• header

ELLE-galan

Efter att jag, Tyra och Bella hade blivit sminkade och snygga så hoppade vi in i en taxi och åkte till Grand Hotel där ELLE-galan ägde rum. Det var en otroligt trevlig kväll med en miljon fotografer, bra gala med duktiga vinnare, härligt sällskap och god mat. Maten var det vi såg fram emot allra mest så vi såg inte ens klart på galan utan smet ut för att äta…..haha!

Tack till Tyra, Bella och Malin för en trevlig kväll ♥


Hos Bobby, ready to go!


När vi kom dit väntade röda mattan med en massa fotografer. Knäna skakade som vanligt, haha!


On the red carpet – bild stureplan.se


En brun Kenza, en vacker Tyra och en snygg Bella


Jag och Tyra busade som vanligt. Vi satt även och tittade igenom Thailand-bilderna på hennes kamera. Bilder jag inte sett och inte heller kommer ihåg att vi tog. Det var en galen utekväll och bilderna är fan helt störda! Jag och min pojkvän snodde tydligen hennes kamera och tog en massa sjuka bilder på oss själva….. Haha, fan va vi satt och skratta!


Kvällens sällskap!


Vackra Hayden Panettiere vann pris för årets internationella stilikon!

105 Comments

Emi

SÅ FINA!! :D Låter som en härlig kväll!!

Min kväll är lite.. ehrmm. ANNORLUNDA ! LÄS MER I MIN BLOGG;)

KAN DU JAPANSKA ELLER FRANSKA??

ha den fin kväll allihop! <3

Reply
Jennie

Hej Kenza!

Du som är tjejen i fokus! Äter du vitaminer? Tillser du din kropp allt den behöver?
Jobbar mycket,sover lite? Sena kvällar?

Tjaaa, du är ung fortfarande men allt detta tar styrk.
Jag själv började dricka något som heter Kyäni Sunrise för snart 3veckor sedan. Jag märkte ganska snart hur mycket piggare jag blev, hur lusten för saker kom tillbaka. Sen märkte jag hur min hy blev fräschare och jag känner mig inte alls lika sliten utan smink ;) Sen inte nog med att den ger din kropp precis allt den behöver, så är det ENDAST på frukter! Du får bl.a i dig hallon, blåbär, tranbär i en och samma förpackning.

Är du intresserad av att läsa mer ska du kolla in min enkla sida jag gjort.
http://www.kyani.webblogg.se

Ha de gott så länge
/Jennie

Reply
Tove

Hej Kenza! Eftersom att du varit på Kreta några gånger nu tänkte jag höra om du vet om det går några partybåtar från Platanias? eller några andra party-aktiviteter du kan rekommendera? Är det i Platanias allt kul är eller finns det mycket i Chania också? kramis :)

Reply
Anonymous

kan inte du skilja på snygg och vakcer lr.du e söt, tyra e snygg o bella e vacker

Reply
sandraa

när kan man börja köpa skorna du designat för wildflower? late night skorna? :)

Reply
MATILDARACHO.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Johanna

Guu vad fin du var !! :D

Nu när jag likaså kommenterar så tänkte jag fråga om det är någon som är bra på att göra en header?
Det behöver inte vara något jätte komplicerat, bara så det ser bra ut :) Just nu ser min verkligen ut som bajs, haha.

Det skulle i alla fall vara jätte snällt ifall någon fick lust att hjälpa mig! :D

Gilalr din blogg kenza! :)
Hare gött!

Reply
amanda p

fan vad roligt att gå på gala. Skitfin outfir ntw! ;) Fast det hade varit roligt att se hur din första tanke om outfiten hade sett ut. :)

Reply
elina

Du är så jäkla vacker Kenza! Du utstrålar ärlighet och kärlek. Och det gör bara att du blir ännu vackrare! :) Du verkar vara en sån god människa Kenza och jag ser verkligen upp till dig..du står fortfarande med fötterna på jorden!

EN STOOOOOR KRAM TILL DIG! <3

Reply
Lisen

Så flotte bilder. Du er en virklig nydelig jente, vanvittig pen! Og da er det veldig veldig bra å lese hva du skriver og også vite at du er klok og har bena godt plantet på jorda!
Hilsen fast bloggleser fra Norge! :)

Reply
olivia

hur får du ditt hår sådär slickat? alltså att inga hårstrån sticker ut när du har uppsatt?? det är skitsnygg, men det funkar aldrig när jag har toffs! hur gör du?? :D

Reply
Lisa

Du ser verkligen FANTASTISK ut på de här bilderna! Halsbandet är helt marvellous <3 Älskar det. Skitsnyggt med den slickade hästsvansen också. Gillar att allt annat är så "rent" så att halsbandet verkligen får all uppmärksamhet. Och detsyns verkligen inte att du är nervös, du ser ut som du är född på röda mattan!

Reply
Anna

Haha, snygg bikini bränna. Ett annan klädval kanske hade varit bättre.. Ser lite billigt ut.

Reply
Linnea

Du behöver inte vara rädd för att posa på röda mattan. För dina poser är sjukt snygga, och likaså du ;)

Reply
CAMIE

Med rädsla för att bli totalt utskälld eller påhoppad på annat sätt så måste jag ändå fråga: Vad tusan gör man på ELLE-galan? Vad är grejen liksom? Varför vill man gå dit!?

Hehe ;)

Reply
Alex

Kenza, var köpte du din jacka? Den är as fin! Skulle bli jättejätteglad om du svarar!

Reply
sara

Varför är du alltid så jäkla snygg Kenza???
Vad du än gör lr hur du än ser ut så är du AS SNYGG!

Reply
alexii

shit! alla är jätte fina men bella woooow, aldrig tyckt hon såg speciell ut men här är hon verkligen jätte vacker. Du med!

Reply
ella gruenberg

gud vad coolt att du har kommenterat wilma ekströms blogg!! elr har du?

Reply
Majja

Men snälla lilla vän=) Se till nästa gång att du inte har vita märken efter din antagligen sol turnee i thailand, ser inte alls bra ut med vit hy när allt annat är brunt, man ser ju missen klart och tydligt där du har haft bikini överdelen=( Synd för detta klankade ner mycket på utseende poängen, annars va du verkligen super=)

Reply
Anonymous

hej kenza, Vad är Elle-galan? och va hayden panettire (stavning) där?! kan du va skit snäll och skriva svar på bloggen, tack (:

Reply
kajsa :)

asså kenza, jag måste bara säga att jag tycker att du är så jävla söt ! spelar ingen roll om du har smink el inte, du är lika söt endå !
Önskar att jag också kunde vara naturligt söt som du, kram kajsa (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*