• header

Interview and M&G with Tokio Hotel

I torsdags besökte världens bästa band Stockholm för konsert och annat skoj. Innan konserten intervjuade jag killarna igen tillsammans med Mirre! Det gick väldigt bra. Det var riktigt roligt och mer avslappnat än när jag intervjuade dem i September. Kan bero på att de då använde tolk (och för att jag då var så nervös att jag nästan bajsade på mig), men det gjorde de inte i torsdags! Vi frågade dem en massa om Humanoid City tour, skämtade och skrattade, och de jävlarna lärde oss säga fula ord på tyska och sa att det betydde “Hi beautiful”…. Jo, tjena. ;-) Intervjun kommer upp på vår TH-blogg nästa vecka! Där hittar ni även mer om intervjun, Meet & greetet och alla konserter vi var på denna vecka.

Det känns helt otroligt att jag fått chansen att göra det här och jag är väldigt tacksam. Det går inte att beskriva känslan att få sitta och prata med sina stora idoler…så underbart. Men som jag skrev i vår turné-blogg: nästa gång jag blir erbjuden M&G-pass (träff) så ger jag bort den chansen till någon annat stort fan som aldrig träffat dem  ♥

Mirre och jag innan intervjun

Hälsar på killarna

Under intervjun

Alltid lika goa och glada på bild! Hehe..

Bättre! ;-) Älskar den här bilden, blir så glad när jag ser den! Bill är världens goaste. Så otroligt charmig och artig.

169 Comments

Jossan

Åh Kenza du är så jävla underbar! Skulle göra allt för att få stå brevid dom där underbara människorna! Torsdags var bästa dagen i mitt liv, vet seriöst inte hur jag ska kunna beskriva den annorlunda. Alla som älskar Tokio hotel fattar. Jag hoppas dom kommer snart igen för jag saknar dom sååååå redan!!

Har en bild på dig och mig sen i torsdags som ja ska skicka till dig :D

Reply
Maria

Kenza, dina inlägg du skriver kommer inte längre upp på Bloglovin, trodde du inte hade uppdaterat på flera dagar men så gick jag in på kenzas.se och såg att du hade skrivit fleeera inlägg men inget av dem syntes på Bloglovin. Tänkte bara meddela detta ifall det kan ha något att göra med att du bytte bloggverktyg! Kram

Reply
amanda thun

ååh jag skulle jätte gärna vilja träffa dom :D dom är mina största idoler oxå … :D <33 förresten jag såg dej i gbg ;)

Reply
Jasmine

Jag blir så jäkla avundsjuk så jag vill peta ut mina ögon! hahah men är ändå glad för din skull. Hoppas dom kommer snart igen :D

Reply
Nathalie

Hejhej ,Jag undrar om man kan få låna bilderna på Killarna :) ? Och sen undrar jag om du vet nästa gång dom kommer till Sverige :)
Kram

Reply
Agnes

Vad härlig den sista bilden på dig och killarna ser ut! :) Önskar att jag också kunde få ta en sån glad bild med dem någon dag! :) De flesta M&G-bilderna ser ju så stela, seriösa och obekväma ut, men inte denna! ;D

Jag hoppas på att jag en dag får träffa dem också, kanske inte intervjua dem, då skulle jag bokstavligen skita på mig, men få träffa dem, speciellt Bill. Bill verkar så himla snäll och rar! :’)

Ser fram emot att se intervjun! :D

Kram <3

Reply
jessie

din kompis nadia är ju också tokio hotel fan, hur känner hon sig när du alltid får träffa de och så…Kan du inte fixa så hon också får komma? känner du inte dig taskig mot henne?

Reply
jennie

är den där sångaren verkliegn en kille? ser mer ut som tjej. fjollor är bad det är, han tror bara han är kul, icke snygg.

Reply
Nicole

Hej! Tänkte bara fråga om du förstår Tokio Hotels tyska låtar? Alltså, läste du tyska i skolan eller så? =)

Reply
alice engelund

KENZA, OM DU FÅR DEN CHANSEN SNÄLLA GE DEN TILL MIG OCH MINA TVÅ KOMPISAR VI ÄLSKAR TOKIO HOTEL OCH HAR FÖRFÖRSTA GÅNGEN TRÄFFAT ELLER SETT DOM IGÅR I GÖTEBORG!!!!!
vi blev 14år nästa år :)
adda min msn : [email protected]

ps: älskar din blogg, dels för att vi gillar samma band och dels för att du är seriös, inte som kissie dessie och paow !!!<3 puss och kram alice..

