• header

Ur mina garderober – SAME

Ni vet ju att jag är sko-galen. Riktigt galen i skor. Och hittar jag ett par fina skor så kan jag inte låta bli att köpa ett par likadana fast i en annan färg också. Jag har många skor i mina garderober som är samma modell fast i olika färger.

Dessa ovan köpte jag på Zara förra våren. Älskar dem! De piffar lätt till en outfit. Något dåligt med dem är att klackarna är smala och ostadiga. Vet inte hur många gånger jag nästan vrickat fötterna i dem på Stockholms gator, speciellt där det är kullersten haha

123 Comments

Maria

I have blue, but for me they are very comfortable)
…but maybe we have better roads in Russia :)

Reply
Beatrice

Jag har likadana i rosa och kan ju bara instämma i vad du skriver , bor i Göteborg och här har vi MASSA kullerstenar haha :)

Reply
Aynoor

Ville ba undra, du pratar inte rätt så mycket om din pappa, har alltid undrat varför.. Om du inte vill säga så e det lugnt :P för jag har också problem med detta…

Reply
Christina

Det är ju de absolut skönaste skorna ever, köpte på mig två par rosa och ett par blå, dom slits ganska så fort i resåren!!

Reply
Tiffany

Asså måste bara säga att du liknar leona lewis såååå sjukt mkt!! kan nte du ta och fråga dina läsare om dom också tycker de? ja tycker ni båda är klockrena tvillingar! :D

Reply
malin

som någon sa en gång.. om män hade använt klackskor back in the day så hade kullersten inte funnits.

Reply
Dijana

Tips mot ont i fötterna : spec i kullerstenar.. det är att ta med sej ett par xtra skor..det gör jag och funkar bra..=)..

Reply
anna

Vet inte varför jag itne gillar dig eller varför jag ens läser din blogg? Men det måste ju vara något som dra mig hit. Kanske är jag avundsjuk? Eller kanske är det som dom säger, att du är falsk? Men jag älskar iaf att du bjuder på dig själv i dina bilder och inlägg

Reply
Laura :))

JAG ÄR OCKSÅ SKOGALEN!!! :D När jag ska bestämma färg tar det minst en timma för att bestämma! Sen tillslut besluter min mamma att jag får Båda , HAHAH! x)

Ha det så bra!! :D

Reply
F.

Jag är exakt likadan, både när det gäller skor och kläder. Hittar jag nåt jag gillar köper jag minst två :-). Galet snygga förresten!!!

Reply
BETTY SVENSSOn

Hej kenza! din blogg är skitbra! måste bara få veta någon bra sida vart man kan köpa coola ringar eller vart du köpt dina ringar?! tacksam för svar!

Reply
Malin

Jag kom & tänka på en sak, du är faktiskt väldigt lik Miley Cyrus i ansiktet och på det dära flummiga sättet :P hehe, älskar din blogg!! :)

Reply
josse

hej kenza! jag undrar om du använder brun-utan-sol i ansiktet? jag använder dove’s summerglow på kroppen men tycker att den är alldeles för fet att ha i ansiktet så har du nåt tips på någon bra produkt?? :)
vill ju inte vara blek i ansiktet och ha brun kropp liksom:P

Reply
Emelie

HALLÅ ALLA I BLOGGVÄRLDEN!!!

SKITSNYGGA SKOR KENZA! SPECIELLT DOM ROSA! JAG MÅSTE SÄGA ATT DIN NYA DESIGN PÅ BLOGGEN ÄR RÅSNYGG! JAG HAR PRECIS GJORT OM MIN OCKSÅ, KIKA GÄRNA IN OM NI VILL OCH BERÄTTA VAD NI TYCKER!

HOPPAS NI ALLA FÅR EN HÄRLIG FREDAGKVÄLL,
KRAM FRÅN MIN NYSTARTADE BLOGG!
EMELIE

Reply
Helena

Du säger att man lär sig att gå i högklackat, men hur då? Jag får alltid lika ont, haha :P Förresten så var skorna jättesnygga! :)

Reply
Dixi Wonderland

Jag har ett par stilett klackar som jag skulle använda för första gången på en fest och jag blev chockad över vilken stor skillnad det är på stilett och skilklack :P

Reply
Kerstin

Skulle inte du kunna fota alla dina finaste skor? Jag älskar skor nästan över allt annat, det hade varit bussigt, du har så bra smak!
Kram Kerstin

Reply
mikaela

FÅR JAG KÖPA ELLER HYRA ENA PARET? BÖRJAR GRÅTA OM JAG INTE FÅR HA DE BLÅNPÅ STUDENTEN TYP.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*