• header

Ur mina garderober – Something old

Här har vi den! Fjortisbrallan! Nästan 5 år gamla. Förmodligen det äldsta plagget i min garderob.

Låt mig få berätta historien om fjortisbrallan. Efter lite tjat från mina föräldrar fick jag äntligen gå och köpa de coolaste mjukisbyxorna i stan. Jag var 14 år gammal och ville vara lika cool som alla andra som gick runt med KSSS-byxor. Hälften av alla som hade sånna, inklusive jag själv, hade väl aldrig ens satt foten på en segelbåt (det är ett märke som står för Kungliga svenska segelsällskapet typ) men det spelar ingen roll för det var it-brallan.

Nu råkar det vara världens skönaste mjukisbyxor som det finns en miljon minnen kring så jag kommer inte göra mig av med dem. Och skämtet där man drar upp dem under tuttarna så att man får en röv som är 2 meter lång och en härlig cameltoe där fram och lägger på en riktigt grotesk min till det dör ju aldrig.

Går dagens 14-åringar runt med dessa brallor mån tro?

213 Comments

Cecilia H.

Haha ju gud vad coola alla som hade såna där var! x)
…fast själv fick man ju aldrig några eftersom min pappa som är seglare tyckte det var töntigt om man inte var medlem i KSSS… trauma…

Reply
Kenza

Natalie: Massa massa MASSA minnen! Haha :D

Cecilia: Hahaha, näe!! Nästan så att man måste stämma honom för att han förstörde din barndom haha ;-)

Andrea: Aldrig. Men jag vill! Men jag kommer inte igång. Men jag ska! Men jag vet inte hur. Men någongång! Men vet bara inte när. Haha.

Reply
adina

omg, alla har typ såna! UTOM JAG! HAHA :)

snälla kan inte du ha som dagens fråga typ att du kan berätta lite hur det kändes när du intervjuade tokio hotel? är så nyfiken på vad du har att säga!

kram <3

Reply
julia

Haha, såna där har jag faktiskt på mig just nu. Önskade mig dom till min födelsedag i början av juni förra året och jag antar att jag aldrig skulle fått dom om det inte vore för att jag skulle på seglarläger samma sommar. Men den egentliga anledningen till att jag så gärna ville ha dom var nog att jag var en liten fjortis trots allt. Fastän jag var så liten, hehe. Använde dom dock aldrig till vardags men på jumpan och under tillfällen då man kände sig trött och sliten åkte dom på. Och det gör dom fortfarande. Du har verkligen rätt, dom är världens skönaste mjukisbyxor!

Reply
rebecca

hm … jag är 14 år och bor i värmland . jag har inte sett en kotte med sånna brallor !
jag använder mjukis jätte ofta men jag har mest team sportia,adidas,champion
:)
hahah! skön bild

Reply
agnes

HAHA jag är 14 år och har sånna ^^ men de är absolut inte “it-brallan” längre men sjukt sköna så de bor jag i när jag är hemma haha ;)

Reply
amandaa

haha, jag sitter med mina nu på nu. jag har inte sett en enda med dom här i stan, förutom jag.. så jäkla sköna!!

Reply
rebecca

och här i värmland finns det inte mycket sånna fjortisar som dessie va oså .
här har fjortisarna toffsar på benen,färg-glada byxor,pratar som en riktig fjortis ,adidas tröjor,push-up bh , och stringen syns i bak..
i min skola finns de bara två fjortisar :p

Reply
Fashion by Emma

Haha, har själv sånna! Fast dem göteborska, alltså GKSS :D Köpte dem av exakt samma anledning – alla hade dem! Det pinsamaste minnet var när jag hade dem i stan och det kom fram en man och frågade vad jag tyckte om det kungliga segelsällskapet, eller va det va han sa! Då, för mer än två år sedan visste jag inte vad det va för skit, så för att inte skämmas ännu mer svarade jag “jo, kungen är ju rätt ball och segling är något av det bästa jag vet” alltså, du skulle sätt hans u-n-d-e-r-b-a-r-a min! Och vad fan skulle han säga, så han bara “jaha, jo det låter trevligt…” och gick där ifrån!! :D Men jag kommer aldrig slänga dem, så sjukt sköna!

