• header

Den perfekta spetsklänningen

Det finns inte ord för hur tacksam jag är till dig Jennie på Irland som skickade denna fantastiska spetsklänning till mig. Jag älskar den, den är helt perfekt! (lite kort dock, man får gå och dra ner den i rumpan hela tiden men det är det värt…hehe)

372 Comments

amanda

snygg! Kan inte du göra en årsresume och lägga in massa bilder från hela 2009?

Reply
alicee

kan inte du lägga upp bilder på alla dina headers du har haft? det vore roligt att se :-)
och är det du som gör dina headers?
puss & kram

Reply
Sophie

Hej Kenza!
Måste börja med att skriva att du verkar vara en vettig tjej som inte kastar “skit” på andra bloggare osv för att skaffa dej läsare, och det gillar jag! Du har en “normal” blogg men ändå med mycket kul att läsa! Du verkar vara en tjej som står med båda benen på jorden!

Den här spetsklänningen är den söttaste/snyggaste/sexigaste klänningen jag har sett!! Vad heter butiken på Irland?? Om jag inte får tag på den där måste jag försöka mej på att sy en liknande, hehe!

Kram Sophie

Reply
Jempis

Super fin var den, verkligen! Gulligt av Jennie att skicka den till dig. Undra om hon kan tänka sig å skicka en till mig också tro? Hehe

Vilka små å söta bröst du har! Det är fint med små tuttar. Boobs a la silicon är sååå last generation.
Puss å kramar en trogen läsare

Reply
Stina

Hej:)
Det vore kul om du kunde fotografera din garderob och visa någon gång. Tänker alltid “hur fasiken får hon plats med allt hon köper” Haha. Vore iaf lite skoj att se :)

Reply
Cecilia

SJUKT SNYGG, VET DU VART MAN KAN KÖPA DEN??? jag älskar den seriöst den perfekta spetsklänningen!!!!!!

Reply
a :]

snällt av henne :)
den passar dig perfekt. men det gör de flesta kläder FÖR DU ÄR SÅÅ SNYGG!! <3

Reply
Sofia

Jag tycker det är jätte kul att du börjat uppdatera och berättat mer om kläder, visar vad du köper, fotar din frukost, när du fikar osv. ;) Skulle gärna vilja ha mer tips om hur man matchar.

Fota ditt smink, din garderob osv. Vill gärna se mer av din lägenhet. Tack för världens bästa blogg Kenza! Jag tycker det är synd att folk verkligen försöker hitta fel på dig för att du är så snäll, trevlig och rolig!

Reply
nattieochvikkie

så fin den var!
Vi är 99% enäggstvillingar som driver en blogg tillsammans. Vi skriver om hur det är att vara tvilling till vad vi gör om dagarna! Om du undrar något om tvillingar så är det bara att fråga. Vi svarar på alla frågor, så att just du får en inblick över hur det är att vara enäggstvilling! Ta hand om dig, kramar!

Reply
jessica

Hej Kenzaa! Om du ser detta så vill jag bara säga att klänningen är superdupersnygg. och sen undrar jag vad du har för kamera,?
:D

Reply
joooooose

Sedan kissie och de andra brudarna åkt till Gran Canaria har din blogg blivit jävligt ointressant och tråkig! Kärringblogg

Reply
E

Var kan man få tag på en sådan klänning? har letat överallt men hittar ingen! Jag vill HA!

Reply
Daphne

Hej, Gud vad snällt! Vart har Jennie köpt den?? är den samma som den där tjejen Bisou (?) hade på sin blogg?

Reply
L,,

nej men skryt du om din fina BRUNA kropp medans vi andra är blekfisar!
not cool dude (:

Reply
micaela

Helt underbar! du vet inte om man kan köpa något liknande någonstans :) kram

Reply
s

för några inlägg sedan såg jag att du funderade på att åka till egypten jag rekomenderar att inte göra det. det är ganska överskattat,många som åker dit blir faktisskt lite besvikna

Reply
Luucy

EN FRÅGA! Detta är kanske en konstig fråga, men när du tar bilder på dig själv i webcamen, hur kan du ha båda armarna i luften då? Måste du inte trycka med ena handen? Har du självutlösare eller något sådant? Skulle gärna vilja slippa att trycka med en hand, haha. Tacksam för svar! :)

Reply
Natali

Åh!! Jag tar studenten i juni och den klänningen skulle vara perfekt till studenten!! Om jag vill ha en sån finns det någonstans där jag kan köpa den??! Jag gör VAD SOM HELST för den klänningen!

Tacksam för svar!

Reply
emelie

hej du har inte sagt vinnaren från förra tävlingen om att vinna en dator men jag är med och det var 3200 surfzoner förut men nu har det höjts till 3300 surfzoner ps: jag är med i tävlingen och har skrivit ett inlägg att jag är med i din tävling men det står velldigt långt ner tror jag hehe

Reply
Josefin

LÄS HÄXANS Blondinbellas blogg. Hon påstår att du har lägre iq än henne bara för att du röker Kenza!!

Reply
josefine

förlåt för att jag säger detta och nej jag är inte lesbisk. men du har perfekt rumpa. hur gör du?!

Reply
fanny

fuck you. har aldrig lämnat en kommentar, men nu får det fan vara nog! kan inte sluta irritera mig på att du är verkligen FÖR snygg!! omg omg… om du nån gång är sugen på lite rajtan tajtan så lämna en flirtis till mig ;) jag lovar jag bangar aldrig!
hahaha ;D nä skojar bara, men du är iaf galet snygg!

(fuck ser nu att jag har komenterat ett inlägg utan ditt ansikte!) fail.. he he

Reply
Nela

WOW PANGSNYGG
min lilla fråga till finA KENZA:

Jag undrar hur du tar dina såna här outfits bilder ? Ställer du in kameran så den tar av sig själv inom några sekunder, och vart ställer du den då? eller är det nån som tar dom ?

Vore jätte tacksam för svar. KRAMAR Nela

Reply
Diana

Den var helt otroligt snygg! Speciellt på dig! Spets är läckert! (och jag gillar tydligen utropstecken…)

Reply
Jessica

Har en likadan, som är ifrån nelly, inte exakt likadan kanske men väldigt look alike! ;)

Reply
sara

vaah hur fan kan en tjej skicka den till dig :S hahaha knäpp hon e .. ja tkr verkligen du borde lägga upp en bild på henne eller ge henne ngt tillbax.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*