• header

Hur många läsare har du egentligen? Är du Sveriges största blogg?

Svar: Jag låter denna bild på min statistik tala för sig själv. Den är hämtad från annonsföretaget Tailsweep som mäter enligt KIA-index

 

Jag har alltså ca 395 400 läsare om man ska vara exakt, detta är unika besökare per vecka, alla kollar ju inte in varje dag. Om dagen har jag ca 140 000 unika besökare och detta gör väl mig till Sveriges största blogg. Det har jag varit sedan jag gick om Blondinbella för ett bra tag sedan (vad kan det ha varit, två år sedan? minns ej..), men jag ser ingen anledning till att sitta och skriva det för om Alexandra (som har 100 000 unika besökare om dagen enligt henne själv) vill tro att hon skriver Sveriges största blogg får hon gärna göra det. Jag har liksom ingenting emot det och jag är inte ute efter att starta något tjaffs. Jag har bättre saker för mig än att hålla på med sånt, haha.

Ps. Bloggportalens statistik ska man inte kolla på för de mäter antal besök per ip-adress OCH per timme i veckan. Tillexepemel – går en person in en gång i timmen på ett dygn blir det 24 besök enligt bloggportalens mätning. Och så gånger sju. Ni fattar?  De mäter alltså per timme de senaste 7 dygnen.

247 Comments

Aynoor svarar

Till … : Hon har inte lagt nakenbilder. Och får jag fråga en sak? Hur länge sen var det du gick in i Kissies.se? Jo, sist jag tittade, (jag tittar inte på hennes blogg, men jag gjorde det bara en gång), så hade hon lagt en bild på sig själv nästan NAKEN! Brösten helt ute i varje bild, o jo, jag gick in i kommentarer och såg att vartenda kommentar var antingen reklamer för sina egna bloggar eller argument, och klagomål om att hon bara visar brösten i alla bilder. Och hon gjorde ett inlägg som visade en naken bild på henne som hon hade gjort suddig på personliga delar och det stod ‘Ny header? Eller nej.’ Och så var kommentaret slut. Varför ska hon skriva ett fucking kommentar när hon redan vet vad svaret är? DET kallar man nakenbilder. Och du, Kenza har inte gjort nakenbilder for fucks sake!

Reply
Hahah

Hahah, du dumförklara dig just. går en person in en gång i timmen på ett dygn blir det 24 besök enligt bloggportalens mätning. Och så gånger sju. Ni fattar? De mäter alltså per timme de senaste 7 dygnen.

Men det är ju samma sak med alla bloggare i bloggportalen, och Kissie har fortfarande fler besökare än dig.

Kenzas svar: Det jag försökte få fram där är att bloggportalens statistik inte är pålitlig. Folk klickar sig in på Alexandras blogg oftare eftersom att hon uppdaterar mer än mig så hon får fler besök då enligt bloggportalen som mäter per timme. Det låter väl logiskt? Kram!

Reply
Daisy

Men stackars dig Kenza, det är så många som är avundsjuka på dig. Tja du borde ta det där som en komplimang ;-)

Reply
Lovisa

Hejsan Kenza!
Din blogg är en unik sådan som man kollar in på var och varannan dag & man blir lika förvånad varje gång!
Inspererande!
Jag har två frågor, vad är det som får dig att blogga ?
& Jag älskar att skriva & skriver mycket krönikor & sånt. Men hur ska man få dom publicerade :)?
Tack för en kick ass-blogg !

Reply
Tornevall

Inte helt rätt dock – Vad ni småtjejer ofta missar när ni säger att ni har unika besökare är det faktum att tekniken är lite mer avancerad än så. Exempelvis, alla mobila/3G/osv-anslutningar byter ipadress väldigt ofta, likväl som vissa fasta DHCP-anslutningar gör. Det är inte alls säkert således att de unika träffarna innebär exakt samma sak som unika MÄNNISKOR. Men så är det ju amatörer vi har att göra med också…

Reply
hmm

Kissie har väl Sveriges största blogg? jag tycker din blogg är super men alexandra har väl fler besökare det måste ju finnas en anledning att ALLA kallar henne Sveriges största bloggare. Förövrigt toppen blogg!

Reply
modemix/sheima

inte bara kissie som kallar sig sveriges största blogg, ALLA gör ju det. och bloggportalen KAN inte ha fel, sorry men jag väljer att lita på bloggportalen..