Reply
Lina

Detta är ett känsligt ämne för mig, för alla fick ha dom i skolan förutom jag.. Mina föräldrar tyckte att dom inte var proper att ha. Detta var min tonårsrevolt kan jag säga.

Reply
unknown

jag är fjorton år, men har aldrig sett någon vid min ålder ta på sig såna., men fula är de inte

Reply
AA

Hahahahah aa fan ;) Älskar din blogg du e bäst skulle vara kul om du kunde svara på den här frågan =) förstår du när någon pratar arabiska/marockanska och kan du prata det själv??=) som sagt älskar din blogg <333333

Reply
Love

du är så fin och har tur att ha bra matsmältning som jag INTE har…

hahah fattade inte vad kss stog för förens nu hahaha!!

KRAAM

Reply
anna

Även om jag bor i Finland, såg jag alltid ungdomar som hade de där byxorna på sig när jag var i Stockholm. Då tänkte jag vad betyder KSSS men tack att jag vet det nu, hehe :)

Reply
Dani

hej Kenza! Har en fråga bara, hur varvar du pojkvän/vänner? Alltså hur fördelar du hur mycket du umgås med dem o.s.v? Lite virrig fråga kanske men hoppas du förstår!

Reply
anna

hej, jag har en dagens fråga! va tycker du om tokios låt ” world behind my wall?
kram

Reply
frida

haha ! vissa går fottfarande runt med sånna byxor, antingen för att dom tycker dom är snygga eller för att dom är så jävla sköna !! ;)
kram

Reply
Emma

Hos oss var det jeans från en affär som hette Toxic som gällde. Och lite senare var det bootcutjeans med tofsar som var “det”! :P

Reply
Lina

Hejhej Kenza !! ÄLSKAR DIN BLOGG ! Du är jättefin :)

Besök gärna min och min kompis blogg – jeliblogg.blogg.se

Reply
Bohemian :D

det är fortfarande masssa fjortisar som springer runt i sånna :) hade inte du även på dig det på flyget till liverpool då ni råka stötta på tokioo hotel?

Reply
Elin

Jag undrar bara hur du får plats med alla dina kläder! Själv måste man gå igenom rätt ofta och rensa garderoben för man inte får plats, det värsta är ju att man ofta hittar en massa kläder som man aldrig andvänt för dom har blivit intryggta i garderoben med allt annat..
Men du kanske är som jag får typ ångest av att slänga kläder för det är minnen i dom och vissa kläder som legat typ ett år tänker man ändå “neeej vill ha kvar :D!”
Så ligger dom där ett år till.. hehe
du borde typ lotta ut en massa gammalt du inte använder lär ju alla dina läsare bli super glada :D
Brukar inte läsa bloggar men nu ahr ja börjar läsa din för du har en rolig och skön stil! Kram på dig

Reply
Mari

Har aldrig sett sånna byxor, kanske för att jag inte bor i närheten av Stockholm.
Men jag älskar mjukisbyxor! Jag vägrade att köpa mjukisbyxor förut, men en kompis övertalade mig och nu kan jag inte klara mig utan dom! Har flera par haha
Ha en bra dag!

Reply
Trollet

Tjusigt! Men var glad över att det ändå var ett par ganska vettiga brallor ni hade.. när jag var 14 (för sisådär 16 år sen) var det stentvättade jeans med tygrevärer (gärna blommiga) och tillhörande dålig passform som gällde.. knappast tjusigt det heller :)

Reply
ida

hahaha, jaa :) många har sånna vad jag vet typ i stockhollm och göteborg ;) jag tror inte att det är någon i detta samhälle som jag bor i men ;) alla här går runti 90210 brallor o tröjor :)

Reply
Nicole

Haha! Vad jag minns hade alla tjejer små stringtrosor under svarta mjukisbyxor som gärna skulle synas… SNYGGT liksom.

