• header

Ska du och tjejerna till Kreta i sommar även fast du har pojkvän nu?

Svar: Det var det konstigaste jag hört någongång! (*härmar Mc donalds-reklamen*)

Klart jag och tjejerna ska till Kreta i sommar igen! Kreta är vårt favoritställe och trots att det blir min 8e gång där i sommar så kan jag inte tröttna. Det har blivit lite av en tradition att åka dit minst en gång varje sommar. Jag vet att det finns ställen som är hundra gånger bättre men man känner sig typ hemma där. Att jag har pojkvän spelar väl ingen roll? Jag åker ju dit för att ha det skönt och ha kul med mina vänner! Inte ska man väl sluta ha kul för att man har hittat kärleken? Och jag tror att vi klarar oss utan varandra i en vecka. ;-) Självklart åker jag och han iväg någonstans också och myser.

Ps. Alla ni som mailar och ber om Kreta-tips. Jag åker alltid till Chania-kusten och bor helst vid Kato stalos/Agia Marina. Det är finare strand där än inne i Platanias (där partyt är) och det tar bara 5 min med taxi in dit. Man kan gå också men det tar en bra stund, men det är mysig att gå hem i soluppgången!

Några härliga bilder från Kreta-resorna förra sommaren

148 Comments

matilda

var gärna med och tävla om vem som skickar in snyggaste outfit-bilden, i min blogg! :D <3

var gärna med och tävla om vem som skickar in snyggaste outfit-bilden, i min blogg! :D <3

Reply
Sanna

Hej !
är du i behov av en hårinpackning ?
Då har du chansen att vinna en hos mig, denhär kan jag verkigen rekommendera, den är superbra !

Reply
johanna

ska också till kreta i sommar!
ska bli härligt, men har inte vart där någongång. Bara på Korfu & det va underbart! hoppas det är lika underbart på kreta. Jag ska till rethymnon kust, vet du om det är fin strand där?:)

Reply
Kenza

Emilia: 36.5

Anna: Jadu, då vinkar jag och ler precis som förra sommaren jag träffade på honom ute där!
*
*
*

Reply
Therese

Jag var på kreta förra sommaren på Chnia kusten i agia marina.. och att gå till platanias tog för oss kanske max 7 min.. vi bodde inte alls långt ifrån platanias. Partyt där tyckte jag däremot inte alls var så mycket party.. eller inet sånt party jag var ute efter iallafall. det var så mycket roligare att festa i sverige :P Jag bodde på samma hotell som din bror och din mamma förra sommaren. på Hotell Dimitra :)

Reply
P

Kreta är nice. var där 07 på samma ställe som du, chania. helt ok strand och helt ok sätlle, lite lugnt bara. Jag älskar grekland överhuvudtaget och andra ställen som rekommenderas är Ios, Naxos, Paros m.fl. båtluffa, det är SKIT kul om man inte är så kräsen :D

Reply
Nicole

Asså jag kanske är udda men jag tycker Levis är så JÄVUST lik sångaren i Linking Park!!

Reply
Matilda

Jag har varit på Kreta och solsemestrat med familjen några gånger men efter att ha läst om dina partyresor dit har jag fått lust att dra dit i sommar med ett gäng tjejer :)

Reply
Jennie

Bra sagt de där ! :) Gjorde misstaget med min första pojkvänn att glömma vännerna, och det för jag ALDRIG om !
Så åk i väg och ha de underbart med dina vänner :)

Reply
molly

DAGENS FRÅGA: hur får du ditt hår så fint? har du redan lockigt? ditt hår ser alltid så fint ut. mitt har blivit tort och slitet även fast jag klipper mig. har du några tips för att mitt hår ska få tillbaka livet igen? :D fresten, skit härliga bilder

Reply
micaela

men hon kanske inte menade att man inte kan åka iväg när man har pojkvän utan om ni hade andra planer eller om ni inte hade tänkt åka till kreta för att ni inte planerat det bara…

Reply
micaela

Men Kenza hon kanske inte menade att man inte kan åka iväg när man har pojkvän utan om ni hade andra planer eller bara inte har planerat att åka dit eller tänkte åka någon annanstans.
För man ska ABSOLUT INTE glömma sina vänner och inte göra saker med dom som förut!!!!!

