• header

Tävling – Vinn en dator från Asus!

Innan jag kryper ner i sängen så drar vi igång en ny tävling. Även denna gång tävlar ni om en dator, en rosa Eee PC Seashell 1008HA från Asus!

För att vara med och tävla ska du:

1.      Ladda upp en bild på din snyggaste outfit för ”My Eee Outfit”-tävlingen på http://event.asus.se/goanywhereinstyle/sv/competitions . Då deltar ni dessutom samtidigt i ytterligare en till tävling  och ökar därmed era chanser till att vinna en minidator! Där kan du skapa ett” magazine cover” jpeg med din outfit du tävlar med och träffa andra bloggare från Norden.
 
2.      Lämna sedan en kommentar till detta inlägg där du skriver att du är med. Skriv med tävlingslänken till din outfit så att jag kan gå in och kika på ditt bidrag. 
 
3.       Skriv även med svaret på denna fråga i kommentaren – ”Eee PC Seashell 1008HA vann pris som Europas bästa minidator 2009/2010. Vad heter detta pris ?” Svaret hittar ni på
HÄR. Skriv även med din mailadress.

Tävlingen pågår t.o.m söndag (vinnaren avslöjas dock lite senare eftersom att jag reser bort) och bästa outfit enligt mig + rätt svar på frågan vinner en rosa Eee PC Seashell 1008HA från Asus! Lycka till allihopa! =)

 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!! Jag åker iväg på jobbresa imorgon (måndag den 1a) men så fort jag är tillbaka ska jag gå igenom era bidrag och dra en vinnare!

199 Comments

charlie

åh, har en sån där!
sjukt bra, älskar det :’)

du är sjukt söt & har bästa bloggen också , ville bara säga det :)
kram

Reply
Johanna

Jag vill inte tävla men jag vill uppmuntra alla att skänka pengar till cancerfonden eftersom det häromveckan var den internationella cancerdagen. Skänk pengar, det räddar faktiskt liv.

Kan inte du uppmärksamma det i din blogg Kenza? Du är ju så empatisk du med.

Reply
cattis

Jag orkar inte vara med. Haha alltså inte för att det inte är bra men liksom pallar inte bara…
Hoppas du har haft en fin dag! Jag sitter och groffar i mig toblerone och kollar på OS!

Reply
cindi

nu börjar studenten och balen närma sig och då skulle jag bli jätteglad med lite tips från dig efter som att jag verkligen älskar din stil, så min fråga till dig är om du skulle kunna vissa lite fina studentklänningar och frisyrer även balklänningar och balfrisyrer. tack på förhand :)

Reply
Mitra

YEEYY hahaha :) den där har jag, skriver på den just nu, its my Bubblis :) och jag älskar den, rosa och söt och jätte smidig att ha med sej överallt, den följde tom med på äventyr i Australien :)

Reply
Art By Tina

Såg nu att jag missuppfattat vad priset hette. Haha. Skit också.

Fast just nu ligger jag som 3:a på tävlingssidan så man kanske har en liten liten chans ändå.

Många har ju bara lagt upp bilder på ansiktet – en outfit bild ska väl ändå vara från topp till tå?

Reply
emmmboolillo

asus datorerna har ingen bra kvalite, en kompis till mig kopte en gang en asus och den gick sonder efter tva veckor sen kanner jag en annan som hade en i tre veckor innan den gick sonder. Sa ingen asus NEJ TACK!

