• header

Last night

Igårkväll mötte vi upp svenska Angelica och Emma för lite drinkar och annat skoj. Vi träffade dem på Papas bar där vi efter bara en halvtimme stod och sjöng kareoke för full hals… Haha! Hela baren jublade efter att jag och Angelica hade sjungit Wannabe med Spice Girls. Vi kickade ass! ;-)

Efter kareoken rörde vi oss mot Ministry of Sounds där vi blev inbjudna till födelsedagsfirandet av Sam. Så där var det inte bara en massa dans och gratis alkohol utan även tårta!

Vi dansade tills benen värkte och rörde oss hemåt vid fyra. Sen hade jag och Nadia världens sjukaste taxi-resa hem till hotellet. Det går inte att förklara. Det började med att vi satt och skämtade med chauffören och skrattade så att vi inte kunde andas, men när han sedan blev väldigt sexistisk så ville jag hämnas lite. Björnhuvudet var resultatet av min hämnd, hahaha. Mer säger jag inte.

Tack Angelica och Emma för en grym kväll! ♥

Angelica & jag

If you wanna be my looooveeer!!

Nadia och jag sjöng I want it that way. Kolla snubben bakom, haha! (Varför vissa bilder blir suddiga med min grymma Canon G11 är för att fokus inte har hållts in innan bilden tagits)

Birthday cake! 

Jag och födelsedagsbarnet Sam

Hmm.. Påväg hem

97 Comments

Emma

Hej Kenza. Kan du inte lägga upp bilder på din lägenhet sen när du kommer hem från resan? Ha det bäst! Kram. :)

Reply
Sofie

Hej. Hur gör du för att dina vita converse inte ska bli skitiga? Har du några tips? De ser alltid så vita ut. :)

Reply
emma

Första kommentaren ^^
Sköna bilder, ni verkar har haft en skitbra kväll, jag också vill :D
Hahahahah det där björnhuvvet är riktigtkul :D

Reply
Sara

Jag skall åka ner till Hurghada på lördag, och när jag ser dina bilder börjar jag bara längta mera! :) Skittroligt att se riktigt färska bilder från nångånstans man skall åka till :)

Reply
Linnea

Eftersom din pappa är från Marocko så kanske du kan arabiska? Kan du det och och i sånna fall, pratar du det med dom där nere? ;)

Reply
Sandra

Snälla Kenza berätta! :D
haha åh :< sitter här och fantiserar vad du gjorde med björnhuvudet, snääälla berätta haha :D

Reply
Filippa

Fan vad kul med karaoke! Och tåååårta! Kan en utekväll bli bättre? ;D
Men vågar du verkligen ha med din canon g11 ut? Jag skulle vara så rädd att tappa bort den/ha sönder den, den är ju ändå väldigt dyr.

Reply
♥ Emz

Hellu Bitches!
Nu har jag bestämt mig. Ett smalare och hälsosamare liv har på börjats! Ni kanske tänker, ännu en fjortis som tror hon är för fet men är pinn smal? Nope så är inte fallet. Jag är faktiskt lite mullig, men nu ska de väck! Så kom in och följ mig på min resa. Min blogg handlar inte bara om träning och vikt, utan mest om mode och vardagliga livet.
Titta in och lämna en kommentar!
♥ Emz

Reply
jj

Du har en perfekt kropp och dom som säger annat är
bara avensjuka, tro mig !
Jag vill bli lite tjockare, alla klagar på att jag
är över small, kan ju inte bli tjock !
Jag äter så mycket som jag orkar och jag tycker
det är mycket ! Har du några tips ? :)

Ha en fortsätt bra resa :D

svara :$ hihi

Reply
ronja

undrar bara hur du dansar när du dansar ute? :) skulle du inte kunna göra en liten video eller något? hade varit fett att se. Du är otroligt vacker :D önska jag hade din kropp till stranden i sommar ;D

Reply
mikaela

haha låter lite konstigt kanske, men drömde om dig här om natten.. och du hade just den där klänningen på dig och jag har inte sett den förut:P lite scary hehe;) puss

Reply
Lisa

För omväxlings skull är denna kommentaren riktad till Nadia!
Har nu gått igenom bloggen och hittat några bilder på henne och måste säga att hon är något av det vackraste jag sett!

Och är hon lika trevlig som hon är snygg tänker jag bli lesbisk och äta upp henne ;)

Hoppas ni har det trevligt i egypten och tar hand om varandra!
Många varma kramar
Lisa

Reply
Julia

måste säga att din blogg är nästan den ända läsvärdiga! du är naturligt vacker och behöver inget photoshop eller silikon för att kunna vara fin. Att se ut som dig, att kunna bjuda på sig själv och inte bry sig om vad andra tycker.. ja det måste ju vara varje flickas dröm. Du har en fantastisk blogg kenza!

Reply
Lina

tycker det är så jävla omoget av folk och sitta och kommentera om dina tuttar och att du har blivit tjock? tkr du ska vara jävligt nöjd över din kropp för du är så himla fin! och om du hade blivit tjock så har ingen med de och göra men som sagt.. du är helt underbart vacker så tycker det är bra att du lägger det åt sidan!:)
kramisar

Reply
Onyx

Kenza your skin is so damn beautiful. So lucky you don’t have to deal with the struggles of acne. How much water do you drink per day? I’ve heard it’s helpful with problem skin.

Keep being your wonderful self and safe travels to you and the lovely Nadia!! :)

Reply
Linnea

Hej! Du, när jag var i Egypten (för 9 år sen) så var det en kille som hade hand om oss som också hette Sam, hade ju varit fränt om det var samma.. :) Han hade en papyrus-butik bredvid ett hotell som hette Empire har jag för mig.

Reply
Emelie

Ååååh, papas och ministry of sound i Hurghada har jag också varit på :D Minns ministry of sounds softa strand på den nedre vångingen!!

Reply
Kima

I think you are actually the most beautiful girl I have ever seen in my life. No lie, no exaggeration. Out of all the celebrities too. I love your blog, you’re so so stunning!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*