Reply
sara

hej kenza tänkte bara säga att kissie har skrivit på sin blogg att du och blondinbella försöker vara som henne . fy fan vad arg jag blev på henne hon är bara en falsk liten typ

Reply
Linnea

för det första så verkar inte din blogg och bloglovin vilja sammarbeta :( dina inlägg visas inte där.
och för de andra, kom igen vi bytar liv? tack på förhand :)

Reply
LISOU

Åh, haha.
Så galet avundsjuk för att du har suttit bredvid Tom!! Haha.
Är inte så stort fan av TH, men deras musik är helt klart grym och det blir ju inte sämre av att Tom är så jädrans snygg!!!

Reply
alice engelund

det var helt underbart igår på konserten , trode ja skulle se dig men aja skulle gärna vilja träffa dig..

ja satt på sektion F rad 15 vart satt du? alltså i Göteborg

kram/ alice igen..

Reply
Frida

ojj vad kuul att du får intervjua dem! kolla in min mode och sak blogg och titta på my homemade jewerly

Reply
Linnea

åh förresten, såg dig i göteborg igår! Kollade th. när de va slut och du gick ut från scandinavium! jag hörde dig hosta ;) haha!

Reply
emmajönsson'

Jag såg dig och Mirre i göteborg på tokio hotels konsert. Men jag vågade aldrig gå fram. Mina vänner gjorde. therse, alizia och emma.

Reply
Beli.

Konstigt! JAg tycker att Bill (vissa vinklar och när han ler. Speciellt i den där frisyren, hm) påminner om en ung Dave Gahan!

Reply
BECKA

Kul att träffa dig! Även om det bara var en snabbis. Kika gärna in bilden vi tog tillsammans på min blogg.
Inlägget heter “Love with a big fat L”
Ha det så bra.

jag vill också träffa TH.
Var på min första konsert nu den 4:e mars i globen…
awesome. lär vara min sista också :/

Reply
UMA

“nästa gång jag blir erbjuden M&G-pass (träff) så ger jag bort den chansen till någon annat stort fan som aldrig träffat dem” Kenza, du är för bra för att vara sann. Jag har hört folk klaga på dig över att du tar allt med TH för givet, att det är bara DU som ska få träffa dem osvosv. Har aldrig lyssnat på sånt skitsnack, för att jag vet att du inte är en sådan person. Och, nu har du bevisat det för alla andra människor. TACK!

Bilden på dig och underbara grabbarna är så jäkla fin! Massa massa bamsekramar!

Reply
Linn

Jag önskar jag kunde ta en bild med dig nån dag! :) Kul att du har fått träffa dina favoriter, kram

Reply
Emelie

HAHA, förstår varför du skulle ge bort M&G passet till nån annan, dom måste verkligen tycka du e världens stalker som vill träffa dom femtio gånger för att skaka deras hand.

Reply
Linda

Åhh, hur kan du vara så snäll och osjälvisk att ge bort ett M&G-pass om du får ett till !
Älskar dom killarna <3

Kram

Reply
Sanna

Du är en så underbart fin människa som ger bort träffen till nån annan som alldrig har träffat dem, när du själv älskar dem och får chansen så fint :) jag bli väldigt avudsjuk när jag ser bilderna vill bara gråta så avundsjuk är jag:D men är glad att min favoritbloggare får träffa sina idoler, det är du värd! ha en myskväll<3

Reply
fanny

du har sån tur att få träffa dom :)
jjag vill med träffa dom.

VAAA SÖT TOM VA (AAAA)

Reply
Lena

Åhh lyllo dej Kenza som fick träffa OCH intervjua dom…men vad har Bill gjort med håret??!!
Men en sak, shit vad snygg Tom har blivit…♥ avis!

Reply
TT

jag undrar bara , vad sa du allteftersom att dem börja skratta på den här bilden? kan du ta det exakt vad du sa och dem gjorde osv .. är stort TH fan :D <3

Reply
J.

Han med kappan, vettefan vem det är men tror det är Bill(?), verkade ha sina ögon på Mirre…haha. Men det kan ju bara vara just på dessa bilder. :)

Reply
Hanna

Åh, jag kan verkligen inte förstå känslan av att få intervjua sina största idoler! Det måste vara helt unnderbart!

