• header

CHANEL

Då och då får jag små presenter från Chanels kontor i Paris. Senaste kajalpennan, senaste läppennan, senaste läppstiftet osv. Det som är så gulligt är att det alltid kommer ett stort vadderat kuvert som gått igenom röntgen och jag vet inte vad. Så öppnar jag paketet och i det ligger en liten liten påse med en liten liten produkt i.

Även den här gången kom det ett stort paket med en liten present i. Två läppstift! Det ena fick mami och det röda behöll jag själv. Riktigt läckert.

Jag vet inte vem det är där nere på kontoret i Paris som skickar dessa små presenter till mig eftersom att de inte kontaktat mig som företagen brukar göra (presenterna började helt plötsligt dyka upp till min mammas adress, alltså min gamla adress) men tack så hemskt mycket! Jag gillar små Chanel-presenter ;-)

1

156 Comments

Johanna

Vilken lyx att det bara dyker upp såna små presenter då och då! Det skulle ju vara jättekul att få den överraskningen :D

Reply
lorin ♥ - DAGENS FRÅGA

*HEJHEJ ! *
JAG HAR EN FRÅGA HÄRA FÖRSTÅR DU :)
hur mycket gick hela egypten-resan på ?
hotell? – flyg ? :D
jag funderar på att åka med min familj dit du var, verkade så underbart, men jag är osäker om vår budget tillåter det :p

bilderna med kamelen och den med havet i bakgrunden är så vackra ! ! :D

Reply
Mysan

Tänk om dom presenterna egentligen är till din mamma men du snor dom för du är avundsjuk !!! haha , nej men det är väl trevligt , kontaka chanels kontor och fråga kanske ?

Reply
Jessica

haha det ser ut som ett skämt-läppstift bredvid den där fina påsen. Om man tänker att påsen är “normal” storlek känns läppstiftet sketastort haha

Reply
Men du...

… tror du verkligen att det är Chanel som företag som skickar det där?

Låter MYCKET mer som att det är någon kille som köper det där och skickar till dig… Chanel samarbetar inte med några bloggare, och det skulle förvåna mig om de inte hörde av sig alls utan bara skickade grejer…

Att det står en adress till exempelvis Chanels kontor på paketet som avsändaradress bevisar ju ingenting eftersom vem som helst kan skriva det…

Tror nog att du har en beundrare, som mycket möjligt kan befinna sig i Frankrike.

Kenzas svar: Haha, ja man vet ju aldrig! Men det kommer alltid med ett litet “häfte” med deras senaste nyheter osv. Men en beundrare låter ju inte helt fel det heller ;-)

Reply
Rosa

För det första är det ganska lätt att hitta adresser ju..
för dem som fråga hur. Men Kenza äru inte rädd att det är nå knas person som är helt fixerad vid dig ?

Reply
Emelie

Jag har precis startat en blogg, och jag har inspirerats så mycket av dig Kenza! Du är grym! Din blogg är underbar. Man blir stark och inspireras så mycket.
Tack!
Kram från Emelie.

Reply
BoelBitar

Jag brukar också få små saker från Chanel i min brevlåda… Eller nej, vänta, förlåt… Jag blandade ihop det med Elgiganten-reklam.

Reply
Steph

Kenza!

Lyckliga du! Chanel ar det basta som finns tycker jag. Synd bara att det ar sa dyrt. Det roda kommer nog att passa dig perfekt.

Hey, jag har en liten fraga, vet inte om du ser den har men jag kan ju testa:

Hur hinner du med att ta hand om Armani? Det syns ju att du tar val hand om honom och att du ar mycket man om honom. Jag jobbar fulltid och bor ensam i Australien. Jag har hund hemma i Sverige med min familj, och da gick det ju bra att ta hand om Jack, om jag inte hann ga med honom kunde Mamma stalla upp. Nu vill jag ha hund igen, men jag ar radd for att jag inte hinner med honom / henne hela tiden. Tar du ofta med Armani pa dina areneden? Eller lammnar du honom hos din Mamma? Jag skulle kunna ta med min blivande vovve till kontoret varje dag, men inte HELA tiden.

Vore jattetacksam for svar, om du har tid sa klart!

