• header

Hemma

Borta bra men hemma bäst. Gud vad skönt det är att vara hemma igen! Även fast resan med min bästa vän var en av de bästa resorna jag någonsin gjort så är det alltid skönt att komma innanför dörren hemma. Vi har haft en sån underbar vecka och det är ett minne för livet. Kameran är full med störda videoklipp. Bland annat ett där jag står med björnhuvudet och skrämmer slag på alla hotellgäster? Hahaha..

Jag kom hem för en stund sedan och har hunnit packa upp resväskan, är helt slut nu efter resan. Jag har saknat mina vänner, min familj och min pojkvän så mycket så de närmsta dagarna kommer jag ha fullt upp med att träffa alla igen. ♥

Ha det bra så hörs vi imorgon! Kram!

185 Comments

azra

Jag vet hur det är efter resor.
När jag kommer hem från bosnien så känns det så underbart att vara hemma. jag brukar vara borta i ca 1 månad och då är det verkligen lycka att komma hem

Reply
♥KiZnic - ALot of GARDEN STYLE♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha det där lät skojigt den videon måste du bjuda på =)

Ps. Har just nu en TÄVLING i bloggen så kika gärna förbi!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
-

En fråga! Hoppas du svarar:)
Dom flesta bilderna från resan är på dig, ville inte din kompis vara med på bilderna?

Reply
Annaa xD

älskar dej Kenza du är så äkta och snäll ! :D och jätte fin !!! :D kolla gärna min blogg och kommentera ?! ;P p.s jag har en fråga vilka bloggar läser du ? :D

Reply
valleri

Välkommen hem bästa Kenza! lägg in videoklippet när du har björnhuvudet sen :D om du vill…

Puss & Kram valleri!

Reply
hannah

kan du inte lägga ut ett videoklipp någongång då du visar hur du lockar ditt hår? Jag vet att du har skrivit hur du gör, men blir inte riktigt klok på hur du gör. Haha! Du får otroligt fina lockar, och en sista fråga är hur länge brukar dina lockar hålla? När jag lockar mitt hår och går ut med lockat hår så brukar lockarna vara förstörda inom snaraste kvarten. Något tips? :)

Reply
adina

hej! gillar din blogg :) och jag undrar en sak, kan inte du visa bilder på dina piercingar? skulle vara kul att se dom :)

Reply
Signe

Jisses vad härligt det är att hinna sätta sig en halvtimme vid datorn efter några stressiga dagar, kolla igenom favoritbloggarna och läsa några dagar vad du gjort. Den här gången hittade jag inlägg om seriösa saker från din kropp till någons bortgång, och måste bara säga att du verkligen får med så otroligt mycket intressant även om det bara är vardag du skriver om i en vecka. Din blogg är så personlig och du är så härlig. Keep up the good work! <3

Reply
Corny

hahaha kan du inte ladda upp några videoklipp?
Skulle va kul att se vad ni hade för er för galenskaper :p

Reply
louiset

De har ju en designa-din-egen bikini tävling på nelly just nu, och jag tycker att det skulle vara grymt om en TH-bikini kunde vinna.. Så kan inte du designa en och slå kissie? ;p Om inte så finns det en TH bikini i top 100 och det vore ju kul om du skrev om den så den får fler röster.

För visst vore det kul om en TH bikini vann?! :D

Reply
Ellinor

Jag hoppas verkligen att ni hade det bra och det verkar det som att ni har haft. Kom in till mig och kolla runt =)

Reply
Elinor

Kan förstå det, det är alltid skönt att komma hem igen när man har varit borta :) Diggar din blogg btw och din stil är bara så tummen upp!

Reply
jossan

hej, gillar dina bilder från egypten. Gillar även din blogg. Gillar att du är så pass öppen som du är på din blogg om dig själv och allt. Ville bara säga det. :)

Reply
Louise :)

Tjabba!
Hoppas din vecka har varit super, lite avis på att du säkert är grymt solbränd nu också!
Får hoppas att din mage blir bättre nu med ;D

Ha de götthajjjj!!!