Kan man se intervjun någonstans? :)

Reply
amanda tetzlaff

ååååh Bill verkar vara så himla skön!
go och hur lätt som helst att skojja & prata med! :D
jag har drömt typ 1000 ggr om att han och jag är tsm.
& tänk om de var sanning!
jäklar så glad jag hade varit då! :D :D :D :D :D
han ser bra ut också! vilket +!

älskar dig & din blogg!
underbara och mycket älskvärda båda två!

kram

Reply
NELlie

OMG jag gick på TH i GBG det var assa kul:p fubbo dig att du fick prata med dom så

Reply
STEPHANI

snälla snälla ta den här som dagens fråga , du är ju så lång över 180 med dina klackar om Bill är ju skit lång säkert 2 meter ju ahha eftersom du är över 180 med dina klackar hur är han så läng är han så lång på riktigt eller har han klackar :O snälla ha den som dagensfråga :D:DD:<333333333333333333

Reply
emma

skulle kunna dör för att få träffa dom så!
asso, *asg* tokio hotel im my heart (L) !

skulle på deras konsert…

Reply
Frida

jag gillar tokio hotel också… Jag vill så gärna gå på någon av deras konserer, gillar din blogg också<3 kolla gärna på min:D

Reply
Globen

Hej:) Har börjat läsa din blogg för ett tag sen. Va i Stockholm också i Globen. Så otroligt jävla bra de va, Speciellt öppningen! Får rysningar varje gång jag lyssnar på öppningen:D Men har en fråga som jag skulle va JÄTTEtacksam om du svarade på: När på MTV på tvn går det som ni har gjort, eller vad man ska säga. Vet du om MTV visar konserten från Globen? Isåfall, när? Vill VERKLIGEN se konserten med bättre kvalite!
SNÄLLA SNÄLLA svara!:D

Reply
Globen

Hej igen:P Måste man skriva sin mejl för att du ska svara?
Kan du inte skriva min fråga på din blogg för vill så himla gärna se konserten på TV!!!

Reply
Louise

Haha, alla fyra verkar så otroligt charmiga på sitt vis! Bill verkar som du säger att han är också jävligt trevlig, och Tom otroligt rolig. Alla fyra verkar roliga om jag tänker på saken faktiskt ;-)

Och åh, att du ger bort ett M&G-pass, sjukt! Då snackar vi snäll människa. Jag låter kanske ond nu men det skulle aldrig falla mig in att göra det, inte med Tokio Hotel! De är mina största idoler och har varit det i två år nu, och de har även hjälpt mig lite för ett tag mådde jag inte så bra. (Vet inte varför, men de hjälpte mig iallafall ur det!)
Sjuuuuukt snällt av dig! :-O

Kul att du har haft kul iallafall! Hoppas jag får uppleva samma sak, hehe

Reply
cisssi

heeej :)
Jag undrar bara vart mirre har köpt sina skor som hon har på sig där på bilderna ? sjukt snygga ! :D

Mvh Cisssi

Reply
M

oooooooh älskaar deee, drömmen att se dem:(:(, kenza önska jag fick ägna tiden med de tillsammans med dig:)

Reply
Jossan

Jag hoppas verkligen att jag är den som får chansen att intervjua dom!
Jag ligger här och seriöst lipar sönder nu, jag vill verkligen inget annat än att få träffa dom!
Konserten med dom i Stockholm var en utav de bästa händelserna i mitt liv, dom är så jävla bäst, så jävla underbara…
Jag skulle verkligen vilja få träffa dom, det skulle betyda så otroligt mycket för mig!
Jag skulle må bra resten av mitt liv, jag hade fan vart evigt tacksam.
ååå… drömma kan man ju, hoppas man har lika mkt tur som dig, du e verkligen lyckligt lottad som fått träffa dom så många gånger!

Reply
Victoria

Det är verkligen snällt av dig att du ska lotta ut den chansen till någon annan, du tänker verkligen på alla andra. Fan att jag inte såg dig i göteborg :(
Hoppas jag vinner hehe (a’
Men att jag har sätt dom live gör mig så jävla glad. Trots att man sitter och lipar för att det kommer va ett bra tag till.
Ha en bra dag! :)

Reply
Linnea

Heeej jag har bara en liten fråga när det gäller tokio hotel :) eftersom att du nu har intervjuat dom förut en gång, kände dom igen dig när ni träffades den här gången? ;D
Pusss!

