• header

Modecenter

Det blev några timmar hos Jofama på Modecenter idag. Journalister och kunder kikade på min nya höstjacka (den som kommer ut i augusti) och de alla gillar den. Vårjackan är otroligt poppis också, speciellt den rosa! Kul! =)

Vid elva skulle det vara en pressvisning men den blev uppskjuten så den missade jag. Var nämligen tvungen att åka hem till lille hunden vid ett.. Fick iallafall med mig ett supersnyggt halsband hem som jag ska visa er senare! Nu ska jag fortsätta jobba här… Kram!

I Jofamas showroom

På bordet låg dagens Aftonbladet där jag blommar (haha)

En liten smygtitt på Jofama by Kenza höst 2010!

Jag och Jan från Jofama =)

120 Comments

Hanna

Söta, kommentera om ni tycker jag ska vara blondin eller brunett! :D

Söta, kommentera om ni tycker jag ska vara blondin eller brunett! :D

Reply
d

hoppas den jackan finns i svart. alla har olika smaker, vissa tycker den rosa jackan är skitful, vissa tycker att den är skitsnygg. för mig lutar det åt det fula hållet.. men den svarta jackan som du har, jag tror du har designat den själv, är snygg.

Reply
Francy

Jag var inne på din blogg vid 17… Det här inlägget var inte publicerat då, och det står att det publicerades vid 16.25… :o

Reply
vendela

jag älskar dina jackor ! Så jäkla duktig designer (: och väldigt fin stil ;)

Och du är grym ;) kram

Reply
Emelie

Hejhej! :) Tänkte bara kolla om du fått mitt senaste mail jag skickade för ett tag sen ang bannern? Det blev ju lite förvirrat där, hehe :P Förstår om du inte har tid att svara dock!

Reply
DD

Är jättesugen på att köpa en av dina vårjackor. Tror i så fall att det blir den rosa ^^

Reply
susanne

om man vill beställa den rosa skinnjackan på internet, hur gör man då:)? tack för bra blogg (Y)

Reply
Mathilda

Jag älskar verkligen din jacka, jätte fin!! :) Jag har hittat ett par coola skor, är de moderna i höst tro? Kolla på dem på min blogg! Kram:)

Reply
Sofia

Kenza, jag måste bara få veta varifrån den supersöta rosa kjolen kommer ifrån som du hade på dig på plåtningen för aftonbladet!? Tell me! :D

Reply
Nicklas Eriksson

Hoppas du inte sitter där i 40-års åldern bara med en man som inte vill ha dig för att du på grund av din snygghet inte utvecklat någon personlighet. 5 ungar och en värld full av män som inte vill ha dig för att du längre inte är lika attraktiv. Bara ett tips.

Reply
olivia

jackan ser gryyym ut! den skulle jag gärna köpa, och det vet jag redan av det lilla man ser på bilden, alltså blir den nog en riktig bestseller!

Reply
Tess

Hej Kenza! Tack för en bra och inspirerande blogg! Jag undrar hur mycket den svarta Mc-jackan ifrån Jofama by Kenza kostar? Hittar inte pris på hemsidan. Kram

Reply
agnes

Åh kan du inte skriva var kläderna kommer ifrån? Dom som är med på reportaget? Ser verkligen jättefint ut men jag kan inte få tag på en aftonbladet så här sen :)

Love your blog!

Reply
Viktoria

Tycker väldigt mycket om stilen på dina jackor! :) Skulle gärna köpa en om det inte var i äkta skinn även om jag litar på er skinnleverantör eftersom det är ett seriöst företag.

Reply
Maria

du tycker inte att äkta päls är okej? djur dödas för sitt skinn precis som de dödas för sin päls. Det handlar bara om andra djur, kor till exempel. Och, precis som pälsdjuren, flås de levande på rutin.

Du borde tänkt ett varv till innan du började jobba för ett skinnföretag. Djur har dött för dina jofama-jackor.

Reply
helena

ditt hår är så otroligt fint, hur gör du för att få så stora fina vågor ? :)

Reply
Jennifer Danielsson

shit, känns så konstigt att se dig med jan! kommer du åka upp till malung någongångför att kolla på jofama? svara gärna i ett inlägg då det är så sjukt drygt med alla kommentarer!

Reply
cassie

ååh va fin! (jackan) och du så klart! xD

hoppas att allt är bra med dig och din familj/armani!

kram kram!

Reply
Julie

Hej Kenza.
Hoppas att allt är bra =)
Måste bara säga att jag ÄLSKAR plaggen du designar tillsammans med Jofama. Själv har jag en vårjacka (från förra årets kollektion) och väskan (fick faktiskt hem den med posten idag XD) från Jofama by Kenza.
Puss <3
btw din blogg är awesome!!

Reply
Y

Var i från är kläderna du bär i dagens Aftonbladet? Hittar det inte någonstans på nätet och har inte tillgång till tidningen.
Kram :)

Reply
m.k

Jackan ser ju ut att vara ASLÄCKER! synd att den inte kommer ut i butik förrän augusti, tror nämligen kragen kommer vara pasé då…
HaDet!

Reply
karin

hmm…kommer det inte vara ute med kedjen/smycken på axlarna till hösten måntro? tycker att det används för fullt redan nu.

Reply
Dissy

Åh jag missade att köpa tidningen idag. Skulle gärna vilja veta vart den söta vit/rosa klänningen med svart bredd band i midjan kommer ifrån: )

Reply
Frida

Var kommer de blommiga leggingsen ifrån i tidningen? Bara måste veta, ASSNYGGA! Vore kul om du skrev ett inlägg om var kläderna kommer ifrån.. :)

Reply
sara

kan du inte skriva vart kläderna från plåtningen kommer ifrån? om du får då:)

Reply
Nicole

Finns det någon länk till artikeln, eller skulle du kunna skriva vart ifrån plaggen kommer ifrån? Har inte tillgång till tidningen och vill verkligen veta vart några av dom kommer ifrån…Kram!:)

Reply
Josefin B

Åh! Missade att du var med! Kläderna verkade så fina som du bar. Skulle inte du kunna säga vad allting var köpt från för något/vet du om inlägget finns på aftonbladet.se? :)

Kram!

Reply
welon

har du kopierat ett litet dollyblond-knep med axelkedjor på axeln för din “egendesignade jacka” KUL! (Ja jag vet att iden säkert kom från nån annan först bla bla bla) Whatever makes you sleep better copyc.. honey..

Reply
Jojjo

vart har du köpt den svarta tröjan som du har på dej i det här innlägget? älskar den verkligen fast inte lika mycket som jag älskar din blogg:D

Reply
e

åå jag undrar verkligen vart kläderna du fotades i kommer ifrån, speciellt den korta, tighta, blommiga klänningen med långa ärmar!

Reply
rebecca

vart kan man köpa årets vårjacka i brunt?, har bara sett den i dom andra färgerna:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*