Reply
siri

Hej Kenza!
först måste jag bara säga att jag avgudar dig typ! alskar dig, din stil och din personlighet.
Jag har följt din blogg väldigt länge nu och du får bara med och mer kommentarer för varje dag. så denna är väl bara en i mängden!
Men iaf jag vet att du inte vill prata om din familj och så och det tycker jag du gör helt rätt i. men det är såhär att jag har en förjävlig relation med min mamma… hon dricker som f*n”!
vår “relation” exciterar knappt längre och jag vägrar att bo hos henne (mamma och pappa är skiljda) det är bara det att jag har en lilla-syster på mammas sida som jag bara träffar när jag bor där. Ida (lil-syrran) är verkligen mitt allt och jag älskar henne något otroligt mycket och jag tackar henne för att jag och mamma fick ETT bra år tillsammans då mamma va gravid och inte kunde/fick dricka. nu för tiden träffar jag inte Ida så mycket eftersom jag inte vill bo hos mamma men det känns som jag övergiver Ida. jag kan ju inte ta hem henne till min pappa. Ida är bara tre år så jag missar de roligaste åren i hennes liv (all utveckling) mamma dricker inte när Ida bor hos henne (mamma skiljde sig med hennes pappa också…) men så fort jag kommer dit för att tex äta middag så säger hon att hon ska gå och handla och en timma senare sitter hon på en krog med massa vänner och frågar om jag kan ta hand om ida på kvällen. och där sitter jag men min älskade syster och gråter för att jag inte vet vad jag ska ta mig till…

Kenza du är typ världens bästa förebild. det roligaste på hela dagen är när man ser att det kommit ett nytt inlägg och man kommer på sig själv med ett leende på läpparna.
du ska absolut inte prata om din familj om det inte känns rätt men jag tänkte höra om du har något råd. vad ska jag ta mig till? finns det hopp?

kram!

Reply
Lovisa

Vad mysigt det låter! :) Och sverige börjar äntligen bli lite mer “vårigt” nu, äntligen! underbart! hahah kan du inte lägga upp klippet där du skrämmer alla med björnhuvudet? :P Kram!<3

Reply
johanna

hej!
kul att du kommit tilbaka, jag undrar om du skulle kunna lägga in ett inlägg om vad du äter på en dag?
tränar du eller för du är riktigt smal.
din blogg är bäst! :D

Reply
C

Din statistik e bättre, snälla gå om PISSIE! Uppdatera ofta, gör det gamla vanliga och kommentera i andras bloggar, försök att få länkar av inflytelserika…plz!

Reply
nathalie

alltså hur fan kan man säga att man älskar kenza?! förstår inte riktigt de. folk ni känner ju inte ens henne.. då kan ni ju för fan inte älska henne! ibland förstår jag vara inte vad ni tänker med, tänker ni ens? Tragiska människor.
barnrumpor, det är vad ni är:)

Reply
Emelie

Kunde inte ha sagt det bättre själv!

Följ gärna vårt projekt som ska leda till en pinup fashion show.
Kram Emm

Reply
julia

hej kenza! din resa verkar ha varit jättemysig, man blir riktigt sugen på att åka iväg :) kollade rundor bland dina allra äldsta inlägg och hittade ett där du hade skrivit lite om britney spears. skrattade lite när jag läste att du hade skrivit “Gud vad jag tycker synd om henne, titta bara på henne. Hon ser ju skit ledsen och helt förstörd ut. Nej, jag vill verkligen inte bli känd.” …vill du fortfarande inte vara känd? kram

Reply
Emma

vad använder du för ansiktsprodukter? Rengöring, ansiktsvatten och krämer? Du har så himla fin hud! Därför jag undrar :)

Kram
Emma

Reply
my

Jag gick bakom dig på stan förut, men det var typ för 2 månder sedan eller så. Hihi, men jag har en fråga. Den kanske är lite konstig..
Om du träffade Tom och Bill Kaulitz, och en av dem raggade på dig. Hade du visat dig intresserad eller sagt att du har kille? :)
Hoppas att du fattar frågan. Kram

