• header

Bye Egypt

Tack för en underbar och avkopplande vecka i värmen med min bästa vän. Nu hoppar vi på planet mot Sverige. Kram! ♥

333 Comments

sabina

guuuuuud så härliga bilder :D

men välkomna tillbaks till sverige, vädret är ganska fint här som tur är iallafall :)

Reply
elly

gud vilka fina bilder! du är så himla vacker att det är overkligt.
låt inga elaka kommentarer trycka ner dig. jag uppfattar dig som en jordnära person, de flesta låter kändisskapet ta en åt skallen men är glad att det inte gjort det för dig.
förresten så skiner solen i sverige nu så förhoppningsvis möts du inte av regn iaf :)

Reply
belle

hejsan du Kenza! Nu har jag varit och sovit över hos min bästis i två dagar och missat en del av din blogg. Måste bara säga att du och Nadia verkar vara så jävla härliga och sköna personer, och ni är båda otroligt vackra.

Och angående din kropp, det är skrattretande att folk skulle kommentera något illa. Din kropp är så jäkla snygg, nu som den var innan. Jag är glad också att du – som är så pass känd – tar upp detta. Speciellt för de yngre som läser. En bra och normal tjej med bra ideal, som inte går runt och ändrar hela sitt utseende som Kissie eller gå på sjuka dieter som Dessie. Du äter och du njuter. Du har en skitfin och hälsosam kropp. Du är inte världens mest vältränade eller spinkig och se! Det funkar alldeles utmärkt. Och dina bröst är faaab!

Man kan vara skitspinkig och jättevacker, man kan vara normal och jättervackler, man kan vara mullig och jättevacker. Storleken har ingen betydelse, så länge den faktiskt påverkar hälsan som kanske en med fetma eller nån som lider anorexi. Samma sak gäller ju storlek på bröst. Jag är trött på fixeringen kring storlek. När det handlar om bröst kunde jag inte bry mig mindre om de var obefintliga eller bautastora, så länge JAG trivs med dem och så länge JAG tycker de är fina.

Sen vill jag även skicka lite kärlek från Skåne till stackars Jayson. Kan inte förstå hur det känns att förlora något som ligger en så nära hjärtat som ens mor.

Peace!

Reply
o & l

TÄVLING!!! VINN EN JÄTTE SNYGG FESTKLÄNNING/STUDENTKLÄNNING FRÅN STYLEBYSTARS! INTRESSERAD?? KLICKA IN DIG O TÄVLA http://seko.blogg.se/ . PÅ vänster sida finns det en kategori som heter TÄVLING – klicka in dig där och LYCKA TILL! 

Reply
Ida

Vad är det för kamera du har? Vet att du har skrivit det nån gång, men jag är lite senil. Väldigt fina bilder ialf! :)

Reply
vampyrelin

Hej KENZILENZI! Ville ba säga att asså fan vad kul för dig att vara i Egypten och allt, säkert skitroligt önskar att jag också varit där. Iaf såå, tycker verkligen att du ska kolla in my BLOG! Du kommer bli förvånad!!!!! ;)

Reply
e

Nu är det väl ändå dags att byta header?
De här bilderna på dig är verkligen underbara, så varför inte en sådan? :)
puss

Reply
Lovisa

Super fina bilder! Bild nr2 ser verkligen tagen ur en resekatalog. Ser supermysigt ut!

Reply
fanny

otroligt fina bilder!

Du är så fin kenzaaaaaaa :DDDDD<3

checka bloggen föresten.

den handlar om masssssa!
mode, mig, foto, musik JA ALLT!

om ni är lite nyfikna^^

Reply
♥ Emz

Hellu Bitches!
Nu har jag bestämt mig. Ett smalare och hälsosamare liv har på börjats! Ni kanske tänker, ännu en fjortis som tror hon är för fet men är pinn smal? Nope så är inte fallet. Jag är faktiskt lite mullig, men nu ska de väck! Så kom in och följ mig på min resa. Min blogg handlar inte bara om träning och vikt, utan mest om mode och vardagliga livet.
Titta in och lämna en kommentar!
♥ Emz

Reply
Cajsa

Du ser riktigt bra ut :) Du ska vara stolt över dig, det hade jag varit (inte för utseendet här, utan för personligheten du visar i bloggen).

Reply
ms

lär säga att ni inte verkar ha hittat på ett dugg o göra där förutom att ta bikinibilder dvs?

