• header

Ginatricot

Hittade ett par riktigt snygga jeans inne på Ginatricot idag! Jag har väldigt svårt att hitta jeans som sitter bra men när jag väl hittar dem är de oftast budget och inga dyra märkesjeans. Grymt ju! De här kostade 499 kr.

213 Comments

E

TIPS på jeans är JC´s nya jeans av märket “Crocker”!
Mina ben ser typ likadana ut som dina och de jeansen sitter perfekt på mig :P <3
Din blogg är bäst! ;)

Reply
emma/oldbabydoll

snygga, tänkte faktiskt också köpa exakt dom för ett tag sen, men det blev ett par loose fit istället, älskade dina klackar! Vart kommer dom ifrån? (inte föratt jag kommer kunna gå ett steg i dom, men iaf ;P)

Reply
matilda

hejhej :) ville bara säga att din blogg är jättefin!

Men det du sa igår mot kissie och paow var väl ändå lite fel? Att snacka skit om att paows klädstil är ful? då borde du ju faktiskt kolla in dig själv för några år sedan(kanske fel av mig att säga så?)… man ska inte klaga på andra om man själv inte är perfekt, vilket ingen är, inte du eller jag :) Ajja, tycker bara att oavsett vem man är och om man har en kändblogg eller inte så är man ju fanimej bara en människa, inget mer. Fast du kanske är en alien? ;)

haha, pussokram :)

Reply
J O H A N N A

Jättefina jeans! Snyggt med dragkedja i benslutet =) Har ofta problem med att de är för stora i midjan och för små över lår/rumpa. Är det samma för dig?

Reply
Bam

Skitsnygga. Och de där skorna… hann aldrig köpa dem innan de tog slut. Fan också! Så jävla smäxy.

Reply
malin

fina!!

jag brukar inte heller hitta byxor som sitter bra på benen så jag köper ett par och tänker “äsch, jag syr in dem sen” men syr jag in dem? nej….
hittade iallafall ett par SUPERSKÖNA jeans på JC häromdagen som absolut är värda sina 499 kronor. jag rekommenderar dom verkligen starkt, modellen heter skinny och de är från crocker. mörkblåa och skitsnygga (sitter superslimmat). det känns som om att man går i tights när man i själva verket går i jeans. uppklätt men hur skönt som helst. JAJA! det var bara ett tips :)

Reply
Sofie

toksnygga jeans! kollade nyss på tyrabellashow, vad grymma ni va! tack för att du gjorde mig på bra humör :)

Reply
Johanna

Snygga! Jag har förgäves tittat inne på Gina, inga passar ju! Och så tänkte jag ju passa på nu när de hade så billiga, men de har ju helkonstiga storlekar :/

Hoppas du får en fin kväll :D

Reply
savana

Fan va snygga dom va diggar verkligen dom<3
Jag älskar dih kenza du e så vacker <3
läs gärna min blogg!(L)
Puss

Reply
Fanny

Ojojoj nu kommer de här ta slut så sjukt jävla fort inne på alla Gina Tricot-butiker! Haha

Reply
m a l i n

JAg har en fråga, ja om det är nu här man frågar frågor men får hoppas de;)

Vart kan man se och köpa dina kläder du designar??

kramiar maliN

Reply
KiZnic -GALEN SJUKA

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Schyssta skor =) like it

/KiZnic NYA BLOGG

Reply
Linnéa Björnfot

Är det några skor som jag är kär i och som jag förtvivlat gärna önskar att jag hade så är det de där.. Jag hittade de via en kompis till mig först men hade inte råd då. Sen bloggade du om dem för ett tag sedan och (precis när jag hade fått pengar också) vips var de slutsålda xD HAHA livets ironi!

Hoppas din fredagskväll är mer händelserik än min.. ^^

Kramar från Halmstad och mig :)

Ps. Började läsa din blogg när den fortfarande var “ny” och jag tycker fortfarande att det är lika kul att läsa!! :D Du ska vara riktigt stolt över dig själv (:

Reply
julia

Fina! Haha vilken tur du har. Själv har jag också svårt att hitta jeans då alla är både för långa och stora. Så synd att inte kunna ha alla snygga jeans…menmen =)

Reply
chasmine

super snygga! köpte dem men fick lämna tillbaka dem för att de inte passa. men håller med, bra smak du har kenza! ;)

Reply
beebitahs

Gud va snygga jeans!