Reply
carina

Det kommer nog alltid finnas diverse plagg som ungdomarna bara måste ha för att passa in! När jag var fjortis så var det Aqua Limone!

Reply
sandra

ja det verkar som det..
igår bad min TOLVÅRIGA lillasyster om hon kunde få min gamla SSS-tröja som jag brukar använda när jag ska tvätta och inte har några kläder kvar haha!

Reply
hej

KENZA! Jag har ett bra förslag till dagens fråga. kan du inte berätta om hur det var i början när du skaffade Armani? Hur du gjorde med skolan och allt sånt där, man får ju inte lämna en valp ensam så länge.. Vore jätteglad om du svarade på detta för jag vill gärna skaffa hund själv! :)

Reply
FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG

Jag ville så gärna ha tröjan… Men ja, det var väl tur att jag aldrig fick en. Haha. Men jag hade en sån där J.Lindeberg tröja med fult satintryck på framsida. HAHA. Då var man stolt då.

Reply
Sofia

HAHA ! Sånna hade jag också och tyckte att jag var super ball, men tiderna förändras måste dock hålla med dig om att dom är gryyymt sköna. Använder dom numer på landet :)

Reply
Why E

Vet inte riktigt, det var nog inte så populära i Göteborg, här har vi ju GKSS, men den typen av mjukisbyxor går ju alla fjortisar runt med fortfarande, fasten det står nog inget speciellt på dem.
Puss O Kram

Reply
Sarah

Hej Kenza!

Dagens fråga tycker jag ska vara “Har du någon gång sålt eller tänkt sälja dina kläder du inte vill ha eller aldrig använt till dina läsare? Typ som auktion eller genom tävlingar=)?” Kramar!

Reply
sara

haha, jag såg faktiskt två idag som hade det och adidas tröja, de såg ut att vara 12-13 man blir förvnad nästan att de aldrig dör ut. hehe :)

Reply
ebba

kan du inte ha en dagens fråga där du svarar på var du köper alla dina stora, härliga halsdukar? :D kram på dig

Reply
Marre

Haha fyfan vilken skön bild xD Du är helt klart Sveriges bästa bloggerska! :D <3

Reply
fanny

Haha. Nu kom jag och tänka på en dag någon gång förra våren. Jag och massa kompisar var hemma hos mig efter att vi varit på laserdome(vi var typ 6tjejer och en kille, haha). Helt plötsligt stod vi alla och rev i min garderob efter konstiga färglada, fula kläder.
Gissa vilka man en timma senare såg ute på stan gå runt och skämma ut sig och hälsa på folk och försöka sälja blommor som inte ens existerade. Det slutade med att en gubbe kom fram till oss och skällde ut oss rejält. Men vi bara stod där och gapflabbade. Lite kul ska man ju ha ;-D

Reply
elizabeth

lätt bästa inlägget i denna kategorin, älskar när det är en liten rolig historia till. hmm, jag kommer ifrån en liten ort som ligger nära Kalmar (gud vad jag älskar den staden!) i småland och det enda fjortisarna suffsade runt i här är maläntna joggingbyxor som de även kan spela fotboll i. Eller ja, de gjorde det när jag var fjorton iaf. hur de gör idag vet jag faktiskt inte. Men!