Reply
Lovisa

Jag älskar också Kreta, har vart där 4 gånger :D Härlig stämning och bra party ;) Agia Marina är bäst.. Det är nåt speciellt med Grekland, dont know why. Och det är väl härligt att ni tjejer kan åka iväg utan pojkvänner, man är väl inte ihopklistrade heller x)

Reply
ida

Jag hoppas att du besökt Manolis place i Rethymnon. Några kilometer från hamnen, mot PLataniashållet liksom. Och om du käkar på Kellaris (favoritrestaurangen i Platanias) glöm inte att hälsa Stavros från Ida (swedish babies, haha).
Heta tips på matställen, du kommer inte bli besviken!

Reply
caroline

hej, har en fråga jag har undrat länge. du är ju 170 cm lång och går ofta i högklackat. är dina vänner långa eller har de också högklackat? eller blir du ca 10 cm längre än dem? kram

Reply
Lovisa

Jag ska också till Kreta fast i September, har aldrig varit där men verkar jätte bra där, längtar såå.. ! :)

Reply
Sofia

Åh åker med till kreta i sommar, har redan varit där 7 gånger med, åker alltid till chania kusten och bor vid agia marnia :)
Har du ärit på Tartfu någon gång inne i platanias? BÄSTA stället!

Reply
Mary

Hej Kenza, man kan inte läsa inlägget för nån reklam grej täcker typ början av hela texten, så man läser bara mitten av texten, hahah, men du är bäst !
puss & kram :)

Reply
ana

Snacka om att jag beundrar Dialy för att ha bikini!! Hon har en fantastikt fin kurvig kropp! Jag har ganska liknande kropp fast i 15 år ålder och jag skäms över mina ben! hur ska göra för att få bättre självkänsla? tacksam för svar // ana

Reply
Sarah

*Dagens fråga till dagens fråga?*

*Jag undrar om du tänker på miljön någonting hemma eller så?* Eftersom du reser jätte mycket och det är inte alls bra för miljön att åka flygplan.
Också du köper ofta nya saker och det påverkar efterfrågan och industrin som på så sett producerar mer saker som inte alla köps så de görs ännu en gång oms till någonting annat och det är häller inte miljö vänligt.
Och eftersom du är en stor bloggare så får det kanske massa andra tjejer/killar till att göra “så som du gör” (uppfatta det inte fel.. Jag gillar din blogg jätte mycket men jag tar hand om miljön så mycket jag kan och skriver ett och annat inlägg om det).

*SÅ jag undrar helt enkelt vad du gör för att rädda miljön, eller lever du bara i ‘nuet’?*

Reply
Linda

ååh, Kreta är så underbart!!
Jag brukar också åka dit varje år! :D
Vi åkte till Platanias 07, 08 och 09. =)

Reply
Lena

Haha bild 5 :) Men dom tänker nog säkert på att du var ihop med Theo, för han var väl därifrån? Eller ja jag vet inte men fick den känslan att den personen kan ha tänkt på det haha.

Reply
Josse

Undrar en sak om Kreta för vill gärna åka dit. :) Eftersom du skrev att dom har fina stränder där du brukar vara, så tar jag för givet att det är sandstrand? :) Är så drygt med sån klappstensstrand tycker jag! :S

Reply
annie

var den här resan anledningen till att ni inte var tillsammans då? för du skrev ju om din “baby” innan resan men på alla bilder med andra killar (du förlovade ju dig till och med) så beter du dig som att du är singel. Även om ni inte var tillsammans så var ni ju på g, det kan ju inte ha varit så kul för honom?

