kreta och absolut i Platanias. Jag jobbade där i 5 månader och det är bara att fråga. Ang taxameter så kan man alltid be dom att sätta igång den? Jag vet inte vad du åkte med för bolag, men det finns i alla taxibilar jag åkte med..

Bara en liten notis.. =)

Reply
Anonymous

på dagens media står det att du tjänade under 200 000 2008? det stämmer ju inte överens med dom siffrorna du skrivit ut!

Reply
Linnéa

Jag fick slipat bort lim från tänderna förra veckan och jag höll på att svimma så obehagligt det var! Hela huvudet vibrerade ju så att jag blev helt snurrig… FY FAN!

Reply
Kenza svarar

anonym: Suck.. Jag vet inte! Dagens media skrev ju t.ex. att jag under 2008 fick 77000 från annonsföretaget Tailsweep. Hmm… Jag gick precis in på mitt konto där för att räkna hur mycket jag tjänade på Tailsweeps annonser under 2008. Jag fick det till någonstans runt 339 000? Man ska aldrig lita på vad media skriver! Nu vill jag inte prata mer om det här. Det känns fel!

Reply
Marie, ung mamma

Det är väl inte så farligt om du ska behöva betala skatt, alla andra får ju göra det så :) Är ju inte hela världen, men knäppa är media alltid! :) Varför ens skriva det, kanske inte så himla roligt för dig heller, fast nu tror jag ju verkligen inte att den summan är så mycket för dig :) Du gör ju så mycket annat än att blogga också, tycker du verkar vara en bra person. :)

Kramar!! :)

Reply
Kenza svarar

*
*
C: Jaha, då kanske jag åkte svarttaxi hela tiden… haha! Hur som helst så fick jag ju fram att de bara hittar på iallafall..

Linnéa: Usch.. Jag har kvar känslan av den lilla slipmaskinen i tänderna :S

Elin: Jag ska kolla upp det…..men vågar inte!

Reply
Språkpolisen........ ;)

Hej Kenza, ville bara ge dig ett litet tips som min lärare lärde mig förra veckan ;) Man spenderar inte en helg, utan man tillbringar den! :D Pengar spenderar man! Så när du spenderade tid med knappen och hakim, betyder det att du har slösat tiden med dom, vilket jag inte hoppas att du gjorde ;P haha :D Ville bara påpeka lite! Du är ju trots allt en av sveriges största bloggerska! Inget illa menar :) Din blogg är toppen!!

Reply
Pam

Hej igen favorit-bloggerska! :)
Jag ville ba säga att jag sno da och da bilder ifran din blogg, men länkar alltid till dig. Hoppas att det är ju OK!
Jag pratar faktiskt mckt om dig i min blogg (som är ITALIENSK!!!!) och alla mina tjej-kompisar (alltsa italienska människor) älskar dig!
Tänkte ba säga, om du tycker det är roligt att säga det in i bloggen!;)
-jag är inte interesserad av "göra reklam" till min blogg med detta, eftersom det star pa italienska och ingen i Sverige kommer att vara interesserad i den!!! ;)

Reply
Helene

Jag tycker iallafall dina tänder är fina :) Usch vad tråkigt att folk skriver en massa som inte är sant.

Hoppas du får en underbar dag.

Kram

Reply
Sara

Tänderna beror alldeles på hur dom ser ut om man kan slipa ner eller inte, vissa går inte för man vill ha en exakthet i bettet. /Blivande tandtekniker

Reply
göteborgaren!

förmodligen är personen som skrev artiklen avundsjuk på dig eftersom du tjänar mer =) Ha en fin dag i Sthlm ;)

Reply
Jennifer Kautto

slipa gör ju inte alls ont? och så stor skillnad kan de ju inte va från människa till människa…det låter bara lita gran.. men att de känns. neee…

Reply
Jennie

Du verkar alltid ha det så bra :) jag antar att ingen människa alltid har det toppen men du verkar alltid så himla glad och positiv. Önskar jag kunde få lite av din inställning.
Just nu är jag på botten av allt känns det som och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt känns bajs rent ut sagt :(

Fina grejer du hade köpt =) Var lite ute efter det linnet från Lindex själv men blidde aldrig av :P

Reply
stephani

kenza snälla svara!! ^^ ; kan du visa bild på dina ALLA SKOR DU HAR OCH DINA KLÄDER I DINA GARDEROBER :) snälla svara lungt om du inte vill visa asså <3

Reply
Bunny!

