• header

Hur ser din statistik ut nu när du flyttat din blogg till WordPress? Har läsarna minskat?

Svar: Nej nej alla är med plus några till! Just nu ligger det strax under 130 000 unika besökare per dag. Btw, har några av er fortfarande problem med “error” när ni går in på min blogg? Var vänlig och skriv det då så att jag kan meddela det till teknikerna. Vill ju att det ska fungera för alla!

Nu ska jag ta itu med dagens alla mail och äta kanelbullar :D

143 Comments

Vera-1999

jag har! det står alltid när jag kollar bak i arkivet typ :s kram!

första kommentaren? :D

Reply
Lena

jag vet inte om det är ett sammanträffande eller om ni har samma problem men på min hemma dator kan jag inte öppna varken din eller fokis blogg.

Reply
nawal

hej , älskar din blogg!

en fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på är ;
vad tycker om paows åsikter , hon skriver att alla borde rösta på SD? och hon tycker att alla ”invandrare” är dåliga för sverige!

tycker du samma som henne?

Reply
MALIN

jag följer dig med bloglovin, och ibland när det står att du har skrivit ett nytt inlägg på bloglovin, så syns det inte på din blogg.
så det tar lite tid för att dina inlägg att publiceras på våra datorer =)

Reply
fe

ibland när jag ska klicka upp din blogg så blir det bara vitt, men adressen är helt rätt och nere i vänstra hörnet står det “klar”

Reply
josefin

haha.. kanske lite svårt att se det där om man inte kommer in på din blogg? haha (A)

Reply
My

Jag vill ställa en dagens fråga till dig.
Jag undrar hur din garderob ser ut, kan inte du visa upp den i ett inlägg, och jag tror inte att jag är ensam om att vilja veta eftersom du handlar ganska mycket. :)

Reply
Sahar

Varför har du flyttat din blogg, blev chockat typ när jag inte hittade dig på blogg.se hemsida :P men så googlade jag o hittade dig…

Reply
Sara

Kan inte du tipsa oss på några bra online shoppingsidor? och lite hur vårens mode 2010 kommer se ut?

Reply
Petra

omg feel so special, är den första som skriver! eller? :O

anyway, som säkert alla miljoner som läser din blogg så skadar ju inte EN till positiv comment!
skitsnygg blogg, och är förjäkla avundsjuk på din perfekta kropp! det är nästan irriterande xD

Reply
julia

ja , jag har problem med att komma in på din blogg , måste alltid först gå in på din Telia bärbara tävling eller vad det var och sedan gå till bloggens startsida :D

Reply
Yusra♥

Önskar att jag hade så många !

Kolla in min blogg och komentear , Den som
komenterar får även 2 dagrs länking<3 //Puss<33

Reply
ida

Ååå jag vill så att du går om kissie på antal besökare! Eller det kanske du redan gjort? Puss och kram!

Reply
Marie

TÄVLING på min blogg, du kan vinna en bärsele till ditt barn. Var gärna med och tävla/ en ung Mamma bloggare

Reply
Carolina

Hej Söta Kenza :D

Undrar bara om du har slutat röka?, ifall du har gjort det så är det väldigt starkt och bra gjort :Dhoppas du får en bra dag!

Puss puss

Reply
anna

hahah kenza om det står error när de går in på din blogg, hur ska de kunna se medelandet du nyss la ut på bloggen om att de ska kontakta dig? ;D

Reply
alice

herj jag skulle bli superduperglad om du kunde skicka en kommentar till mig.
skulle betyda såååååå mycket.
publicera ej denna kommentar.

Reply
Mici i USA

Klart man hänger med när en av ens favoritbloggare byter sida! Det roliga är att jag vet inte exakt varför jag läser din blogg, men det är något med din personlighet som lockar, haha!

Reply
sara

när jag söker på kenza på google..som jag alltid gjort innan hittar jag inte dig…nu står det överst något om data och teknik…måste gå via bloggportalen :S

Reply
anonym

En fråga kenza , hur kan kissie har fler läsare än dig, för mig är det helt obeskrivligt . för du skriver realistiska saker medans hon bara skriver om sina silikon pattar och hur snygg hon är. Vafan din blogg är bäst. Pusss

Reply
Julia

SNÄLLA DU KAN LÄGGA UT VÅRAN BLOGG PÅ ETT INLÄGG PLEACE !

snälla du kan lägga ut våran blogg i ett inllägg pleace

snälla du kan det !

snälla världens finaste kenza ‘

kommigen det är våran dröm

we love you

snälla !”!!!!!!!!!!

Reply
Fanny

Hej Kenza. Vad använder du för bh? Tänker främst på när det inte finns något axelband. Du får en grym push up, så det måste väl vara en bh eller är det toppen/klänningen i sig?