Reply
sabine

Har du testat att bo på Caldera Bay i Platanias? Riktigt fint där faktiskt, det ligger precis brevid stranden :D
Rekomenderar om du inte varit där:D

Reply
Olivia

KENZAAAAA! reklamen från vistaprint täcker över en del av texten i vissa av dina inlägg dt e superjobbigt ):
& din blogg e azum btw. & du är grymt söt :D

Reply
johanna

kenza, din reklam går in i texten på vissa inlägg så man kan inte läsa dom :/
riktigt störigt, kan du inte ta bort den? :D

Kram

Reply
Hannah

Du borde faktiskt sluta röka! Inte bra och inget bra föredöme även om jag gillar allt annat med dig ;P

Reply
greta öberg (:

Hej Kenza! Först måste jag skriva att jag älskar din blogg.
Jag har vart i Kreta massor av gånger enda sedan jag föddes. Tänkte tipsa dig om världens bästa restaurang som ligger vid chanias kust vid hamnen. Den heter Zepos och är jättemysig! Vi kanske ses i sommar, puss och kram.

Reply
Em

Kan du inte flytta reklam-adden från vistaprint? (: Den kommer ivägen för inläggen lite längre ner. (Detta inlägg just nu) xD

Reply
sofia

jag ska till kreta med några kompisar i sommar. Vi ska till ett ställe som heter hersonissos, vet du om det är bra där? :)

Reply
Mathilde

Jag och mina tjejkompisar funderar också på att åka till Kreta så tack för tipsen! Undrar bara om det här med taxi-resorna..det kanske låter lite mesigt, men känns det säkert och så att åka? Vi vill nämligen mest ha mys men kunna åka in till festen när vi kan och vill :D

Ha det super!

Reply
Linda

Hahaha! Den repliken alltså, kör den hela tiden, luv it! “Det var det konstigaste jag hört nån gång”

Reply
ANNELI BERGMAN

Min syster jobbar på Kreta. Vid Chaina kusten! Eller hon är väll runt Platanias.. Hon jobbar för fritidsresor.. Cissi Bergman heter hon!

Hur länge ska du stanna där?

KRAM PÅ DIG! :D

Reply
Catherine

Vilka mysiga bilder! Önskar att jag också hade råd att åka till Kreta varje sommar :P

Har en fråga till “dagens fråga”. Och snälla, ta inte illa upp, det är bara ren nyfikenhet! Varför röker du? Hur kommer det sig att du började och varför slutar du inte?

Hoppas på svar! Älskar din blogg!
Många kramar!

Reply
Viktoria M

Agia Marina är mitt personliga favoritställe! Jag har i princip växt upp där och flyttar dit i Juni under en period :D Längtar tills jag spricker, förstår dig till hundra procent på alla ord du säger. Det är DÄR man känner sig hemma. :)

Reply
Cassandra

jag flyttar till kreta om en månad :D ska stanna ett halvår om allt går bra, kanske träffar på dig, ska vara på chaniakusten fast förmodligen mesta inne i själva Chania.. Kreta är bäst, var där tre gånger förra året =)

Reply
CAMIE

Fasen vilka härliga bilder! :D Längtar så grymt mycket till värmen nu så det är inte klokt! ^^,

Sen måste jag fråga vad som hänt med din blogg? Din header har typ gått av?

Reply
S

Hej! Jag och min kompis ska åka till stället du var på nu i sommar, tänkte höra om du kan föreslå någon speciell bar eller så som är bra om man vill festa? :D
Jättebra blogg du har förresten! :)

Reply
Sara

Hej Kenza!

Jag och min sambo bokat en resa till Platanias i augusti.

Nu belv jag orolig när jag läste ditt inlägg.. Är stranden helt förfärlig i Platanias? :) Ska vi ta oss någon annanstans för att ligga på beachen? :)

Tacksam för svar!

Kramar

Reply
Johanna

heej.. jag undrar om du någongång vart till Åland? och så undrar jag om du gymmar mycket? :) kramiss..

