• header

27e mars 2010 – i Egypten

God morgon allihopa! Sovit gott? Här är klockan halv tio och vi vaknade upp ordentligt utvilade för en stund sedan. Vi ska alldeles strax ner till frukostbuffén och sedan är det dags för sol & bad. Vi är lite förbannade för att vi har åkt på en miljon myggbett på benen trots att vi använt mygg-spray. Det kliar som in i helvete och det är så svårt att låta bli. Nadias myggbett är värst, de ser ut som stora bölder (25 st rättare sagt) så vi undrar vad fan det är för jävla supermyggor. Haha.

Jaja. Igår var vi ute och promenerade och hämtade ut våra ringar. Ska visa er den sen! Tyvärr verkar det som att min fortfarande är lite för stor men det ska nog inte vara nå problem att fixa. Tejpa insidan eller någonting så blir den lite tightare.

Efter att vi hämtat ut dem satte vi oss på Hard Rock Café och tog en öl innan vi knallade hem igen och sov. Ikväll däremot ska vi ut och dansa med två läsare! Det ska bli skitkul! =)

Nu är det dags för frukost och sedan sooool. Jag tidsinställer ett inlägg som vanligt. Kram kram! ♥

Igår på Hard Rock (det går inte så bra med att sluta röka när man är i värmen…hehe)

251 Comments

Paulinas

de är ju så jävla gott att röka när de är härligt väder, varmt osv. Fryser ju inte handen av sig heller.. haha

Reply
Cindy

Fuskigt, ni har det så varmt och skönt medans det är bara +8 grader här i Malmö och bara regnigt & molnigt :(

Reply
Hanna

du är jättefin kenza och jag gillar din blogg supermycket!!

men sluta röka, snälla! du röker kanske inte regelbundet nu, men det kanske kommer bli så om du fortsätter. det superfina utseendet du har kommer förändras enormt mycket om du fortsätter.och dessutom är det ju inte alls bra för kroppen. så varje gång du är sugen, tänk i stället, vill jag verkligen riskera mitt liv o mitt utseende på detta? NEJ!

jag bara säger, för jag skulle bli jätteledsen om det hände något med dig!

du har en fantastisk personlighet och en fantastisk blogg!
kram!!

Reply
Malin

Hoppas ni får en fin dag :)
vädret börjar arta sig i Sverige också – yeey

Reply
♥ Emz

Hej hej! Jag är med i en tävling hos Nelly.com och tycker att ni kan ta och rösta på min bikini där! Klicka er in på min blogg och klicka sedan på bannern i höger hörn. Tack för mig :)
♥ Emz

Reply
emma

hej! detta kommer att låta ASkonstigt men när vi var i Hurghada för två år sedan rekommenderade personalen på hotellet av vi smorde in benen i naturell youghurt! hahah, det funkade ASBRA. är själv allergisk mot mygbett och fick inga fler bett den resan, annars var jag helt galen och typ klöste sönder benen! hoppas det hjälper =)

Reply
Nadja

när jag var i Egypten i slutet av 2008 så fanns det sånna myggor där med. Min mamma fick stora jättebölder & myggor brukar inte vilja bita på henne med i egypten tyckte dom om henne :P Jag & pappa som brukar bli bitna här i sverige hela tiden men fick inte ett enda bett i Egypten :)

Ha det fortsatt bra där nere i Egypten & sola lite åt alla dina läsare också ;)

Reply
Elin Zetterberg

Men tjejer! Det är nog inte myggbett!

Det är antagligen BEDBUGS!! Hade typ 30 st på benen när jag var på Bali. ca. 2-3cm stora och liksom utåtbuktade. Men det är ingen fara!

KRAM //ELIN

Reply
emilia

Myggbettssåren eller vad man nu säger kan gå bort om man tar typ is eller nåt sånt, typ en blå eller vit grej som man har i frysen, haha det brukar göra det. Ha det så bra på resten av semesterdagarna !

Reply
Linda

Ni kanske blivit biten av sandloppor och inte myggor ??
Jag och min kompis blev det i Turkiet förra hösten. Det blir seriöst stora bölder som kliar som —–.

Reply
hanna

Hej Kenza! Jag vet inte hur stor chansen är att du svarar på min kommentar, men jag ska nämligen gå ut 9an snart och letar efter balklänning har du något bra tips på nån sida på internet eller något märke osv? Så undrar jag vart dina skor säljs för är lite sugen på Nighty Night, dom är verkligen super snygga! Tacksam för svar kram

Reply
Linnea

Det är bara svagsinta människor som röker..Sånna människor som har för lågsjälvkänsla som måste hänga på andra..

