• header

Tävling med Telia – vinn bärbar dator + mobilt bredband!

Nu är det dags för en ny tävling tycker jag! Den här gången har jag och Telia en tävling tillsammans där vinnaren får en HP Compaq Mini 311c och ett mobilt bredband från Telia!

För att delta i tävlingen så måste du ha en blogg. Som jag sa sist, har du ingen kanske det är dags att starta en!

1. Skriv ett inlägg på din blogg där du skriver en motivering till varför just DU ska vinna tävlingen. I inlägget får du gärna länka till min blogg också.

2. Lämna sedan en kommentar till detta inlägg där du skriver att du är med. Länka till ditt tävlingsinlägg så att jag kan gå in och kika på det

3. Skriv även med svaret på denna fråga i kommentaren – “Hur många surfzoner har Telia?” Svaret hittar ni på www.telia.se

Och just ja, skriv även med din mailadress! Tävlingen pågår t.o.m söndag och bästa motivering och rätt svar på frågan vinner. Lycka till! =)

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL MALIN!

674 Comments

carolina

hej!det gick inte att länka till dig ..
telia har 3300 surfzoner
motivationen är det första inlägget du ser på min blogg!
(det går inte heller att klistra in länk till mitt inlägg här)

Reply
carolina

vet inte om det kom med,3300 surfzoner och jag är med och tävlar!det gick inte att länka varken till dig eller till mitt inlägg,men du hittar det längst upp på min blogg:)

Reply
Katrine

Har något dåligt samvete att jag missbrukar min käre mors dator, känns att jag borde köpa en egen men pengarna räcker inte till allt ;)

Svar på frågan är: Telia har 3300 surfzoner i Sverige och 25000 utomlands via deras partners
Kram

Reply
Caroline

Hej! :)
Jag skulle verkligen vilja vinna den bärbara datorn med mobilt bredband eftersom jag sökt jobb hos olika resebyråer och kommer jobba utomlands. Datorn med internet skulle vara så guld värd för mig då jag kan hålla bra kontakt med min pojkvän sen 2 år tillbaka och min underbara familj som jag står väldigt väldigt nära.
Då jag inte kommer ha råd att köpa en egen dator så skulle det betyda så mkt att vinna denna.
Det skulle också underlätta för mig då jag tänkte börja blogga om hur det är att komma in i jobb och vuxenvärlden från att vara nybliven student.
MVH Caroline!

Svaret på frågan är också att Telia har 3300 surfzoner inom sverige och mer än 25 000 surfzoner runt om i världen :)

Reply
mexy

Hej bästa kenza!
här kan du läsa mitt inlägg, varför jag just ska vinna och nu måste jag bara hålla tummarna, för det är jag som alltid har otur, har aldrig vunnit något och jag hopppas verkligen på det bästa även fast jag vet att det är olyckan som har tatt över mig, har det så jäkla svårt just nu också :(

http://mexys.blogg.se/2010/february/tavling-hos-kenza.html#comment

Ps. Din blogg är bäst och förtsätt så för du är min största förebild ! Loveeu (L)

Reply
mexy

Hej bästa kenza!
här kan du läsa mitt inlägg, varför jag just ska vinna och nu måste jag bara hålla tummarna, för det är jag som alltid har otur, har aldrig vunnit något och jag hopppas verkligen på det bästa även fast jag vet att det är olyckan som har tatt över mig, har det så jäkla svårt just nu också :(
Och svaret är 3300, hoppas det blir något nu :(:((L)

http://mexys.blogg.se/2010/february/tavling-hos-kenza.html#comment

Ps. Din blogg är bäst och förtsätt så för du är min största förebild ! Loveeu (L)

Reply
Elisabeth

Svaret är: Telia har 3300 surfzoner samt över 25000 zoner i världen, och min motivering till eventuell vinst:

Jag längtar och saknar min underbara son som i dagsläget är hemlös och om jag har turen att vinna denna fina dator så ska jag ge den till honom så vi kan hålla kontakten var han än befinner sig.

Jag har givetvis länkat till tävlingen på min bloggsida.

Tack på förhand

Elisabeth

Reply
Maya

Hej!
Jag är jättegärna med och tävlar (om det inte är för sent förstås…)
Min mamma förtjänar verkligen en dator då hon sällan prioriterar sig själv. Så därför tänka jag försöka vinna!

Svaret är:
3300 surfzoner i Sverige och 25 000 utomlands.

Tack tack!

//Maya

Reply
sofia (lifemoveson.blogg.se)

Svaret är 3300 :) Och motiveringen står på min blogg.
lifemoveson.blogg.se

Reply
tjoff

3300 surfzoner och 25 000 utomlands! Vänligen stig in på min blogg och jag hoppas innerligt att du väljer min motivering!