Måste bara fråga! Var det lika stor hysteri kring stringtrosor som det var när jag var liten? när man var tolv, tretton var ju alla brudar helt maniska. Är detta ett småstadsproblem eller vad det så i stockholm med? Ursäkta min morbida nyfikenhet men jag vill så gärna ha svar! Kanske kan du lägga upp denna som en dagens fråga?

tack för en faantastisk blogg kram på dig

Reply
Glairty! :)

HejjsanHoppsan kenza!
Haha vad roligt att du har såna byxor fast du är 18 år men dem är ju gammla som du sa ! ;)
Har själv såna köpte dem för 3 år sedan :)<3

Reply
Josefine

hej kenza! vart köper man ksss byxor hahaahh lite pinsamt att fråga men alla har såna och vill oxå prova om dom är så sköna och sånt skulle vara kul med ett svar :D kram

Reply
Elin

har ett par såna , men dock har det blivit lite “ute” med åren… men grymt sköna är dem ju , lite synd att dem har fått ” fjortisstämpel ” ;) Grym blogg har du <3

Reply
Ninnie

Haha jadu, inte här i skåne i alla fall. okej inte där jag bor. då vi gick runt i byxor folk hade fått från när dem gick på fotboll. ;)

Reply
Em

Kan du inte visa upp ditt uddaste plagg? Haha jag vet inte vad men något som man verkligen inte tror att du har i din garderob, coyboy outfit? Latexcatwoman? you get the point :D

Reply
Lisa

Jag tror att det typ bara är i Stockholm ni har dom. :)

Men här hos mig beställer alla ett par svarta mjukisbyxor på skolan och har ofta sina hotmailadresser med vit text på röven. XD Så jävla fult. Eller så har dom sina efternamn och tror att alla ska veta vilka dom är när dom har “Nilsson” typ som alla heter. Och alla dom som har lite anorlunda efternamn skriver dom alltid lite anorlunda, själv har jag “Ohlqveest” och heter Ohlqvist. x) Men min storebrors kompisar sa alltid Ohlqveest till honom på högstadiet. Det är någon slags värmländsk böjning. Haha ^^

Reply
Carolina

Har du varit fjortis?? I så fall kan du visa några bilder från den tiden?
Älskar din blogg :)

Reply
Lisa

Tror att det är mer i Stockholm ni har dom. :)

Här där jag bor så beställer dom flesta svarta mjukisbyxor på skolan och har ofta sina hotmailnamn med vit text på arslet. XD Eller sina efternamn, och alla tror att folk ska veta vilka dom är när dom har namn som “Nilsson” som typ alla i Sverige heter. Själv har jag “Ohlqveest”, som är en värmländsk böjning på mitt efternamn “Ohlqvist”. Min brors kompisar sa alltid så till honom när han gick på högstadiet. Haha! Vilket liv man har… ^^

Reply
Ragnhild:)

Jo visst är de underbart sköna,äger ett par jag också.Fast ute på stan kanske det inte känns som snyggaste outfiten,haha!

Reply
hanna

hahaha jaaaaa fasen va kul sånnadär byxor har asmånga!!! jag fattade aldrig vad det var detdär sss blablabla hahah=)

Reply
LS

hahah , dem där är ju för härlig! Blir nästan sugen på att rota fram mina ur garderoben ;)

Reply
issa :D

alla har såna och det är inte snyggt att ha dessa mjukisbrallor till ett par uggs och sen en fjällrävens jacka,tro mig!!!! ^^)

Reply
Lina

Jag är 14 år och bor i värmland, måååånga går runt i mjukisbrallor kanske inte just KSSS, själv hatar jag att gå i mjukisbrallor bland folk, känner mej slarvig när jag går i det typ :P Men hemma gör ja det nästan jämt, de är ju superskönt! :D

Reply
Ann-Louise

Ville ha ett par liknande som fanns på bik bok men blev aldrig så, nu har man betty booooo (stavning?) på h&m istället haha!

Reply
malin

hahaha, har ALDRIG förstått grejen med de där mjukisarna… finns ingen i min skola som har sådana vad jag vet, kanske nån enstaka men jag tror att det är mer poppis i stockholm :)

Reply
Pauline

Hahaha högerbilden is to die for! kan verkligen se ett finnigt face med rött hår och tandställning (på utsidan av tänderna ;D) till den outfiten! ha! föreste kenza, du borde se napoleon dynamite om du inte har det, tror du hade garvat brallorna bruna av den filmen :)

Reply
Hanna

haha, ska du köra på en “Something old, something new, something borrowed and something blue”? en väldigt bra idé tycker jag?