Det är det absolut bästa, när man får se gipsmodellen som man tog innan allt satte igång! Man blir sjukt förvånad, inte kan jag ha sett ut sådär innan? :D Men man blir verkligen stolt över sig själv! Det var verkligen värt det för ett så bra resultat! Kommer aldrig ångra att jag valde att ha tandställning! :D

Reply
Cicci

Avdrag för kläder, skor, resor. För att din blogg handlar om det. Som du försörjer dig på. Genom annonser. Jag hoppas du inser vilket låtsasliv du lever. Jag hoppas så att du kan utvecklas som modell eller inom MTV annars kommer du falla pladask.

Reply
Wysteriia

Jag har ju fyra skalfasader o har slipat ner de tänderna nästan helt ;) Tappar jag fasaderna ser jagnog ut som gollum! haha ;D
Obehagligt som bara den att slipa så mycket!

Reply
Anonymous

Drog du ut några tänder innan du fick tandställningen? Vill skaffa tandställning men är jätterädd att behöva dra ut några tänder..

Reply
Josefine

Hej!
Tycker du har väldigt fina tänder och jag är själv väldigt sugen att sätta in lika dan tandställning som du. två frågor, till vilken tandläkare går du? hur mycket kostar denna tandställning?
skulle verkligen uppskatta svar :)
hade bra, kram!

Reply
sara

Jag har också en gipsmodell av mina tänder, hur dom såg ut tidigare. dom är väll inte perfekta, men mycket bättre i alla fall! :) mina framvänder var liksom helt stört vinklade och en tand var jättemycket bakom den andra. Tur att det finns tandställning säger jag bara!

Reply
Laban

Vem är Skurt som syns på dina bilder? :D Skrattar ihjäl mig…Skurt har blivit mänsklig likt Pinocchio, HAHHAHAHAHAHAHHAHAHA. Pojken med kepsen….grön!

Reply
mina

snälla ta med den här frågan.
I din senaste frågestund besvarade du frågan vad du tycker om skönhetsingrepp, du sa i princip om man mår bättre av det så kör bara. Men i samma svar säger du emot dig själv. Du säger att du är nöjd med dig själv, varför gör du då så tänderna ska bli rakare och slipar dom. För det kan inte vara av hälsoskäl. Hur som helst, dina tänder blev jätte fina!

Reply
Victor

Can't remember that sharpening your teeth actually hurts… i had to do it as well a few months ago.
But your teeth already look good! Be happy with them :D ! Personally don't see the reason why he wanted to sharpen it. (but ok, that's just me)

Reply
Linnea

Jag fick också se mina ''förra tänder'' hos min tandläkare. Jag blev chockad! Men nu så måste jag lida med tandställning i ett år! :( Vill bara rycka ut den NU!!!! :'(

Reply
Anonymous

Jag har enfråga till dig kenza. Du har ju oerhört mycket pengar, så varför tar du inte med dig dom och åker ner till Hollywood och skaffar dig en villa där med lilla armani, serisöst det skulle vara awesome, och du skulle säkert bli väldigt nära vän med lauren conrad! haha men ärligt kenza tänk dig en bild framför dig.. :D

Reply
JOSEFIIIIN

Läste om dig i expressen, fy faro säger jag bara!
du vill göra avdrag på KLÄDER, SMINK OCH SKOR ?!?!?
du lever inte nå jävla primma donna liv som kommer undan med allt, hoppas din blogg går i krasch så du förlorar alla pengar. Vad är det för tönteri din pappa håller på med att löjla sig om taxi resor! Nej fy vilken DIVA DU ÄR.

Reply
Marie

Jag har aldrig läst din blogg men var tvungen att söka upp den efter artikeln i Expressen.
Anledningen till att folk bryr sig att du ska betala 49,000 kronor i skatt är nog ditt eget uttalande om att du inte bryr dig. Ingen tonårig ska lättvindigt kunna betala in 49,000 kronor och tycka att det inte är något. Det finns gott om människor som inte har 50,000 på sitt sparkonto.
Att en tonårsflicka, till synes helt utan anledning, disponerar så mycket pengar som du gör sticker nog i mångas ögon. Att dessutom försöka göra avdrag när du redan har sådana tillgångar är skamligt!

Reply
HALLÅ!

kenza skatten går till BRA SAKER!!!! om du nu betalar mkt i skatt är det för att du har mkt pengar. Dom pengarna går till julklappar, sjukvård, skola och allt bra. DET ÄR BRA MED SKATT. och som sagt du har lika mkt pengar för det;)

Reply
julia

Fan vad jobbigt! Tycker det är sjukt att vissa människor inte kan ha någon förståelse för andra. Hur kan man ljuga om någon helt oskyldig bara för att tjäna pengar? Helt sjukt.