Reply
Lillis

Oh dem där myggbetten åkte vi också på för två veckor sen.. helt sjuuukt vad det kliar. Min syster fick 75 st från knäna och neråt. Ett tips, gå till ett pharmacy och köp någon kräm eller tabletter. Inte så farligt dyrt, kostar några kronor bara och lindrar kliandet lite =)

Reply
Emelie

Verkar som att ni har det jätte trevligt ta mig med nästa gång hihi ^^

KOLLA MIN BLOGG OCKSÅ O KOMMENTERA MYCKET :D

PUSS

Reply
Frida

Den där koftan är så sjukt snygg! tänkte om du kunde berätta vart du köpt den, vore jättesnällt!

Reply
Agnes

Använd tigerbalsam på myggbetten det brukar ta bort klådan! (:

Kram, ha en fin dag! <3

Reply
Sara

RÖKER DU!?
aha e det därför din röst e lite förstörd, du brukar låta som en man…

Reply
Vilmis =)

Snälla Sluta röka ditt utseende står på spel.. Och man kan få cancer SNälla sluta röka!!

Reply
nilla

alltså jag är så trött på att se folk röka sådär utan någon vidare eftertanke, seriöst sluta med det där innan det börja bli riktigt allvarligt. Jag har rökt när jag var fjortis men har slutat innan jag blev beroende, jag har sett grejer som är hemska och som jag är säker på att du inte vill råka ut för eller utsätta din familj för. Om du nu fortfarande inte bryr dig visa inte för andra då att det är okej att röka. Jag menar det, jag har redan hört hur det är när någon dör av lungcancer. Och låt alla framtida läkare vårda andra sjuka som verkligen inte är ansvariga för deras sjukdomar… VAFAN

Reply
Felicia

tänkte bara tipsa om att det kanske inte alls är myggbett. När jag och min familj var utomlands förut så trodde vi också det men det visade sig vara strandloppor och hur äckligt det än låter så är det inte jättefarligt. Men de sätter sig i kläder och handukar så sen när mna kommer in på rummet ska man helst inte dra med sig någon sand alls. Och duscha av er direkt innan ni ska hoppa ner i sängen annars kryper dom dit också! Men dom försvinner snabbt när man sitter på plnet hem och är hemma i sverige igen. Det är ju inte säkert att det är strandloppor men jag tänkte bara tipsa om att ifall det skulle vara det så dra inte in någon sand och kaka av alla kläder och handukar direkt närni kommer in!

Hoppas ni får e jättebra semester! :) kram

Reply
LucyMoran

Åh vad mysigt! Förutom myggbetten då….. det måste vara så jobbigt! Njut av värmen och oroa dig inte för att hålla igång bloggen ifall det är tidskrävande. Det viktigaste är att ni har det roligt och får njuta så mycket som möjligt av tiden i värmen och mysa. Jag tror inte du förlorar några läsare bara för att du är på semester. Jag följer alltid din blogg iaf. Kram!

Reply
Vanilla

Vad lyxigt med utlandssemester igen! Själv åker jag snart utomlands jag också, fast på en helt annan typ av resa. Jag ska resa till Ecuador som volontär.

Ha en fortsatt mysig semester!
Kramar

Reply
johanna

hej kenza:) ja älskar din blogg, du är ju normal liksom:) ingen bimbofjortis typ;;

men iaf, ang nadias myggbett;p
jag va i egypten ksk för ett år sen eller så. och min syster fick stora myggbett som blev som bölder, jag fick dock bara vanliga myggbett, men asså det är inte farligt på nått sätt. dock kliade dom äldigt mycket på flyget hem så hon grät, men farligt är de inte(a) =)

Reply
Louise

Hej! Fick också hur mycket myggbett som hellst när jag var i Egypten för c.a 3 veckor sen. De svullnade upp rejält och var tvungen att gå till ett apotek för att få något för det. Visade sig tydligen att jag fått allergiska reaktioner (är vanligtvis inte allergisk) så fick medicin åt det. Det gick inte över tills när jag kom hem så fick antibiotika av en läkare. Så – vad jag ville säga är att Nadjas bett kanske behöver sig en omgång av medicin. Den medicin jag fick därnere hjälpte väldigt mycket även om allt inte gick bort, dom är väldigt duktiga dom som arbetar i ett “pharmacy”

Reply
sandra

hej kenza.
ja ville bara säga en sak.
Du som är en sån stor förebild för så många ungdomar,
hur kan du lägga in en bild på när du röker ?
et är helt sjukt tycker jag,

Reply
Malin

Vad härligt ni verkar ha det, bortsett från myggorna då =) Har likadan kofta som du, visst är den underbar!
Svårt att sluta röka här i kylan också, nu börjar ju solen titta fram och man kan äntligen sitta en stund på balkongen och faktiskt få lite färg i ansiktet =)
Kram!