Reply
Little me!

haha kul med en tävling tänke jag, men sen såg jag att man kunde vinna en lika dan data som jag fick i jullas av min snälla rara mamma, hihi.
Var bara tvugen den ee så sjukt söööt:)
Den som vinner den kommer bli lycklig, hihi<3<3
Hejdå underbara Kenza<3

Reply
Sandra

Jag är med och tävlar :)

http://event.asus.se/goanywhereinstyle/sv/competitions/outfit/0345

Klädd i lackläder liknande leggings
Svart paljett linne från Oasis
Silver pumps (dock så är de text i vägen på bilden, så de syns typ halvt).
Svart kortärmad kavaj med puffiga axlar

Svaret på frågan är: Priset heter EISA award (priset jämförs med Oscars) :)

Ha de skitbra och hoppas skallevärken försvinner :(

Kramkram Sandra

Reply
fliffie

vill bara fråga om dom som hamnar på topplistan kommer dom också vinna en laptop??=))

Reply
LINDA

svaret är: EISA award ”Europe’s best netbook 2009 -2010
jag har lagt upp en outfit, men jag kan inte se den eller länka :( mitt användarnamn är Linda Abrahamsson..

Reply
marjanne

hej hej kenza, jag vill gärna vinna en dator men jag vet inte riktigt hur man gör men jag ska försöka, jag vill verkligen ha en data, men det funkar inte när jag ska ladda upp bild på min outfit, jag e 11 år så jag kommer endå aldrig att vinna :( :( men jag undrar om nån redan har vunnit?

Reply
Linda Johansson

Hej Kenza. Jätte söt laptop hade varit perfekt i min psykolog studier på högskolan. Så jag är med. :)
Hoppas du hade roligt igår på collage.
Linda

Reply
julia

HEJ! jag vill vara med i tävlingen! en liten bärbar skulle vara perfekt att ha i skolan!

Reply
sussen :)

jag skulle verkligen behöva en ny laptop, ,in gamla håller på att lagg ihop. så det skulle vara kul att vinna :) förresten så gillar jag din blogg, den är kul att läsa. kram

Reply
angelica bönström

hej! har nu anmäl mig till tävlingen ! :D svaret på frågan är: ESIA award ”Europe’s best netbook 2009-2010.

Min outfit: http://event.asus.se/goanywhereinstyle/sv/competitions/outfit/0446

tack! och hoppas ja vinner :D på mig har jag en svart kavaj, ärvd efter min farmor, en jeans skjorta från ginatricot. axelsmycke (egetgjort) halsband (love) jeans från cheap monday, armband med nitar från only, och vita converse + ett vitt linne från ginatricot :) ha det bra! super bra blogg har du! och datorn vill jag verkligen ha.. håller på att kasta ut min genom fönstret varje gång ja slår på den… min mail adress är : [email protected] puss!

Reply
Amanda

Min lap top råkade nyligen ut för en olycka så skärmen är väldigt paj, en stor del är helt svart :( Är i stort behov av en ny men plånboken kan inte riktigt hjälpa till. PLEASE! <3

Reply
Karem

Heey kenza!

brukar inte vara med i tävlingar o så..men vetu vad..jag behöver en dator såå mkt just nu skriver jag från en väns dator..eftersom att hon tipsade mig om denna tävling..såå.. jag bestämt mig för att vara med..har fått en dålig nyhet idag om det som hände med Chile oså Järdbävning och tsunami..Har inte fått tag på min far o min lillebror..släkten oså..:( är helt…nere..
så det skulle vara så mkt lättare om jag hade en dator..ir hur…då kunde jag prata ständigt med min pappa..tack kenza för att du är du..du e en sån bra människa..d finns få som dig..

Reply
anna

Jag är jättegärna med!
Svaret är “Europe’s best netbook 2009 -2010”
Jag är inte med i den andra tävlingne för att jag blir så ful på foto!
Hoppas att jag vinner för jag behöver verkligen en dator!
Kramar Anna

Reply
anna

Svaret är The EISA award, “Europe’s best netbook 2009 -2010”

Hoppas att jag vinner för att jag behöver verkligen en dator!Hoppas att jag vinner…

Kram Anna

Reply
JULIAATRALALAA

Svar: EISA-AWARD, Europe’s best netbook 2009/2010 ;D
Nu håller jag hårt i mina tummar och hoppas att det är min tur att vinna den här gången.. I NEED IT ;)