Reply
Ebba

Kenza, du är verkligen en förebild för mig!
Har tyckt om Tokio Hotel i typ 4 år och du har gjort det
mycket lättare för mig att säga att jag är ett fan av dem.
Innan så tyckte jag det var jobbigt när alla bara öste
kommentarer om ‘hur fula dom är’ och ‘hur dålig musik dom
gör’. Men nu så tänker jag ist ”äh, vafan gör som kenza. skit i vad alla andra tycker om dig, var dig själv”
Hoppas verkligen att jag själv får träffa killarna
någon gång!
Jag har nyss kommit på att mitt drömjobb är på MTV precis som ditt jobb. Får se hur det går ;)

Tack för allt! :)

Reply
Ebba

ps. Var också på konserten i Göteborg,
Det var den BÄSTA kvällen i hela mitt liv! tummen upp :)

Reply
emma

haha, du var faktiskt ganska lik Bill på den där bilden, ser ut som ni är syskon :)

Btw, varför visas inte dina inlägg på bloglovin längre? trodde du hade slutat blogga tills jag tittade in igår.

<3

Reply
Gaby

Heej, assa först vill jag säga att din blogg e typ den bästa bloggen,

och sen vill jag säga att det e så sjukt orättvisst att du får träffa Bill, Tom Gustav & Georg! :P

Skulle jag få träffa dem skulle jag seriöst bli den lyckligaste tjeje i världen.

Jag såg dem i göteborg och blev helt galen, jag såg även dej där (:
Tack för en underbar blogg ;D

// Gaby.D

Reply
Emma Aasa

“alltid lika goa och glada på bild” hahaha! har tänkt på det; hur de alltid är så glada men på bild har de ena riktiga stenposer ;-) rolig sista bild, kan ju inte göra annat än å le!

& vadå? äsch! jag är ett galet TH-fan som på många sätt kan relatera med Kenza, och hon har haft det mer förspänt som fått chansen att träffa dem men so what? klart hon ska träffa dem när hon får de här chanserna! vilken jävel hade inte? & att hon ger bort ett M&G är ju bara så underbart, det hade inte vem som helst gjort.

btw, i Gbg kom det fram hela 2 människor med friska ögon och trodde att jag var du. tog det som en riktig komplimang ;-)

Reply
Linda

Hoppas att jag vinner då!:D
FYFAAAN VA SÖÖÖÖT TOM ÄR PÅ DEN SISTA BILDEN!!! Jag dööör!!
Omg, in lööööööööve. Nästan.
Nej men, kan du inte berätta lite om hur Tom var? Har alltid velat veta det… (A)

Reply
Emelie

Åh, vad mysig sista bilden såg ut! Dem ser så himla snälla ut. Skulle också gärna vilja intervjua dem, hade varit riktigt roligt att bara få se hur dem är IRL. :) Glad för eran skull.
Var på konserten i GBG och det var helt underbart.

Reply
pamela

omg :o så grymt att du har träffat dom å pratat med dom, shit :P haha men dom ser fett läskiga ut :S han långa omg.

Reply
ghj

omg !? snälla, snälla, snälla snälla svara på dethär !
jag gillar verkligen tom, jag tycker han är skitsöt, tycker du han va snygg/söt ? va han så snäll som jag tror :)?

Reply
Michaela

hej! jag var på deras konsert i GBG och det var helt underbart! det var den lyckligaste dagen i mitt liv!!!:D jag undrar om det var någon som filmade när du interjuvade dom? om det var någon som gjorde det så kan väl du lägga ut den så man får titta? snälla?:) den verkar så himla myysig.
kram : )

Reply
amorina

shit jag e avudsjuk:) älskar tokio hotel, jag var på konserten i scandinavium, den var så jävla bra !! va snällt av dej att ge bort en sån chans, skulle dö om jag fick träffa dem <33

Reply
Chriis

åhhh.. vill också träffa dom sååå gärna :D
va på konsären i gbg :D helt sjukt underbart :D
hur var det att träffa dom? hur e dom? :D

Reply
Tara M.

jag skulle ju verkligen bli världens lyckligaste tjej om jag fick chansen att få intervjua dem! synd att jag inte såg dig på deras konsert här i gbg. ha en underbar söndag nu Kenzish ;) kram Tara

Reply
kathy

ååå älskar mirres hårfärg, haha hon å killen med brades tom eller ben vet inte vad han heter haha they have an eye on eachother olalalalaaaa hahah :D:D

