• header

The Garden Collection by H&M

Jag är helt kär i the Garden Collection by H&M. Så vårig, så söt, så romantisk. Mina favoriter är plaggen ovan, den lilla röda är ju helt fantastisk!

Jag har inte hunnit kika efter dessa plagg i butik ännu men på hemsidan är allt slutsålt.

1

221 Comments

MoaZ

Hej kenza!:) vet du om dem kommer fylla på lagret på hemsidan. för det har knappt kommit något från kollektionen till lilla luleå och det är så mkt jag vill ha!

Reply
Johanna

är nog rädd för att dom flesta sakerna från the garden collection är slut såld i dom flesta butiker också:(
ha en bra dag

Reply
Lexi

Den röda är slut, det är jag nästan säker på, för här i Helsingborg tog den slut på fem minuter :/

Reply
Dixi Wonderland

Den kollektionen tog slut lika fort som den kom upp men det borde finnas lite i butik annars får du väl se om någon vill sälja till dig eller hålla koll på sidan ifall någon skickar tillbaka :P

Reply
josefine

några av de plaggen finns på mitt köpcentrum här i Borlänge, om du inte hittar dem i sthlm, så kan jag köpa och skicka.. om du vill såklart:)tröjan längst ner i högra hörnet och den cremefärgade klänningen har jag sett:)
Kram

Reply
javel.

det är slut sålt överallt. jag stod och köade i gbg när dom släppte det=) det var typ 100 pers som köade för att komma in!

Reply
Amanda

I princip slutsålt i affär också.. men jag vet att klänningen längst upp till höger finns i många exemplar i Liljeholmen. Säkert i andra små-centrum också. Och den röda säljs på seconds.se. Jag var i butik när kollektionen släpptes och folk var som gamar.. så de mest populära plaggen är defenitivt slut. Har man tur hittar man något som folk lämnat tillbaka.

Kram!

Reply
Jackie

Jag tror att den där röda klänningen är slutsåld absolut överallt, hörde att det tog mindre än en timma när de släppte den på internet. Får hoppas att det kommer fler, jag vill gärna ha en! ^^

Reply
Jenny

så underbara kläder! har den lilla röda och en likadan i vit :) tror tyvärr att det mesta är slutsålt nu dock :/

Reply
Mahlin

ALLTING är slutsålt i alla butiker :/ iallafall i västragötaland! tog slut första dagen det kom in i butik!

Reply
Teresa

Den kollektionen är så himla fantastiskt söt och somrig! Synd att allt ska vara så svårt att få tag på ;/

Reply
Sofia

Jag är faktiskt lite besviken på deras kollektion. Det var inte så fint som jag förväntade mig, men det finns några godbitar (Y)

Reply
anonym H

hej kenza, har du hört vad som hänt med dj baby j:S mamma? Hon dog i söndags :(

Reply
Linnea

Hej Kenza! Hur kom det sig att du fick starta en egen kollektion? Kräver det mycket tid och jobb?
Vill nämligen hålla på med sådant i framtiden och vill veta lite hur det är. Du inspirerar mig :)

Reply
Elin♥

Allt är lika fint, precis som du!:)
Men tänk efter, kommer du använda
allt, kanske en gång, sen hamnar det
längst in i garderoben?:D Haha, men
Den röda blir en RÖD bakelse!

Reply
ss

undrar varför våran kära kenza skriver om detta..ett litet rop ut kanske, så hon få säkert ngt av plaggen nu bara för det..

Reply
♥KiZnic - Just nu TÄVLING i bloggen♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det mesta tog slut på bara några minuter speciellt den klänningen, men man vet aldrig ^-^

Ps. Har just nu en TäVLING i bloggen så kika gärna förbi och var med!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Lina

Du är lite efter, allt är slut i princip. Tog slut 10 min efter butikerna öppnades i tors. Trodde du hade koll…
Blogga gärna om du får tag på något

Reply
Elsa

Jag. Måste. Bara. Ha. Den. Lilla. Röda. Helt sjukt snygg?! Kommer leta i varenda satans butik i hela Stockholm… Kanske värt en liten resa till typ Kalmar om man har större chans där? Haha, ibland är det en nackdel att bo huvudstaden!

