• header

Vad har du för bh under dina klänningar med urringning i ryggen?

Svar: Ingen! Men om tyget på plagget är tunt så har jag nipple covers (finns att köpa på Lindex, Twilfit m.m.) för att inte bröstvårtorna ska synas, hehe.. När jag har axelbandlösa klänningar/toppar så har jag ibland en bh utan band. Jag har en jättebra från Wonderbra som håller upp och sitter på plats. Investera i en bra bh utan band istället för att köpa en H&M-bh med avtagbara band som inte håller upp alls.

Ingen bh under sånna här plagg. Bar rygg är läckert!

127 Comments

dragi

Jättefina klänningar,jag gillar o skissa ganska mycket på kläder och hoppas en dag kunna få jobba inom designbranschen. Vet ej om du ens hinner läsa alla komentarer du får men om du hinner kan du ju kika in min blogg o se lite skisser,iofs finns d inte så många där som på Facebook där jag har ett helt album med mina designs. kolla gärna in Dragi Draguljevic heter jag där eller i min blogg http://www.dragi.blogg.se

Reply
Maya

Jag har en axelbandslös-bh från H&M som faktiskt håller upp och lyfter jättebra. Den bästa jag haft! Det finns budgetalternativ som håller måttet också, sådeså :)

Reply
sonya

tycker du att båda klänningarna är sjukt snygga tummen upp för att du vågar gå ut utan bh:n på :)

Reply
Zemma

Jag har världens bästa dagens fråga till dig, här kommer den:

Vi vet ju alla vad “göra nr 2” innebär. Men vad sjutton skulle “göra nr 100” vara då?

Hahahhah! Dör man då eller? Om du inte tar den som dagens fråga kanske du får dig ett skratt i alla fall ;)

Reply
Johanna

Ett tips free bra! En bh som du fäster på brösten! googla free bra bästa jag invensterat i!

Reply
josefin

angående din pojkvän, tar han inte illa upp eller så när du umgås och kramas m.m. med så många killar? okej det är inte direkt många, men du kanske förstår avd jag menar? :)

Reply
linnea

hej kenza! Undrar bara vad för nått du har under din tröjja frn weekday? har också en sådan i vit, men den är ju ganska “hålig” så att säga :)
kram!

Reply
natha

Ja, det är fint om man har små tuttar, som sitter där dom ska ! (inte annars)

Reply
Rose

Juuuvliga klänningar! FRÅGA: Jo jag undrar hur du tar dehär bilderna på din soffa varge dag? Eller hur får du kameran så högt, liksom att den ligger väl inte bara på bordet… kanske på några böcker?? skulle vara glad o få veta :DD

Reply
Aa

Jag måste bara fråga en sak vad tycker du om det paow har skrivit i sin blogg hon har skrivit massor med rasistiska saker och jag är jävligt irriterad på henne men jag undrar hur du ser på det hela och jag älskar din blogg och du är så bäst!!! =D

Reply
Lina

hejsan Kenza !
jag undrar om du kan va snäll och vissa fram sidan av klänningen som du har som är på bilden ( till vänster ) .

Reply
mia

men vad händer om man har hängbröst och ska andvända nipple covers för det ser ju inte värst snyggt ut. för jag har de själv och det kan ibland vara ett stort problem….ps. ÄLSKAR din blogg!! <3

Reply
Nicole

Kenza! Du är SÅ vacker! Blir lite små irriterad när jag kikar in på din blogg, för du verkar verkligen perfekt! Kram!

Reply
wgat

vadå INGEN? har du inget som håller upp bysten????? äöööh? bara går runt hit o dit?

Reply
linda

*vad använder du för kamera? är ute efter en ny och din verkar bra så skulle va snällt om du kunde svara på den! :)*

Reply
Madeleine

Men vad gör man om man inte har några bröst och kanske inte vill visa att man är totalt platt? INTE attraktivt att se ut som en 10-åring direkt så att man måste ha bh på sig heeeela tiden, vad gör man då?

Reply
Lina

Kan inte du ha en till dagens fråga och skriva om dina tankar kring invandring och så vidare? Det har ju blivit en stor debatt efter det Paow skrev, och jag är rädd att många unga dras med i hennes ovettiga tankar.

Reply
jay

Hej kenza, måste bara säga att du liknar leona lewis!!Jaja men vet du vart man kan hitta fler såna där spetsklänningar i storleken s? Tror du topshop kommer få in några? Helst i vitt för jag vill ha en till min student! Har du förslag på några andra klänningar kanske? Skulle bli väldigt tacksam<3 kram!

Reply
Lenita

Vilken BH är det du har från Wonderbra? Tyckte det var ett bra tips då jag har någon från h&m eller Lindex som absolut inte gör ngt bra jobb. Så vore snällt om du sa vilken så man vet att den verkligen fungerar? :)

Reply
sandra

bra svar på den frågan!
Men en fråga till då, hur göra man för att få bröst som e snygga under en klänning då? haha;D

Reply
Claudia

man kan även köpa bröst tejp som som ger stöd för brösten om man är inte är van att inte bära bh. och det här kan man köpa på underklädes kedjan CHANGE.

