• header

27e februari 2010

Jag vet inte varför jag sitter här framför datorn när det ligger en Mc Feast i kylen och väntar på mig. Hehe.. Fan. Jag ska inte ljuga. Idag mår jag S-K-I-T. Jag ska inte sitta här och säga att jag drack med måtta igår för det gjorde jag fan inte. Igår var det all in. För hela slanten. Inte så att jag krälade hem eller spydde, men det blev en jäkla massa drinkar igår.

Kul hade vi iallafall…jäkligt kul! Men jag ångrar den där shotten klockan fem i fem uppe i rockbaren på Hells. Och Tyra, slå mig inte nu…. Men jag hällde ut tequilan du gav mig på golvet. Hade jag inte gjort det hade jag somnat i en snödriva som din man.

Dags för Mc Feast. Jag hör den från kylen…”eeeeat me eaaat meeeeeee”. Puss! ♥

Bobby & jag på Collage

88 Comments

josefin

åh vet vad du menar.. mår också SKIT idag efter igår. På tok för mycket goda drinkar igår! haha

Reply
TUBA [bloggen om outfits :D]

hej kenza! :) jag tkr du är supersöt. kan du länka mig? eller nej, skoja bara, så ska man inte säga. för det kmr inte hända. har alltid haft otur i hela mitt liv, ladrig lyckats, så vrf skule jag nu. :( kram.

Reply
Nicole

Gillar att du är så ärlig =) Blir lätt förmkt, men synd att ångra någonting när man hade skoj! Kram Nicole

Reply
Sofie

Ha ha, man mår som man förkänar. ät den där burgaren nu och ta en dusch så känns det nog bättre sen.

Reply
amy

Kenza vad säger din pojkvän om att du festar med killar, pussar, klänger på killar hela tiden? Vänner i all ära men jag tycker, utifrån dina bilder att ditt beteende är lite lösaktigt för att ha pojkvän. Jag menar verkligen inte att dissa dig men du förvånar mig mycket. Seber brukar oftast vilja ha bra tjejer, inte tjejer som hänger på klubbar och dricker sig fulla varje helg (och vardag för din del) Du får gärna svara på min fråga för jag vet att jag INTE är den ända som tycker så.

Amy

Reply
Sigrid

Haha, det är smällar man får ta om man ska ha roligt ;) Du får vila, dricka mycket kaffe och käka mat så ska du se att det blir bättre.

Reply
Kenza

*
*
*
tuba: Gallerian!

amy: Skämtar du med mig? Du tycker alltså att jag inte är en “bra” tjej för att jag tycker om att gå ut och dansa och ha kul? Och att jag dricker mig full varje helg var en nyhet, det visste jag inte själv. Nej du, vårt förhållande och vår kärlek är tillräckligt stark för att inte förstöras av att jag låter Bobby (som är gay) pussa mig på kinden eller att jag pussar på min kompis Philip som är som en lillebror till mig. Skärp dig.

Reply
Eleonora

Nu får du nog ta och skärpa till dig. Du är ju en förebild för så många unga tjejer – inte bra att du krökar så mycket!! När man är så ung och vacker som du är, måste man väl för 17 kunna ha roligt utan en massa sprit!
Kram från Eleonora

Reply
sara

fan vad bra svarat kenza! så sant, herregud låt henne vara!!inget fel o pussa sina killkompisar du e bäst kenza =)

Reply
Monkally

You look very beautiful! Nice dress! I adore it so much! Will you please give it to me? Thanks!

Anyway.. Have a nice day.

Reply
Rebecca

skulle även vilja säga om några kommentarer att jag är otrolig avundsjuk på att du har så många fina killkompisar, önskar att jag också kunde få en puss på kinden utan en kille utan att behöva oroa mig för vad det betyder.. :)

Reply
Nicki

hej Kenza
jag dejtade en kille förrut (KK) kan man säga hehe och en gång berättade jag för honom att jag var så hungrig så jag käkade 3 cheeseburgare på donken,han blev sur började kalla mej fetto,gris jag vill inte ha en fet tjej,jag är inte ens fet men är ingen spinkos heller. Varje gång jag pratar om mat blir han äcklad. Tror du min fs kille hade anorexia eller bulimi eller är det bara tjejer som kan få sånt?