Reply
ZOXIE

Dom är sjukt söta, självklart skulle alla passa på dig.:P Gillar mest den vita om man är brun skulle de bli skit snyggt..(hehe om jah va) Ja gillar dom<3

//zoxie

Reply
Sahar

Hej Kenza! Om du är intresserad bör du kolla in tradera.com! Där finns det många människor som har köpt kläderna för att sälja de dyrare där. Tyvärr.. Men om man vill verkligen ha något fint är det värt det!

Tänkte säga iallafall!

Ha de bra! :)

Sahar

Reply
MARILENA

Hehe jag hade riktigt tur. Hann köpa allt jag ville ha från garden collection.
Bla den kläänningen med mönster och volanger vid sidan helt fantasdtisk.
Köpte även en vit tunica med stora ärmar fast den åker tyvär tillbaka.

Reply
Jenlen

Otroligt mkt fina plagg, kan tänka mig allt! Va härligt att läsa inlägget nedan föresten, låter underbart!! :)

Reply
Idahoe

Det finns ett par ljusa boyfriend shorts också som är sjukt fina
från The garden Collection!:)

Reply
jennie lundgren

Är nog tyvärr helt kört att få tag på det, speciellt den lilla röda:( Men testa med tradera kanske. Det va kaos på H&M den dagen de släppte kollektionen:S Kram på dig

Reply
isabelle

den vita söta klänningen har jag försökt fått tag på till skolavslutningen :D

Reply
Josefin

Jag tycker den vita i mitten är fiijn :D Skulle du kunna länka? :P Puss på dig sötnos <3 Älskar verkligen din blogg! Fortsätt som du gör och skit i alla andra som klagar och försöker trycka ner dig! De vet inget bättre! Hoppas du mår bra? Är helt beroende av din blogg! Måste verkligen läsa den vaarje dag :D Hehe :P PUSS <3

Reply
Elin

Älskar alla dessa plagg, men som du sa, så är allt slut på hemsidan. Jäkligt tråkigt för mig (oss) som bor i en liten stad där H&M absolut inte har samma utbud som uppe i Sthlm. Det innebär alltså att vi inte kan få tag på dessa plagg om vi inte åker dit :)

Reply
Fia

Du skulle varit lite snabbare, det var kaos i butikerna kan jag säga. Plus att allt sålde slut på hemsidan på en dag. Men du kan ju alltid kolla tradera, då får du betala ca 200kr mer än ursprungspriset. Det gäller att vara snabb haha!

Reply
Sofia S

hej :) vilken bloggsida passar bäst när man vill sälja reklamplatser till företag? så vilken sida är bäst att lägga sin blogg på?

Reply
wemma

de är skitsnygga men allt tog slut i ALLA butiker förra torsdagen, då de kom ut. dåligt.var där vid lunch runt 12 tiden och allt var bokstavligt slut, en av mina vänner var där klockan 10 och det fanns folk som köade till HM! blev så besviken att de inte kommer få in mer. den nere till höger är en av mina favoriter.

Reply
Knorkan

Kenza du gillar ju stora ringar, speciellt svarta. Vill du beställa några så gå in på min blogg för jag har ett rabatt erbjudande från Cocoo just nu :) KRAM!

Reply
Anna

Ringde om den vita igår, och de sa att den var slutsåld och att den inte kommer tillbaka! :'(

Reply
alva

Nästan allt av det dära finns kvar hära i Boden. Såg ialla fall den vita klänningen, blomminga klänningen, kjolen och tröjan dära igår. ^^

Reply
julia

Tycker att kläderna är snygga, men dom är lite för söta för min smak. Den lilla röda är dock skitsnygg, väldigt fin! Och den mönstrade kjolen är rätt fin den med.