Reply
Johanna

hej kenza!
jag undrar bara om nån i bandet kom ihåg dej från sist ?:)
det var ju ganska länge sen men ändå!:D

Reply
Matilda

Din blogg, är den underbaraste jag någonsin har läst! :D
Jag är sååå avis på dig att du har intervjuvat TOKIO HOTEL!
Åhh, är dom “trevliga”?, Bill var så cool i göteborg konserten! :D
Det skulle vara coolt om du kunde skriva lite om dom på min blogg :)
Tack för bilderna :):)

Reply
Bills

JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK SÅ JAG NÄSTAN KISSAR PÅ MIG!!! JAG VILL OCKSÅ TRÄFFA DOM!!!!!! Jag kom förresten fram till dig innan konserten, men de blev lite flummigt =) haha JAG HADE SKRIVIT BILL ÖVER NÄSAN *fniss* konserten var bäst, hoppas du hade det lika roligt där som jag hade! Kramar! <3

Reply
a

du aner ikke hvor heldig du er som har fått snakke med tokio hotel! jeg hadde dødd, seriøst!
jeg gråt under nesten hele konserten i oslo, haha. elsker dem <3
hvilken jobb har du så du får intervjue dem? :D please svar. så jeg vet hva jeg skal bli når jeg blir eldre!

Reply
Tone

Jag anmäler mig som frivillig redan nu! Eller, jag bönar och ber är kanske ett bättre uttryck, haha! Jag och min kompis sparade i flera månader och åkte ända från märsta ner till Göteborg för att se dom live (btw, dom var AWESOME!) och det var lätt den bästa kvällen i mitt liv!

Men allvarligt talat, du är en riktig lyckotjej som fått träffa dom och jag hoppas du gör det fler gånger för du verkar alltid lyckas få fram deras bästa sidor. Fortsätt med bloggen, det är en av de få jag faktiskt läser och en av de ännu färre som faktiskt verkar helt igenom ärlig.

Ha det bra!

Reply
Hanna

sista bilden var hur söt som helst ! Toms léende får en att smälta, hehe ;)

Reply
Frida

Har kommenterat förut, men du e så himla lyckat lottad! att du inte trodde att du skulle få se dom om 2 år… SNACKA oma tt din blogg har hjälpt dej mycket va? Hehe sulel ajg starta blogg, tjena ingen framgång direkt haha xP. tänk o träffa, dröm

Reply
SOFIA

HEJ KENZA!:D JAG UNDRAR OM KILLARNA KÄNNER IGEN DIG FRÅN DIN FÖRRA INTERVJUN OCH FRÅN RÖDA MATTAN FÖR MTV?:D (skriver stort för att du skulle se haha) ha det bra kram sofia:)

Reply
Sara

heej jag undrar om killarna känner igen dig och så? :D
min kusin såg tokio hotel i göteborg ;) hoppas de va en cool konsert!! älskar oxå TOKIO HOTEL :D <3333
// Kram Sara<33

Reply
alice

GUD VAD HÄFTIGT ATT FÅ TRÄFFA DEM, JÄKLIGT COOLT! (L)

– var på deras konsert helt underbar!
träffade tyvärr inte på dig! :/

Reply
Ebba

Hej Kenza!

Undrar om någon ur TH känner igen dig sen alla andra gånger de träffat dig?
Och undrar också, hur var Tom i verkligheten? Var han sådär rolig/gullig eller hur var han? :D
Btw, har tänkt på att det VEEERKLIGEN ser ut som om Tom spanar in Mirre ;) Haha :D
Ha en bra dag!^^
Kram :)

Reply
ella

känner dom inte igen dig om ni träffats så “många” – gånger som ni har? t.e.x, om ni hälsar på varandra så typ ba; aha, hej Kenza!
eller något xd, haha! <3

Reply
Jennifer

heej :
jag älskar tokio hotel
om du får chansen så ställer jag och min kompis gärna upp:)
det skulle vara en stor dröm att få träffa dom.
det skulle va sjukt snällt om jag fick dän äran att träffa dom:D

btw: jag bara älskar din blogg:D
det måste vara riktigt kul att träffa dom så många gånger :)

adda: [email protected]
hör av dej:)