Reply
Carola

Kan ej komma in på din blogg från den stationära datorn. Sista inlägget jag kommer in på från den är att du skriver att du ska flytta bloggen. Men från min laptop, netbooken kommer jag in galant precis som vanligt!

Reply
Linnea

Hej :)
Vet att du säkert har hört det tusen gånger och att du kanske är trött på att höra detta, men måste bara säga det ändå, att jag gillar din blogg jättemycket jag följer den varje dag. Varje gång jag ska gå in har jag problem, för jag kommer jämt till en annan sida och så är det jättesvårt att hitta den på google. Jag brukar söka på http://www.kenza.blogg.se, e det fel? Ville bara att du skulle veta, som du skrev att du ville. Kram!

Reply
Beatrice Sandberg

Det också ett problem för mig, för det står bara ERROR. Sen när man ska klicka på minibilder från tidigare arkiv t.e.x 2008 så går inte det :S

Ha en fin kväll :)

Reply
Lizicious

hänger inte riktigt med i din blogg.. så någon kanske redan frågat detta.. men varför har du bytt från blogg.se till wordpress??

xoxo

Reply
sarah karoline

når jeg skal inn på bloggen din med den andre pc´n kommer det sånn at man må ha passord og brukernavn for å komme inn :/ jaja

Reply
pussel

“Morgondagens fråga” ;-)
Varför flyttade du bloggen till WordPress? Tycker du att WordPress funkar bättre än blogg.se?

Reply
Jeffe

Eeeh. Varför skulle besökarna minska bara för att man byter plattform? Det är ju samma adress? :S Haha låter nästan som om du skrivit frågan själv Kins ;) För att få visa hur många besökare du har.

Reply
Malin

130 tusen per dag!!? Sluta ljug! Under vecka 6 hade du exakt 356 437 unika besökare enligt KIA index vilka ger exakta siffror på Sveriges största bloggar. Snacka om att överdriva!

kenza svarar: Precis! ca 356 000 unika besökare varje vecka, men om dagen är det 130 000. Men dessa 130 000 kikar ju in flera gånger under hela vecka, men de räknas ju bara som EN fortfarande den veckan hos KIA index! Tailsweep (där min statistik kommer ifrån) använder sig av KIA index så allt stämmer!

Reply
Anna

Nej allting har fungerat jättebra sen flytten Kenza! Har inte märkt några förändringar alls faktiskt :)

Reply
S

Har inga problem med error men kan fortfarande inte komma in på din blogg som förut. Förut googla jag bara “Kenza” och kom fram till din startsida men det kan jag inte längre. Googlar “Kenza” nu och får upp inlägget om tävlingen med Telia. Därifrån får jag klicka på “gå till bloggens startsida”. DÅÅÅ kan jag se dina nya inlägg och bloggen ser då ut som vanligt. Väldigt jobbigt faktist. Har skrivit innan oxå så jag hoppas du tar tag i detta. Vill inte sluta läsa din blogg!

Reply
n

hejsan, jag undrar var topshop ligger. lite pinsamt att jag inte vet.. skulle vara jätte glszd över svar, tack :D

Reply
alexandra

jag kan kolla på bloggen i skolan men från datorn hemma får jag inte fram något annat är flytt pågår

Reply
ELIN

Hehehe men hur ska man kunna skriva att man får ERROR om inte kan öppna sidan?? =) (Ännu mindre kunna läsa inlägget där du uppmanar till att skriva om man får ERROR..) fniss!

Reply
Marielle

Hur flyttade du din blogg, Kenza? Fick du hjälp med det?
Jag har min blogg på blogspot nu men funderar på att byta till antingen denna – wordpress eller weblog. Någon annan som har tips på hur man flyttar med hela sitt innehåll?!

Reply
Ella

Hej, Kenza några utav mina kompisar kan fortfarande inte komma in på din blogg, det står error för dom men när vi var hemma hos mig och försökte så kommer jag in. men inte dom konstigt dom behöver din hjälp och vill fortsätta läsa din blogg.

Reply
TILDAD

Hejsansvejsan, ville börja med att din blogg är grym!
sen, du har la dr.martens är dom stora i storleken eller små?

om jag vanligt vis har 36/37 vilken storlek borde jag ta då?

tack i förhand, det hade varit en stor hjälp om du svarar:)

Reply
fanny

men hallå om det nu står error om man kommer in på din blogg , hur ska man då kunna skriva till dig att det då står error ?? :P hhaha

Reply
....

Jag får alltid error när jag går in på din blogg :( jag måste därför alltid stänga ner internet och ta upp det igen, det måste jag göra om varje gång jag laddar upp sidan!

Reply
Karina T

Hur gör du att du kan se både unika besökare och antalet klickar på din blogg? För mig syns det bara antalet klickar och det är VÄLDIGT irriterande..:(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*