Alskar din blogg.

xo
Steph

Reply
Ulrika

Det där är från deras senaste läppstiftskollektion, Rouge Coco! Alla stift har namn som kan associeras med antingen märket eller Coco Chanel herself! Det har skickats ut till andra svenska bloggare som skriver mycket om skönhet, så du har tur som också fått dem! :D

Reply
Mia

Presenter är ju aldrig fel, speciellt inte utan motkrav:)
Dock tråkigt att man alltid funderar på någon galning när nån får något extra, säger lite om vilken värld vi lever i.
Njut av den lilla vardagslyxen för det kommer sitta perfekt på dig :)

Reply
Anneli

Jättekul att du (som egentligen har råd att betala för sånna här grejer) får saker hemskickade gratis (för att du ska blogga om det), men om jag hade varit du så skulle jag faktiskt dela med mig lite av dessa grejer till mina läsare (eftersom det är dom/vi som läser varje dag som gör din blogg så pass stor att du får dessa saker).
Vill inte låta bitter eller avundssjuk men jag skulle iaf ha delat med mig mer utav sånna här saker- haft utlottningar i bloggen o sådär o på så sätt tacka mina läsare för att de läser bloggen.

Reply
Lindah Marie

Höll på att glömma,
nu har även jag startat Veckans Blogg. Skicka en kommentar om du som läser detta är intresserad, så kanske det blir du!

Reply
nilla

Men åh vad inte synd om dig det blev nu! haha.
Här sitter alla dina tusentals läsare gröna av avund, inkl mig själv.
Me wants presents tooooo.
Själv får man liksom surt betala för alla paket som kommer på posten. Inte alls lika lyxigt.
Good for you, beundrare eller företag, du får ju fina presenter. spela roland då :)

Reply
Ellen

Du är GRYM Kenza!!!! Galet snygg och underbar personlighet!! Massa kramar från mig. Glad påsk!

Reply
jannika

jag såg dina skor på ARNOLDS (skoafär) i kalmar heromdagen, jätte fina ju (Y) BTW älskar din blogg

Reply
Mioo

APRIL APRIL KINZA,HAHAHA du kan inte få allt gratis bara för du är snygg,MINNS förra året du färga håret svart hos bobby,sen du bah APRIL APRIL hahahahaa

Reply
lisa

du har det bra du, jag vet nog ingen som inte skulle uppskatta ett litet chanel paket då och då ;) måste också slänga iväg en kommentar att jag älskar din blogg & att du måste vara en av sveriges vackraste tjej! stå på dig och fortsätt vara du, för du är bra. kram!

Reply
karro

tjena! jag & en kompis ska till stockholm i maj på shopping, men vi vet inte riktigt VART i stockholm vi ska söka oss… kan du ge några exempel på bra butiker som är medel prisklass? affärer som har lite av alla prisklasser? t.ex. dina favorit affärer etc..? vi skulle vara jätte tacksamma! :)

Reply
Malin

Visst att det mycket väl kan vara ett april-skämt, men då ligger Kenza en dag tidigare i tiden, med tanke på att hon publicerade det igår kväll.

Reply
Sanna

Chanel me like, har inget smink från chanel, men har två
Lancomeläppstift som jag älskar:)

Reply
Beatrice

Hej Kenza!
grym blogg! bra jobbat!

Såhär är det att jag ska skriva c-uppsats om just sån här marknadsföring, när företag skänker produkter till kändisar som du för att marknadsföra sig.

Därför undrar jag om du vill berätta för mig några specifika svenska företag som använder sig av denna strategi till dig? Det skulle vara supersnällt!

MVH Beatrice

Reply
Nyopererad/ Näsplastikbloggen

Vad kul! Lite mystiskt sådär, men det är ju säkert bara nån vänlig själ eller ett fan ;)

Apropå ingenting, jag har en blodklump i näsan som jag inte får pilla ut på typ 4 dagar till. Eller jag vågar inte göra det utifall att jag kommer åt stygnen, men å andra sidan kan jag tänka mig att kirurgen bara kommer titta på mig och bara “hur jävla äcklig är du egentligen? förväntar du dig att JAG ska pilla ut den där klumpen åt dig? ÅK HEM!”
Hahaha… ja, apropå ingenting.

Reply
NINIPPA(maria)

kenza har exakt en sådan chanel rött läppstift, den är så himla fin men har massa andra som är också lika bra exempel mary kay;)
Men vart kan man få tag på din adress, ska ´leta lite i din blogg om det finns puss jag hoppas du hade det bäst där i egypten.
Kramaaaaaaaaar<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*