Reply
julia

Hej jag älskar designen och det är så nytt och fräsht men i alla fall jag hoppas verkligen att du läser detta jag har inte msn på min dator så jag vet inte hur jag ska mejla dig jag har alltid velat bli designer och har alltid trott på mig själv men jag vill visa alla det men har aldrig fått chansen och jag har äntligen fått den chansen jag tävlar på nelly.com :s bikini tävling och jag har designat en men jag känner inte så många och jag har typ bara fått 2 röster och undrar om du typ kan lägga upp den så att den märks eller nåt jag hade uppskatttat det du kan gärna mejla svaret till e-posten jag kan gå hem till min kompis och kolla mejlen

Reply
malin

jaaa, som många har skrivit så har kollektionen tagit slut i butik också, det gör alla eftertraktade kollektioner – tar slut alltså, på direkten… tyvärr

Reply
elina

Den vita klänningen i mitten är ju fööör underbar!! Jag tål inte sådanna “flickiga” kläder egentligen, men den är bara för perfekt !!!

Jag fick hem kläder jag beställt från H&M idag och FAN vad irriterad jag blev,,, om det står på hemsidan att kläderna finns när man bestället så kan de fan inte bara lägga ner en läpp som säger att “jackan är tyvärr slut…” …de får uppfinna nåt system som har konstkt mellan webbutiken o lagret,,, 10 personer ska inte kunna beställa samma klänning när det bara finn en kvar… (haha nån som vill läsa hela historien så finns den på min blogg, och ber om ursäkt i förväg att jag är lite irriterad på allt idag, har indianer i vassen ;-) )

Reply
Emmy

Hejsan Kenza! Jag jobbar på H&M i Malmö och vår garden kollektion tog slut efter endast två dagar… Är det något speciellt du vill ha, så säg bara till så skjuter jag den åt sidan om de dyker upp igen, då vi får in vissa plagg ännu en gång. Kram på dig

Reply
ullis

Hejsan!
Jobbar på H&M och det mesta är slutsålt, det finns vissa grejer vi kommer få in igen men inte på allt.

ha det bra, kram

Reply
matilda

hahhaa jag såg kollektionen i stan idag, tänkte att vissa klänningar kommer 100 procent säkert kenza köpa xd

läs och kommentera: minmatilda.blogg.se

Reply
I behov av studentklänning

Hej jag förstå att jag säkert inte kommer får ett svar, pågrund av alla inlägg! Men jag vill verkligen ha en röda klänningen fast i vit! Slutsåld på internet och kommer aldrig till Hm butiken närmast mig!! Hur tycker du jag ska göra för att få tag på den!!

Reply
Elin

Så fint! men tror dock inte det skulle passa på mig. :) men det dåliga är att när man klickar på varan och tänkt köpa den ser den helt annorlunda ut än när dom bär dom på sig…

Reply
nina

Jag älskar att allt mode är så gulligt och tjejigt samtidigt som det är lite rockigt nu i vår :D

Reply
sandra

Tror dessvärre att du missat den.. allt tog slut i princip i samma stund den släpptes. Får du tag i något i butiken har du världens tur!

Reply
Malin

de släpps väldigt begränsat av dessa plagg. stod på avenyn i gbg och köade och fick med mig några plagg men mycke tog slut på en gång. man kan ju alltid hoppas att butikerna får in returer så man kan komma åt nåt mer ;)

Reply
Anna

jag var inne på Stora H&M via drottninggatan idag och allt fanns där förutom rosklänningarna i princip. Skynda dit Kenza för att fynda:)

Reply
inna

Jobbar på H&M och allt är helt slutsålt. har du tur kanske du hittar några enstaka plagg.
Kan berätta att på premiärdagen sålde kollektionen slut på 20 minuter…det där du…
Men fint är det =)

Reply
MiMi

Hej Kenza, jag gillar din blogg och du är en helt underbar tjej. Du är inte falsk som de flesta bloggerskor, och skryter inte om hur mycket pengar du har och hur mycket saker och ting kostar. Du om någon borde skryta, du är mer framgångsrik än någon av de andra bloggerskorna(vill inte nämna namn men du vet nog vilka jag syftar på). Fortsätt bara såhär Kenza, var dig själv :)
Nu till frågan:
Du har en helt underbar och fräsch hy, jag har inga finnar men ansiktet känns ändå ofräscht. Tänkte fråga vad du använder för produkter om du ens använder några? Tack! Pussar

Reply
Nathalie

Älskar klänningen längst upp till höger men har själv köpt ett par shorts och en annan klänning från The Garden Collection! Kika in på min blogg så får ni se!