Reply
sandra

Kissie kan ta sig ngn stans!!
Din blogg är roligare för att:
– du super dig inte full varje helg.
– du orginal (har inga fejk bröst)
– du skryter inte om allt!
– du är såååå mycket snyggare än henne!
Kärlek på din blogg <3

Reply
Sandra

Haha ja men det där har vi ju vetat länge! Bloggportalen mäter ju jätteknasigt. Har du 140 000 och hon 100 000 är det ju inte så svårt att räkna ut vem som är störst, om man inte är iqbefriad dvs ^^

Reply
Sandra

Detta är en av anledningarna till att älska dig Kenza, du har inget behov av att sitta och skryta eller trycka ner andra. Keep it going girl!

Reply
någon med tankar

Vad gör en blogg till Sveriges största blogg? Är det hur många som faktiskt har varit inne på bloggen eller är det hur mycket tid det svenska folket lägger ner på att uppmärksamma bloggaren?
Är det mindre värt när människor väljer att titta på en blogg ofta en när många olika personer går in på bloggen?

I resonemanget “Sveriges största blogg” finns tusentals värderingar om vad som gör en känd.
Jag själv kan inte svara på vad jag anser vara mer eller mindre värt, men för att kunna kalla sig Sveriges största blogga måste man kanske veta hur många människor därute som faktiskt pratar om bloggen i sitt vardagliga liv, med sina kompisar typ. Och också hur mycket bloggen i fråga påverkar Sveriges människor, och jag tror att varken du eller Alexandra kan visa oss svaret på den frågan.

Jag förstår att det ligger en massa massa pengar i att vara “Sveriges största blogg” men snälla, pengar är inte allt.
I slutänden är resonemanget inte bättre än diskussionen om vem som har bäst betyg eller vem som kan springa fortast. Det är bara onödigt.

Jag tycker du verkar schysst, men snälla för oss vanliga människors skull, visa att du är lite mognare än henne och lägg inte ut sådan här tävlingsskit på bloggen, svara istället på frågor från alla dom osäkra tjejerna som behöver hjälp av någon som verkar ha den självkänslan som dom saknar men vill ha. Visa bra egenskaper, engagera dig i samhället, läs på lite om världsläget m.m. Det hade varit att vara Sveriges största blogg, om inte annat just på grund av att det är smart och visar på att du faktiskt är en bra förebild.

Jaja, blabla, du verkar i alla fall cool, sluta aldrig vara en stark tjej, och jag gillar tjejer som vågar ta framgång, Kenza som Kissie :)

Reply
Linnea Nieminen

JAG TYCKER MERA OM DIN BLOGG ÄN OM KISSIES men du kan väl bara för att ens leka mogen medge att hennes blogg är större än din? :D Jag menar att okej, bloggportalen kanske är lite opålitlig i stora drag men de räknar varje blogg på samma sätt. För tillfället talar siffrorna för Kissie och så länge som du hon inte sätter upp en liknande tabell i sin blogg så har du inga bevis på att du är störst :) Jag tycker det är jävla synd att du gick och skriva detta inlägg då det gav en väldigt omogen bild av dig och om du påriktigt inte skulle bry dig skulle du inte heller välja just den här frågan att svara på av alla du får dagligen…Jag gillar fortfarande din blogg men lägg av med sånthär, puss och kram! <3

Reply
Mia Ankarvall

Najs!! Är du stor så är du! Är ju bara till att gratta till att du läses av många, och för de som vill göra liknande så är det väl bara att kika in i din blogg och fundera på vad det är du gör som funkar bra.

Du var med på veckans Smurftips hos DoctorSpinn så jag var tvungen att kolla vad han syftade på.

Grattis bara.. kul! :D
/Mia

Reply
sandra

Din blogg är skit tråkigt! Jag fattar inte vilka som läser den egentligen (jag kom in nu från bloggkommentarernas länk). Du är allmänt tråkig och ingenting spännande händer i din blogg förutom en liten tur med hunden eller du tog en fika på stan… Kissie är iaf rolig utan att behöva försöka göra sig till som du brukar!!

Reply
andreas (ung kille)

Men om inte blogg portalen stämmer, så är det konstigt.. för den visar ett antal sa du ju? men den visar även hur många du har enligt den och då har ju hon mer än dig.. så hon borde ju fortfarande vara större en dig? tror inte portalen ljuger. hon borde visa sin andra statestik som du har gjort.