Reply
JAg! (:

Hahaa, min pappa köpte sånna på skoj en gång! x)
De va lite småläskigt eftersom alla andra i min skola bruka använda sånna byxor xD.
Men han använde dom aldrig bland andra människor, utan som hemmabyxor! :D (heh, tur o:)

Reply
stina

Tro mig: Många 13-15 åringar går runt i sådana. själv är jag tretton men pallar inte gå med i den “trenden” ;). De som går runt i såna har typ uggs, linne, munkjacka och röd eller svart fjortisjacka..

Jag har uggs och svart jacka men ser inte ut som en fjortis.. hehe :D

Jag tycker vissa ser ganska trashiga ut, men andra kan se coola ut.

Men det klart. OM man trivs i sina kläder får man ha på sig dom om man vill :):).

Ps. Din blogg är otroligt bra, du verkar vara en bra och snäll person.

Reply
Nicole

beställde såna idag för att gå ut och springa och träna men dom är grym fula MEN världens skönaste :)

Reply
louise.

haha, din humor är sköen bäst kenza!
haha, jag trodde helt seriöst jag skulle DÖ när du skrev att man får 2 meters röv.., xd

din blogg är bäst kenza! :D

Reply
DEN COOLA AZRA !

AHHAHAHAHAHHAHAHA
jag brukar dra upp mina jeansleggins,
det ser ”tantigare” ut . hahahahaha
men dte är bara för att driva !
jag skulle aldrig gå ut så !
NEVER :p
hahaha
jag har inte sett folk på länge
i sånna byxor !

Reply
Karro

I stockholm för fan, alla måste ha ett par väl ? men fy för mjukisar i skolan, isf hemma eller i stallet.

Reply
jag

EN FRÅGA : FÅR DU INTE SVARTA , HÅRDA HÅRSTRÅN EFTERSOM ATT DU RAKAR MED RAKHYVEL ? SNÄLLA SVARA HEHE ;)

Reply
Janina

Vilken skön brud du är alltså, sitter och flabbar ibland som fan när jag läser det du skriver. Att du är så öppen som du är. Det gillar jag, du är dig själv och ödmjuk även om du är skitsnygg, och har en karriär många drömmer om, me like, you go girl!!

Reply
Linnéa

HAHAHAHA!

åh garvar sönder när jag läser detta!

här hemma i Göteborg så hade vi samma sak… GKSS tröjor var det då som gällde för ALLA tjejer på hela vår skola. Riktigt pinsamt när alla gick med orange brunkräm, vitt hår som var upp till taket och såklart; GKSS tröjan. Hahha =)

Jag skojar inte när jag säger att alla hade den!

Reply
Sara

tyvärr så gör dom ju det …

haha ja dom är otroligt sköna, har kvar mina också hahahahaha :)

Reply
Ida

Det var en gång en björn och en kanin som satt i skogen och sket. “Tycker du det är jobbigt när skit fastnar i pälsen?”, frågade björnen kaninen. “Nää”, svarade kaninen. “Bra”, sa björnen och torkade sig sedan i röven med kaninen!

HAHAHAHAHA torr humor när den är som bäst :D

Reply
m

hahah! japp, typ alla har/hade sånnadär byxor. de är ju enormt sköna men de är dock inte så snygga…har dem själv som hemma-myskväll-byxor ;)
Jag älskar tokio hotel, jätte mycket, typ de enda jag lyssnar på men alltså när jag hade varit på deras konsert(mötte dig där, heheh)iaf så var jag ändå helt förstörd! det var skit jobbigt efteråt, kan inte ens förklara känslan jag hade i magen, i hela kroppen kändes liksom som att det var första och sista gången jag såg dem…hjärtat slog i 190 hahha gud va töntig jag är. men det var ju jätte jobbigt! har du någonsin haft en sådan känsla över dem?
Underbar blogg du har! :D

