• header

Ha en fin fredagskväll!

Nu sticker jag och tjejerna iväg och möter upp några polare. Det blir att dansa hela natten! Alex har gjort mig fin i håret med lockar och en liten inbakad fläta. Jag tänkte vara en liten vårblomma i allt det mörka snörusket så jag har på mig min nya fina klänning från Topshop. Väska från Nelly! Vi ses i vimlet, puss!

Jag och min vackra vän Alex

237 Comments

Linnea

hej kenza! vad söt du är! :)

jo jag undrade vad du använder för program för att ta foton med webbcameran? jag har en bärbar datorn med har inget program för att ta kort och skulle väldigt gärna få lite tips. du kanske kan ha denna fråga som “dagens fråga” snart? bara om du vill. jag skulle vara väldigt tacksam för svar, det behöver inte vara dagens fråga men ett svar vill jag ha. tack på förhand, kram<3

Reply
Luucy

FRÅGA! Dina ögonbryn är skitfina! Brukar du plocka dom? I så fall var? Är det din naturliga ögonbrynsform? De är perfekta tycker jag! :D

Reply
azra

KENZA ! du är såååå sjukt fin !!!
men vad tänker du när du får sånna här kommentarer ?
och jag undrar på vilken mail man kan nå dig på :) ?

Reply
Malin

Jätte fin klänning och jätte fint hår!! :)
Gå in på min blogg där jag skriver om allt möjligt, men mest om musik. :)

Reply
M

HAHAHHHA ja ba *oh shiit tänk om en kille kunde göra så på mej* :D så kom ja på att de fattades ett s efter alexS :D HAHAHAH.

Reply
ollyne

YOU always have a fantastic, shiny and glow skin, what cosmetic do you use to make it? which foundation or powder?

Reply
Fanny

Hur får du dom fina lockarna? Skulle bli super glad om du skrev det i “dagens fråga” eller nått sånt :)

P.S. din blogg är grym ;)
Kram /Fanny

Reply
felicia

Jag tycker din klänning är så oerhört fin och söt för den delen! Något jag skulle tänka mig att ha till skolavslutningen:) är den köpt på Topshop & tror du den finns kvar? :)

Reply
Blerta

Asså vilken locktång använder du? Du är så himla vacker, jag har försökt att hitta en sådan locktång som gör lockarna som dina (bilderna ovan) men jag hittar aldrig! Kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*