Reply
Catzrine

Heeej!!
Jag är en 27 årig tjej som läser din blogg flera ggr om dagen=)Tycker du är en söt o jordnära tjej som har båda fötterna på JORDEN….men jag har ingen dator..har fått låna en av min kompis men det tar 20 min o komma in på din blogg men det är det värt=) o föresten svaret är EISA=)Kram

Reply
Malin

Svaret är: The EISA award ”Europe’s best netbook 2009 -2010′

Hej Kenza.
Din blogg är suverän!
Har följt den ett år nu tror jag. Kanske lite mera.
Måste säga att din blogg och stina lee’s blogg är dem ända som är normala!
Du är helt klart min förebild!

Reply
pauline "polly" novac

Min dator är så jävla seg och krånglar hela tiden så jag kan inte ladda upp en bild på min outfit :(

Hoppas jag har någon chans endå!

Svaret på frågan är iaf: The EISA-award

Reply
Linn

Hoppas jag inte är för sent ute!! :)
Jag har försökt få upp bilden på hemsidan men det funkar verkligen inte.. Därför har jag ingen länk dit, men om det nu skulle funka senare så är mitt användarnamn: Agneslinnerika

Annars hoppas jag att du kollar in här: (http://linnostman.blogg.se/2010/january/dagens-outfit-1.html#comment) för att se min outfit!

Svaret på frågan: EISA award “Europe’s best netbook 2009-2010”

Typiskt att det ska krångla så himla mycket då, hoppas att du kollar in outfiten ändå :) Tack för en underbar blogg!

Reply
Filippa Bratt

DATORN SKULLE GÖRA MIG LYCKLIGAST DEN ÄR BARA FÖÖÖR SÖT
och min trasiga gamla dator skulle jag gladeligen donera till min femåriga lillasyster som inte behöver alla tangenter och inte bryr sig om att den slår av var 15e minut
FILIPPA

Reply
fliffie

iiiiiiiiiiiiiii jag vill ha den hära datan välj mej skulle bli så glad om jag vann den då kan jag göra en ny blogg och fin utan att skriva skriva sen så stängs datan haha … då måste jag skriva igen :S du hittar min adress här ! <3<3<3

Reply
nellie

jag vill vara med i tävlingen! :d
din blogg är mkt mkt bättre än kissie och alla dom där, dom är omogna och skriver saker som inte är sant. din blogg är intressant och så, läser den varje dag jag blir beronde :)
älskar dina outfits också!

Reply
Shillan

Hej sötis Kenza :-) Vet inte ens om det här kommer fram, men whatev.. Jag skulle älska att vara med i den här tävlingen! Jag älskar att skriva långa berättelser och den skulle vara en bra start på en författarkarriär ;-p Jag är en jättesöt 15-årig tjej, gotta luv that. Min bror har en lab top, men jag kommer inte få en tills jag blir 18 som honom :-( Please!! :-D

Reply
tamara

heej kenza. ja skulle jätte jätte gärna vara med i denna tävlingen. det är nämnligen också så att jag vill skaffa blogg, men jag har inte en egen dator. här hemma har vi bara en dator som är upptagen hela tiden, och en blogg med sega uppdateringar är väll inget vidare? :( btw..ska inte berätta hela min historia om varför ja inte har blog, hihi, men denna laptopen skulle passa mig perfekt, ute o blogga och plugga är absolut inte fel :D pusssss :)

Reply
Leila

Hej.. Har ingen egen datorn nu så jag måste låna från min sambo hela tiden.. Hoppas, hoppas att jag vinner! Älskar din blogg förresten. Kram Leila

Reply
alva

asså du fattar inte hur gärna jag vill ha en lapptop. Jag har typ önskat mig en laptop i flera år men aldrig fått någon för det är så dyrt. Min mamma pluggar så det är lite svårt med dyra julklappar och så. Men gud vad jag önska mig en!
Din blogg är bäst chooo <33

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*