• header

Färgglada remmar

För några dagar sedan beställde jag hem ett par coola gladiatorsandaler, och idag när jag hittade en variant av dem fast med high heels så kunde jag inte låta bli att köpa dem. Jag älskar att remmarna är i olika färger! Kan kännas lite svårmatchat men kör man på en enfärgad klänning (helst svart) så blir det snyggt.

De här är köpta på Crispin och var dessutom på REA och kostade bara 350 kronor!

286 Comments

Hotgossips

Hej kenza! Min blogg låg nere på grund av att foki. Samtidigt som bloggen låg nere i ungefär 7 dagar så förlorade jag samtidigt ungefär 10-15.000 läsare. Folk måste ha trott att bloggen lades ner för gott vilket den inte gjorde. Skulle vara underbart snällt om du bara kunde skriva det i något inlägg om att bloggen är tillbaka eller något liknande.
Tack så mycket oavsett vad:)

Reply
Nadja L

Ååååh :)

Skulle så gärna vilja ha lite mer sminktips av dej! =)

Har just nu skrivit om LÄTTA tips om att bli av med överflödskilona till sommarn :)<3

Reply
ida

De kostar 299kr på skohuset för ett tag sedan. Jag tänkte köpa dessa, men de blev de helsvarta i samma modell! :)

Reply
C

FRÅÅÅGAA!!! jag har en fråga kenza! ganska viktig! lr ja för mig haha=) den skinnjackan du designat eller vet inte den du är inblandad i?? den finns på nelly.com fast bara small och medium och jag behöver xs kommer den in igen? finns d någon annanstans jag kan köpa den! den är så måsteeee! help! tack pusss

Reply
Linn

Jag provade oxå dom där skorna förut. Men dom var tyvärr alldeles för stora för mina smala vrister :( Men dom är riktigt snygga, precis min stil!

Reply
Anna

Bra val!
Hade de skorna på nyårsafton. Väldigt bekväma, stabila, och de är ju minst sagt värda sitt pris. Dock blir de typ hala på parkettgolv fyi. Hoppas du också trivs i dem!

Reply
Anonymous

dom finns i en butik inne i höterget för er som undrar! har själv sett dom där.. en liten random skobutik ;)

Reply
anna

hej kenza! superfina skor!
jag har oxå beställt gladiatorskorna från have2have riktigt fina!
Men undrar var du köpt de här högklackade skorna?
Crispin är det en affär eller hemsida?
finns nog inte i helsingborg ;s

Reply
Linn, Gävle

köpte precis de skorna till nyårsfesten, de är askalas! inte alls jobbiga att gå i =D

Reply
emma ridefors

Grymt tjusiga skor!
Kan nästan inte låta bli att avundas din framgång heller. Du har råd med awsomefina kläder, du får superroliga jobb, du får hänga på roliga ställen om helgerna, för att inte tala om hur drop dead gorgeous du är!
Njut av varenda sekund! :)

Reply
Frida

Nu kommer jag lite såhär efter haha xD Men iaf dom där har jag tittat på förr dom är sjukt snygga provade faktiskt dom oxå när jag såg dom (; Vår affär där jag bor har bytt namn från Crispin till Eurosko :P

Reply
carrolina

jag var inne på ett köpcenter igår och såg såna skor på DNA-skor. SÅÅ snygga och jag bestämde mig för på EN GÅNG att jag SKA köpa dom nästa månad när jag får studiebidrag, SÅ snygga!!!! :D älskar dom älskar dom! kul att du köpt såna också haha

Reply
Kinn

AAAAAAH Jag kommer typ grina om jag inte får dom när jag fyller år!
Jag skyller på dig om dom är slut på dna i umeå ;) höhö

Reply
Emelie

Dom finns i lilla olofström med?! provade dom för ganska längesedan, superläckra och superlätta att gå i ;)

Reply
Anonymous

hej, ja försöker beställa sådana för tycker dom är så himla snygga! men när ja går in på sidan så funkar de ju inte :S finns inga skor alls ! kan du mejla mig på min epost och kanske förklara ? skulle verkligen uppskatta de :)

Reply
Ida

Gosch så underbart snygga=O Hade jag inte varit 180 cm lång hade jag köpt dem direkt. Helt kär (A)

Reply
Carro

Guud vad fiina !! Kan man beställa de skorna för jag vill verkligen ha dom?? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*