Reply
alba

omg! vart har du köpt klänningen till vänster! jag måste bara veta den var sjukt snygg !

Reply
mia

hallå! Jag är en tjej från Norge som älskar bloggen! ;-) Men du kan skriva var du köpt din klänninga?? de är sjukt Snygga! ha ha har översatts från norska till svenska!

Reply
Felicia

Hej!
Alltid när jag köper bh:ar så blir det alltid att jag “nöjer mig” med den första bästa som sitter något som den ska, men jag har aldrig hittat en bh som sitter riktigt bra. har du något tips på något märke eller så (helst under 500-lappen) som sitter bra? Wonderbra, sitter deras bh:ar bra?
Tacksam för svar :)

Reply
Maja

helt seriöst, jag skulle kunna döda för din kropp. eller hela ditt utseende. du är så jävla snygg. okej jag är inte lebb eller så, men du är assnygg. jag är fan avis haha.
och det BÄSTA är att du kan driva och göra dig “ful” som på dina filmer från thailand. vene om jag skulle våga om jag hade 10000000 miljoner besökare. haha men iaf, det är grymt.
jag äääälskart! pusspåre

Reply
danne

Kul o va 18 o ha hängpattar…man ser ju i spetsklänningen hur långt ner brösten sitter :( ser ut som taxöron inte fint alls.

Reply
Gabriella

hej kenza!
har en liten fråga om din vita klänning som du sydde upp i thailand?
den har ju väldigt djup rygg och det funderar jag med på att ha på min balklänning men hur sitter den uppe där bh:n ska sitta? blir den inte konsitgt veckad där?
svara gärna för min mamma dödar mig med den frågan :)
Kram

Reply
Sabrina

Har du köpt klänningen på nätet? Jag undrar värkligen var den kommer från?? Sabrina i Norge

Reply
Linda

Hej :) Vart har du köpt den fina klänningen till vänster? Är så himla fin!!! :)

Reply
Sara

Hej Kenza,
tack för en inspirerande och trevlig blogg! båda dessa klänningar är helt uuunderbara och vet att du fått den i spets från Irland, men du har möjligtvis inte sett någon liknande någonstans i Stockholm eller från någon sida? sedan undrar jag om man har en sådan klänning med djup urringning i ryggen om man kan använda en Strapless Bra, dvs en utan varken band runt ryggen eller över axlarna?

Reply
Aggeoa ♥

Känner man att man vill ha BH ändå, t ex för att man inte gillar formen på sina bröst eller så, så kan man ju alltid köpa en BH med varken rygg eller band. Som man “klistrar fast”. Köpte en häromdagen. Låter som om det gör jätteont, men det känns inte. Och den sitter på asbra, tills man vill ta av den, då åker den av jättelätt :D

Reply
sandra

det är förbannat snyggt med klänningar med bar rygg. jag har letat efter en sån klänning allt för länge nu. vart kan man hitta något i den stilen? någon som vet?

Reply
Emmy Nilsson

Hej du!
Gud vad fina dina klänningar är! Men den till vänster, en sådan med bar rygg vill jag ha på min bal. Det är nämligen så att min pojkväns mamma ska sy min klänning och jag hade jättevelat ha en sån där, men vi kommer nog inte att hitta något mönster, så det blir nog att improvisera isåfall. Har du någon bild på hur den ser ut framifrån? Du är guld värd om jag hade kunnat få se någon bild på det!!

kram!

Reply
Angelica ^^

Ett litet tips till den som kanske inte vill gå utan bh är att skaffa sig en i en stark färg (om klänningen är svart eller vit alltså) Då sticker bh:n ut och blir en snygg del av klädseln. Underkläderna ska ju tydligen synas i vår.

Reply
Eleni

Hej, den vita du har på dig där bredvid spetsklänningen vart har du hittat en sån klänning? Det är precis såna som jag vill ha men kan ej hitta.
Svara gärna med ett mail till [email protected]
/ Eleni

Reply
amanda hedlund

9 månader sen ringde och ville ha tillbaka sina spetsklänningar just so you know

Reply
Mig

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig! Det är så att jag tar studenten nu till sommaren och jag har letat studentklänning ett tag nu utan resultat :( Min dröm-klänning är en sådan som du har på bilden här till vänster! Så min fråga är om det finns någon möjlighet att jag kanske kan köpa den av dig? Är jätte intresserad av klänningen så hör gärna av dig om du kan/vill :)) Kram!

Reply
Julia

Hej! Vart har du köpt dom klänningarna? Har letat hur mycket som helst, och nu har jag hittat det jag letat efter! Sjukt fina :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*