• header

Promenad på djurgården & museum

Vilken härlig dag! Jag och bästis promenerade i två timmar igenom stan och ut på Djurgården. Riktigt härligt. När kylan började tränga igenom våra varma kläder så gick vi på museum. Jag älskar att gå på museum men gör det tyvärr väldigt sällan. Vi var inne på Nordiska museét men deras utställningar var inte så himla intressanta, men rätt skoj ändå!

127 Comments

linda

Såg en bild på dig från när du hade ljusbrunt, det fick mig att våga bli brunett igen! så otroooligt vacker. jag undrar hur du färgade? älskar din blogg!

Reply
Angie in Deutschland

sounds lika a perfect sunday :) Check in my blog if u want to read about my crazy student life in Germany :)My blog is written in english so that everybody understands :P

Reply
hanna

haha roliga bilder ^^
jag har bara en fråga, var kan man köpa skorna och kläderna som du har designat?
tack för en mycket bra, och inspirerande blogg!

Reply
Anonymous

omg Kenza du räddade min dag,du vet inte hur mkt jag garvade åt din bild med gubben HAHAHA assåå hahaha det där kallas humör,vi har samma humör hahahaha synd att du inte är min kompis :( skulle vara glad om jag hade en kompis som dej :)

Reply
azra

vilken härlig bild på slutet !
en fråga bara,
om man är i stockholm vad är ett måste att se ? :D

Reply
eme

hur går det egentligen med att äta en kiwi varje dag? Och har du slutat med dagens fråga?
kram!

Reply
Amanda

Jag kom att tänka på en sak när jag kikade igenom dinn blogg. Du använder aldrig örhängen verkar det som? Otippat! Hur kommer det sig? :)

Reply
Anonymous

man får inte röra föremålen på museeum, din lille tjuyyyv, hehe
ha det bra :)

Reply
Anonymous

Hej =) tycker du har en grym stil och jag undrade om du kunde tipsa om studentklänningar? inte allt för dyra, det är ju dags att börja leta efter sånt nu för vissa!

Reply
Maria

Hej Kenza!

Jag ska åka till Thailand om några veckor och undrar en ett par saker:

1. Hur mycket kostade sin klänning att sy upp? (funderar på att låta sy upp min studentklänning när jag ändå är där)
2. Vilken mat rekommenderar du? Har hört att maten kan vara väääääldigt oljig där och så…

Skulle vara jätteroligt om du kunde svara på det :P

Reply
Sammuia

Vad händer Kenza du har aldrig godkänt min kommentar jag frågar en sak sen tar du bort den? Läser du ens dina kommentarer

Reply
Nessie

Hej!
Var det kul på djurgården?
Roliga bilder på dig;D
Kika gärna in min blogg när du har tid.
Om du vill såklart:P
Kram
Nessie

Reply
josefine

hej kenza jag älskar verkligen din blogg och din klädsmak men jag måste bara fråga en sak känenr d Adam nilsson ? jag har sett på din facebook och du har sagt att du bara accepterar dom du känenr så jag undar om du känner honom för han är min kusin :) den bästa presenten jag skulle få är att gå och ha det mysigt med dig inne i stan en dag och shoppa och ge mig smakråd :) du kan gärna svara på: [email protected] pussar från mig <3

Reply
Mathilda

Kommentera mitt inlägg: OM DU KOMMENTERAR SÅ FÅR DU EN LÄNKNING TILL DIN BLOGG! Om du gör det så kommer jag fixa en länk till din blogg på min blogg. På så sätt kan du få mer besökare till din blogg :D

Reply
ida.

Haaj kenza!
Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på.
Jag försöker gå upp i vikt, och lite har jag gått upp. Men jag undrar hur du gjorde? Det är framför allt mina ben som är lite smala.
Och en sak till, fick du inte bristningar när du gick upp i vikt?

Du har en toppenbra blogg! :)

Reply
Aleksandra

Hey Kenza! I have a question. Where did you buy this jacket? I'm currently in Norway and there is so so cold and so much snow that i have never seen. Like in Sweden, i guess. I need warm big jacket like you ;)

Greetings from Norway, beautiful gril!
And a priori thanks for the answer! ;)

Reply
Jonna.

Jag känner ju inte dig Kenza, så jag kan ju naturligtvis inte komma med en massa anklagelser men utav det jag ser så har jag saker att komma med, faktiskt. Jag ser hur många saker, kläder och skor du köper dag efter dag efter dag. Har du tänkt på hur världen ser ut idag? Svält, hemsk jävla orättvisa, krig, miljöförstöringar osv. Det är otroligt hur rik du är i jämförelse med många andra människor, Kenza. Istället för att köpa nya märkesskor kanske det vore smart att lägga dina pengar på annat än kläder, du har ju sagt själv att din garderob är proppfull? Nu kanske du säger att du redan skänker pengar, MEN, som det ser ut i världen idag så är det tyvärr inte tillräckligt. Hur skulle det kännas istället för att lägga tusenlappar på kläder i månaden hjälpa en mor och hennes son? Folk är inte engagerade längre. Du har tur du som har så mycket pengar Kenza.

Tack för att du tog dig tid tt lyssna iaf.a

Reply
josefin.

jag funderar på vad du har för jacka? är det en canada goose eller? :)
ha en mycket trevlig kväll!

Reply
Nadja

vad söt du är, tycker fortfarande att det är helsjukt att du inte får sjunga i duschen, vaddå? blir du vräkt då eller? "sjöng för högt när hon duschade"

Reply
julia

Åh vad fint Stockholm är i solen och all snö! Hahaha kan bara inte sluta garva åt den där "statyn" som inte har en aning om vad du gör på bilden, haha =)

Reply
cassie

heheh nyss skrev du om ni bara orkar ut igenom dörren hehhe
Titta nu, nu har ni ju gått runt i hela stockholm (nästan)
hehhe
Kram på dig kenza!

De är rolig du :)

Reply
=)

Hej kenza du e så söt. Din lilla trip till Djurgården verkade vara trevlig nu har jag en fråga till dig. Min kille bor inte i Stockholm utan han bor i Örebro, han brukar komma hit från klockan ett till klockan åtta ungefär, Dvs han sover inte över här. Kan du ge förslag på vad man kan göra i sthlm? jag är 18 o han e 19 by the way. Tacksam för svar hihi <3

Reply
johanna

måste säga att du verkar vara en himla härlig person! är glad att jag har börjat läsa din blogg :D

Reply
Sophie

Gillar den sista bilden! Den var grymm! Keep up the good work! Kram från Norge

Reply
Tess

Sitter och kikar igenom din blogg lite, brukar inte vara mycket för bloggar men min bästa vän har pratat så gott om din blogg så jag var bara tvungen att kika in. Jag beundrar din stil! Tänker fortsätta checka bloggen din emellanåt :) kram!

Reply
EGO!

Hennes jacka/Canada Goose/"Gås" är nog köpt på samma ställe som min dito, på NK.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*