Reply
minna

jag har aldrig typ fattat att du har pojkvänn,tycker du borde skriva mer om det,kanske visa en bild :D

Reply
Sofia

hejsan! jag har en liten underlig fråga men..
“röker du fortfarande? du skrev ju förut att du inte har rökt på 4 dagar..har du slutat helt eller har du börjat igen?
kram, jag vet att frågan är konstig men jag är nyfiken!”

Reply
hannah

dåligt av dej att ta med bilder när du röker :/ eftersom att det är så många unga flickor som läser din blogg och har dej som förebild

Reply
Ellen

Jag har varit på Kreta en gång. Då bodde vi på Aexandra Beach. Det är ett jätte finte hotell på Agia Marina kusten!

Reply
sabiiina Rustamova

Kommer du ihåg din rosa bikini? vart ifrån har du köpt den skulle bli JÄTTE glad om du svarade på frågan!! snälla svara! :D<3

Älskar din blogg! Den bästa jag läst :D

och du är riktigt fin :P

Reply
maja

Hej Kenza!!

jag var i kreta 06 ( tror jag ) ^^
men iaf vi va där i 2 veckor och det va sol och jätte vartm i två hela veckor ! och det va värkligen super fint där!! vi va på ön kreta men kan inte hitta var på ön som vi va , men det var iaf super fint där :D hoppas du får dte lika fint !

Reply
JOnna

Hej, du röker ju. kan inte du sluta att röka? Skulle vara asballt om du slutade:)
VII ÄÄLSKAR JUU DIIG <3 Hur många år till tänker du blogga btw? ;)

Reply
Susanne

Jeg kommer fra Norge og skal bare si at jeg synes det var noe kjent med den stranden, så måtte bare lese hvor det var.
Det var på akkurat samme stedene som jeg var i høst ..

Reply
Josefin

Jag har varit i Kreta och det är underbart! Kul att höra att du gillade Chania kusten, det gör jag också nämligen:D Dock gillar jag Platanias också. Puss

Reply
Sofia

Jag och min tjejkompis var också i kreta förra året, det var typ i augusti :) vi bodde i Agia Marina och åkte buss in på kvällarna till Platanias, ser att du också varit på eclipse, vi var där och då fanns det en bild på dig och dom berättade även att du hade varit där. Det är verkligen hur fint och mysigt som helst i Kreta, och maten är underbar!
vilken månad hade ni tänkt fara dit? och vilken tycker du är den bästa att fara till kreta?

Reply
jennie

du ser ut lite som hon i ghost wispers :) hehe!
gillar din blogg grymt mycket! puss

Reply
frida

jag o min kille ska åka oxå till Kreta i sommar, 24.6 för två veckor! kommer bli härlit!
men du som har varit där så många ggr, jag hoppas o ber på att du kunde ge lite tips på vad man kan göra där. menar lixom roliga aktiviteter o sånt?:) skulle vara så glad om du ville tipsa lite! vi ska bo i Hania, sirios village heter hotellet:)
jättetacksam om jag får svar!

Reply
julia drysen

hej kenza, tack för en jättebra blogg!
jag tyckte jättemkt om dig ända tills jag såg att du rökte, du ska ju vara en förebild för andra.
förlåt, jag har inte med det att göra men jag tycker inte att det är så smart och börja röka, du är ju dessutom bara 18 år.
bli inte arg på mig, jag tycker fortfarande om dig och din blogg.
kram/julia drysen

Reply
Bo Haraldson

Hej! Jag behöver komma o kontakt med Cissi Bergman på Kreta, jobbande för Fritidsresor. När jag sökte på googel på hennes namn hamnade jag på Kenzas sida. Någon skriver i ett inlägg om Kreta att “där jobbar min syster Cissi Bergman!” + lite mer text. Hur hittar jag detta inlägg och kan komma i kontakt med skrivaren?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*