• header

New

En vit- & marinblå-randig kavaj är ett måste i vår & sommar. Snygg till fest med en tight liten klänning under och snyggt till vardags med korta jeansshorts. Denna kommer från SALT och kostar 499 kr. Ps, där hittar ni även mina skinnjackor.

Mer ränder! Och spets! Riktigt hett i vår. Dessa söta kommer från H&M Divided, även tygskorna.

Snygga wedges från Topshop! 1399 kr. Något annat man ser mycket av i vår är just kilklack och jag gillar det.

353 Comments

Malin

Men, mums! Vilken snygg kavaj. Du vet att det är okej att råka skicka den till mig ;), för vi lär väl inte ha någon Salt-affär i Halmstad inte.

Reply
linn

kan man närshoppa på SALT? Isf, vad är adressen?
Jag hittade bara sidor om mat, haha:)
Kramar! <3

Reply
Elin

Snygga kläder. Måste bara tillägga att nånting jag verkligen vill ha är din RÖST, har du fått beröm för den förr? Älskar den verkligen, upptäckte de enormt när du va med i tv. Du är en bra människa :).

Reply
Louise

försökte hitta spetsklänningen på deras hemsida men antingen finns den inte eller så är jag jävligt dålig , men till frågan : vad kostar den ? skulle bli tacksam för svar då jag är heeelt kär i dom :D

Reply
Petra

Åh kilklackar är verkligen något man ska fundera på att köpa sig i vår! Har du något budget-tips på några som du tycker är snygga? :)

Reply
Steph

Spetsklanningen, tygskorna och kavajen var min klara favoriter.

For er som letar studentklanningar kan jag saga att jag hittade min pa Oasis, det var iofs lange sedan men det finns sakert fortfarande fina saker dar. Jag sydde om min, det ar mycket roligare att ha en orginell och egen klanning. Be Mammsen om hjalp om det skiter dig! ;)

xo

Reply
ida

Hej Kenza!
Jeansen från Gina Tricot du nyligen köpte, vad heter dom? Försökte söka inne på Gina idag men kunde inte hitta dom! Vore jätte snällt om du svarade! :D Kram <3

Reply
Bells

jag måste säga att jag älskar kavajen och de snygga wedges(arna)!!! Din stil är grym ju (: du är lite av en inspirationskälla för många, det måste kännas lite “mäktigt” (:

Reply
Sofia

Åh vad man längtar efter sommaren när man ser dina kläder! Speciellt tygskorna, längtar tills jag kan använda mina som jag har =)

Förresten för ni inte missa tävlingen på min blogg! Fin fina priser att vinna =)

Reply
Johanna

Ooh, fina grejer där! Fast jag skulle gärna se en bättre bild på spetsgrejen, den syntes inte så bra tycker jag…

Reply
Sanna

jag älskar kilklack, men just dom där va inte riktigt min smak. men smaken är som baken !

dock är du så otroligt vacker kenza..det är nästan kriminellt ;)

Reply
A & P

Hi there! Are you sick and tired of swedish blogs? Well click on the website and you’ll come to a blog named “InsideOurHeads!.. The blog is about two 16-yearold girls who absoutley love to write. They write about things that matter, things they think SHOULD matter. Family friends, life…well everything.. A & P always do their best, and they are no quiters. Follow their blog and you’ll get to learn two 16-year old girls up front!

Hope will see youu! <3

Reply
sandra tänkte att det kan va dagens fråga:)

hej kenza!<3
jag älskar in blogg!
tänkte att detta kan vara dagens fråga:)

får du nån insperation hur du ska klä dig (tex ser nån snygg tjej på gatan) om i så fall var?

Kenza hoppas du hinner svara:)

Reply
Olivia

Provade de skorna där jag bor, riktigt sköna! jag som är så kort borde verkligen investera ett par. Perfektion!

Reply
matilda

Skulle vara kul om du någongång lade ut ett blogginlägg med länkar till massa shoppingsidor på internet:) Tycker du har så snygga kläder så man kan ju undra vart alla dessa kläder kommer ifrån hihi(: Kram

Reply
Jenny

Hejsan! Jätte fina grejer:) Jag måste fråga dig, har sett på massa bilder att du har stora halsdukar, tänkte om du har några tips på var man kan hitta stora halsdukar som passar till skinnjackan i vår:) Kram

Reply
Daniella

Hey Kenza :) Jag gillar verkligen din blogg men blev lite ledsen varje gång jag såg en cigg i dina bilder. Men nu ser jag inte det längre så min fråga är : Har du lyckas med att sluta röka? Snälla svara :)

Reply
Mikaela

Sååå snygga saker! Men snälla berätta vad spets klänningen kostar och finns den i fler färger? Mycket glad för svar!!

