• header

AVIS

Michaela har fått tag på den snygga röda baseball-jackan från BikBok som jag har kikat efter i VECKOR men som tydligen är slut överallt. Som alltid här i Stockholm. Finns det någon sötnos som har sett den i sin stad (en M) och har lust att köpa den till mig och skicka? Maila mig då på [email protected] – Skulle bli hur glad som helst!

Eller vet ni vart det finns liknande? Ultimata sommarjackan ju till de svala sommarkvällarna då man sitter och grillar vid vattnet.

261 Comments

alice

Jackan finns på bikbok i valbo :) den var där i tisdags iallafall. det finns liknande på GinaTricot också :)

Reply
hej

hej. jag har en sådan hemma men jag har den i small och jag tror inte du behöver större eftersom jag är ganska mullig och en small blev perfekt.

Reply
Alyssa

Den finns på top streat wear! I massa olika färger :) Det är en unisex jacka också:) Finns den inte i affären så finns den på deras hemsida! Lycka till :) Kram

Reply
Rebecca

Den är ur snygg tycker ja med,den finns på bikoks hemsida om du klickar på westhill redbird en röd och en blå

Reply
Shaklin

Hej! Vet att de funnits en liknande jacka från Tommy hilfiger, fast mörkblå. Riktigt snygg!

Reply
jonna

har tyvärr ingen sån :)
dem finns säkert kvar här i jönköping ..e ller nej kanske inte efter att du har skrivit om det hehe !

Reply
hanna

Hej jag har inte sett en ända här i sthlm (stavning)..
bara för att alla vill härma alla bloggare och
det kanske finns 20 st har i sthlm sammanlagt.
+ kenza skriver att hon vill ha en (m) varför frågar ni dåh??

Reply
amanda floberg

heej kenza jag såg ungefär treflickor med såna i kista så du kanske ska leta där jag vill också ha en sån om du hittar en sån där kan du kommentera på bloggen som står där uppe gärna om du hittar en i storlek 34

Reply
angelica

förstår inte varför du vill ha en fejk, som många andra? köp en riktig istället, från de palma. grymt snygga med trycken fram/bak. puss

Reply
Matilda

jag har den blåa.. dom är jätte fina och den röda finns i östersund iallafall.. om du har vägarna förbi norrland! ;)
kram

Reply
Sara

den finns på kungsgatans bikbok i sthlm, i blått. antar att du bor i sthlm, har aldrig funderat över det. :)

Reply
ems

finns en i blått och gult och vitt(om jag kommer ihåg rätt) på beyond retro på söder!

Reply
nesli

Tja kenza :)
jag har en sån jacka hemma som jag typ inte använder eller nästan knappt använt.. den är i blått, inte ljus eller marinblått utan blått verkligen blått.. skit snygg :)

om du jätte gärna for5tfarande vill ha den jackan kan jag byta ut den mot ett par snygga skor eller en fin klänning från din garderob :)

puss världens sötaste och bästa <3

Reply
ja

ebay är din vän! sök efter baseball jacket eller letterman så får du upp en massa i världens alla färger. orka ha något som 305868 i sverige har – hitta en personlig på ebay!

Reply
Jossan

Kolla Wesc. Tycker dom är assnygga. XS funkar trots att det är killstorlek. Snyggast när de är lite casual.

Reply
Frida

Hej Kenza!
Det finnes forsatt mange i Oslo, i både rød og blå! Og i alle sizes! trenger du fortsatt, eller har du fått tak i en nå?

Klem klem

Reply
Hanna

den finns i västerås, eller fanns sist jag var på stan iallafall. ligger ju bara en timme från stockholm! om jag hade pengar så skulle jag gärna köpa och skicka iväg en till dig.

Reply
signe

vad du än gör köp inte en sån, när jag tvättade min så blev ärmarna helt rosa även om jag följde alla tvätt råden!!

Reply
Evelina

Det finns en som ser likadan ut på gina tricot, till och med i lilla Karlskrona så det borde nog finnas i Stockholm:)

Reply
Hanna

Hej Kenza jag har hittat en grym sida med en sådan jacka ;D Den ser exakt ut som den från bikbok om inte snyggare. Ska själv köpa en sådan jacka från den sidan. Sidan heter http://www.yesstyle.com ;D Jackan finns i röd vit, blå vit och gul svart. Jackan har ett sådant märke som bikbok jackan ett R som är vit. Det fanns två baseball jacket med ett märke med ett R. Ett vit R och ett R med USA flaggan. Jackan kostar ca 400 kr + frakt. Kram Hanna hör av dej om du inte förstår hemsidan eller behöver hjälp om du är intresserad.

Reply
Ellen

Kenza, nu tror jag du har fått reda på vart denna underbara jacka finns men jag säger iaf att den finns på Gina Tricot! :) Hoppas du hittar den i din stl. Kram din trogna läsare Ellen.

Reply
en ny läsare:)

KOMENTAR VÄRD ATT LÄSAS!

På gina tricot finns en nästan likadan, också röd fast med ett H istället för ett R. Där finns fler som är gråa på armarna och rosa , militärgrön eller svart på kroppen! Kostar ca. 250:- Finns också en sån på bilden fast i blå och med ett W på bikbok! Hoppas det var till någon hjälp, vet att du har den röda nu, men ifall du vill ha fler:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*