• header

LYCKA

Den här lyckan jag har känt de senaste månaderna håller fortfarande i sig. Jag fortsätter att älska allt. Älska mig själv och mina nära. Älska livet. Känslan av att något dåligt kommer hända just för att det känns omöjligt att vara så här lycklig börjar försvinna. Jag börjar fatta att det är min tur att vara lycklig nu. Det är min tur att må bra. På riktigt.

248 Comments

Hanna

HÄRLIGT!

Åh vad du har rätt i det du säger!

Kika gärna in, fortsätter blogga om kläder, mode etc =)

Reply
azra

Sådär kände jag också, rolig efter rolig sak hände i mitt liv. Allt var perfekt. Mitt liv hade nått maxlyckan. Jag tänkte hela tiden ”ta vara på det medan du har det, imorgon kanske det är borta” Jag hade rätt, min lycka höll bara i en vecka, sedan var allt på ruta ett, efter allt jag kämpat för att få det bra så blev allt värre än någonsin efter den lyckliga veckan. Jag fick reda på att min bästa vän var falsk mot mig, folk snackade bakom ryggen på mig. Jag la av med att blogga, pallade ingenting verkligen. Efter den bästa veckan i mitt liv så var allt förstört. Allt var för bra för att vara sant.
Nu är jag inte på botten längre, jag har tagit mig upp på en högre nivå och mitt liv är sakta påväg uppåt igen men det jag hade går inte att få tillbaka, aldrig någonsin.
Kenza av egna erfarenheter, ta vara och älska lyckan, din tid är nu och kanske föralltid, vem vet ?

Reply
LIENE

Om du känner att det är din tur att vara lycklig nu på riktigt så är det säkert så:)
Fina bilder!

Reply
Jenny

Fan vad underbart att du känner så, det förtjänar du! själv så vet jag att allt går och helvete om jag känner mig sådär extra lycklig någon gång hehe.Ha det bra <3

Reply
Sanna

Det är bra! Man ska njuta av livet när det går bra:) Fast jag vet precis hur du har känt. Så fort något börjar gå åt rätt håll så är det något annat som skiter sig..

Reply
J.

Jag har vart ganska olycklig i något år nu, och jag är bara 16. Fyfan. Man ska inte vara olycklig när man är så ung, man ska aldrig vara olycklig. Men jag har tagit tag i ett beslut som gjorde mig mycket gladare, och det känns som att jag är på väg åt rätt håll. Den där känslan i kroppen…lycka! Lycka som inte vill försvinna, när det känns helt underbart. =)

Reply
Jasmine

Åh vad härligt! Så ska det vara! Du sprider lycka dessutom och TACK för det :D

Reply
evelina

så jäkla härligt att du känner så, det är så det ska vara – och det förtjänar du :)

Reply
Ida Rådman

Hej där Kenza!
Kom och tänka på dig när ja leta efter en skinnjacka..
var har du köpt din/dina?
och till vilket pris?
Ha en super bra dag!

Reply
cornelia.

känner igen det där om att så fort man är lycklig tror man att något dåligt är på gång. skönt att den känslan är på väg bort. är så glad för din skull, kenza! :)

Reply
elin

fan va drygt det måste vara att åka på semester med dig, dom du åker med verkar ju ständigt behöva ta kort på dig. inga naturliga spontana bilder direkt utan du posar ju på varenda en och allt verkar så förberett. tar du lika mycket kort på dom?

Reply
Emma

du har väll alltid varit lycklig?
inte många som haft det så bra som du.. om man säger så! :)

Reply
Kerstin

Härligt inlägg, du verkar vara en helsympatisk tjej som framförallt bryr sig om vänner och familj. Lycka till med allt, jag tycker du förtjänar all framgång! ( iallafall om man skall tro bilden av dig som förmedlas via bloggen ) :)

Reply
marte

det er bra du føler det sånn ! sånn som det ser ut for meg så fortjener du det :)
du er nydelig !

Reply
Andrea

<3 Vilken lyckokick man fick! Kan inte säga att jag själv känner så just nu men då har jag iaf något att se fram emot! ;)

Reply
anja

ja, det är det verkligen!!
Utifrån det jag ser på din blogg är du värd allt du har och känner nu!!

Reply
Johanna

Hejsan! Jag är intresserad av hur du träna. Du har en fantastisk kropp, jag älskar det!

Hälsningar, Johanna
en läsare från Finland

Reply
Kiri

Jag känner lika. I flera år lidit av depression, allt har skitit sig. Nu börjar jag tro på livet och mig själv. Kram tjejen, du är vacker och förtjänar lycka i livet!