Reply
anna

Alltså….du måste ju förstå att det blir konsekvenser när du lägger ut bilder på sig själv halvnaken i diverse olika poser och vinkar. Med halvnaken menar jag med bikini. Självklart kommer alla såna människor som inte kan tackla avundsjuka med sina negativa kommentarer och påhopp. Du är ju väldigt vacker som du är, men när alla dina inlägg har en bild av dig i bikini börjar man ju fundera lite över hur du vill framstå? Har alltid sett dig som en av de seriösare bloggarna, men nu vet jag inte riktigt. Måste du verkligen lägga upp tiotals bilder på dig själv på detta sätt för att få uppmärksamhet? Som jag sagt, så är du fin på alla sätt och vis, dock tycker jag det ser ut som att du gått NER i vikt?

Reply
Lina Lundell

Min vän Johanna var i Egypten samtidigt som dig :) Hon hade stått två cenimeter ifrån dig på flygplatsen! Och dom träffade två tjejer där nere Angelica och någon mer som hade festat ihop med dig! Tyckte det var otroligt kul att du faktiskt festade med dina läsare. Det bevisar på att du inte alls är otrevlig i verkligheten. Det har jag aldrig trott men det här är verkligen ett bevis! Dessutom så har jag en fråga som jag hoppas du kan svara på. Min kompis sa att du var väldigt kort, jag har alltid trott att du är lång, så hur lång är du igentligen :)

kram!

Reply
Camilla

Hej, jag skriver den här kommentaren i ett desperat behov av att nå ut. En familj som står mig mycket nära har efter 3 år blivit utvisade från sverige och ska nu tvingas tillbaks till ett land där dom är förföljda och hotande till livet. En ensamstående misshandlad mamma, en apatisk 18 åring, en fnissig 14 årig flicka, en bandy spelande 11 årig pojke och en sprallig 9 åring ska tillbaks till ett land där dom bara har dåliga minnen och en mörk förmodligen en väldigt kort framtid att vänta. SNÄLLA alla som läser detta, gå med i gruppen- ALLA VI SOM TYCKER ATT ESA OCH HENNES FAMILJ BORDE FÅ STANNA I SVERIGE på racebook, det är ett sista försök att få makthavarna att ändra sitt beslut. Ett liten facebookklick kan vara skillnad på liv och död för en hel familj!
Vi behöver eran hjälp, snälla var med och gör en insats nu!
Många Kramar Camilla

Reply
Mioo

jag vill också träffa min familj vänner och killen jag träffar ibland i sthlm,jag pluggar i en annan stad längst ner i sverige och har inte varit i sthlm sen januari,finns inga tågbiljetter just nu+dom för dyra och vi har mkt skola,ingen påsklov ingenting och jag säger bara guuuud vad jag saknar min familj,jag har inga vänner här nere precis. Hur ere med Dilay?Är det jobbigt för henne också som pluggar i en annan stad? Dilay är en bekant till mig men vi pratar inte längre men hon är shuysst iafall. Harebra kram

Reply
Mange

Håller med om att det är skönast att vara hemma även om det är skönt att vara på semester ibland :).

Reply
Kristina

*Jag älskar din blogg för den får mig på bra humör. Det kvittar om du skriver på hösten/vintern/våren/sommaren, den är bara bäst! Jag går in flera gånger om dagen för att se ifall jag har missat något inlägg, något ord som du har skrivit. Fortsätt så, Kenza. Du kommer nå långt.*

Reply
Zarah

Härligt att vara hemma med alla nära och kära igen. Du ska säkert iväg på resa igen och våren är ju framme hos er i Sv nu :)

Reply
Alexandra

Alltid borta bra men hemma bäst ;)
Hoppas du har haft det underbart i Egypten :)
Ha det bra och kolla gärna in min blogg.

Reply
malin :D

snääälla kan du inte lägga upp den videon me björnhuvudet? :D
och du?
bry dig inte om den tjejen som skrev lite längre upp, att du börjar verka som en oseriös bloggare pga dina bikinibilder, men ba skit i henne, ja lovar dig att hon bara är avundsjuka och inget annat!
jag tycker att du ska fortsätta att lägga upp bilder på dig, även om du har en stor jacka elr bara bikini på dig :)
puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*