Reply
mari

hej, skulle du kunna tipsa om snygga klänningar man skulle kunna ha på sig till niornas bal, inte för dyra bara :)

Reply
Martina

Den där röda klänningen är liksom Kenza style, ME LIKE ! Har det bra pussar till den bästa bloggerskan ! <3

Reply
Natali

Varför har du inte en walk-incloset? Hur får du annars plats med alla dina kläder, och vart får de hänga?

Reply
Zarah

Klänningarna är verkligen helt underbara. Skänt att det finns så många olika modeller, skulle inte vara fel om an kunde anända dem utan att se flera kopior av sin outfit när man är på stan…

Reply
Zullee

Om någon är intresserad av klänningen längst upp till höger, den puderrosa så säljer jag den i storlek 34, på grund av att den va för liten för mig. Prislappar och allt kvar! Hör av er!

/Zullee

Reply
Ebba

Hejhej, har en liten fråga bara, nämligen om dina föräldrar är skilda? för du snackar ofta om att du ska träffa din mamma och bror, men jag har aldrig läst något om att du träffat din pappa. Har läst din blogg i ca 1,5 år och du borde väl ha träffat din pappa sen dess? :P

Din blogg är kanon (y) massa kramar!

Reply
sandy

vill inte göra dig besviken, men medan du gottade dig i Egypten tog allt slut. kläderna kom till internet 18 mars och butik 25 allt tog slut samma dag….. var själv och krigade för de plagg jag vill ha.:) kanske kommer de in igen? :)

Reply
jessica

va nyss inne på tradera, såg att den röda klänningen du ville ha finns i vitt, och det allra flesta garden collektion klänningarna finns på tradera! så kolla där :)

älskar din blogg!

Reply
angelica

Kan inte du leta upp lite snygga student klänningar och sätta ihop ett collage? från olika butiker, inspiration sitter aldrig fel :)

Reply
Laura

Tjena Kenza! Jag hörde att du var skyldig staten 50 000 -60 000 tusen för att du köpt kläder o annat som inte kan godkännas som företags grej! Hur blir det med din resa!?

Har du betalar alla dem pengarna tillbaka!!?
Och varför skrev du inget om det?

Ha en trevlig kväll :)

Peace

Reply
Bella

Jag tror nog inte att det finns något kvar kenza :(.. jag köpte allt på nätet samma dag som det släpptes, och ute i affärerna är allt plockat med.. lite sent ute är du tyvärr.. men ta en titt i butikerna, du kanske har tur att hitta ngt :).. Lycka till !

Reply
Sofie

Kläderna är nästan slutsålda överallt. Beställde via nätet direkt den vita klänningen, men fick sedan besked att den var slutsåld fast jag hade beställt :P hittade dock en i helgen i Norrköping, dock i 3 storlekar för stor, men tog den iaf så ska sy in den och ha den på studenten :)

Reply
Helen

fast den rosa underbara klänningen hade dom flera stycken av på gamla Impulse-butiken (ja, jag är gammal), det är den på drottninggatan mittemot HM home butiken, tror det var nån form av påfyllning för det fanns en hel del saker som tog slut första dagen!

Reply
josefin

ajdå kenza! du är alldeles för sent på det, lyckades själv roffa åt mig den vita klänningen där i både vit och blå. Från hemsidan då.
Men sök på tradera, “the garden collection”. Jättemånga som säljer vidare, bara att man får lägga någon extra hundralapp eller så, men det kan det kanske vara värt! :)

Reply
Annie

ja, jag älskar det med! så vårigt och snyggt! var inne och beställde lite smått och gott därifrån förra veckan ;)

Reply
M

varför är skorna så dyra för?? dom kostar ju fan nästan 1000kr. Orättvisst. dom e ju kopierade :S

Reply
Nathalie

allt är tyvärr slut ! Jag va en utav dem som köade i två timamr den 25e för att få köpa dem , :( det va slut sålt ifrån första dagen tyvärr .

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*