Reply
Jennifer

heej:D
det är sjukt snällt att du ger bort den chansen till någon annan det skulle vara en stor drom att intervjuva dom och jag hoppas värkligen att jag får den chansen för dom är min största idol:D<3
hoppas man får ett svar(A)<3
adda: [email protected]
mitt mobilnummer : 0704826062

btw: gud vad kul det bore ha varit att träffa sin idol du borde vara väldigt glad:D

kram från jennifer ett stort TH fan:D<3

Reply
julia

hej, jag var osså på THkonserten i sthlm,
när man kom ut hade man ju ingen röst alls kvar,
sjukt bra verkligen ! (:
men dt jag skulle komma fram till med den här kommentaren är,
du som har träffa killarna, hur är egentligen Gustav?
han är min absoluta favorit men tyvärr hör man inte så mycket om han,
skulle bli sjukt glad om jag fick ett svar! (:
kram <3

Reply
Maja the cooling

guud jag är så sjukt avensjuk på dig! Skulle göra vad som helst för att få va du och träffa dom och grejer!
Men ändå sjukt glad för din skull. Men hur är Georg man hör ju typ bara nånting om tvillingarna men är han snäll eller dryg eller ngt sånt?
Ta hand om dig!

Reply
kasspouete

Ok…I’m jealous! Really! You’re so lucky!!
You asked a really good questions, good interview.
Be proud of you cause us we’re proud!
And again, I’m jealous haha!

Kass from Canada

Reply
Marian

du er så utrolig heldig som har møtt Tokio Hotel, misunner deg :O har sett intervjuet på youtube, gutta var kjempe søte, spesielt Tom <3

Reply
Emma

“Men som jag skrev i vår turné-blogg: nästa gång jag blir erbjuden M&G-pass (träff) så ger jag bort den chansen till någon annat stort fan som aldrig träffat dem”

– Bra gjort Kenza!

Reply
Sanna

Jag ryser när jag ser bilden så glad blir jagxD jag älskar tokio hotel och det är kul att den bästa bloggaren med gör det för det är kul att läsa om dina resor med dem! ja Bill verkar va väldigt snäll och trevlig:) Tom är otroligt sexig på bilden:)

Reply
Ida

Gud! Skulle för allt i världen vilja träffa killarna! En intervju + bild med dem vore inte helt fel det heller :D Tokio Hotel <3

Din blogg är helhärlig! :D

Kram Ida

Reply
Annie

Fy fan, de vore en dröm som blir sann.
Så AVIS på dig! <3

Tokio Hotel i mitt hjärta<3

Reply
Jenny

Hellu!
Du kanske inte läser denna komenterar är lite så efter. Men jag blev så avis när jag såg filmklippet på när du intervjudae dom! Bill är min största idol evor! Eller nej alla fyra är helt underbara idoler det skulle vara så coolt att få träffa dom! Om jag var du där skulle jag svimmat^^. Jo asså hur är Bill? Han värkar ju rolig och så på filmer men jag har ju aldrig träffat han så jag vet ju faktis inte hur han är. :( Jag skulle typ göra vad som helst för att få en kram av han xD haha ne nu ska jag inte sitta och skriva hur stort fan jag är av dom. Men detta var första gånge jag var inne på din blogg :) Har hört talas om dig innan men aldrig kollat bloggen och det är JÄTTE fin! specielt med bilderna på TH i sidan xD aja klockan har blivit rätt mycket och jag har ont i huvudet “/ så ska ta och lägga mig snart men har det bra :D

Auf Wiedersehen ;)

Reply
doris

Asså bara jag ser dom här bilderna på dig och TH så blir jag super glad!
Gud vad jag vill bli som dig när jag blir stor! <3

Reply
Andromeda

NICE att du fick träffa dom, mitt favo band me! :D<3
Va på deras konser i Scandinavium, älskade det!! kunde inte sluta le!(fota hela tiden typ):P
Vilken är din favo låt av dom? =) min e Monsoon o Rette mich<3

Reply
Andromeda

BTW: Du nämnde nått om att du skulle ge bort chansen till nån annan om du skulle få träffa dom igen? =)
Jätte SNÄLLT o gulligt att du vill ge chansen till nått annat fan som vill ^^ dom kommer inte ens kunna tacka riktigt, så glada kommer dom bli. =D
Hehe sj skulle jag gärna vela träffa dom =3<3

