• header

Dagens

Ni gillar ju att se mina vardagsoutfits så här har ni!

Leopardtights från Ginatricot, stickad tröja från Weekday, kjol under från H&M, jacka gammal från H&M, halsduk Zara, väska topshop. Converse och Rayban Wayfarers.

125 Comments

Linn

JAGG HAR TÄNKT PÅ EN SAK :P
DU HAR SJUKT MYCKET KLÄDER MEN DU ANVÄNDER ENDAST SAMMA HELA TIDEN ;P

Reply
Kristina från Desajn.nu

Skitsnygga kläder!:)

Kom gärna till min design och inredningsblogg!:D Full av inspiration, bilder, senaste trenderna, shopping-tips, Vintage, tävlingar och massa fler överraskningar ;)

Reply
Anonym

Kan inte du ha på dig den där svarta kjolen med jättestor rosett någon dag? du passade så galet bra i den! Love your blog

Reply
Kenza

Adina: Han lukta prutt! Haha skoja, jag vet inte. Sniffade aldrig på honom

Angelica: Hjorthagen, tillhör Östermalm. Mysigt ställe! Fast de bygger om som fan här överallt och det är lite irriterande :P

Linn: Man har ju sina favoriter! Och de kommer och går. Fast Converse och Raybans är alltid mina favvisar

Anonym: Hmm.. Den från halika? Jag tror inte att jag kan dra igen den nu, den var riktigt tight förut också ;-)

Reply
Maja

Hei Kenza! Jeg vet ikke om du har sett det allerede, men tenkte jeg kunne tipse deg uansett. De har en baseball jakke på hjemmesiden til Gina Tricot nå, veldig lik den fra Bik Bok som du skrev om for en liten stund siden. :-) Klem (inte på røven, haha) fra Norge :)

Reply
Elina

Kenza! Hur mycket kostade leopardtightsen? Och tror du dom finns kvar? Tack för en bra blogg!!!

Reply
Fanny

Kom och kolla in min blogg- FULL av smarriga recept! Vad har du för kamera? Och vem är det egentligen som tar dina bilder, har du bara självutlösning?? <3 Kram

Reply
Kenza

Elina: De kostade 79 kr. Ingen aning! Det var dock inte jättelänge sedan jag köpte dem så kika!

Fanny: Canon G11. Nej nej, självutlösarn använder jag bara i värsta fall. Annars fotar en vän eller min pojkvän.

Maja: Var inne och tittade på den idag, den är mer som en tröja tyvärr :(

H: Haha, idag är jag smal och har gått ner i vikt och igår var jag tjock hade gått upp massa i vikt. Sluta vara så himla kroppsfixerade!!!

Reply
elin

hej! kan inte du ta en outfitbil framifrån, sidan och bakifrån? så man ser lite från andra vinklar. Du klär dig så snyggt och det är så kul att få insperation.

pussgulle!

Reply
Alexandra

Känns det inte lite konstigt att gå in på sin statistik och se flera 1000 folk som läser sin blogg?, alltså att det så så himla många som läser om en själv.

Reply
Julia ^^

Åh,Jag ÄLSKAR dina stickade tjockis tröjor! :O

Du är så fin Kenza,Även om du inte har något smink eller nåt så är du alltid så otroligt vacker!*avensjuk*
haha ^

Reply
elina

du vad kostar den vita snygga stickade tröjan som är ifrån weekday?:) den är så himla snygg, måste ju bara köpa den asså!!:D kram!

Reply
Laura :))

Jag är en av dem som ÄLSKAR dina oufits!!! :D Dem är sjuuukt snygga!!! Din kofta är ur gullig! :D Hoppas du får en trevlig fortsättning! !! :))

kram

Reply
Maria Bui

kan inte du köra en tävling där man kan vinna din skinnjacka som du brukar använda? :D

Reply
Dude! I'm a dude

Jackan som din pojkvän har, kan du fråga han vart han köpte den, I need it, I desire it :D Tack:D

Reply
Jasmin

Hej hej, jag såg att du ville ha en sån där baseball jacka elr vad man ska kalla dem, det finns fullt av dem här uppe i Sundsvall, och det finns i färgerna marin-blå, rosa och röd! just so u know!

