• header

Dagens lista

Dagens humör: Nervös och spänd

Dagens mående: Otroligt lycklig. Men samtidigt lite rädd… Får jag verkligen vara så här glad och lycklig? Får allt verkligen kännas såhär perfekt? Väntar bara på att något tråkigt ska hända.. Känner ni igen er?

Dagens borde: PACKA!! Vad fan. Åker tidigt imorgonbitti och jag har inte ens funderat ut vad jag ska ha på mig på konserterna.. Lyckat.

Dagens frisyr: Gick runt med mitt smutsiga hår med den lilla inbakade flätan (från i fredags) tidigare idag men nu har jag duschat och tävttat håret så nu är jag ren och fräsch.

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Just nu, gamla mjukisbrallor

Dagens planer: Packa, haha! Och mysa med Nadia och Mika.. Lär väl bli Alfapet ;-)

Dagens materiella vill ha: Hmm.. Kommer inte på något!

Dagens fundering: Hur ska jag våga flyga själv imorgon? Jag som är flygrädd? Har gjort det flera gånger förut men ändå.. Scary.. (Kommer säkert försova mig också)

Dagens beroende: Melontuggummin

Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag. Idag är jag ju på toppenhumör!

Dagens längtan: Längtar såklart till imorgon då vi åker ut på Tokio Hotel tour!

Dagens superlängtan: Längtar ju såklart ännu mer till konserten i Stockholm på torsdag då jag, Mirre och två läsare får träffa killarna!

Dagens tidning: SOLO

Dagens låt: Sibels “Stop” har satt sig på hjärnan. Fan vad grym hon var igår! Synd att hon inte gick vidare.. Röstade som en galning.

Jag och en väldigt vacker läsare på Finest Awards 

136 Comments

Kenza

Petra K: Jag håller med! Tråkigt med bara trista lugna låtar i finalen..

Ems: Mirre tar tåget från Helsingborg så jag möter henne i Köpenhamn :)

Reply
Karolina

Snälla Kenza! Kan du inte berätta vad det är för ögonskugga du hade i fredags till den blommiga klänningen?? Känner igen den sen tidigare o har redan frågat några gånger men aldrig fått svar. Tack i förhand :)

Reply
Amanda

Sibel var verkligen hur bra som helst jag gilla henne också och jag satt och rösta som en galning. Tycker att det var jätte synd att hon inte gick vidare. Åhh jag önska att jag fick träffa Tokio hotel. Jag ska se dom på torsdag och jag är jätte taggad och exciting:D

Ha det jätte bra på din tour med Mirre;)

Reply
Carina

Njut njut oh njut av att vara så lycklig! De stunder i livet när man mår som bäst så glömmer man lätt av att stanna upp och känna efter att man genomgår något fantastiskt i livet just då.

Reply
jacqe

ja sibel var jätte bra igår..tycker dt e jätte synd att hon inte kom vidare! :( tyckte hennes låt var bäst!

Reply
Elin

Synd att Sibel inte kom vidare! Hon var bäst :)

Snygg klänning, varifrån e den ? :)
Ha så kul!!:D

Reply
johanna

det är inte kul och känna så:( det är ju hemskt att det egentligen är så,att man aldrig kan få vara lycklig utan att nått ska hända!:)

Reply
matilda

Hej!
var ska ni bo när ni är i oslo, kommer ni att ha någon tid att hänga runt på stan? :)

Reply
E. Riley Page

Jag kan nu informera dig om att det finns ett väldigt stort fan av dig som har valt att föreviga din porträtt genom en väl genomtänkt tatuering på sin kropp. Roligt eller läskigt?
puss

Reply
Katrin

Jag älskar Anna Bergendahls låt :) riktigt grym, gillade också neo:s låt :D

Reply
Lovisa

Något som jag brukar fundera på är vad vackra människor tycker är vackert. För jag tycker du är fin, så jag tycker det skulle vara intressant att få veta vem/vilka du tycker är vackra? (modeller/kändisar/skådisar) Kan inte du leta upp nån bild på någon som du tycker är fin?
=)