Jag hittar aldrig jeans eftersom jag har breda höften men lite smalare nere.. tur för dig som hittar!

Reply
Mimmiii

Skitsnygga! Har du sett vad paow skrev om dig? Hon e bara sur för att du valde dessie framför henne! och hon e avundsjuk för att du är snygg och hon är en fuul loossaah :D Haha! Förresten, din kille e också sjukt snygg! Vart e han ifrån?
pusss

Reply
Maja

Hej Kenza jo förstår att alla skriver detta men vill verkligen säga att du är en otrolig förebild nog mer en vad du föstår..! och du inspererar mig och många andra det lovar jag:) jo jag har en fråga jag undrar vad du har köpt dia snygga ray ban glasögon?? ha det toppen..!/maja..

Reply
Lina

Fina! vilken storlek har du i ginajeans? tkr det är svårt att beställa, har smala ben och lite bredare höfter,lite större rumpa…:S?

Reply
nina

skitsnygga! Jag hatar att köpa jeans, antingen är dom perfekta vid röven men då är dom för långa, eller perfekta i längden och förjävliga vid röven haha

Reply
DArling

Hej, måste bara slänga in en kommentar har även skrivit det på min blogg att jag tog åt mig som fan av det du sa på tyra bellas show, och det gjorde mig glad hela dagen faktiskt. Det var när du sa: ja förra året gjorde jag slut med min pojkvän men då tänkte jag äh skit i honom jag ska ut och ha kul!…. Om alla kunde vara lika starka, men jag blev glad iaf! Kram

Reply
Melinda

Jag har också jätte svårt att hitta snygga jeans som sitter bra både uptill och nedtill, men jag hittade ett par snygga stuprör på bikbok för 500:- och dom satt som en smäck! Det fanns i svart, grått och blått, tror det kanske skulle vara nåt i din stil :)

Kram

Reply
Jen

Vad svarade Tom dig på M&G:en när du frågade honom det där de lärt er på tyska?

Reply
desiree

hej kenza! :)
försökte kommentera på din blogg igår men det ville inte funka så prövar igen.
Undrade över din hårfärg, jag ska nämligen färga mitt hår nu snart och tycker du har så himla fin färg. Är det din egna färg eller har du färgat? om du har det vad heter färgen? :)
Måste också säga att du har en tok härlig blogg blir glad av att läsa den :)
Ha en trevlig helg nu!

Reply
Emma

Kenza jag har en fraga! jag har ett par 12cm höga klackstövlar, använder dem lite da och da för att lära mig att ga i dem, men far riktigt ont i fötterna efter ett tag, jag undrar om det är sa i början innan fötterna har börjat vänja sig, jag har användit sanna geleklumpar för att det ska bli mjukare, men far fortfarande ont!

Reply
sofie

Fyfan vad jag älskar skorna! Snyggaste jag sett – helt ärligt.
Synd att jag slängde iväg alla mina pengar idag på något jag kanske ångrar lite.

Reply
Kajsa

Snygga!
Hur lär man sig att gå i såna skor?:P
Asså hur man orkar, man får ju så ont i fötterna.
Önska dock att jag kunde använda, himla snyggt är det! :)
Men kan typ gå 600 meter sen är mina fötter helt döda.

Reply
IDAA

du har så smaaal, ingen röv alls ju …inget fett!

undrar hur många som är avundsjuka nu?…haha

Reply
wemma

hahah ja med. men hittar bara märkes jeans, replay jeans brukar passar mig perfekt. miss sixty också.
deras modeller är speciella, inte alla dock hahahhah .
haaaaar tråååååkiiiiiigt-.-

Reply
sara

Shit vilka höga skor ! Hur lärde du dig gå i högklackat och hur lång tid tog det? hur orkar du gå runt i höga skor varje dag?