Reply
Rebecca

Sorgligt nog går alla fjortisar fortfarande runt med det. Det verkar inte gåt upp för dem att den trenden är över nu.. :)

Reply
Jasmine

Japp, här i Finland verkar det iaf pop bland var och varannan 13-16/17 åring. Inte en “trend” jag hakat på iaf, men bekvämt säkert :)

Reply
-

jag är 14 år och bor i alingsås.
det är väl inte så många som går runt i mjukisbyxor, men man kan ju se flera som går runt i det varje dag ändå. men jag har inte sett sånna mjukisbyxor, bara vanliga typ intersport eller teamsportia eller något sånt. dom kanske är några typiska 14åriga mjukisbyxor som stockholmare går runt i ? =D btw, jag har själv två, tre mjukisbyxor men jag har dom bara hemma, jag har aldrig gått utanför dörren med dom. haha ;) jag älskar din blogg kenza och jag får min insperation av dig, du är så fin och har asbra klädstil och massa. ha det bra :D<3

Reply
fanny

fjortisstämplade byxor som ja tror alla äger/har ägt.
jag andvänder dom gråa dagar hemma eller någongång ibland bara i skolan.
grymt bekväma,fick tjata i kanske månader för att få “ett par så dyra mjukisbyxor när de fanns så många helt likadana mycke billigare” haha, så kul.
köpte mina när jag gick i fyran, nu går ja i sjuan.
puss.

Reply
lisa

Många har det men nu kallar man dem ” sveriges största slampa” för att det var så många fjortisar förut som hade dem

Reply
June

Dagens 14-åringar går runt med såna där adidasbyxor i stuprörsmodell. Sundsvallsbyxan tror jag den kallas.

Reply
marrie

fjortisbrallan är kvar, hahaha..
I somras såg jag några ha de i sthlm.
Själv har jag ett par, som inte används då jag växt 10 cm..
Men en i min klass (16 år..) använder fortfarande segelbyxorna, haha..

Reply
F E L L A N

Här i göteborg så var det mycet med dom byxorna förra året och året innan det. Då beställde man antingen dom byxorna från stockholm eller så fanns det att köpa i göteborg men då var det dock GKSSS, Göteborgs Kungliga Seglarsällskap.
haha! :D

Reply
Linn karlborg

haha ja det är många som går runt med dom brallorna fortfarande, men mer hemma som mjukisbyxor tror jag? inte i skolan iallafall inte min. nu har ju dom nya “fjortisbyxorna” kommit. du kanske inte vet vilka jag menar :P..

ha det bra. kram

Reply
emma

haha, fortfarande går många runt med dem, men inte jag.. gillar inte mjukisbyxor så mycket, om man inte sitter hemma och typ myser, haha.

Reply
christina♥

vissa går runt med såna brallor;) men som du påpekade det, fjortisar. det är mycket vanligare att en fjortis har såna brallor än en rockare lr så ;) själv är jag 14 men ja har inga såna brallor;) men dom ser mysiga ut må ja säga!

Reply
Linnea

nja, de är inte lika populära som förut, men det finns fortfarande folk som har dem :D

Besök gärna bloggen <3

Reply
sara

jag är 14 år, och nog finns fjortisbrallan kvar. dock hatar jag mjukisbyxor, föredrar strumpbyxor eller jeans. (fast mjukisbyxorna är ju alltid dom skönaste) ;)

Reply
amanda

Självklart. Massvis går omkring i KSSS-byxor. Men nu tror jag dock åldern har sänkts en aning.. kanske 11-12 åringar.. :P

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Jag är 14 år, själv går jag inte runt i såna, bara hemma men de flesta av mina kompisar har det och ja alla fjortisar såklart ;) haha

Reply
frida

Hade också sånna för ca 4-5 år sedan och såga att min lillasyster på 12år hade köpt sånna nu , HAHA

Reply
fiffi

Ja, själv tränar jag med ksss, tävlar för ksss och går på läger med dom. Jag har varit medlem sen jag var 0år. Så jag får massor med ksss kläder.

