• header

Ur mina garderober – Something old

Här har vi den! Fjortisbrallan! Nästan 5 år gamla. Förmodligen det äldsta plagget i min garderob.

Låt mig få berätta historien om fjortisbrallan. Efter lite tjat från mina föräldrar fick jag äntligen gå och köpa de coolaste mjukisbyxorna i stan. Jag var 14 år gammal och ville vara lika cool som alla andra som gick runt med KSSS-byxor. Hälften av alla som hade sånna, inklusive jag själv, hade väl aldrig ens satt foten på en segelbåt (det är ett märke som står för Kungliga svenska segelsällskapet typ) men det spelar ingen roll för det var it-brallan.

Nu råkar det vara världens skönaste mjukisbyxor som det finns en miljon minnen kring så jag kommer inte göra mig av med dem. Och skämtet där man drar upp dem under tuttarna så att man får en röv som är 2 meter lång och en härlig cameltoe där fram och lägger på en riktigt grotesk min till det dör ju aldrig.

Går dagens 14-åringar runt med dessa brallor mån tro?

213 Comments

anna

Kan inte du lägga upp en bild eller flera på dig när du var mindre typ i 14-15 års åldern de skulle vara roligt att se :)

Reply
Erica

Dagens 14- åringar går fortfarande runt med ksss brallor, jag har inte såna men vill ha, det e den typiska fjortisbrallan ;)

Reply
hoho vill ni allt bra veta va ? ;)

ALLLLLLLA ABSOULT ALLA fjortisar & ikke fjortisar, går runt med dom,
även om det är sthlm eller, gävle.

Reply
Pernilla

hos mig, lite utanför gbg, så går en del runt med 90210-mjukisbyxor. ^^
jag har aldrig sett KSSSbyxor här, men 90210 finns det gott om. själv äger jag inte såna, men något par andra :)

Reply
Leo

Ja dom känner man igen, även om man bor nere i Skåne. Kan väll bero på “sommar invånarna från norrland” (alla över Göteborg), och säkert hälften som bar dom hade inga sjöben. Men som många här nämner verkar Beverly Hills 90210 kläder blivit väldigt vanliga bland de yngre tonåringarna. Får faktiskt erkänna att när man var yngre så tyckte man att dom som hade KSSS och GKSS kläder va lite coola, då man förknippa dom med lite överklass och glidarliv:P Fast att bära mjukisbyxor någon annanstans än på gymmet, träning av sport eller hemma under väldigt avslappnade omständigheter är och kommer nog alltid förbli “fjortisstämplat”. Nono on beeing in public with “softypants”!:P

Reply
sofia

jag var i stickholm i tisdags versta fjortisarna som hade dom , men dom e snygga vill sjelv ha sonna , mina a a och o funkar inte derfor stavar jag inte rett :P

Reply
frida'

har inte sett en ända jävel med sånna här i skåne o:
men dom såg ganska sköna ut, (;

Reply
Emma

HAHAH. jadu ALLA små fjortisar hära i stockholm går runt med sånna. spelar ingen roll vilken årstid, dom ska på!

Reply
Stephanie

HAHAHAHAHAHA Kenza du gjorde min dag, NATT HAHAHAHHAHHAHAHA
Och skämtet där man drar upp dem under tuttarna så att man får en röv som är 2 meter lång och en cameltoe där fram….
HHAHAHAHAHAHHAHHAHH du är föööööör sköööön haha !!FYfan !!

Reply
moa

hahah oherregud! någon förresten som kan berätta för mig vart man kan köpa dessa mjukis byxor billigt? Tänker rocka dessa fjortisbrallor! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*