• header

Wildflower by Kenza sandaler

Mina snygga gladiatorsandaler från min skokollektion Wildflower by Kenza är självklart med här i Egypten! Världens snyggaste gladiatorsandaler om jag får säga det själv. De finns även i vitt med guldiga detaljer för den som föredrar det =)

Ps. De säljs lite överallt i Sverige, klicka på bannern under profilbilden för att hitta närmsta butik. Beställer ni från internet bör ni tänka på att ta den mindre storleken om ni ligger mellan två storlekar. T.ex. jag som ligger mellan 37 & 38 har 37 i sandalerna.

144 Comments

Lisa

super fiina!!:D
hoppas du solar mycket, men när du kommer tilbaka så har våren kommit…det är 16 grader här..i Gteborg då, men det kommer nog till sthlm också!!;)

Reply
Johanna B

Vilka snygga sandaler. Säljer ni andra sandaler som är mindre metall på?? :)

ha det underbart :)Peace Out

Reply
amandahjert

dom har du verkligen lyckads med, så sjukt snygga!
vill lätt ha dom i sommar!
själv tycker jag att du kan ha en tävling eller någonting när man kan vinna skorna, eller få rabatt på dom ;D

Reply
Tina

Såg dessa idag när jag var på nyöppnade skohuset här i Umeå och provade självklart dessa underbara skor. HUUUUR SNYGGA SOM HELST! Önskar bara att jag hade råd att spendera dom där pengarna. Finns så många skomåsten just nu att man blir knäpp. Hoppas ni har det toppen i Egypten, man är ju inte lite avis. :)

Reply
Fatbardha:)

Hej Kenza:)
Du har väldigt kul i Egypten:)
Men jag provade dina skor häromdagen dom var sjuuukt bekväma funderar på att köpa ett par:))

Ha det bra/Fatbardha:)

Reply
Karin

älskar dom där skorna, grymt snygga! visst har du haft nån tävling där man skulle välja ut ett par ur din kollektion man ville tävla om? vem vann?:)

Reply
Elin

Dom är sjukt snygga! Har letat efter dem länge men inte hittat dem ännu.. får hoppas att de kommer in i någon affär här i närheten snart.. :D

Reply
Hann

Hej, kan du inte lägga ut en bild när du har Dom på dej? :) vill gärna se hur höga dom är på ett ungefär!

Reply
ehmz ♥

Rahlenfeldt har haft en tävling i sin blogg om vem som ska få dejta honom. KILLEN SOM VANN GÅR I MIN SKOLA!! KOLLA BLOGGEN FÖR ATT LÄSA INLÄGGET!

Reply
Sofie

I tidningarna och på nyheterna beskrivs det ofta om hur “Pitbullterriern attackerade..”. “Pitbullen bet ihjäl..” Kan du peka ut vilken av hundarna på bilderna är Pitbullen? Kika länken på min blogg. Ganska intressant.

Reply
Sofia

Snygga men iaf , ähh… Jag är också en halvmarockansk tjej , min mamma kommer från marocko och pappa här ifrån! Vi brukar mest vara i marackech och agadir ;) Ses PS! Älskar din blogg ^^

Reply
Susanna

Det är inte din vanliga kamera du fotar med nu när ni är iväg va? Fina bilder!

Reply
arbresha

OMG KENZA! VET DU VAD JAG PROVADE IDAG?!?! DIN JOFAMA BY KENZA JACKA! BLEV SÅÅÅ GLAD :D det var första gången jag såg den o jag prövade den såklart! Blev bara så chockad, för jag har alltid velat se dina kläder/skor IRL, men det har bara inte hänt :) puss, ville ba skriva av mg lite xD hihi

Reply
Elin

Hejsan kenzas. hur mkt kostar skorna jag skulle uppskatta om du svarade på frågan kram :)

Reply
Johanna

Åh, jag hade gärna haft såna… Dock finns det ingen affär som säljer dem i närheten av mig, och jag vågar inte chansa på storlek då jag har olika storlekar i verkligen alla skor… Får väl ta en sväng upp mot Stockholm nån gång.

Reply
hanna

Dem är lite dyra måste jag säga för att vara gladiatorsandaler, på vissa ställen kostar de allt från 700-800 kr. Borde inte kosta så mycket, men dem är fina

Kram

Reply
clara

Jag och min kompis såg massa av dina skor i någon skoaffär! Vi vart helt galna och typ skrek: HERREGUD! Det är Kenzas skor aaah! :D:D dom va jäättefina allihopa <33

Reply
Ida

Hur kommer det sig att det inte finns någon återförsäljare i varken Malmö (Sveriges 3:e största stad, hallå?) eller Lund?

Reply
kimba

Galet snygga, vet du nånstans man hade kunnat beställa hem dom , och vad är det för pris på dom?
jag har kollat in dina högklckade(också otroligt snygga) och hittat hemsidor till dom ,men inte dessa?
kan du skriva mer om dina skor i bloggen om hemsidorna dom finns att beställa på och sånt, även dina jackor, var går dom att hitta tillexempel?

Reply
Matilda

Riktigt snygga skor! Men tycker det är konstigt att de inte finns att köpa i Malmö eller Lund..?!

Reply
Emma

Snälla kan du inte fixa så att dem säljs i Malmö trakten också?? Det är svårt att köpa om man bor här nere.

Ps. Love your daily blog(:

Reply
Pia

*TAPPAR HAKAN* :)

VAD LÄCKRA, FINA, TUFFA!!!!
Och bra med storlekar (jag är bredfotad 40-41a)

Lite harmar det att jag INTE kan få tag i dessa på Åland. Inte ens från ELLOS.FI. Hoppas de kommer in alls.

Skulle verkligen vilja ha ett par sådana på mig på min första resa till solen i Maj :)

Du är nog en skönhet som bär allt!

Reply
LO

Jag såg att det fanns flera skor från Kenza på brandos.se dom skickar över allt. Tror dom har butiker för andra länder också…?

Reply
sofie

Fan, dem var ju riktigt snygga! Lite sugen på att köpa hem, men funderar eftersom det rosa inte vart supersnyggt. ;S

Reply
matilda

tycker verkligen om alla dina skor! dom här var också jättefina! men ska ändå vara ärlig och säga att jag tycker det rosa inuti ser lite plastigt och oproffsigt ut, även om det inte syns när man har på sig skon. lite synd då skorna annars är superfina!

Reply
matilda

jag verkligen älskar dom!
hur får man tag på sånna när man inte bor inne i en stad. och närmaste stad har liksom inte den affären.
jag har letat hur länge som helst efter gladiatorskor, men inga har varit sånna som jag vill ha. men dina är verkligen dom snyggaste som finns, hur ska jag kunna köpa dom?
går dom beställa från nätet, om dt inte göre kan du skicka sånna så betalar man dig eller ngt sånt?
vore hur bra som helst om du svarade, kram :)

Reply
Sanna

Hejsan . Gillar verkligen dina skor men jag undrar om det går att beställa dom du designat på nätet? har kollat men förstår inte hur jag ska göra för att beställa dom .

tacksam för svar :)

Reply
Moa

Verkligen sjukt snygga skor och jag skulle jättegärna vilja ha såna. Vart kan man beställa dem och hur mycket kostar dem? :)

Reply
Felicia

Hur mycket kostar dina skor som du designat? Och finns det skor med kilklack? Dom där sandalerna var grymt snygga annars :D
Kram på dig.

Reply
Julia

Finns de att köpa någonstans fortfarande? Älskade mina men var tyvärr tvungen att slänga dem.. efter lite för mycket användning :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*