• header

Great night

Jag och Markus dansade loss på Collage

Grabbarna

Träffade Novel

The Novel pose… Alltså det är stört hur lik han är min farmor på den här bilden! Haha!

Vi skålade med champagne

Fina Alexandra & jag

Mer dans på Hells

 

Det var lite bilder från igår. En väldigt rolig kväll men nu kastar jag in handduken för någon vecka eller två. Trött på alla dryga människor man träffar på ute…. Är det verkligen så svårt att säga “ursäkta” om man vill gå förbi eller “förlåt” om man går in i någon? Måste man knuffas och hålla på? Alla idiot-killar man träffa på ska vi inte ens prata om…

123 Comments

YASMIN

Heeej kenza, jag vill bara säga att du är så jävla vacker & fin & underbar & rolig :) JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! <3

Reply
FANNY

Hej kenza!
Jag har en dagens fråga till dig!
Jag har läst om att du skulle tatuera dig i nacken!
Har du gjort det en?
Snälla kan detta komma med i degens fråga i morgon!
Då skulle jag bli överlycklig!

Reply
JalPari

Hm, förstår exakt hur du menar. Dagens samhälle har gått miste om ordet respekt och hur man skall vara mot sina medmänniskor. Som om ett “förlåt” och “ursäkta mig” skulle kosta dem skjortan. När det egentl krävs ett enda ord från dem.

Reply
Alzbeta

Hej, jag undrar bara hur du får reda på alla sidor med kläder? E det för att du oftast får kläder från deras sidor?
Ha det bäst

Reply
nattieochvikkie

Hej! Har du någon gång undrat över hur tvillingar lever sin vardag? Eller bara allmänt om tvillingar? Besök då vår blogg! Vi är tvillingar som driver bloggen och har du några frågor är det bara att ställa. Vi svarar mer än gärna!Hoppas vi ses i vår blogg sötnos <3

Reply
Rebecka

Du har den söta kläningen på dig:)

ALLA BESÖKER MIN BLOGG
ALLA BESÖKER MIN BLOGG
ALLA BESÖKER MIN BLOGG
ALLA BESÖKER MIN BLOGG

Reply
Matilda

Hej!
Jag älskar verkligen din blogg läsed den DAGLIGEN!! :)
Men har en fråga , när du är ute och festar är din kille aldrig med då, för du skiver inte det och han verkar aldrig vara med på kort :)

Reply
stephani

ÄLSKAR DIN BLOGG DU ÄR SÅ VACKER, håller med fanny snälla kan du ha den som dagens fråga för ja kommer ihåg att du sa att du skulle tatuera dig men vad hände ångra du dig kanske :P ha den som dagens fråga älskar din blogg!<33333333333

Reply
Emma

Hej söta kenza.

Är novel och din storasyster dina riktiga syskon, eller halvsyskon? Du nämner mest din lillebror i bloggen.

PUSS PÅ DIG FRÅN SKÖVDE!

Reply
___

kan du berätta hur du gör för att ta hand om ditt hår och pruduketer du använder?

Reply
___

FUNKADE HÅR KONTROLL ALLST INTE TILL DINA NAGLAR TILL HÅRET ANVÄNDER DU DEN FORTFARANDE??

Reply
J.

Svenskar är jävligt otrevliga, och så är det bara! Så många som gått in i mig och bara tittat lite på mig som om JAG skulle säga “Ursäkta”. I och för sig gör jag det alltid, trots att jag är svensk. ;-) När jag kom till London i somras och människorna där gick in i mig sa dom alltid “Oh! I’m so sorry!” och log snällt.

Reply
anna

LÄSARFRÅGA

Hej kenza! hur gick det med dina fyra rökfria dagar eller vad det va ? :D

Reply
Erika Karlsson

Haha, alltså herregud. Du verkar vara huuur skön som helst, så jäkla rolig! Och för att inta tala om hur vacker du är.
Får hoppas man hittar ett så roligt tjejgäng som ditt när jag tar mitt pick och pack och flyttar ner till Stockholm efter studenten nu i sommar ;)

Reply
Amina

hej kenza
jag har en tips om dagens fråga
vad tycker du om paows inlägg om invandrare?

Reply
Louise - Living in Turkey

Jag håller med dig. Men samtidigt slår en tanke mig:
Precis detta har någon skrivit om dig. Minns inte om du själv har tagit upp detta i din blogg eller om jag läst det på en skvallerblogg.
Hur personen i fråga har träffat dig, mer eller mindre, ute en kväll och uppfattar att du “knuffar dig fram” utan ett “ursäkta”

Vi svenskar ÄR dåliga på det, men ju mer man använder sig själv av det så kanske det kommer tillbaka till en förr eller senare.
Försök sig “ursäkta” mer, också kommer det tillbaka till dig en dag.

Kramar Louise

Reply
MY

Hej kenza.. jag har en fråga som är lite intressant… :)
– Är din pojkvän Aleks aldrig med ute på kvällarna på ex Collage där du festar, eller är du där för att umgås med vännerna?

Reply
Annie

Åh vad fint det var med inbakad fläta där i pannan. Hur fäste hon den sen? Med en klämma eller med vanliga hårnålar?