Reply
razone

Kenza om din kille hade gjort samma sak mot hans tjejkompisar, vad hade du tyckt?
håller med amy, innan förvåna du mig men inte nu längre

Reply
Linnéa S

Jävligt bra svar du gav till amy!! Jag är så himla trött på människor som lägger sig i andras förhållanden! Bara för att de själva aldrig skulle klara av att se sin egen pojkvän pussa en tjejkompis på kinden så gör dem inte det heller, och tycker att vi, som har sådana pass stabila förhållanden är lösaktiga om vi pussar en killkompis!

Reply
Karin

Tycker Amy inte har någon verklighetsuppfattning och lever på medeltiden. Strunta i hennes kommentar kenza :) Hoppas du mår bättre idag! :)

Reply
amanda

Hahahaha. Kenza du är sååå grym!
hade lätt viljat träffa dig.
jag är ett sånt j*vla stort fan av dig.
avgudar.
PUSSSsS!

Reply
Johanna Hjälm

Haha fan va kul att höra med en mänsklig bloggare som inte är för pryd för att erkänna när man är bakis! :D By the way, har bilder på min blogg ffrån sharm el sheik i egypten. Ni var väll sygna på att dra dit och där finns en del nattklubbar osv också ;)

You go girl! :)

Reply
sara

Haha, jag tycker du är grym. Klart att alla ska få köra all in-utgångar när de vill och känner för det, man lever bara en gång! Förresten, din klänning var verkligen skitsöt!

Reply
JOSEFINE

Hahaha och magen bah: FFEEEEEEED MEEE!!!!

Det värsta är när man drömmer om vatten men inte kan nå det o man blir bara törstigare o törstigare!! O så vet man att det är en dröm men man lyckas inte vakna o dricka de där jävla vattnet!

Reply
LucyMoran

Bra att du säger ifrån till idioter som Amy, Kenza! Du har HELT rätt! Sjävklart ska man få gå ut så ofta man vill och känner för. Det är inget fel i det! Bara man har kul. Och man måste ju få vara gullig med sina killkompisar även om man har pojkvän! Hur kan Amy ens kommentera det? Gud vad sjukt…. Kram, Kenza! Låt ingen ta ner dig! Du är värd bättre än deras klagomål!

Reply
nathalie

(dagens?) jag har aldrig fattat de där? kan man verkligen bli full på drinkar? de är ju högst 10 cl sprit i dom?:O

Reply
Förlåt

ber om ursäkt för att jag drog i dig igår på Hells Kitchen, otroligt att du bara gav mig ett leende och tackade för vi läser din blogg. Skönt att se sån ödmjukhet!/TJ

Reply
Mickis

Åh gud så trött på alla dessa jävla moraltanter som ska kommentera din blogg hela tiden,som att de skulle vara bättre själva.De ugna tjejer som läser din blogg och väljer att festa skulle ha gjort det ändå,spelar ingen roll att de ser dig göra det för de skulle ändå gjort det valet.Det är väl bra att du skriver nångång att det vart för mycket och att du mår dåligt efter
åt,för då förstår ju de unga tjejerna konsekvenserna.
Och den där amy,hon måste ha nå seriöst fel.

Reply
stina

hur länge låg den mcfeasten i kylen? McD slänger ju sina burgare efter 10 minuter om ingen köpt dom för att dom blir dåliga…

Reply
johanna

haha nog för att hamburgare är gott, men i KYLEN? värmer du den i mikron sen då eller? :)

Reply
Frida

Tips till dagens fråga:
Vilka internet buktiker brukar du handla ifrån och varför? Underbar blogg! :)

Reply
amy

Jag tycker att man ska ta steget tillbaka när man är i ett förhållande vad är det sjuka med det? i dont get it:S Jag är själv i ett förhållande och hade nog aldrig fått för mig att sitta i killars knän, puss på dom osv..sen att festa och bli full, som du själv säger det är bara too much. Vill du bli det FINE men du vet att du har tusentals läsare som ser upp till dig och ser dig som en förebild. Håll då sådant ute från din blogg Kenza, jag tror du själv vet, mycket väl att 12-14 åringar även läser din blogg.

Reply
J.

Men O-M-G! Självklart ska man kunna pussa på sina killkompisar! Pussa på kinden dessutom, det är inget hångel direkt. ;) Om man är ett par och litar på varandra till 100%, då är det lugnt. Ni vet för lite för att lägga er i som ni gör.

Reply
bobby oduncu

hej vackrast fan vilken fin bild på oss ;-) hehe vem plutar mest!?! du eller jag?+ haha…
hoppas du haft en bra resande helg… Nu är tävlingen klar på min blogg.. Hör av mig sen sweet dreams..
pussssssssssssssssssss till dig och dina gulliga och snälla läsare
Bobby

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*