Reply
Helena

Jag äär DÖÖÖ KÄR i skorna!!!… världens finaste ju! tänkte köpa dem när ja först såg dem i din blogg men nej nej dom var slutsålda på en sekund haha…dem är inne igen men nu är storleken fel, typiskt!!:P … btw, tänkte fråga, ja har storlek 38, vilken storlek blir det på den sidan??…skulle uppskatta svar på min mail! … Tack på förhand :D fortsätt blogga som du gör =)

Reply
Tanja

Snygga jeans! Jag har slutat köpa jeans på Gina. Tycker dom tappar formen rätt snabbt. Du borde testa cubus. Dom håller bra och sitter snyggt=)

Reply
Lovisa

Måste bara säga att det var du som gjorde hela Bella & Tyra show. Jag blev jätteimponerad av dig!

Reply
andrea

Hej Kenza! Sjukt bra blogg, inte så omogna som alla de andras… hursmohelst undrar jag hur du tränar och om du har något tips? Du är ju alltid så sjukt snygg… *suck*!

Men fortsätt som du gör och det ska bli kul att se Tyra&Bella show.

kram

Reply
Sandra

Hurra för Gina! Hahah, köpte också ett par jeans där för några veckor sedan och de sitter ganska bra! Inte perfekt, men bra. Jäkla jeansproblem jag och alla andra har. Det är inte lätt.

Läste förresten den nya ‘notisen’: “[…] kommentarer fulla med länkar raderas.” Det är så rätt att göra det!

Reply
tea

kan du inte designa ett par klackarskor som inte har så jättehög klack och de får gärna ha platå och så INTE VISA TÅRNA!! för det är inte bara jag som drömmer om att ha ett par kenzaskor men jag är inte den enda som hatar mina tår..

Reply
Emma

Riktigt snygga jeans!

Jag brukar ha svårt att hitta budget, har långa och smala ben så alla jeans blir för korta. Hittar jag några med lagom längd så blir dom för stora istället. Det är alltid en mardröm att försöka hitta jeans haha!

Reply
?

va vad är det för speciellt med de jeansen:S ser iaf inget speciellt med dom, inte för att vara taskig men dom satt inte ens bra där bak, ingen röv….

Reply
anonym

Hej!!!
Jeansen passar superbra på dej!:D
Skulle också vilja ha såna där jeans men e ennu förliten…
Sportar du mycket? För du ser så smal ut på alla bilder… :D
Jag tyckte att det var en superbra show igår.Du klarade det jätte fint!!!

Reply
Handla Billigt

Jag har faktiskt skrivit tips på min blogg hur man hittar bra jeans som håller länge :) Finns som sagt på min blogg några dagar tillbaka i arkivet.

Reply
sandra

Du är så sjukt snygg!
älskar dina skor :*

Jag har en fråga:
kan inte du lägga upp bilder på dina tatuerigar?
skulle vilja se dom.
Jag ser att du har ett litet hjärta på foten? ;)
kraam, älskar att läsa din blogg!!!!

Reply
micka

åååh jag vet. samma här.
har ett par gråa stuprör från gina, underbara 499 också.
en annan gng kom jag över ett par svarta stuprör på gina, på rea 99. sinnessjukt. man känner sig så bra efteråt haha

Reply
Michelle

Vafan,vilka snygga jeans jag dreglar ginatricot har snygga kläder för alla snygga som du….btw din blogg är fin och du är fin:)

Reply
Isabel

Kencza, om du gillar ginas byxor tycker jag du ska testa “crockers nya”. dem är helt udnerbara och passar perfekt, sitter fint överallt. finns tre olika, men ett par av dem som är mest slim, är JÄTTE FINA. testa dem, tror du skulle vara fin i dem :)

– och sluta aldrig blogga Kenza, du får mig att känna mig vikitg, du har talang för detta, och jag vet inte vad jag gör om jag inte har ngt att läsa på din blogg. Du är en stjärna! skulle dö för att få fika med dig en dag. ‘Kram Isabel.

Reply
Sara L

fina byxor men grymt snygga skor framför allt! har du en tatuering på foten ? :)

Reply
ida

samma problem här :( det är verkligen skit svårt att hitta jeans.. and los skor, vart är dom ifrån ? :D

kram ida

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*