• header

SPRING INSPIRATION

Jag bjuder på lite vårinspiration såhär i snörusket!

Igår hittade jag de här brallorna + skärpet inne på Zara. Först tänkte jag “näääe, jag i midjehöga byxor? min röv kommer fan se 1 meter lång ut i dem!” men sen köpte jag dem ändå. I värsta fall kunde jag ju bara lämna tillbaka dem. Provade dem nyss och tillsammans med en söt topp (den blommiga lilla saken är köpt på MQ förra året) och höga klackar så blev det ju fan jäkligt snyggt!

274 Comments

Liv

man får verkligen vårkänslor. om jag bara låter bli att kolla ut genom fönstret bredvid datan så kan jag nästan se framför mig hyr allting är grönt och vackert ute och hur solen skiner på alla blommor och outslagna knoppar. åh jag längtar!
lova att ha den outfiten ngn gång i vår!:D

kramar

Reply
Sandra

verkligen superfint!!
Ja gillar linnet… ja hade en klänning i liknande när ja va liten, men de va ju å andra sidan nästan 100 år sen….

Reply
Sarah

FYFAN VAD SNYGGT. Du är bäst verkligen. Du har bäst blogg, snyggast kläder. Aja, går inte att beskriva :o

Reply
cissi

oj jävlar vilken snygg utstyrsel! passa dig skitbra ju! :D

vart har du köpt skorna du har på den bilden? :)

Reply
June

Haha, vilket sammanträffande. Det var en tjej som hade exakt såna där byxor i melodifestivalen i lördags och vi höll på att skratta ihjäl oss. Men det där var rätt snyggt.

Reply
jonna

jättefint, synd bara att jag har för ful kropp för att kunna använda det där, jag är kort& tjock ;)

Reply
Lisa

Snygg outfit! Men ska jag vara ärligt tycker jag att byxorna sitter lite för långt upp. Men det kanske skiljer sig från verkligheten?!

Reply
Ida

tips till dagens fråga!
Hur får du dina tubtoppar/klänningar att sitta uppe så snyggt och fortfarande få brösten att se snygga ut, utan bh? Silvertejp funkar ju lixom inte..

Reply
Melissa

haha, va galen jag blir, sitter fasst här i skogen och vill till en zara butik, såg dom för några veckor sedan, nu kommer dom ju ta slut på direkten, satan i gatan :P
Om du inte vill ha dom, köper jag dom gärna!;)

Reply
Mici i USA

Oj, det blev ju riktigt snyggt! Speciellt toppen ser superfin ut. Och grattis till att inte ha rökt på fyra dygn, det är verkligen toppen!!

Reply
klara

jävlar vad snyggt det var!! håller med om att det känns som rumpan är 1 m lång med det är nog för man är ovan,ser inte dumt ut. linnet till var ju jättesnyggt! älskar blommigt och blått !

Reply
Monika

Hej Kenza!
Kul att du satsar mer på färg nu efter alla svarta kreationer. Toppen är lovely, men byxorna var ingen hit hos mig.
Vad läste du på gymnasiet? Tänker du fortsätta plugga, och vad i sådana fall? Du kan väl ha min fråga som Dagens fråga :)
Ha det bäst!

Reply
nilla

nja. sånna där brallor är inte snyggt asså.
tyvärr.
Ingen trend jag kommer haka på. är man inte pinnsmal ser man bara konstig ut.

Reply
Jozzan

Nej det där var inte fint alls. Kläder för en gammal tant tycker jag. Men annars brukar du klä dig jättefint, men det Här blir en miss enligt mig.

Reply
filippa

GALEET SNYGGTTT KENZA!!! Wooow, vilken underbar vår-outfit! Mermermer midjehögabyxor! Du var sjukt snygg i dem säger jag bara!! ;P Varma hälsningar!

Reply
Albana

Tjusigt! Vart är skorna ifrån? Har sett dom på dig flera ggr och alltid undrat..

Reply
Helenis-penis

APSNYGGT!!! :D DU PASSAR JU JÄTTEBRA I MIDJEHÖGA BRALLOR KINZA :D HA DET OFTARE! SER FAN AWSOME UT! KOLLA IN MIN BLOGG OXÅ OM DU VILL SE NYA COOLA FOTON :D

KRAMAR BABY <3<3<3

Reply
J V H

Jag älskar sådana byxor, eller ja kanske inte nu i vinter men i vår kommer jag definitivt att strutta runt i sådana.

Reply
LIENE

jag brukar inte gilla såna byxor högt upp i midjan men det var snyggt på dig ju med resten av kläderna, Tummen upp!:)

Reply
Lotta

Snyggaste kombon av dig någonsin, och då har jag följt bloggen lääänge!! Behåll dom för allt i världen!
kramkalas

Reply
amanda

Riktigt snygga, men vad kostar dem? För det är omöjligt för oss “som bor på landet” att hitta det när man inte har Zara i närheten. & det känns lite onödigt att åka in & köpa dem om dem kostar 5000…

Reply
t

Skulle kanske varit kul att se hur de såg ut bakifrån? Just eftersom du pratar om att man kan få lång rumpa.. Och eftersom man fick en massa, snygga men ändå, bilder framifrån? bara en tanke?

Reply
MICHAELA

WOW WOW WOW !
OTROLIGT SNYGGT KENZA ! tummen upp , verkligen !
ha det bra :)

Reply
Lena

lätt snyggaste outfitten du visat upp i bloggen och då har jag nog följt dig i tre år nu…

Reply
Donya

Jag älskar din blogg, jag älskar ditt sätt och uttrycka dig, älskar ditt sätt och bemöta dina läsare, älskar din klädstil, du har en sån jäkla stark utstrålning. Har aldrig sett sett in real life men det behövs nog inte.. du verkar så äkta, varje ord känns äkta.

Fortsätt med det du håller på och de som bara ger dig dålig energi ska du skita i, för dessa personer älskar och trampa på andra när dom inte har något själva.

Jag gillar dig kraftigt!!

Ha de bäst

Donna

Reply
Daoud

ÅÅHH, jag känner att våren är här. Jag älskar dina midjehöga byxor och ditt sommriga linne, good work!:D

Reply
Sanna

väldigt snygg stil , och det ser mycket vårit/sommrit ut ! :)
får en att få lite vårkänslor

Reply
Linnéa S

Men Kenza, visa röven dåååå!!!!!!!!! :D det är ju den biten vi alla är rädda för när vi ska använda byxor med så hög midja!

Reply
Katja

Underbart sommarish, grym inspiration inför värmen som förhoppningsvis kommer… Jag undrar hur man ska göra om man vill köpa skor och kläder av Jofama, vart man kan beställa dem osv. Tack i förhand:)

Reply
linnea

trodde helt ärligt att det var elin kling först, såg ut som nåt hon skulle kunna ha på sig haha. du passade i alla fall bra i det, men då ser du ju snygg ut i typ allt. i alla fall på bild ;)

Reply
Sara

Hej! väldigt snyggt och sommrigt! Tänkte bara höra med dig ifall dem fanns i svart? kram

Reply
Emelie s

Sjukt snygg JAAAA! Helt perfekt. Tack för den underbara outfiten här i vinterrusket!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*