Söt vän du har i blå skjorta förresten.

Reply
Sara

SNÄLLA KENZA ALLA UNDRAR HUR DU FÅTT SÅ FINA LOCKAR KAN DU INTE SKRIVA LITE MER SKÖNHETSTIPS? VAD ÄR DET FÖR LOCKTÅNG OCH PRODUKTER DU ANDVÄNT TILL HÅRET? SVARA PLEEEEASE! KRAM

Reply
Anonym

Hej! Hoppas att du läser detta för jag undrar över hur du får ditt hår i så fina lockar? Förhoppningsvis läger du märke till denna kommentar bland alla andra :)

Reply
Essie

Hej! Först måste jag säga att din blogg är jätte bra!
Men sen har jag en fråga- du festar ju rätt mycket, eller du är ute rätt mycket, det man ser på din blogg! Men blir du aldrig bakis? Om du kollar Kissies blogg, så ser det ut som hon festar och är bakis varje gång hon är ute, ibland undrar man om hon klara något? Men du kanske inte dricker så mycket när du är ute?

Hoppas du svara! Och du bloggar sjukt bra, och blogg är jätte bra!
Kram

Reply
Matilda

Hej, tack för en super bra blogg! Har sett den där blonda killen på flera foton när du har varit ute och festat, han som ser lite ut som Björn Gustafsson. Vem är den killen och hur lärde du känna honom?

Reply
p a m e l a '

KENZA, SNÄLLA SNÄLLA KAN INTE DU SVARA PÅ DET HÄR ?

hur e det du har fixat håret, har suttit nu i säkert en halvtimma och försökt klura ut det, men det går inte.. skulle vara heeemskt tacksam om du kunde visa oss steg för steg eller något sånt, älskar din blogg! (L)

Reply
rebecka

SNÄLLA ge mig tips på roliga bloggar? denna funkar ! men vill ha fler tips !

föresten kenza.. du är sjukt söt-vårig =D

Reply
marlen

kan du va gullig o svara på detta..
är du o novel riktiga syskon ? alltså same föräldrar o så?
tycker ni liknar varandra lite haha :D
ha de fint puss!

Reply
julia

Du var verkligen jättefin igår. Älskar klänningen som du hade på dig.

Jag tänker också på det där med dryga människor ibland och undrar varför dom är så otrevliga. Råkar man knuffa till någon säger man ju ursäkta, det är ju självklart!!!

Reply
johanna

jättefina bilder !!! älskar din blogg den är bättre än bäst :D <3
btw besök gärna min blogg och komentera

Reply
fanny

Heej kenza! Vill bara säga att ja gillar verkligen din blogg och är inne på den varje dag. Älskar dina kläder så sjukt snygga och din blogg har iallafall “klass” haha.
Sjukt söt är du också ha det great!

Reply
Frida

Först & främst, en toppen blogg! Den enda bloggen jag fortfarande tycker är värd att läsa! Tänkte bara fråga vad din kille tycker om att du (som jag förstått det) umgås med väldigt många killar när du är ute. Ser absolut inget fel med det, har själv killvänner som bästa vänner. Men en del ser ju lite olika på det. Tycker inte det skulle vara schysst mot dig om han inte tyckte det var okej. Jag har själ åkt på den nitlotten.

Men som sagt, en läsvärd blogg, du verkar härlig & jordnära. Keep going :’)

Reply
denise

PPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY

Reply
Hannan

bara jag som lagt märke till klockan i bakgrunden på bilden med dig o din tjejkompis? det är ju en form av en muskeé vad gör den där på ett disco :s

Reply
Madeleine

Heej! Jag älskar din blogg!
Tänkte bara fråga om Nadia är förlovad ? Tänkte på att hon hade någon liten fin ring på det fingret ^^ förstår om du inte vill svara eftersom du vill hålla henne ute ur bloggen en del

Reply
Linn

Om man vill ha en läsarträff med dig, hur kontaktar man dig?
Har försökt kontaktat dig på mailen men du svarar ju inte ;)
Jätte fin klänning btw!

Reply
johanna

Hittade din jättegulliga klänning som du har på bilden på topshop.com, men när jag skulle titta på den närmare stod det att den var slutsåld! Undrar varför? ;-D tror det är ganska många som vill ha samma kläder som dig eftersom du passar så bra i alla dina kläder! (a) kram

Reply
Madde

Kenza, har en fråga jag väldigt gärna vill få svar på. Hur fick du till den frisyren? Skitsnyggt! Såg att det var din kompis som gjorde det på dig, men hur gjorde hon? =)
KRAM

Reply
J.

Om man kan vara kär i någon för utseendet så är jag galet kär i dig.Så underbart snygg är du! puss

Reply
K A R O L I N A

Hej kenza,
jag undrar vilken BH du anväder till din nya klänning? Den lyfter upp otroligt snyggt och jag måste säga att jag är avis på hur snyggt den lyfter upp. Så snälla kenza, vilken typ av BH är det du använder dig av?
Kram

VILKEN TYP AV BH HAR DU I DIN NYA KLÄNNING?

Reply
emma

hur får du håret så fint lockigt?
du kanske kan visa i ett inläägg, de e verkligen grymt snyggt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*