Reply
Joanna

Hej Kenza! Svaret är 3300 surfzoner i Sverige :)
Jag håller just nu på att spara ihop till en egen dator, eftersom att min gamla fick ett virus och dog. Har ett helgjobb för att kunna tjäna ihop pengarna snabbare, men det går sådär. Så om jag vann tävlingen så skulle det underlätta jättemycket för mig, både för fritidens och skolans skull :)
Kram ^^

Reply
Julle

Min dator krashar HELA tiden! Läs hela min motivering på min blogg!

Jag är i starkt behov av en ny dator!
Love your blog!<3

Reply
Wilma

Hej!Jag gillar värkligen dig och din blogg och nu är det första gången jag är med på nån tävling! ^^ Det skulle vara jätte kul att vinna för jag har inte ens en mobil för mina föräldrar är skillda och tjänar tyvärr inte så mycket….:(

Från Wilma!

Reply
clara.

3300 surfzoner i sverige och ca 25000 utomlands.

jag skulle vilja ha denna dator för att jag endast har en stionär och det är ju lite krångligt när man ska ta med sig till till exempel skolan. man vill ju gärna ha en när man pluggar.
men det skulle vara kul att ha en bärbar till fritiden också, så att jag kan läsa din braiga blogg *blink blink*

Reply
Tesse

Svar: Det finns 3300.

Motivering: Jag tycker att jag ska vinna datorn eftersom jag för tillfället lånar min mammas dator. Jag har inte råd att köpa en egen med tanke på att jag nyss flyttat hemifrån.

Snälla låt mig vinna!

Reply
Stina

Hejsan Kenza!

Nu har jag skrivit mitt svar och min lilla motivering i min blogg, du hittar den här: stinabelle.blogg.se

Hoppas verkligen att jag vinner!

Reply
jannice ♥

SVAR: TELIA HAR 3300 SURFZONER I SVERIGE, OCH 25.000 RUNT OM I VÄRLDEN !

KOLLA MIN BLOGG FÖR MOTIVERING, M.M !

Min motivering:

Anledningen till att just jag vill vinna denna fantastiska tävling, är för att jag inte tänker dra någon snyft historia, som alla andra förmodligen gör.
Utan jag går rak på sak helt enkelt!
Just nu har jag en sationär dator, från 90-talet som bokstavligt talat SUGER. Den är segare än min farmors rullator och jag kan inte göra något annat än sitta på internet. ^^ Msn funkar inte och kan inte ens lyssna på musik.

En bärbar dator skulle passa mig perfekt då jag eventuellt har fått ett jobb, mitt första jobb någonsin , och då måste jag pendla 5 mil om dagen, enkel väg.
Då skulle jag kunna surfa hur mkt jag vill 10 mil om dagen, helt enkelt.

*Håller alla mina 20 tummar och tår*

KRAM

Reply
Ida Saarela

Hej hopp!

3300 surfzoner i Sverige och 25000 utomlands.

Tack för en inspirerade blogg :)

Reply
Emma

Hej Kenza!
Jag blev så glad när jag såg din tävling! Jag jobbar som lärare på en skola och många av mina elever och kollegor läser min blogg. För att inte stöta mig med någon hoppas jag du kan ha överseende med detta.. Jag önskar mig en dator något oerhört mycket då det skulle hjälpa mig i mitt arbete. jag älskar mitt jobb och vill inte komma på kant med någon och hoppas du inte blir arg då jag skriver min motivering här..?! Jag kommer skriva i min blogg att jag är med i din tävling då jag är en trogen läsare!

Motivering:
Det räckte med att jobba en månad så märkte jag hur beronde man som lärare är av datorn. Allt görs idag elektroniskt. Många kanske tror att man som lärare endast går till skolan och har sina lektioner, gör prov och rättar dem, men så är inte fallet. Idag görs väldigt mycket, jag skulle vilja säga ALLT via datorn. Närvaron skrivs in på datorn, resultat skrivs in på datorn, man har mailkontakt med i princip allt och alla som rör skolan, via mail får man också reda på det mesta som komma skall eller som har hänt i skolan värld, lektionsplaneringen görs på datorn, lektionerna görs på datorn och visas sedan på storbildsskärm – japp, via datorn! Ni ska veta att allt blir mer och mer datoriserat och jag skulle idag inte klara mig utan datorn idag. Det känns lite ironiskt att säga så, men det är enbart sanningen! Vi är 13 stycken som delar på 5 datorer och ofta har jag varit tvungen att dränsla med mig min egen till slut. En Mini-dator hade hjälpt mig något oerhört och jag hade sluppit åka till jobbet en timme innan de andra erfarna och mer rutinerade lärarna, för att få plats vid en dator. jag vet, helt sjukt att vi ska behöva i princip slåss om dem.. Jag hoppas verkligen på en här tävlingen!

Kram, Emma.

Reply
bimbolina :P

veckans skandal !!! Gå in på min blogg och titta!! :D Jag gillar din blogg otroligt mkt ska du veta. Och jag tycker du liknar beyonce. Och det var en uppåtpuff )! gå gjärna in på min blogg om du har tid annars kan du radera denna kommentar om du inte gillar den. :/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*