Reply
Alexsandra

Hej Hej, gå in på länken ovan och rösta på min egen designade bikini och gör gärna en egen. Grymt kul!

tack på förhand!

Reply
a.

Det som hjälper mot myggbet är socker. Du lägger lite vatten på myggbetet sen lägger du lite socker på. Sen så kommer det sluta klia. Kram

Reply
Anna

Haha! När jag var i Egypten i höstas hände exakt samma sak! Vi hade megastora myggbett över hela kroppen! :)

Reply
juli

silikonpistol kanske funderar? aningen för stor för att använda på en ring kanske, men man kan ju alltid prova! :p

Reply
Carin

Det kan vara moskitosbett ni har fått.. de brukar bli som bölder och börja vara. Det ska gå över av sig själv. Försök att iiinte klia! :)

Reply
Amanda

hej Kenza ,
jag ville bara säga att jag tycker att du är den bästa bloggaren i hela världen och du är sjukt snygg också!:)
varje gång jag läser din blogg blir jag så glad jag började läsa din blogg för inte så länge sen och nu kan jag inte sluta! haha hoppas du får en fortsatt trevlig resa kram!:)

Reply
funbun

Själv slutade jag röka för nästan två månader sne och det har gått superbra. Ett tips, använd INTE några hjälpmedel så blir du fortare av med beroendet

Reply
Linnea

Hahah men säg åt henne att sluta klia då! ;D Då brukar de inte bli så stora, fast nu kanske skadan redan är skedd :P

Reply
Emilia

Myggorna låter lite mer som misstänkta bedbugs, små loppor som finns i väggar och sängen.
Jag var i Tunisien för tre år sedan och träffade på såna. Tyvärr är de rätt lätta att få med sig hem i bagaget så stäng väskor och tänk på var ni lägger kläder.

Reply
camilla

Hoppas att eran dag blir fin ni ser ut att ha det riktigt härligt! Angående myggbetten så kan det ju vara moskitos och det brukar finnas riktigt bra mygg-spray på stadens apotek eller livsmedelsaffärer, köp en med hög faktor så att det hjälper! Ha det bäst och njut av livet Kram!

Reply
anonym

ahh de går nog över när ni hemma, men det är så jävla jobbigt. själv när jag var i sharm el shejkh så fick jag fullt med myggor över en natt, fick lågt blodtryck och blev så illamående, så fick ta två sprutor, en på hotellet o en på flygplatsen.. men hoppas ni gillade egypten förutom de äckliga männen då.

Reply
Linda

HEJ Kenza :) Jag tänke fråga dig en fråga nu in för sommaren och bikinin. Jag undrar om du vaxar dig eller om du kör rakat. Jag skulle vela vaxa mig nu in för sommaren och bikinin och så men jag vågar verkligen inte. Tack för en bra blogg.

kramar. Svara tack

Reply
Marina

härligt det ser ut att bara sitta där och ta en cigg :D även fast jag inte gillar rökning så ser det bara så snyggt ut

Reply
Lovisa

här i skåne har vi haft många varma dagar över 18 grader sol har de så trevligt

Reply
fredrica

Hej Kenza! En tanke slog mig när jag läste om era myggbett. Kan det möjligen inte vara sandflugor ni har blivit bitna av? Eftersom inte myggmedel hjälper och ni har stora bölder som kliar hur mycket som helst? Vet dock inte om de finns i Egypten, men jag bara tänkte.

Ha en trevlig resa! Kram

Reply
anna

Är det inte loppbett då? De får man förresten absolut inte klia på, de kan bli infekterade=/ Men det går över av sig själv, men om man tycker det är jobbigt kan man ta lite kortisonkräm ;)haha, har själv fått det så jag vet:p

Reply
Elinor

min syster fick också sånna där bölder… tror det är någon slags loppor faktiskt. Jag vet inte om ni har som vi hade men på vårt hotell var det kamelfiltar och ett lakan som var täcke och jag jan tänka mig att det var därifrån de kom. Men det kan vara myggor också. Det var ju sånna på kvällanra och de är kanske lite annorlunda där än i Sverige.

Ha en fortsatt bra semester! :D
/Elinor

Reply
Eva

hej..

har du aldrig råkat ut för såna mygg i grekland?
när jag va i kreta för 2år sen fick jag jätte bett och nu är det som blåmärken..

det sved extra mycket.