Reply
ISA'S STYLE - STYLE BY ME

Åh, den svartvita klänningen var ursnygg!=)

Jag är en ung, spontan och shoppingberoende student med stora ambitioner. Bäst trivs jag på 10 000 meters höjd, på väg mot okänd destination!

Jag bor tillsammans med min älskade sambo i vår drömlägenhet. Här kommer du få läsa mycket om mode, skönhet, inredning, pyssel & idéer men också om mina resor världen över samt studenttiden och jobb! Får självklart inte glömma att nämna mina minivovvar Mio & vårt nya tillskott Bell!

Välkommen in i mitt liv, för att ta del av mina erfarenheter i bild och text!=)

Reply
e

Hejhej! Angående gratisnr av veckorevyn tänkte jag bara säga att jag fått min tidning idag, så det kanske är så att det tagit lite tid bara men att de är på gång nu! :)

Reply
June

Varför är kavajen ett måste? För att du säger det? Är det inte bättre att köra sin egen stil? Och de sista skorna var skitfula.

Reply
Ronja

Läs och se min demonstration på hur man kan räkna gångertabeller på fingrarna! Säg gärna till om du tyckte det var en bra metod, om den var svår att förstå eller helt onödig!

Reply
Theresia

Vilket sammanträffande! Jag kollade på samma randiga klänning igår då jag var på H&M men jag är så kort så jag måste sy om den för att kunna få bra passform på den…
Men den är så himla fin!

Tack för en grym blogg!
XOXO
//Theresia

Reply
sandie Korscheck

Tja! Idag kom tidningarna hem iallafall så alla som var in och klickade hem en borde fått dom nu.

Tänkte bara skriva så du slipper bekymra dig. /Sandie

Reply
slavi

Tack snälla Kenza för mitt gratis nummer av VR, det kom precis när man hade glömt bort att man skickat efter ett ex, en mycket trevlig överraskning på denna tisdagseftermiddag. VR ska nu avnjutas i solen på balkongen, invirad i en filt såklart. :)

Reply
Elin

Fina kläder, den randiga klänningen har jag! :) Riktigt skön och snygg framför allt :D Hoppas du får en bra dag i solskenet!

Reply
Olivia

Gud vad fina saker!
Hur mycket kostade klänningarna från Divided (HM) skit fina och passar perfekt till sommaren! :D
KRAM

Reply
mathilda

jag har faktiskt den vita spetsklänningen fast i rosa :) riktigt snygg tycker jag :)

Reply
Fatbardha

Gud vad snyggt ärligt talat:))
Vart hittar du dina kavajer ientligen jag hittar ingen i min storlek://
Kolla gärna min blogg ifall du vill:)
Sjukt fin är du med:))<3

Reply
MissDynamite

Ett gott råd till alla Kinza läsare är att börja läsa min blogg istället… Jag är typ ett år före med allt det senaste… Jag menar kilklackar bloggade jag ju om förra året då jag också införskaffas mig, inte ett utan två par…Dahh;)

/MissDynamite

Reply
Paif

Spetsklänningen från H&M var verkligen jätte söt , jag har letat efter en spetsklänning (som inte kostar en förmögenhet) Jätte länge!
Vad kostade den? Kan du inte lägga ut en bild och visa hur du ser ut i den? :D
Älskar din blogg!

Reply
dima

jag har en sån där randig klänning
det jobbiga är att den blir böjd varje gång man böjer sig eller nåt sånt (om du fattar vad jag menar ^^)

Reply
Lisa

Jag tycker du köper jättefina kläder:) och oftast brukar dina plagg/ skor vara lite dyra, undrar hur du kan ha råd med att köpa allt?XD

Reply
Nicole

Den vita spetsklänningen var verkligen jätte söt. Hur mycket kostade den? :)

Reply
Kikci

SNÄLLA KAN NÅN SVARA OM DET ÄR DEN KAVAJEN SOM FINNS PÅ NELLY.COM, MÄRKE ONLY? DEN SER IOF SVART UT ISTÄLLET FÖR BLÅ.. MEN NÅN SOM VET?:)

allt de andra va också kanon fint kenza:)

kram

Reply
tesz

Åh ! båda dom där klänningarna testade jag i Onsdags :)
sjukt snygga! ska införskaffa! :)

ha en underbar helg! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*