Reply
.

Jag känner mig så avundsjuk på dig nu. Jag känner allt annat än lycka just nu. Har precis blivit dumpad av den killen jag trodde var “the one” och allt känns skit inom familjen och i skolan. Jag hoppas jag får uppleva lycka precis som du.

Reply
madde

åh vad härligt. det är en av de bästa känslorna som finns. ta vara på det! du är grymt värd det :)

Reply
Ellinor

Lycka är det bästa som finns. Det var länge sen jag kände den lyckan som jag vill känna. Jag vill känna mig fri men jag har den där himla skolan och det tar verkligen min tid och min lycka ifrån mmig…

Reply
Amalia

o m g!!!!
Du sitter i Sthlm med hur mycket pengar som helst. Du är Sveriges snyggaste tjej. Du har pojkvän, underbara vänner & familj. HUR kan man inte vara lycklig?!?
Förstår du hur många tjejer som drömmer om att ha ett liv som dig?
shit alltså.. :S

Reply
lisa

gud va kul att du är så lycklig, det är du värd. Du verkar vara en supergo tjej och du är otroligt vacker tjejen! you go girl ;)

Reply
Tini

Kezna, you are so beautiful the way you are! as most of us only know you from this blog, I still feel able to say that I am sure you are as pretty from your inside as from your outer appearance.

it feels so good to get confidence and recognize ones own beauty! as long as you know how amazing you are, you don’t give a f**k about silly comments.. because if you know who you are, there is no need to listen to other (most of all jealous) peoples critics.

love

Reply
Mia

Hej! Skulle inte du kunna lägga upp ett recept på hur man gör fatir??? det ser så jäkla gott ut! Å me nutella….ja dreglar nästan på riktigt fan! :D
Hittar inte något recept på svenska när ja googlar :S

Tjipp!

Reply
jennifer

KENZA (jag vet att du säkert inte läser denna kommentar…men ändå). Jag känner exakt samma lycka. Hela detta år har börjat som ett lyckorus och jag älskar varje minut av det! Kan det vara för att vi tagit studenten och för en gång skull är helt fria? Jag tror det. All stress och press släpper och man mår helt priiiima!

Reply
Lisa

Är så glad för din skull. Jag börjar också känna mig lycklig efter en ganska lång olycklig tid i mitt liv. Det är fruktansvärt underbart att känna sig fri igen. Nu är vvi lyckliga tillsammans.

Reply
Caroline Sikell

Asså på exakt varje bikini bild så ser man hur du poserar för att visa din kropp för folket? ä-c-k-l-i-g-t?

ps, åk nånstans och operera ditt fejs du ser ut som en groda i ansiktet

Reply
Lisa

Så underbara bilder. Jag vill bara vara där <3

Men har du tänkt på att havet är snett på nästan alla bilder? Haha.

Reply
Anna

VAD KUL K =) Även fast du lever i ett perfekt liv (enligt mig, och MÅÅÅNGA andra) så är det svårt att verkligen hitta lyckan. Men mer motgånger kommer du få såklart, som du vet, men är glad för din skull nu för du förtjänar inget annat!

Mvh /Anna

Reply
tammi

gött, hoppas jag & min familj också kan få känna så nån jävla gång. det här livet också helst.

Reply
Mimmi

Ja och med så mycket pengar verkar du kunna göra allt du vill, jag tror att livet jämnas ut för alla – bra och dåliga saker händer. Men pengar är något som bara är få förunnat så njut :)

Reply
Hennesdag

Älskar verkligen dina bilder Kenza!
Du är så bra förebild för yngre samt andra bloggare!
du är helt naturligt snygg utan operationer och annat!

Supersnygg blogg med.
Ha det bra :).

Reply
Milla

Va härligt och fint det låter, du har en fin inställning till livet och det tycker jag är fantastiskt! Tänk om alla kunde tänka så istället för att oroa sig :)

Underbara bilder också såklart :)

Reply
stylist med spa, umeå

Hej, titta gärna in på våran blogg, där vi bloggar om smink, spa, hår och klädstyling, tips och sånt :)

Du är otroligt vacker, ha det bra♥
/Hv1D,Dragonskolan Umeå

Reply
emma

Din bästa väns mamma har alldeles precis gått bort och det första du gör är att skriva ett fjuttigt inlägg om att du älskar honom? HANDLING ÄR BÄTTRE ÄN ORD KVINNA, och sen är dina ord inte speciellt bra då du skriver att du mår så fantastiskt bra och att du aldrig varit såhär lycklig. Är du dum eller? Trodde bättre om dig, trodde åtminstone att du fanns där för dina vänner.