Reply
maj

okej? du har tagit upp många ggr hur många besökare du har och nu om du säger att du inte bryr dig, varför ta upp det då? jag läser din blogg varje dag, får inspiration och så klart tkr jag att den är bra! men börjar fundera lite när du tar upp samma sak om igen, om du nu säger att du inte bryr dig. klart om folk frågar om och om igen och om en annan bloggare säger att dennes blogg är större, so what? måste du bevisa att du har större? och du säger att du inte bryr dig?! varför försöka bevisa något när du själv vet att den är en av de största i sverige. men förstår om du vill skryta lite..

Reply
carro

Men då måste ju kissie också kolla enligt tailsweep, och hon kollar ju på bloggportalen, så hon har nog fortfarande sveriges största blogg då kanske…när ni kollar enligt samma statistik:)

Reply
simone

Mitt mål är att få några tusen fasta besökare, dina är oslagbara XD Haha nej men jag vill nå ut med olika budskap och diskussioner, nå ut till unga tjejrer och killar – detta kanske känns för privat, men har du några bloggtips på vägen? Är det bara att fortsätta skriva? för jag har skrivit i lite mer än ett år och ägnar all min tid åt bloggen fullt ut! Skulle behöva något peppande på vägen, tips och idéer eller liknande.. Ja du hajar nog :)

Kramar Simone

Reply
Julia

Så det är egentligen du och inte Kissie som är sveriges största bloggerska? :D
Din blogg är bättre!

Reply
En bloggläsare

Din blogg är verkligen skitbra! :)
Tillskilnad från Kissie som både snackar skit och är helt fake.
Fortsätt med det du gör!
Älskar den verklgen! :)

Reply
Amanda

Hahahhaha fy sjutton vad gutt att du äger Alexandra. Du är dessutom mycket mer värd dina läsare än vad hon är.

Reply
tilda

haha, vem fan är alexandra? o.O haha ja där ser vi ju hur känd hon är. Har ingen aning om vem det är, lol

Reply
CANDYBOX COLLECTOR - nu 875 unika tablettaskar !

Lite roligt att du säger att du inte orkar tjata om det – men ändå gör du ett helt inlägg om det.

Kissies blogg är ju den största. Det är ju inte antalet unika besökare som gör en blogg till den största, för då kan man undra varför du har så lite kommentarer till dina inlägg i förhållande till hur många som tittar in här? Alla besök är inte en läsare.

Är det inte dessutom mer prestíge att locka till sig en och samma läsare till bloggen flera ggr/dygn? Så om Kissie har fler besök/timme från samma ip-adress så är väl det ett bevis för att hennes blogg är mer underhållande :-)

Och hoppas nu för en gångs skull att man kan lämna neutral kritik UTAN att folk direkt ska argumentera med att man är avundsjuk.

Reply
Isabell

Jag tk din blogg är intressantare än Alexandra. Men ni är så olika så det är svårt att jämnföra.

Reply
bell

Inget illa menat, men du har faktiskt fel. Om man tar det som du har på bloggportalen delat med 7 (den räknar ju i en hel vecka innan den börjar om på 0) så blir det 144 288 per dag, och det stämmer ju bra med denna printen du tagit på din statistik.

Reply
bell

Men kenza bloggportalen kan omöjligt mäta per timme, eftersom att delar man summan som står där med 7 så får man fram lika många besökare som du påstår dig ha här om dagen??

Reply
bell

Kenzas svar: det hon har visat upp e från bloggportalen, som räknar per ip adress per timme de senaste 7 dygnen. Kram!

så svarar du, men isåfall kan du omöjligt ha 140 000 besökare, för på bloggportalen har du ca en miljon och isåfall kan du ju absolut inte ha 140000 läsare per dag, om bloggportlen räknar per timme?? hur förklarar du det

Reply
empa

Fan vad GÖTT! Du är mycket bättre än Kissie, önskar att alla bara kunde sluta läsa hennes skitblogg. Puss

Reply
Lisa

Men hur kommer det sig att du säger att du har 395 000 besökare på en vecka, men 140 000 om dagen?

140 000*7= 980 000
395 000/7= 56 428

Det är ändå jätte många, varför ljuga?

——–

Kenzas svar: 395 000 (eller vad det nu är) UNIKA per vecka, men alla går inte in varje dag. Du kan se min statistik på Tailsweep.se innan du börjar anklaga mig för något.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*