Reply
f

Ja, själv tränar jag för ksss, tävlar och går på läger.Så jag får massa ksss kläder. Gå in på http://WWW.ksss.se om ni vill veta mer om ksss. Så jag har på ksss kläder ganska ofta. Min pappa är svenskmästare i segling. I love ksss!
Ksss=kungligasvenskasegelsällskpaen. hälslingar ksss tjejen…

Reply
Yoera

Haha XD Säg EN person här som inte har det? Min skola invarderas av IQ befriade Fjortisar ska du veta! Hehe, men byxorna är snygga, måste jag erkänna. Själv har jag inga, och siktar inte mot fjortishållet som 14-åring. Ska bara se 7:orna på min skola, finns ingen som inte har 7 kg smink i facet! Hare gött! (:

Reply
julia

finns nog väldigt många 14-åringar som går runt i såna, men jag gör det INTE! haha ;)
ha det bra kenza!

Reply
my

Mjukisbyxor är det enda fjortisarna i Luleå har på sig om dom inte staplar omkring i högklackat(som dom såklart inte kan gå i)…

Ha det bra Kenza! :)

Reply
anna

Kan inte du lägga upp en bild eller flera på dig när du var mindre typ i 14-15 års åldern de skulle vara roligt att se :)

Reply
Erica

Dagens 14- åringar går fortfarande runt med ksss brallor, jag har inte såna men vill ha, det e den typiska fjortisbrallan ;)

Reply
hoho vill ni allt bra veta va ? ;)

ALLLLLLLA ABSOULT ALLA fjortisar & ikke fjortisar, går runt med dom,
även om det är sthlm eller, gävle.

Reply
Pernilla

hos mig, lite utanför gbg, så går en del runt med 90210-mjukisbyxor. ^^
jag har aldrig sett KSSSbyxor här, men 90210 finns det gott om. själv äger jag inte såna, men något par andra :)

Reply
Leo

Ja dom känner man igen, även om man bor nere i Skåne. Kan väll bero på “sommar invånarna från norrland” (alla över Göteborg), och säkert hälften som bar dom hade inga sjöben. Men som många här nämner verkar Beverly Hills 90210 kläder blivit väldigt vanliga bland de yngre tonåringarna. Får faktiskt erkänna att när man var yngre så tyckte man att dom som hade KSSS och GKSS kläder va lite coola, då man förknippa dom med lite överklass och glidarliv:P Fast att bära mjukisbyxor någon annanstans än på gymmet, träning av sport eller hemma under väldigt avslappnade omständigheter är och kommer nog alltid förbli “fjortisstämplat”. Nono on beeing in public with “softypants”!:P

Reply
sofia

jag var i stickholm i tisdags versta fjortisarna som hade dom , men dom e snygga vill sjelv ha sonna , mina a a och o funkar inte derfor stavar jag inte rett :P

Reply
frida'

har inte sett en ända jävel med sånna här i skåne o:
men dom såg ganska sköna ut, (;

Reply
Emma

HAHAH. jadu ALLA små fjortisar hära i stockholm går runt med sånna. spelar ingen roll vilken årstid, dom ska på!

Reply
Stephanie

HAHAHAHAHAHA Kenza du gjorde min dag, NATT HAHAHAHHAHHAHAHA
Och skämtet där man drar upp dem under tuttarna så att man får en röv som är 2 meter lång och en cameltoe där fram….
HHAHAHAHAHAHHAHHAHH du är föööööör sköööön haha !!FYfan !!

Reply
moa

hahah oherregud! någon förresten som kan berätta för mig vart man kan köpa dessa mjukis byxor billigt? Tänker rocka dessa fjortisbrallor! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32