• header

Fotboll och pizza

Great day! Vi lirade boll på en fotbollsplan inne i stan i det härliga vädret (vad har hänt med mig? jag har blivit värsta mesen på plan. min gamla fotbollstränare skulle skämmas haha) och sedan käkade vi pizza. Gött. Glömde tyvärr kameran hemma men jag ska försöka ge er en bild av hur det såg ut. Det konstgjorda gräset var vackert grönt, himlen var underbart blå, solen lyste i våra vackra ansikten, uppe i träden kunde man höra fåglarna kvittra, 15 killar och en liten virrig tjej på plan. Haha, skoja.

Nu ska jag ta itu med mailen för den har jag knappt kollat på hela helgen. Sedan ska jag svara på lite frågor och visa något ur mina garderober. Kram! ♥

125 Comments

K

dagens fråga: vilka sporter har du gått i, berätta om hur det var! vilken var roligast?

Reply
Marie

Trevligt med sommar och sol redan, här högst upp i Norrland är det fortfarande vinter.. precis som i december ungefär. Trevligt.

Reply
josefine

hur sätter du upp ditt hår när du bara har det så i en toffs,de blir alltid så fint på dig? gör du lockar i håret och hur gör du? för på mig fler det alltid massa babyhår som står ut vid pannan o sidorna..
kanske skulle frågan kunna bli en dagens fråga? :)

Reply
Vickan

Haha, samma här gällande fotbollen. Men hade varit riktigt kul att få dra ut och lira igen :) Låter som att ni haft en go dag i alla fall.

Reply
Emily!

när kommer du till halmstad nästa gång? tycker du ska komma hit och träffa mig tyyyp! :D puss på snygga dig

Reply
P a t r i c i a

Heej kenza :D. jag tycker din blogg är kul att läsa och du verkar vara en kul person. Men jag undrar hur din blogg blev känd?! vore jätte kul om du svarade på min fårga :

Reply
Lilly

“min gamla fotbollstränare skulle skämmas haha”
hahaha orka få det och låta som om du gick på fotboll halva ditt liv :)

Reply
Katariina

Will the shops be open in Stockholm on May Day? Because I’m coming to Stockholm and it would be nice to know, if the shops are open ;-D

Reply
majken

skulle du kunna visa hur du fixar ditt hår i sidbena, alltså allt håret ligger på ena sidan :D jag tycker det är så galet snyggt men jag vet inte hur jag ska göra för att det ska bli snyggt! din sidbena blir alltid så snyggt :) <3

kan du visa ditt bästa och mest använda köp/plagg ur din garderob? :D <3 <3

Reply
Lisa

Den där tröjan är väl Aleks? För han är väl typ karatemästare eller nåt? ;D

Ha det bra!

Reply
felicia

hej! vet du något ställe det de finns fina högklackade sommar skor? alla dina skor är jätte fina, men vart hittar du alla? kram felicia.

Reply
hanna

”dagens fråga”
Hur får du såna fina ögonfransar?
Har du några tips hur dom kan bli så bra som möjligt när man använder mascara, och vilken mascara använder du?

KRAMAR Hanna =)

Reply
julia

Åh vad härligt! Haha du skulle se mig, jag är nog 1000 gånger sämre på fotboll än dig. Det blir lätt så om man är bollrädd, hehe.

Reply
Stina

Kan du snäääla ta ett foto på dina garderober och visa hur de ser ut innuti och hur de står i rummet typ? :)

Reply
Lisa

Jag har ett förslag på Dagens Fråga. ♥

Har du/har du haft någon kontakt med din förra pojkvän Anthony?

Reply
amanda

vart finns bustiern att köpa som du har på din header? =) älskar din blogg!!

Reply
DAGENS FRÅGA!!! SNÄLLA SVARA FINA KENZA!

SNÄLLLLLLLA kenza kan du inte berätta om din navelpiercing? det e så att jag vill göra en men undrar, gjorde det ont? hur kändes det och sen hur ska man sköta den? Tacksam för svar!!!!

Reply
julia

hej kenza! jag hade blivit jätteglad om du hade gått in på min blogg och antingen komenterat eller skickat ett mail om vad du tycker. du är bäst..the only drug I need is watching your blog ;) och så avundsjuk på ditt utseende! kram

Reply
Yoera

Hej Kenza! På din tröja (on the picture) står det “Karate Sweden”. Har du gått på karate eller går du? :o

Kramizzar Yoera

Reply
Dess

Hej! Jag vet inte hur man skickar in till dagens fråga, kan man göra det här? (oteknisk som bara den, jag vet) Skulle i alla fall vilja fråga hur du fick ditt MTV- jobb, är en realtivt ny läsare så jag vet inte så mycket om just det, och tycker det verkar intressant :P men vad har du för utbildning, hur kom du i kontakt med jobbet? Tack för en bra blogg :)

Reply
Maria

Herregud, du er så pen! Du har sikkert hørt det mange ganger før, men jeg må bare si det. Har et spørsmål til deg også;

Hva trener du og spiser? Du har en super kropp som mange kunne ha dødd for!

Reply
micka

avundsjuk på att du fortfarande är så fint solbrun :) jag hoppas min resa blir av på tisdag! man vet ju aldrig vad som händer.. vulkanutbrott osv, haha.

Reply
Polisen

ooOoooOoo… Du är så vacker ! När jag ändå är här kan jag göra lite reklam ju.

Oanvända chinos: 70 kr
Oanvända väskor: 60-100 kr
oanvänd trenchcoat: 150 kr
Perfekt väska: 200 kr
Världens snyggaste stövlar: 450 kr (pris kan diskuteras)

Reply
keke

HAHHAHA. Ja översatte din blogg till engelska nyss för att se hur de ser ut då och fan va skumt de blev när de stod “I have been worst tits on floor” ist för att du blivit mesig på plan. HAHAH. Hur får dom ihop det? :’D

Älskar din blogg och tkr du verkar så jävla go. Ta hand om dej snygging :)

Reply
My

Har en liten fråga bara, såg att det står karate of sweden på din tröja, och undrar om du tränar/tränat karate? Jag gör nämligen det själv, och man ser det inte på alltför många ställen :)

Reply
Julia.

Ascool tröja! Har för mig att det är en av landslagströjorna i Karate.. tränar nämligen det! Gör du det? :-D Älskar din blogg, kram.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*