• header

Promenad

Fan, att man inte ens får sjunga i duschen utan att grannarna ska börja banka för att få en att sluta!! Så förjävligt kan det väl inte låta….haha. Alla ska få sjunga högt i duschen mitt på dagen utan att någon ska klaga!!

Jaja, efter duschen slängde jag på mig kläder och borstade på lite solpuder på kinderna… Ready to go! Nu sticker jag och bästis ut och promenerar. Solen skiner ute så det är perfekt promenadväder! Förutom kylan då, men det är bara att hoppa i varma vinterjackan och uggsen.

Måste även handla hem lite mat och annat nödvändigt. Ha en fin dag, kram! ♥


Såhär ser jag ut idag! Tröjan är från H&M

164 Comments

Manuela

Hej Kenza! Älskar din blogg!!
Den där tröjan har jag letat efter överallt!!!
Vart någonstans har du köpt den?? Har kollat på H&M.se och de flesta butikerna. Hjälp mig!!

Du är bäst!! Kramar

Reply
Madde

Grymt fin tröja!

Kanske skulle man pälsa på sig vinterkläder och ta en promenad. Solen skiner här med!

Kram /M

Reply
JAG ÄLSKAR KENZAS BLOGG!!!!!!!!!!!!!!

shit vad sjukt snygg du är!
du är en riktig förebild, är bara dig själv och är sjukt cool! hade velat vara som dig så hade alla tyckt om en, folk ser upp till en.
Love you KENZA! <3
är så j*vla avundsjuk på ditt utseende och kropp!:(
man hade inte tackat nej att se ut som dig, då hade nog många killar tyckt om en!

Reply
aanik

söt du är, men kan du inte typ sätta upp håret slarvit någon gång? Det skulle du också passa bra i som allt annat :) så testa det ;)
+ vart tar dagens frågor vägen? :O

Reply
Javel.

hur orkar man bry sig ifall grannen sjunger? bara inte klockan är typ 8 på morgonen, så kan det väl inte vara annat än härligt med lite skön musik på morran när baksmällan ligger på?;) surbubblor!

Reply
cajsa

hej kenza! vill tacka för en bra blogg och jag har en liten fråga. snart är det dags för vår (hoppas det kommer snart) och vet inte riktigt vad jag ska satsa på för jacka. Din svarta skinnjacka från jomfa by kenza verkar slut överallt? tror du man kan satsa på att ha en lite mer vardaglig kavaj?

Reply
Vanilla

Vad härligt med en vinterpromenad! Solen skiner även där jag bor, så det blir nog en kylig vinterpromenad för mig med. Foton från promenaden kommer snart upp på min blogg! :-)

Kramar

Reply
JT890530 - Jonathan

Hej Kenza, hoppas allt är bra med dig, snart kommer du få se mig på topplistorna! :)

(http://www.StyleByJT.blogg.se – En 20 årig östgötsk kille som bloggar om allt mellan himmel och jord. Jag tycker att ni i bloggvärlden behöver en straight kille som bloggar om vardagliga ting! Besök gärna bloggen och lämna en kommentar om du vill, Mvh Jonathan)

Reply
Anonymous

Hej Kenza! jag har en fråga och det är varför du inte hänger på berns? det verkar vara ett ställe som passar dig väldigt bra då de har hiphop på onsdagar plus skönt folk :)

Reply
Sara

Hej Kenza hoppas du tar denna fråga som dagens fråga. Men du har sagt förr att du varit elller läste koranen och så var du muslim då ?Men vad hände egantligen hur kunde du tappa det
kram Sara

Reply
Caroline

Kenza..
Jag vill så gärna ha din väska du designat , men på alla ställen är dom slutsålda!
HUR FÅR JAG TAG I EN ?
Älskar den , är trogen läsare(allways every day)
Snälla berätta vart man kan få tag i en ?

Reply
Julia

haha. jag känner igen mig. förut när jag stod och sjöng i duschen tyckte jag visst att någon bankade lite elakt i väggen.

Reply
Rebecka

asså jag fattar inte hur du slipper torra läppar? mina har liksom sårskorpor och helt frassiga!! jag dränker de med matolja och indomin salva men det hjälper inte, hur fan ska jag göra?!?! <3

Reply
Gabriella

Snälla grannar du har x) not. Skönt för oss som bor i hus, då kan man ju sjunga hur högt man vill utan att någon bankar på dörren!
Ha en fin dag Kenza!

Reply
Jennie

Kenza, du är den absolut vackraste kvinnan jag NÅGONSIN sett. Du har allt. Finare kan det inte bli.

Reply
Michi

Ha en skön promenad med Armani som du förhoppningsvis har med dig… Knut (min lille) och jag tittar istället på film och sparar promenaden till ikväll… Vill passa på att gratulera dig för vad du har uppnått trots din ålder, bra gjort!

Reply
rozy

Men herregud.. var bor du? i pensionärskvarter? då kan jag tänka mig att du aldrig kan spela musik och ha fest heller? usch … jag skriker och har mig här hemma men ingen har någonsin bankat på väggarna… har haft hög musik inpå 2 på natten etc.

Reply
Tiger

Kan du inte lägga upp din ursprungliga outfit? Om den var lik Bellas så måste den ha varit skitsnygg!

Reply
Ley

solpuder? +ögonbrynspenna och någonting på läpparna! vad tjänar det till att ljuga om sånna saker? jag förstår inte..

Reply
amra ♥

hahahha duschade oxo på orgonen en e ingen morgon människa haha sjunger alltid i duschen btw du e alltid fin o söt <33

Reply
alicia

du är så fin kenza :)
jag verkligen avgudar dej , du är å jäkla cool följer din blogg jämt :)
älskar det lika mkt varje gång (Y)
pusss <3

Reply
*Kitsu

mysigt! Ja, man har faktiskt rättigheter till att sjunga i duschen eller badkaret även om det låter dåligt. Annars blir det lite smått tråkigt och var ska man annars sjunga?

Reply
Emi

Vilken MYS-GLAM stil haha, jättefint! <3

Kolla in min BLOGG allihopa, är ju helt ny så behöver lite feed-back :D

kram!!!

Reply
Posten

Vilken idiot promenerar med sånna kläder. Man brkar typ ha på sig idrottskläder, eller dem "fina" människorna kanske inte använder sånt !!

Reply
Anonymous

bara så du vet så EXAKT VARJE GÅNG du har köpt nån kliar det ALLTID i mina fingrar att jag vill köpa likadant! du är en stoor mode sättare, bara so you know :)

och så såg jag en där uppe som också frågade vart tröjan var från, och ja det står hm men jag har kollat där och ser ingen sån tröja!? vill VERKLIGEN ha en sån!! så SJUKT SNYGG!!!

Reply
Susanne

Jätte fin blogg och urgullig hund har du ;) kolla gärna in min blogg och glöm inte lämna en liten note :) Kram

Reply
linnea

haha, " borsta på lite solpuder på kinderna "

åhh, ja är miss perfekt som inte behöver sminka migför att va snygg. nejnej, man ser ju att du baara har solpuder på bilderna. -.-

Reply
Tilda

Du är så oerhört vacker måste jag säga! Så naturlig och fina kläder. Ibland kan man önska att man hade lika fina kläder och lika fint utseénde :) ha det bra! kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*