Reply
Maaag

Förstår precis vad du menar med “dagens Mående” . Jag bara väntar på att något ska hända, det har faktiskt hänt att jag gråter för att jag är så jätte rädd att allt liksom bara ska försvinna lika fort som det kom. Kanske för att man har gått igenom mycket innan, vill inte ha tillbaka tiden jag hade då.
Ha det bra, kram

Reply
malin

Kenza du är grym, du är skitsnygg men ändå är du ingen bitch! många som har ett grymt utseende blir fixerade vid det och trycker ner alla andra men du lyfter fram och skriver alltid hur vackra alla andra är! va bara tvungen att skriva det :)

Reply
valbone

kan inte du visa en bild på din stora syster och mamma? ifall att dom också är lika vackra som du :)

Reply
Matilda

Hej!
Jag älskar verkligen din blogg läsed den DAGLIGEN!! :D
Men har en fråga , när du är ute och festar är din kille aldrig med då, för du skiver inte det och han verkar aldrig vara med på kort?? :)

Är glad fall du svarar (lite nyfiken)

Reply
Lovisa

Najs! Såg inte melodifestivalen, eftersom jag typ… har tappat tron på att den är något bra för allmänheten. De där små tjejerna, Timoteji eller vad fan, sög balle. usch!
jag håller på britain’s got talent, weeds och miami ink.

Reply
Emelie

Låten är så bra :)

kan ni kolla min blogg :D

så kul med fler besökare ju :) o glöm inte att kommentera :D

PUSS

Reply
Julia

Gud va kul du kommer att ha det! :D Du har verkligen mitt drömliv, att få se Tokio Hotel så ofta och prata med dem och allt <3 Dom är bäst. Ha det så underbart på alla konserter och jag hoppas verkligen att det blir jag som vinner och får följa med dig och Mirre och träffa dom i Sthlm <3 :)Det skulle varit som en dröm jag aldrig trodde skulle slå in…

Reply
Jenii

En liten fråga.

1/1 – 06 Dagen du och A förlovade er. Brukar du inte sakna honom och minnas tillbaka hur det var just den dagen? Jag tycker 1/1 är ett speciellt datum.

Reply
LINA

dem här veckorevyn som man kunde få gratis har man inte fått var det någon bluff grej för att ta våra uppgifter eller?

Reply
alice

hej, älskar att läsa din blogg! ville bara säga det först haha :)
jag totalt älskar gladiatorsandaler jag med. ska dessutom på semester snart, men hittar inga på nätet. har du något tips på var man kan hitta ett par snygga gladiatorsandaler och kanske ett par med hög klack?
hör av dig på min mail isåfall :)
vore supertacksam!
kram

Reply
A.

Hej Kenza, jag undrar om du tänker ta upp Paows kommentarer om invandrare då du själv är halvmarockan och även en vän till Paow. Är det verkligen en sån person du vill vara vän med eller bryr du dig inte?

Mvh A. :)

Reply
alex

Fin blogg, tycker dy kan ha finare texstil i menyn kenza, eller ha en bild med text i som i min ! men annars jätte fin ! :) kolla gärna in min som inspiration haha ;) keep it up ! kram

Reply
Mimmi

Va fint att du skriver så gulligt om dina läsare. Söta tjejer båda två! Att du väljer att vara ödmjuk (istället för en idiot som vissa andra bloggare som älskar att förstöra för andra ) är det jag uppskattar mest med din blogg. Fortsätt så!

Reply
Olivia

Åh känner igen mig där Kenza, att man är “rädd” för att vara för lycklig. Mitt liv känns också toppen just nu och det gör mig rädd att något hemskt ska hända mig snart! :s Låt oss hoppas att lycka inte ska straffas på något sätt för oss!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*