Usch jag vet hur det känns att slipa tänderna. Så otroligt obehagligt!

Reply
anna

jag tycker de e helt sjukt hur du kan få dra av så mycket. Som de stod i tidningen, hade inte bloggen funnits hade du inte köpt något alls då? Alla tjejer i din ålder köper smink,kläder (men de har inte råd med lika mkt)
Sen att du sa få åka på resor och supa och sen göra avdrag, du e ju endå så himla hemlighetsfull med din blogg. herregud..
jag skulle älska att få resa jorden runt shoppa allt jag vill sen lägga upp lite av de ytliga på bloggen och sen få alla pengar du får..

usch!

Reply
Elin

hejsan
jag läste i en frida-tidning där sog det att du spenderade 50 000 i månaden är det sant? kan du inte skriva nåra saker i din blogg som är sanna typ som det jag skrev fast bara om det är sant hehe. eller i all fall skriva nåra till mig =) ?

Reply
malin x

hej! jag är också hos tandläkarn ofta eftersom att jag också har tandställning, men bara där nere än så länge! Men mina framtänder är lite större än resten av tänderna & jag skulle vilja slipa ner dem lite. är det så du gjorde idag? hoppas på svar! / malin

Reply
Anonymous

Älskar din blogg! men en fråga, kan vilka som helst få en räls på baksidan eller är det för dom som bara har lite sneda tänder? Jag har kommit på att jag vill ha tandställning och tror att jag kommer ångra mig om jag inte skaffar det men problemet är att jag inte vill att den ska synas så jag funderar på att skaffa på insidan. Vad säger du?

Reply
Anonymous

varför har du tandställning? har du haft ett överbett? jag har ett överbett som snart ska fixas och jag vill gärna ha tandställning på baksidan på mina tänder! tror du det funkar? :)

Reply
Anonymous

det är sjukt hur glad man blir när man ser dig och tänker på din framgång, tänk om jag bara hade de pengarna du hade .. då hade jag betalat alla min mormors medicin och operationer hon behöver idag

:(

vill bara säga att VA GLAD ÖVER DET DU HAR SÖTASTE… för man vet aldrig när man lär förlora saker och ting

överbra bloggg
du läser säkert inte ens detta .. men behövde bara få min röst hörd

Reply
Sica

För min del bryr jag mig inte om hur mycket eller lite du får betala i skatt men som egen företagare är det är du som, enligt lag, ansvarar för bokföringen. Även om du anlitar någon för att sköta din bokföring är det du som ansvarar för att bokföringen blir riktig. Så du kanske helt enkelt ska försöka sätta dig in i den lite mer framöver så du slipper en "skattesmäll" nästa gång. :)

Reply
Lotta!

Tja,är inte det vad man kan kalla nyhetstorka? Jag menar,det finns inget annat av intresse och skriva om..DÅ hugger man det man får tag i. Bara o skita i. Life goes on.

Personligen,bryr mig inte om o läsa om nån annans skatt, har nog med mitt egna..:)

Reply
lisa

du är den vackraste människan jag någonsin sett. det enda dåliga är att jag mår så dåligt över mitt eget utseende när jag ser dig. men du är verkligen min förebild kenza. en dag så Ska jag vara nöjd över mitt utseende, även fast att jag aldrig någonsin kommer vara lika vacker som du. kram

Reply
Anonymous

chockad? då undrar jag verkligen hur de såg ut, om det var så farligt. mina är sneda och jag skulle betala för tandställning om jag hade pengarna men tyvärr. jag mår väldigt dåligt över dem. och hatar när folk som har fina klagar över sina. säger inte att du gör det men jag blev ba lite nyfiken, tänder e så känsligt för mig.. inget illa menat!

Reply
Sofia

haha kenza, du har ju visst det där hollywoodleendet ;D kanske inte från början, men nu i alla fall. fast det är positivt enligt mig. hollywoodleende eller en stor, charmig glugg gillar jag bäst :)

Reply
mli,

Hur mycket kostar det att slipa tänderna?:) Jag vill göra det för att då raka tänder men jag vill inte ha tandställning.. Tacksam för svar :)

Reply
emaabella

Hej igen!
Exakt, det är faktiskt lite chockernade vad människor kan bry sig om andra. Välkommen till kändisvärlden egentligen, no privatelife. Men, tänk på att folk slutar bry sig om det inte bli drama, scen och cirkus. Så bara gör som vanligt, och om någon skulle råka kommentera dig på stan eller vart som helst, please.. Ge dem ett stort smile och säg; jaha, javisst. Och vad är Ditt problem?
bisous

Reply
emily

Jag och min pojkvän åker snart till Platanias och skulle uppskatta om du kanske kunde skriva lite om Platanias, uteliv, matställen, strander osv… Är du alltid på Platanias när du e på Kreta? Vilket hotell brukar du bo på? Vi ska bo på Indigo Mare.

