• header

Födelsedagsfirande

Har varit upptagen hela dagen men hinner skriva lite nu.

Nu sticker jag iväg! Mina fina vänner har bokat bord på en restaurang. Det blir jag, min pojkvän, mina närmsta tjejkompisar och mina närmsta killkompisar. Precis så som jag vill ha det. Vill ha min familj där också men min mami jobbar så de ska fira mig imorgon istället.

Efter middagen och lite drinkar möter vi upp ett till gäng vänner och dansar loss på Café Opera där Jayson har fixat lite grejer. Det här ska bli så jävla kul!! =)

Jag kommer förmodligen vara den mest frusna bajskorven i hela stan idag men va fan… Min spetsklänning är ju snyggast till bara ben!

Vi hörs imorgon när jag väl vaknar. Har en känsla av att det här kommer bli en rätt galen kväll… ♥

479 Comments

Anna

Hej !

Grattis på din födelsedag ! ville även passa på att nämna vilken snygg outfit du har =) , sedan har jag bara en mini fråga till dig, jag har alltid undrat hur man får ett sådant fint svall som du har på dessa bilder.

Ha en superbra dag !! kramar

Reply
Olivia

Grattis på födelsedagen!!
Hoppas du har en bra kväll.
Söt du blev! Jätte fin spetsklänning, och det är värt att få frysa lite när man har en sån fin klänning på sig..vill man vara fin får man lida pin (haha, hatar uttrycket men aja) :P

Reply
Johanna A

Hej Kenza. Grattis! och snygg klänning. Kolla googlad.nu o se hur många som googlar på ditt namn varje månad.. det var det värsta jag sett!! =)

Reply
Sabina

Cha Kenza!

Jag har alltid undrat, vad använder du för locktång? du har nog aldrig nämnt det på din blogg, men det är en fin frisyr, och många andra undrar nog också vad för sorts locktång du använder, jag är fett sugen på en sån frisyr, (jag har äntligen fått längden till det nu)

Gött om du kunde nämna det, skadar aldrig att göra reklam för locktången heller ju (man bryter ju inga etikregler på en blogg ju) ;)

Reply
Emelie

Du är GUDOMLIGT vacker, Kenza! Du har verkligen nått ut genom skärmen, rört vid mitt hjärta och inspirerat mig. Hoppas du har haft en fantastisk födelsedag med dina närmsta. Grattis lite sådär i efterskott :)

Reply
anna

Åh vad fin du är kenza! tänka bara fråga hur du får till ditt hår sådär vågigt?
Kram Anna

Reply
Ida

Så himla fin klänning! Såg att den fanns på nelly igen (för visst är det den?) för några dagar sedan. Riktigt ugen att klicka hem den!
Ha en grym kväll nu! Grattis btw!

Reply
pernilla

Happy Bday Kenza. Hoppas du har haft den roligaste födelsedagen man kan ha! :) Kram.

Reply
Sammy

LOVE the dress! Just gorgeous!

Only some people can do the open back (I can’t) but you definitely can! Jealous!

Reply
Diana

Gud så vackert! Stunning!

Vad använder du för tång när du gör dina lockar? Kan du inte lägga upp en video på hur du gör eller en bild på tången som du använder?
Jag är så avis på dina lockar ;)

KRAM

Reply
sandra

gud vilken fin klänning, inte alla som får bära utan att det snackas skit ;) men är man stor bloggerska, bor i sthlm och ser bra ut ja då går det vägen, skönt att unna sig ;) i lilla jönköping hade ALLA glott ögonen ur sig och andra tjejer hade börjat leta fel….denna klänning var skitfin….

Reply
Nadja!

Du är helt otroligt vacker i håret på bilderna! Jag har länge velat göra håret så fint jämnt vågit, hur gör du? Jag tror fler skulle gilla ett inlägg om hur du gör ditt hår!!

Reply
Natalie

Hej ur gulliga Kenza! Jag undrar vad du använder dig av för BH eller liknande under sådana klänningar med sån djup rygg? Tacksam för svar!

Reply
Em

Hej! Vart har du köpt den där spetskläningen? jag har sätt mkt folk som har ungefär en såndär, tkr dom är så fin.
Grattis iefterskott :)

Reply
Sandra Dahlgren

Kenza sötnos, vart har du köpt den fina klänningen? :) Vet att det var ett tag sen, har sätt den förut i din blogg! Den är så fin på dig, du var jätte vacker, hoppas du haft en toppen födelsedag för det är du verkligen värd! Kram på dig

Reply
issa

hahah kännnsss liiiiite fel att ställa samma fråga som alla andra men VART KOMMER KLÄNNINGEN IFRÅN!? den är verkligen *to die for*
hihi grattis i efterskott! :D

Reply
Anna

Oh my god,vilken otrolig klänning!!typ den vackraste jag sett i hela mitt liv! är den från nelly?

Reply
Anna

Måste man skilja på könen på sina kompisar? Jag brukar säga “kompisar” rätt och slätt, känner inget behov av att dela upp dem i tjejer och killar.

Reply
angelika

snälla berätta vart du köpt klänningen, letar efter en vit “annorlunda” klänning till studenten och din klänning var vacker som fan!

Reply
feliciA

hej SNÄLLA svara på det här!
men hur gör du dina lockar du har på kortet?
vill göra är så trött p mitt hår:P
kram

Reply
Malin

Hej Kenza! Underbar blogg!

Ville fråga dig hur du lockar ditt hår som på bilden med den vita spetsklänningen? Det är nästan mer vågigt än lockigt och jag älskar det! Hur bär du dig åt?

Kram

Reply
Nadine from germany

pleeeeeeeaaaaaaaaaseeeeeeeee show how you do your hair it looks so pretty i want them like this for my prom soo pleas :-*

Reply
Lydia

Du är verkligen hur jävla sjukt fin! Jag smälter när jag ser dina bilder! Skönhet:) och klänningen är klockren!!

Reply
emma

kenza, jag verkligen ÄLSKAR dina lockar. och undrar vad du andvänder för något att fixa till dom. sånna lockar har jag alltid velat fixa men inte kunnat. kram emma

Reply
Madde

Hej kenza!
Skitsnygga lockar i håret. Jag lyckas aldrig göra sånna :(
Har du lust att dela med dig av hur du gör.
Snälla (a)
Massa kramar

Reply
malin

JAAAAAAAAAA men verkligen! jag vill oxa veta hur du lockar haret sa.. vet oxa att du har berattat men snalla gor det igen!!!! hur far du alla lockar att ligga pa samma plats om du fattar.. asssa det ser ut som att du delat haret i tva stora delar pa varsin sida om huvet o sen lockat hela den sektionen sa att alla vagar sig at samma hall o ligger jams med varandra!

Reply
micaela

Meen , due så fiiin ! Du ska vara stolt över din själv Kenza, verkligen.. :) och jag måste också fråga vart du har köpt den underbara klänningen`? är det typ bicboc elr Gina? :P

Reply
Medelin

Grattis Kenza! Tycker du är en helt otroligt härlig och skön tjej.
Följer din blogg. Och avgudar den, + du är såå söt.
Hoppas du fick en jättefin födelsedag och firande! Min bästa vä fyller år samma dag som du!:)

StoraGrattisKramar

Reply
Ebba

Hej Kenza! Vet att klänningen du bär är från Irland, eller var det Island? Haha! Men har du någon aning om vad det är för märke? Tack i för hand! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*