Reply
Emma

Åh, du är värd varenda gnutta lycka som du får! <3

Förresten, otroligt fina bilder och du är så ooootroligt vacker!!! <3<3<3<3
Hoppas att du har haft en bra dag!
Kram på dig <3

Reply
N

Du pratar ofta som om du är värd mer än andra, du ska må bättre än andra. Du är rätt jobbig

Reply
hanna

åååh, vad härligt att känna så! :D alla har sin tur att vara lyckliga, tror jag.

Reply
Ariel

Inte nog med att du är fin på utsidan, du har en fin insida också, som vågar vara lycklig.
Fortsätt med det.

<3

Reply
Lovisa

Hej Kenza. Skulle du inte kunna skriva vart du har köpt alla dina bikinis? :) skulle vara kul att få veta. tycker om alla dina bikinis jättemycket. Kram

Reply
Julia

Tvivlar inte en sekund på att du inte förtjänar det! Dessutom att du är glad bidrar till att man själv blir det.

Reply
Lova Molin

Gud vad härligt att känna så..:) Har själv ibland undrat om de finns de som verkligen känner sig riktigt lyckliga. Känns som de flesta går runt och tycker livet är helt ok. Varken lyckliga eller olyckliga…. inklusive mig! Så är kul att få bekräftat att de lyckokänslorna finns! Några tips?

Sedan måste jag berömma dig för en riktigt inspirerande blogg, love it!

Reply
Kia

Underbart! Njut av känslan, jag mår ungefär lika bra nu och vi förtjänar det ;) Ps. du är gorgeous!!

Reply
jenny

jag är ingen som brukar klaga eller så, brukar bara ge postitiva kommentarer – ofta i din blogg. men detta gjorde mig dock uppprörd. för hur fan kan du vara såhär jävla lycklig när en av dina närmaste vänners mamma gick bort för någon dag sedan? jag fattar det bara inte.

Annars verkar du vara en underbar tjej men detta förvånade mig.

Reply
Jessica

Gud vad underbart, och det är du värd! Jag har aldrig kommit längre än “känslan att något dåligt kommer hända”!! ^^

Reply
dasdisdj

om du som har allt – vänner, pengar, framgång, utseendet, inte är så lycklig ja då kan du tänka dig hur fan vi andra mår som inte har ALLT det där.

Reply
julia

Sådär tänker jag också – att något dåligt kommer hända när jag mår sådär jäkla bra. Bara för att det känns omöjligt att vara så lycklig en längre period. Men det är inte omöjligt.

Reply
ida

Fasen vad bra Kenza :) efter allt slit och din fina omtänksamhet till dina närmaste så är du verkligen värd att få känna något tillbaka. Njut på nu, världens bästa!! <3

Reply
agnes

Det låter underbart! Är glad för din skull, ta vara på lyckan! Tack för en bra blogg :)

Reply
Lena

Så fin känsla, eller hur?! :) Jag ÄLSKAR DEN! Man blir så glad, när man har sina närmaste och tänker på hur viktiga de är för en. Man blir alltid så glad o läsa din blogg, Kenza! :) Ha de så bra, Kram!!

Reply
lotten

ursäkta om jag lägger mig i(har ingetning med dt här att göra egentligen), men varför skulle du inte få vara lycklig pga att din bästa väns mamma skulle ha dött nyligen?! Dt förstår jag inte överhuvudtaget. man kan samtidigt vara lycklig o känna empati/sympati för andra. Så att du inte skulle ha nån medkänlsa elr nåt i den stilen bara för att du känner att du är lyckligare än nånsin är bara bullshit. DU ÄR BRA kenza, o låt ingen annan styra Ditt liv, kom ihåg det! kram

Reply
FYYYYFAAAAAN

MEN SNÄLLA SLUTA SKRYT. VARFÖR TROR DU ATT DU E SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA LYCKLIG? FÖR ATT DU TJÄNAR 150 000 KR PÅ DENNA BLOGG. FYFAN :S

Reply
bella

Det är bra att du tar vara på och är lycklig för det du har, för du har det jävligt bra. Men du förtjänar det verkligen :)

Reply
Marielle

“om du som har allt – vänner, pengar, framgång, utseendet, inte är så lycklig ja då kan du tänka dig hur fan vi andra mår som inte har ALLT det där.”

Håller med ovanstående. Det finns dom som har det MYCKET värre!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*