Kram kram

Reply
Karin

jag trode att du va en snäll och bra mäniska men du RÖKER vad tänker du jag kommer aldrig läsa din blogg i dag du har börjat bli som desiree och kissie……
gud vad tråkigt att du blir som dom jag e ledsen men jag läser inte din blogg mer :(

Reply
Hanna

Jag råkade ut för samma grej med myggbätten för inte så länge sen, men gå till ett apotek så får ni nått emot det, kommer inte riktigt ihåg vad det hette som jag fick. Men köp både kräm emot myggbätten och spräy så ni inte får fler. Det är inte samma myggor som i sverige så våra svenska spray hjälper inte så bra.

Bara ett litet tips.
ha det toppen!

(beundrar din blogg)
kram/h

Reply
bella

de är jättelätt att få salmonella av myggorna där borta (som i sverige) plus att om man kliar på dom kan märkena/ärren sitta kvar i månader till år. så låt bli! :) hehe

Reply
Karin.'

När mina ringar är för stora brukar jag ta nagellack på insidan!
och ha en härlig dag, jag är avundsjuk, här regnar det!

Reply
Hanna

Hanna; FAN VAD JAG BLIR TRÖTT PÅ FOLK SOM TROR DE KAN TALA OM VAD MAN SKA OCH INTE SKA GÖRA, JAG TROR KENZA VET OM ATT HON INTE BORDE RÖKA… MEN DET VALET ÄR GJORT, VILL HON SLUTA GÖR HON DET OCH INGEN ANNAN KAN TVINGA HENNE! !

Reply
LINNEA

När jag var i egypten hurghada också för ca 7 år sen så blev jag och min lillabror heeeelt myggbitna jag tror jag hade 130 myggbett. såg helt sjuk ut. typ som vattkoppor eller nåt. brutalt stora och jag fick i heeeela ansiktet! fy

Reply
v

Röka får man göra när man är på semester. ;) Kan inte heller hålla mig ifrån det. :P Speciellt inte när man sitter i värmen med en god öl i handen. Mums.. Hoppas ni har det bra där nere! :)

Reply
emma

nej men då får du skylla dig själv sen när du får cancer. Du hittar bara på ursäkter för dig själv att kunna röka. Men rök på du, det är för dig det kommer att sluta illa.

Reply
Linda

Man blir verkligen avundsjuk! Skulle vara så sjukt skönt att åka bort till ett varmt land och slippa detta vädret… =P

Reply
amanda

herregud! du är skit söt och allt, snälla sluta röka!! :((
jag skulle dö för att få se ut som du och du bara kastar bort det …
och när ska du byta header? :)
älskar din blogg

Reply
J

oh va härligt fan det bästa som finns att sitta ute och softa med en kall öl och cigg! Tycker du är skit duktig som försöker sluta iaf för det är inte lätt! dömer dig absolut inte, är själv rökare så;)

Reply
sara

du klarar att sluta röka, Kenza! du är en förebild, så om du slutar, kanske många andra som röker också vill sluta.

Reply
Karin

Hej Kenza!
Det kan bero på att Nadia är allergisk. Jag är väldigt allergisk mot insektsbett och när jag får myggbett ser de ut som stora bölder.

Kram på dig!

Reply
sanna

akta er för myggorna! min man var där nere i december och fick ett mygbett på foten, han vart sjuk i flera dagar, och när han kom hem var vi tvungna att åka direkt till sjukhuset eftersom dom trodde han hade malaria.

det var bara en väldigt svår infektion,pga av att han hade rört pengarna sen foten typ.

så var VÄLDIGT försiktiga

Reply
Frida

Hej! Funderar du inte på att sluta röka? Det är inte en så bra image för tonårstjejer. Bara undrar, vill ju inte att du ska få hemska rynkor du som har så fin hud. :)
Kram

Reply
J.

tryck i ett kryss över myggbeten med nagel, så slutar dem klia! :) Och mygg bett brukar försvinna på mig när ja badar i salt vatten, så dem går nog över snart! :D

Reply
Victoria

Kul att du följde mitt råd och besökte Hard Rock Café! :)
Jag har varit där flera gånger, visst är det coolt?

Men det är jäkligt jobbigt där utanför med alla försäljare, det var tom en där som snacka svenska!! :O

Längtar tillbaka dit!

PUSS&KRAM
XOXOXO

Reply
Emma

Varför röker du?? :O Vet du inte att varje gång du röker så missar du 3 minuter av ditt liv??

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Jag har en fråga, vart har du köpt din bikini, den där svarta med massa olika mönster på? den var otroligt snygg!
Hälsningar Johanna (P.s du får gärna maila svaret) :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*