Tack för en bra blogg!
Kram

Reply
kimberly

kostatr det någonting om man har tandställningen på insidan som du hade?
var det du som fråga om dom kunnde slipa eller gjorde dom det bara??
snälla kan du svara jag måste veta det när jag ska till tandläkaren nästa vecka .. :DDD tack

Reply
hoho

Haha det är så sjuk roligt att sitta här och läsa allas kommentarer, ni gottar er verkligen att kenza ska få betala skatt. So what? Alla som jobbar gör det, säkert något som ni inte gör. Kom tillbaka när ni har något bättre att klaga på? Shit.. Btw, you go kenza!:)

Reply
ellen

Det är verkligen värt det, oavsett om man måste ha tandställningen på insidan eller utsidan och även om man måste ha det på vad som anses senare dagar såsom du och även jag hade! :)

Reply
FUN & FEARLESS IN BARCELONA

Det gör SVINONT att slipa tänderna! Jag slog ut min framtand och har fått sätta en porslinskrona på den lilla delen av min egna tand som fanns kvar. För att göra det "enklare" slipade tandläkaren min lilla tandbit till en liten plugg som han sedan skulle trä kronan på. Behöver jag säga att jag var nära att ge upp? & då kan jag tillägga att jag hade asmycket bedövning i hela käften men det hjälpte inte.

Reply
Victoria

vart har du köpt den tröjan du har på dig? :) jätte fiin!
och så vill jag bara säga (Y) för din as braiga blogg! :D

Reply
Sofia

49 000 i skatt på ett helt år är INGENTING. Om man har ett heltidsjobb så är det ju bara att räkna ut när minst 30% förvinner i skatt.

Däremot tycker inte jag att man ska få göra avdrag för kläder och smink. Läste en kommentar om någon som ska starta en Rolex blogg o göra avdrag ;)

Reply
sandra

Kenza, du kanske borde sätta dig in i inkomstskattelagen och framförallt bör du läsa 16 kap så slipper det bli så skämmigt i framtiden!

Reply
emma

Jag förstår vad du menar men det är klart att folk tycker det är intressantare att läsa om en känd person än om maja, 18 i göteborg. :p
Men alltså jag förstår inte, drar du av allt du köper och sånt på ditt företag? För alltså resor och sånt ingår väl inte i bloggen, du skulle ju typ haft lika många läsare även ifall du inte läste och folk gillar ju att läsa din blogg vare sig du är i Thailand eller inte. Fast du kanske inte hade dragit av resan och så, men jag tyckte jag såg att någon skrev det. Haha, (lita inte på media) men jag undrar bara om det är sant för det skulle väl vara lite överdrivet att dra av resor på företaget?

Din blogg är bäst, kram.

Reply
Erica

Kenza. Kan du säga vilken reglerare du går till? Skaffade min i april såsom du, och ska snart ta ut den. Ska även slipa o tänkte om ja skulle gjort det hos min reglerare. Men känner att ja vill va säker att det blir så bra som ja tänkt. Inte så att man kan sätta tillbaka tanddammet som slipats bort precis, hehe.. Är du hos J.H?

Reply
Alexa

Det stod inget om TAXIresor på kreta väll? Det stod väll semesterresor till kreta??

Reply
Julia

Jag tog bort tandställningen idag, efter lite mer än två år :) Så NÖJD!!!!

Reply
Annsi

MAHA! förlåt, men bara för att dom är avundsjuka på dina pengar. Kan ju säga att jag med är det lite, men så jobbar jag inte lika hårt som dig heller. Det blir vad man gör det till helt enkelt (tumme upp för dig)

Reply
bella

Jag har alltid velat ha tandställning, gång på gång ratar dom mig (hos specialisterna) när dom checkar mina tänder. Jag ser vilka grova fel det är, så snea, överallt är dom. Men enligt de är det fina tänder. Och tillräckligt med cash har man inte. Får man leva med sånt livet ut.

Fina tänder du har!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*