Reply
Lydia

hej, tänkte bara säga att du nämns i anaginas nya video haha vill du gifta dig??

Reply
h.f

hej snälla snälla snälla om du någon gång tänker sälja någon av dina converse snälla kontakta mej.. jag har bara inte råd att köpa helt nya just nu:P PUSS älskar din blogg

Reply
evelina

Kenzaaaa, du är så vacker och inte nog med det så har du en väldigt snygg tröja! finns den kvar på weekday tror du eller vet du om det finns någon liknande? :)

Reply
sofi

För några dagar sen så fråga du efter den här baseboll jackan eller vad den heter?
Och idag när jag var in på Gina Tricot så såg jag flera stycken! Det finns i flera färger, jag antar att den är nyinkommen så skynda dig om du ska hinna få tag i den!! :)

Reply
honeey

du, denna vita tröjan som du har på dig vill jag verkligen ha, har varit intresserad länge men har svårt för o hitta den? skulle du kunna hjälpa mig var jag kan hitta den? :S

Reply
anonym

Det är Mycket roligare att läsa och se om dina vardags outfits. för jag tror det är lättare att klä sig för fest och sminka sig, men vardags outfits är lite svårare faktiskt, fortsätt hehe det är verkligen till stor hjälp. tycker det är svårt nu att välja vårjacka.
har du köpt någon ny? lr kör du på skinn jacka lr den på bilden ? (nyfiken) har en från förra året som jag verkligen gillar men den är svart och känns lite tråkigt att ha samma i år igen, vad tycker du ?

Reply
anonym

SUUUPER ROLIGT MED OUTFITS BILDER :D super bra stil har du.
jag jag varit du och kryddat det ännu mer hade jag klipt en decemeter på håret. Ha en suuuper bra dag

Reply
signe

Hej!

Boka i närheten av Via del Corso. Den gatan går genom hela centrala Rom. Sen är det väl piazza di spagna som är “centralt” medans t.ex. piazza di venezia är närmare Colosseum. T.ex. =) Vid piazza di spagna ligger de större märkena så som Gucci, D&G osv. Hoppas ni får en trevlig resa!

Reply
Amanda

Åh vad mysig det låter med en weekend i Rom, det är verkligen en härlig stad. Tyvärr tycker jag inte shoppingen var alls speciellt bra, liten besvikelse. Men det är absolut ett bra ställe att semestra på, finns massa sevärdheter o mysiga gator o restauranger. :)
Du är grym, fortsätt som du gör tjejen!

Reply
bla bla

vilken modell av ray ban wayfarers har du??? det finns ju sa manga! nr ska vara skrivet pa dina ray bans! need to know plz!

Reply
Anna

Jag var i Rom för ett år sedan och ska dit igen i slutet av maj. Det är en alldeles underbar stad med fantastisk atmosfär! Egentligen spelar det inte så stor roll var i centrala Rom man bor eftersom det mesta värt att se finns inom gångavstånd, annars finns det bra buss- och tunnelbaneförbindelser. Vill du bo nära märkesshopping ska du bo vid spanska trappan. Vi ska bo nära Vatikanstaten denna gången (vilket ändå inte innebär mer än typ 20 minuters gång från Spanska trappan). Tänk på att hotellstandarden överlag är låg i Rom. Vill du bo fint enligt svensk standard får du upp i fyr-femstjärniga hotell som då också kostar lite mer. Själv reser jag med en halvtight budget och tänker ändå inte vara på rummet så mycket, så vi bokade ett B&B som kostade 240 euro för två nätter. Ett tips är att gå in på tripadvisor.com där andra resenärer skrivit omdömen om hotellen och lagt in egna bilder, mest för att kolla så att det stämmer med hotellets egen beskrivning. Ha det underbart och missa inte den italienska glassen som är to die for!

Reply
cissi

hejhej :D Brukar du sälj kläder du inte använder längre, typ på tradera eller nåt? säg till mig om du ska göra dej av med jackan på bilden!

kram<3

Reply
Johanna

Om ni läser på inlägget också och inte bara tittar på bilden så ser ni ju att hon har skrivit vart hon har köpt leopardtightsen och jackan!
Leopardtightsen är från Gina Tricot och jackan är från H&M står det ju ;p

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*