• header

31a januari 2010

God morgon!

Efter att ha haft filmkväll igår med min bästa vän och sett District 9 så hade jag riktigt läskiga och verkliga mardrömmar om att jag hade en liten alien i magen. Vaknade upp och var tvungen att kolla att allt stod rätt till och när jag väl somnade om igen så drömde jag härliga drömmar.

Vaknade upp pigg och glad idag (igår mådde jag skit, ont i hela kroppen) och nu sitter jag och bästis och äter frukost. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men något skoj blir det nog. Frågan är bara om man orkar gå utanför dörren när det är så jäkla kallt ute? Brrr!

Ha en fin dag ♥


Hittade en till bild från ELLE-galan!

149 Comments

Carl

Jag tyckte dom var charmiga utomjordingarna i den, till sättet ialf, dom saknade juh inte empati som annars är brukligt i genren.

Reply
Pinky

Det är skumt att varjegång man har drömt en mardröm så blir alltid nästa dröm en bra dröm.

//Pinky

Reply
Lollo

Skönt att du fick bättre drömmar sen då. :)
Här i Dalarna är det också kallt, -17, men det blir en promenad för solen är framme!
Riktigt snyggt halsband btw. :)

Reply
Ida

din outfit på elle galan var verkligen enkel men endå så himla fin! smycket och frisyren var verkligen super!
kram

Reply
Antonia

allvarligt kenza!! sluta lägga ut sånna snygga bilder.. det är pain in the ass alltså haha

Reply
mari

Synd att du solat med bikini överdel,menar då inte att du skulle solat utan "bh"

Reply
Nadine

Jag och min syster ska till stockholm och shoppa nu i februari för frösta gången. Har du några förslag på affärer som du tycker att vi ska besöka? Helst inte allt för dyra. Älskar din klädstil.
Puss & Kram. Nadine

Reply
Sandra

Kenza jag tycker du måste berätta en sak för oss…. Hur lyckas du med att bli så bra på kort? asså alla verkligen ALLA kort du tar blir fina det är helt otroligt! hahah

Reply
Anonymous

FY FASIKEN SÅ VACKER ! direkt när jag såg bilden, då tänkte jag bara: gud vad fin va!

Reply
sofia

Du verkar vara en riktig bra tjej som vet vad du vill… tror du kommer komma väldigt långt i livet, du e inte som vissa andra bloggare som bara skriver massa skit, du har mycket att ge och en stor framgång i livet :)
Kolla in min blogg om du vill
http://www.puppiolii.blogg.se

Reply
Rebecka

Snyggo!
Satt och kollade igenom din blogg och fick en tanke: har du hål i öronen? För du använder ju aldrig örhängen … eller har du hål fast du inte använder dem?
Haha kanske världens mest ointressanta sak att lägga fokus på men, blev lite nyfiken ;)

Reply
sofia

hhaa jag är tvungen att säga detta, asså ni som säger kommentarer som: räcker det inte med bilder från elle-galan och ja till viss del håller jag med men asså om det vart jag där.. på elle-galan hade jag laggt upp lika många! det är okej att vara stolt över sig själv tjejer. gilla er själva. bli inte kaxiga utan bara ödmjukt stolta över vilka ni är.

kram

Reply
Helene

Fin bild :)

kika in till mig allesammans och se produkterna jag rekomenderar för ett bättre måeende :)

helenesjoberg.blogg.se – take a look!

Reply
Madeleine

Det är helt stört vad vacker du är! Och halsbandet passar verkligen till dina kläder, grymt jobb att fixa fram på 5 min!

Reply
ANONYM

assoh, är du otrgoen mot din kille? alla säger det? Jag hoppas INTE det för du verkar vara en bra människa.

SKITVACKER DU VAR PÅBILDEN. <33333333333333
älskar dig gumman, du är mitt allt habibi :*

Reply
julia

vill bara nämna att du har lagt ut samma bild TRE gånger nu ;), älskar din blogg dock ! :D

Reply
Lina

Måste bara fråga varför du valde en axelbandslös klänning när du har solat med bikiniöverdel? det syns jättemycket och det är inte fint… skulle uppskatta svar:)

Reply
Linn

Jag drömde med sjuka mardrömmar efter att ha sett District 9. Och jag brukar aldrig drömma mardrömmar efter läskiga filmer..

Reply
Madde

Vad är det för bränna, tycker du det är snyggt att ha bikiniränder och en tubklänning till det? Varför solade du inte med bikini toppen ner vikt och halternecken knuten bak i ryggen? Seriöst det var det fulaste jag någonsinsett

Reply
jennie

men vaaaaaaaaaaaarför får inte jag gå på ELLE galen??? jag skulle kicka varenda en med mina kläder asså!

Reply
fredrika

heej kenza! :) jag har precis börjat följa din blogg. Jag undrar var du har köpt den klänningen :)? skriv gärna tillbaks!

Reply
Hanna

har du silikon i läpparna? :) haha har alltid undrat det, vore kul om du ville svara på det :D

Reply
IJDVJSDILO

District 9 är en väldigt intressant film. Den tar upp viktiga frågor som segregering, samtidigt som den ger oss sci-fi nördar fett med vad vi vill ha! :D Hoppas du kunde sova litegrann iallafall ^^ kram

Reply
Sanna

Grymt snygg du var på Elle galan! Blev helt kär i din klänning! Var det längesen du köpte den på Zara? och vet du om de finns någon kvar eller vart man kan få tag på en? Förövrigt är de jätte kul att läsa din blogg, keep up the good work ! Ha de bra! kramar

Reply
Emma

MEn usch så fult det var när solkanterna efter bikinin syntes ovanför klänningen. Ser fan ut som om du har en vit bh på dig under. Blä

Reply
sara-jo

Väldigt läckert som vanligt men kanske ett annat klänningsval hade varit bättre med tanke på bikinibrännan? Det var sådär snyggt faktiskt…

Reply
Agnes

hej
de passade jätte bra med röda naglarna till outfiten:D du var jätte snygg:D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*