• header

The coolest invitation ever

Hur cool är inte den här inbjudan till världspremiären av Alice in Wonderland 3D? Aldrig har jag fått en häftigare inbjudan till en premiär. Det brukar vara små kuvert men den här gången har Petré Event verkligen imponerat på mig med en gigantisk sagobok som innehöll lite info om filmen plus ett par mindre böcker. I den minsta boken fanns det ett USB-minne i form av en stor nyckel.

Fan vilken rolig inbjudan! Jag ser fram emot den här filmen så himla mycket men tyvärr kommer jag inte kunna gå på världspremiären för jag åker bort på jobbresa samma dag. Jag ska höra med dem om några av mina nära och kära kan gå istället för mig! Eller två läsare?

202 Comments

T

Åååååh älskar Tim burtons filmer! Skulle lätt vilja gå på den där underbara filmen, har drömt om den lääänge – när man faktiskt fick höra att den skulle komma ut blev ajg som galen. Hoppas på att kunna gå så snart som möjligt, men världspermiären skulle ju vara underbar att gå på! Synd för dig att du inte kan då :(
Men riktigt cool inbjudan :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*