• header

NEW

Och jag fortsätter att fylla garderoben med härliga vårskor och även en snygg väska. Skorna är från Topshop och väskan från Zara!

311 Comments

Nathalie Hasselbergsen

Hej Kenza ! :)
Kände att jag var bara tvungen att tipsa dig om detta..
Eftersom du snart ska iväg på din TH turné runt länder, så är detta den absoluta accessoaren för dig !

Såg denna på cocoo.se och tänkte DIIIIREKT PÅ DIG !

http://www.cocoo.se/web/article.asp?artID=8950 (klicka)

Det är ett armband med texten “hilf mir fliegen” ..
Precis som texten som du tatuerat i din nacke ! :)

Tänkte det skulle vara rolig för dig att ha ett armband att matcha med dina turnéoutfits ;D .. Kram på dig !

Reply
nagellackblogg

älskar din blogg kenza!följer den varje dag, och bara väntar på att du ska uppdatera nytt hela tiden! hoppas du fortsätter blogga länge till vilket jag tror att du kommer! måste även få säga att ditt hår är så himla fint, och din klädstil är skitsnygg :)

Reply
Fanny

Hej Kenza tack för en riktigt bra blogg :) tänkte passa på att tipsa om min blogg. Teckning/mode/shopping mm klicka gärna in där ni som är intresserade:) kram

Reply
PEETRA

ÅH, vad kostade skorna? helt underbara ju :D snälla kan du inte skriva i ett inlägg vad de kostade? snälla snälla snälla!!

Reply
Anna

Kenza jag undrar , vad gör du med alla dina saker du inte vill ha ? t ex. dina skor och kläder ? :)

Reply
Anna

HejHej kenza ! x)
jag undrar , vad gör du med alla dina kläder och skor som du inte vill ha ? slänger du dem eller låter du dem bara vara kvar i garderoben ? :)

Reply
Jasmine

Finns det topshop butik i Sverige?.. Kan man beställa från hemsidan, men hur mkt kostar frakt o allt?.. Man betalar väl inte för tull?

Reply
frida hedberg ❀

ååh, HELT UNDERBARA SKOR OCH VÄSKA!

vet du ungeför hur mycket väskan kostade?
Det är typ min dröööm vÄska! :D

Ha en bra dag snygging,
du är vaaaacker!

KRAM

Reply
Lotta

Det är första gången jag ska på Tokio Hotel konsert och jag är ganska nervös , får man ha med sig kamra och så ?
Kram

Reply
Spökbloggning

Ryggsäcken befriar dig från ansvar.
Har ni tänkt på att om du sätter på dig en backpacker-ryggsäck finns et inte längre några sociala regler eller normer kvar. Du är fri att göra vad du vill.
Om du ser en kille med kostym som sitter och läser en bok på en trottoarkant tror du att han inte har alla paddlar i vattnet. Ser du en präst sova på en bänk då undrar du nog vad som gått snett. Eller om du ser någon äta fågelfrön på bussen, ja då är det antagligen en iranier. Men poängen är att har du en ryggsäck så ser folk bara en världsvan vagabond på väg till nästa äventyr ute i världen. Måste vara en härlig befrielse, du är fri att bete dig precis hur du vill i ett samhälle där det mesta annars är fullt med oskrivna regler och normer.

Så till alla er anarkister där ute. Skit i det här med att kasta sten och ha er. Gå in på närmaste frilufsaffär och köp er en ryggsäck!!

Reply
mimmi

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
åååh, fyfan vilken snygg väska! vad kostade den?

Reply
ida

hej kenza! Jag har en en sak jag undrar över som du kanske skulle kunna ta med som ”dagens fråga” Jo det är så att varje gång du laddar upp bild på dagens outfite så sitter alla dina kläder verkligen perfekt. Så jag undrar nu om det bara lyckas bli så varje gång du köper kläder eller om du syr/nålar ihop dom på något sätt?
kram

Reply
Idaah'

Hej Kenza, jättefin väska där !
Ska du på Tokio Hotel konserten i mars ?
Isf, Gbg eller Sthlm ?

Reply
Louise

Fett nice skor och väska!
Skor och väska ska ju passa med varandra och det gjorde dom defenitivt! :)
Ha en bra dag :3

Reply
Charlotte

Dagens fråga.
Tycker inte du att du blir för lång med klackskor? Jag är 169 och ja kan inte ha klackskor för jag blir längre än alla mina vänner.

Reply
Emilia

Hej Kenza! Har du gått ifrån Blogg.se? Jag hittade inte din blogg, men nu är jag tillbaka som läsare. Vad snyggt du hade komponerat ihop de midjehöga byxorna, klackar och blommigt. Det inspirerar till vårlängtan! Vad patetiskt att det finns individer som altid kommer att försöka att förstöra mellan pojk- och flickvänner. Tro på er kärlek!

Reply
Jenni

riktigt snyggt! :)

kenza! jag drömde om dig inatt, hahah! jag drömde att vi åkte utomlands ihop, till kreta. helt sjuk dröm. haha, ville bara berätta. :D

ha en bra dag!

Reply
Olivia

Snygga grejer :D

Jag måste bara berätta vad jag drömde i natt, haha… Drömde att jag sulle gå ut och festa med dig. Vi hade skitkul hemma hos min mamma och pappa (förstår inte varför vi var där eftersom jag bor i en egen lägenhet, men jaja). Dock hade jag jävligt svårt att bestämma vilka kläder jag skulle ha på mig, tror du blev lite less på mig. Precis när vi skulle dra så vaknade jag… Attans, jag som hade velat gå ut med dig!

Kram

Reply
Tea

hej kenza!
jag älskar verkligen din stil :)
skulle inte du kunna visa upp din garderob, och kanske alla dina skor? :)

Reply
Inez,

hejhej, kanske en lite onödig fråga men tror du att en macbook dator får plats i din nya ursnygga väskan ? :)
Tacksam för svar !

Reply
moa

väskan finns i svart också, min vän har en sådan men svart, och hon köpte den i Spanien;p

Reply
Dagens « Kenzas

[…] från Cheap Monday, linne från Forrest & Bob, bustier från H&M, väska från Zara, boots från Acne, ringar från Style by Tyra (korset) & […]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*