Reply
Belinda

Gud vad härligt! Du måste vara jätte glad att få träffa Th sådär. Jag menar alla th fans skulle ju vilja stå där bredvid dom. Jag skickade faktiskt ett mail till kenza och tyra show där man skulle skriva ner sin dröm. Gissa vad som stod på mailet? Jo självklart att få träffa Tokio Hotel. Men i vilket fall så är du Kenza värd att få träffa killarna för du verkar verkligen vara en jätte rolig,snäll och trevlig människa! Och sen så har du världens bästa blogg också! Ha det super bra :) <3

Reply
Ine

I’m going to take this in English :) I’m a girl from Norway, and I really love TH, and i really admire your beauty! and I’m really sorry for sayng this, but i want to yell at you and say that you don’t deserve this life, but i can’t, because, you deserve this, and i really envy you, to the fullest! and I have becomed a huge fan of you! I hope you know that you’re lucky! and have the life that many other girls and probably boys want! and yeah! you deserve this very much! and when i see these pictures, I don’t get mad, something that i probably would for 1 year ago! but through this blog, i’ve seen that you’re just like all the other normal girls, your just luckier! and yeah i really admire you! im your big fan! :D:D just like I’m a big fan of TH! :D
– Ine :)

Reply
Amanda :)

Alltså gud vad avensjuk jag är på dig som får träffa tokio hotel?! Gud, tänk om man själv fick göra det.. :O
btw, älskar din blogg ;)

Reply
Rebecca

En aning fuskigt att du får göra detta & träffa TH :’) Hur länge har du tyckt om dem som ett band?
Var du inte nervös ..? o:

Sista bilden är underbart fin <'3

Reply
Hannah

Guuuuud, va avundsjuk jag blir =)
Såg dom i Oberhausen och blev intevjuvad utanför arenan, blev så nervös att jag knappt kunde prata xD

Reply
JUSTIN BIEBER ÄLSKARE

OH MY BIEBER !!!!
det är inte sant, var detta i Toronto i Kanada , shiiiit jag avgudar det stället assså. JUSTIN BIEBER BODDE DÄR FÖRUT INNAN HAN BLEV KÄND OCH FLYTTA TILL ATLANTA GEORGIA, justin älskar toronto, skulle vara den dröm för mig att åka dit!!

Reply
beatrice

Asså näää vad avensjuk man blir när du sett och mött Tokio Hotel flera gånger live. Det är ju verkligen en dröm, de är ju så otroligt grymma!!!!!!

rememberlifegoeson.devote.se
rememberlifegoeson.devote.se
rememberlifegoeson.devote.se
– följ gärna min blogg!

Reply
Moa

Du anar inte hur svartsjuk jag blir när jag ser dina bilder. Haha, lyssnade på Tokio Hotel som en galning i flera år, dock inte längre. Men sjukaste crushen på Bill och du får träffa han. Så orättvist ;) Skulle varit på en konsert med dom i Sverige, Stockholm 2008. Men det blev inställd pga Bills operation. Ville dö när jag fick reda på de.
Glad att nån får träffa sina idoler åtminstonde ;) Ge gärna Håkan Hellström en chans, grymmaste liveartisten jag någonsin sett. Min största favorit någonsin, Sveriges stolthet.

Reply
Louise Ryhr

GAAAAH! Jag skulle kunna mörda för att få träffa och ta sånna fina bilder med killarna! Hur var det?! Du måste berätta allt! Känslan? Hur tänkte du? Är det något du önskar som du kunde gjort på ett annat sätt eller sagt något? ALLT!
TACKSAM FÖR SVAR! Pusssssss<3

Reply
sofie

hej kenza :D
jag heter sofie <3 jag älskar tokio hotel :D när dem kommer till tillbaka sverige igen hoppas :D
puss <3 <3

ring mitt nummer 0737540767 :D <3 <3

Reply
matilda

hej kenza
din blogg är skit bra jag undrar bara om du vet om tokio hotel fortfarande gör konserter eller om dom har splitras oo jag skulle också vilja träffa dom
är kommer min blogg adress rocktjejerna.blogg.se
hoppas du svarar <3

tokio hotel fan

Reply
melaniefreij

ÅH, ÄLSKAR DE!! såg dem i Göteborg 5 mars 2010, grym show!!
Mitt favorit band och har varit sedan jag var 6 år… <3 måste ha varit härligt att träffa dem! :) Är det någon av dem du tycker är snygg? (såg lite ut som om tom flörtade med dig under intervjun) ÄLSKAR TOM!!!! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*