• header

8e april 2010

God morgon bloggen! ♥

Det är en trött och nyvaken Kenza som bloggar, har inte ens hunnit sätta i linserna som ni ser….hehe. Hur mår ni? Jag mår bara bra. Underbart väder här i Stockholm idag så jag ska inte sitta inne. Först är det dags för ett kort besök hos tandregleringen igen och sedan ska jag luncha och fika med mina vänner på någon uteservering. Bara sitta och snacka skit och njuta av solen. Asså, fan vad jag saknar Mika. Dilay också såklart men det är jag ju van vid nu. Hon är ju alltid långt borta. Men Mika borde fan ta och komma hem nu!!! Söndag är för långt borta!

Ps. Bobby söker modeller till sin nya reklamfilm och castingen är imorgon. De tjejerna som blir valda kommer bli ansiktet utåt för hans produkter i många år och kommer synas på tv, reklampelare m.m. Han söker en blondin, en brunett och en rödhårig tjej mellan 18-30 år gammal. In på hans blogg HÄR för mer info! :D

Dags att käka frukost lite snabbt och sedan göra mig i ordning. Kram!

110 Comments

patricia

Synd att man är 17 då! fast det kanske inte är så kul att se sig själv på en reklampelare oom två år om man inte gillade sitt gamla utseende. eller så har jag fel. kul grej i alla fall! och du är snygg.

Reply
julia

Vad söt du är! Ja, visst är det fint! Blev vädligt överraskad idag när jag vaknade eftersom jag hade läst på en väderprognos att det skulle bli regn. Ibland är det tur att man inte alltid kan lita på dom =)

Reply
hejsan (:

Jag verkligen älskar din blogg och dig för du är en sån person som uttrycker dig jättebra.:D
HÄRLIGT med fiint vääder (:
du passade verkligen i glasögon
jag har själv glasögon och det funkar för mig men liksom
varje gång jag vaknar är det såhär att det första man får i huvudet är VART ÄR GLASÖGONEN ??:o
men ha en trevlig dag

xoxo: kenzalover (: <3

Reply
Cecilia

I Stockholm har ni alltid dåligt väder när det är fint i Göteborg, och i Stockholm har ni alltid fint väder när det är dåligt här… Som nu… :'(

Reply
Katta

Gött med vädret, här på västkusten suger det. skulle nog bli bättre till helgen :)

skönt att snart ta av tandställningen. jag fårstår precis vad du menar med att man gömde en hel matsäck där ;) haha!

Reply
JW

Hej! jättefina bilder du har på din blogg!:) Har du funderat på att ha snebena nån gång, ser att du alltid har mittbena? Tror du skulle passa mkt bättre i det faktiskt.

Reply
Sandra

Jag har en fråga och jag skulle bli jätte glad om du svarade på den! :D Vilken åldersgräns är det på collage? Fyller 18 i sommar och vill dit med mina vänner och dansa loss! :D

Reply
Rebecca

Åh, så illa att man inte bor lite närmare stockholm och att man inte har fyllt 18 riktigt än (i december) :( dock har jag nog ändå inga chanser för att vinna. dåligt självförtroende – oh, yes!

Reply
Kajsa

Du har så himla fint hår!

Tävling i min blogg nu där man kan vinna ett armband eller halsband, var gärna med! :)

Reply
Evelina

Hej! Så himla fin blogg du har, när skulle du byta header, den bilden du visa förut var ju asa fin:P kram kram<3

Reply
sandra

Såg i en favvoblogg att du ställt upp på bild med hennes dotter i går lr förrgår. En sak att du skriver hur trevlig du är men visst tror man mer på det när andra folk skriver det i sina bloggar.
Ha en bra dag=9

Reply
Sam

Funderar på ifall du nånsin tröttnar på att gå ut och fika med dina vänner hela tiden? Du tycks göra det jämt. Pengar borde det kosta också, men har man råd så varför inte njuta :)

Reply
linnéa

Hej Kenza!
Jag undrar angående modelljobbet, att man måste vara 18 är :S och jag skulle jättegärna vilja vara med och försöka få chansen, men det är så att jag bara är 17 år! Vet du någonn annanstans man kan söka? För det går väl inte att söka dit?
Varma kramar!

Reply
johannas.

Kikar in på din blogg lite då o då, är ingen trogen läsare, men varje gång ja kikar in hittar ja alltid någonting roligt att läsa 8)

Reply
Patricia ;)

Har ni alltid fint väder i stockholm?! ;)) ska dit i Maj. hoppas på fint väder då :))

Reply
Kristina

Hej! Kom gärna till min design och inredningsblogg!:D Full av inspiration, bilder, senaste trenderna, shopping-tips, Vintage, tävlingar och massa fler överraskningar ;)

Reply
frida

åå va härligt med fint väder och ute serveringar!;) de är nog ett tag bort innan uteserveringarna kommer fram här uppe i norr!:)

Reply
rebecca

du borde bli modell för bobby !! skulle ju passa perfekt med ditt fina hår och ansikte (y)

Reply
Elin

ÅÅh vi har inte alls något fint väder här i Habo.. Hade också velat ta på mig solglasögonen och gå ut…
Ha e bra dag :)

Reply
julia

Hur ser ditt riktiga hår ut (alltså när det inte är fixat/plattat/lockat)? Har du så fina lockar som du har på denna bilden?

Reply
Milkshake, Tiltan

vet du hur länge till du måste ha tandställningen? :) jag lider med dig, jag vet hur jäkla ont man har i tänderna efter ett besök hos tandregelringen :/

Reply
linn

Någonting med bilden på dig och två kineser/asiater gjorde mig glad. Jag är så ledsen över en kille men plötsligt blev jag lite mer rofylld och på något bättre humör, inte topp direkt… men, tack!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*