Reply
Rebecca

Hej :) JAg ska till london till veckan och det vore verkligen jättesnällt om du kanske kunde tipsa om några bra affärer ? :)

Reply
Emilia

Kenza, har aldrig skrivit det förut, men himmel vad vacker du är! Njut av sista tiden i Egypten!

Själv åker jag snart iväg på en weekend!

Reply
Caroline

You have such an amazing body!
You were beautiful before as well, but I really think the extra kilos look so pretty and healthy on you. :)

Caroline

Reply
sussi

vilken kamera var det du använde i egypten, skulle vara jätte snällt om du svarade för den har grym kvalite och jag letar efter en bra kamera? kram

Reply
cassie

hehe oro er inte sveerige blir nog varmt snart :D
Tänk på de posetiva :DD
kram kram!
ha en fin dag kenza!
you go girl!

Reply
Sara

Underbara bilder!
Bra uppdatering också, bra jobbat där! ;) Hoppas allt är bra annars, nu är du uppfriskad och kanske slipper alla vårförkylningar !

Reply
KiZnic - VINN PRESENTKORT ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ogillar de där kamelerna eller ja vad de nu heter, de bits bara =D

Synd att ni måste åka hem men ni har ju haft det bra ;-)

PS: Har just nu TÄVLING i bloggen så kika gärna förbi!

Reply
Mimmi

Heej ska till Egypten om se sådär en månad, och jag undrar hur varmt var det där nu ungefär???
KramKram :)
Älskar din blogg den är sjukt bra ;)

Reply
Sarah

Åh va fin du är!

Ni har tagit riktigt bra bilder, trots att du klagar på din kamera ;)

Hoppas att färden hem går bra även fast din mage inte riktigt hänger med..

Puss!

Reply
Cecilia

Fett fin du är där, du är ju as vig ;)

//Ditt största fan <3 <3 ;) ;) :) :) :)

Reply
solstrålen

Kenza, du och din kropp är helt fantastiska! Jag och mina vänner pratar alltid om att du verkar så jävla grym PLUS att du har drömkroppen, så galet snygg är du! Så inte är det konstigt att så många avundas dig, men ditt inlägg “angående min kropp” var ett modigt steg du tog. Vi pratar om jämställdhet och dess problem när det största problemet är att vi kvinnor trycker ner varandra. Killarna älskar alla möjliga kroppar, kurviga, smala, långa, korta. Det är vi tjejer som talar illa om varandra. Tänk om vi istället skulle ge varandra komplimanger istället för att snacka skit. Tänk om vi skulle pusha på varandra och glädjas åt varandras framgång och lycka, istället för att avundas och trycka ner varandra för att själva må bättre. Jag tror det handlar om unga tjejers dåliga självkänsla och det är tragiskt. Men om vi trots vår dåliga självkänsla börjar uppskatta folk omkring oss kommer det gynna en själv också, -man får så mycket tillbaka! Tack för att du tog upp det och säger ifrån!

Reply
ebbaah,

åhh, stackars deii, vet hure känns just innan man ska dra när man ha vart utomlands, :(

Reply
Antonia :)

Hej ;) !

Shit vad underbart det ser ut !

Det är en sak jag undrat vääldigt länge , var har du egentligen köpt din solglasögon ? Är de dom från Ginatricot eller någon annanstans ? Tycker verkligen de är grymt snygga så är väldigt tacksam för svar ! :D

Reply
emma

Superhärliga bilder! Ni verkar ha haft det dunderbra där nere i Egypten, jag är inte lite grön av avund ;)haha!
Kram!

Reply
Frida Lübeck

En kamel :D !

Iaf vilken skillnad att komma tills verige efter att gått och slappat i ett varmt egypten !

Första kommentaren ! :D

Reply
BRUNETTBELLA

Hoppas du har haft det underbart, du förtjänar det SÅ!
Kolla gärna in min härliga blogg och mina små chihuahuaprinsessor. :) Kram Bella

Reply
Louise

Hejsan! Jag gillar verkligen att läsa din blogg och du är en underbar bloggare! :D Det skulle vara skitsnällt om du kunde länka min blogg här i din blogg idag, för jag vill verkligen få lite besökare! Ha en bra dag! P.S gör det helst idag och gå in på min blogg så kan du ta nån bild där ifrån och lägga upp! Ha en bra dag :D<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*