• header

Hand jewellery

Titta vilket snyggt handsmycke jag fick hem! Det kommer pryda min hand redan ikväll då vi ska ut och fira Nadia.

Smycket kommer från Cocoo.se

127 Comments

fanny

Hej Kenza! Jag letar efter en studentklänning, vill dock inte att den ska sitta helt slimmad men ha någon häftigare, coolare som gärna får vara i spets eller något sånt. Gillar affärer som zara och topshop! Men du har inte tips på några fina? Hade blivit jätteglad då! :)

Reply
lollo

Gud villket fint!!!

Jag måste bara säga hur mycket jag älskar idn blogg. Läser den säkert 5-10 gr per dag. Du har en snygg stil och du har insperat mig grymt mycket. Jag älskar sättet du skrivr och jaaa jag älskar hela don blogg!!

Reply
Moa

sjukt snyggt!
Men du, jag kan inte kommentera på din tävling här nedan :( Den sidan vill inte komma fram :(:( vill så gärna vara med i tävlingen!

Reply
Sanna

Har ett exakt likadant som jag köpte på indiska för en massa år sedan för typ 50 spänn. Har ett i guld med. Skoj att de är moderna igen.

Reply
Pauline

Kenza, du e fan asscool, o världens finaste utséende.
Är du en sådan som inte tål kritik och raderar/ändrar kommentarer mot vissa bloggare som F**i?
Du får många snälla kommentarer men jag tror självklart att många gillar dig som bloggare.

Reply
FAAAAALSK

MEN SHIT ASSÅ DU ÄR FALSK RAKT IGENOM. SNÄLLA, ALLA ÄR BESTTA AV PENGAR, SÅ TRO INTE ATT DU ÄR LITTLE MISS PERFECT. OM DET INTE VAR FÖR PENGARNA SÅ SKULLE INTE DU BLOGGA. DU SKULLE INTE KUNNA SHOPPA SÅ OFTA SOM DU GÖR, ÅKA PÅ RESA ELLER BO DÄR DU GÖR JUST NU. SÅ SLUTA LJUG OCH SÄG ATT DU INTE ÄR BESATT UTAV PENGAR FÖR DET ÄR DU.

jag looovar dig att du inte skulle blogga ETT PISS om dt inte var för dina 10000000 kr som du TJÄNAR PÅ BLOGGEN. tsss

Reply
elin

hej hej kenza! Det gick inte att kommentera på ditt inlägg med skorna så jag kommernterar här. Om jag fick välja skulle jag vilja ha gladiator-sandalerna “last night” och här kommer min lilla historia!
min kväll i de här skorna skulle börja med att jag sitter hemma och myser men så får jag ett telefon samtal! MIn kompis ska på ett “födelse-kalas” och vill att jag ska följa med och partyt börjar om typ 15 min så jag flyger upp ur soffan slänger på mej något snyggt, hoppar i ett par högklackat och eftersom jag vet att jag inte kan gå i högkackat, tar jag med mej mina asss snyga gladisar, ut ifall att. väl framme är festen helt crasy och jag hittar ett bord att ramla över ochhelt plötsligt står jag där utan skor! Men vilken tur att jag tog med mej sandalerna! de räddar hela kvällen!
haha ok där var min lilla story så hoppas jag vinner!
MVH elin

Reply
emma

Hej kenza!
jag har hur länge som helst undrat hur lång du är:)? för jag är 1.72 och känner att jag nästan är för lång för att gå med höga klackar:( vad tycker du?:)
snälla svara!:)

Reply
becca

åhh, vad fint!

Hej Kenza.
jag har försökt att komma in på ditt kommentarfällt där alla ska skriva en dag med de skor de väljer, och jag har försökt i nästan tre timmar nu men ingen skillnad. Och jag vill verkligen inte ge upp så jag tänkte köra min lilla dag med skorna här:

Oaoo vart ska jag börja….
Med dina late night 2 skor skulle jag nog aldrig ta av mig dem, har ju alltid velat ha PRECIS sånna skor och att få chansen att vinna dem är helt otroligt. Dom skorna passar till ALLTING och är inte det helt perfekt?
JO DET ÄR KLART DET ÄR!!!!!
När jag bestämt mig för en snygg outfit som jag ska ha på mig en dag på stan så måste jag ändra den hela den för att det aldrig är några skor som passar till. Ibland finns det inge jobbigare!!!
Men med dina skor så har jag löst problemet bara sådär!!!
Hemma har jag din jacka, och med skorna till kommer det passa PERFEKT!
Och man får ju inte inte glömma alla som kommer kolla på stan när jag kommer gående i dem…..

TACK PÅ FÖRHAND OCH MÅNGA KRAMAR från DITT STÖRSTA OCH DÅ MENAR JAG DITT STÖRSTA FAN, BECCAA
<3

Reply
sandra,e

Hejsan kenza det gick inte att kommentera i inlägget på din tävling så jag skriver här i stället :) Jag valde skorna Nighty Night i storelk 37 hehe,jag tycker att modellen är väldigt enkel men mycket snygg! så det vore en dröm att ha dessa skor i garderoben då det är lättmatchade. Hade jag haft dessa skor en utekväll så hade jag valt en liten simplare outfit, jag hade haft ett par skinnbrallor ett vitt slappt linne, stort sommarsvall och snygg makeup typ sotig ögon och smycken på det och där har vi den ulitimata outfitten! plus att vi kan lägga på en snygg bränna också då det kommer vara sommar när jag trippar runt med dessa hot pjuks på fötterna haha. sköt om dig och välj mig Kram :)

Reply
Karin'.

riktigt snyggt! =D
har letat efter nått liknande, så jag blev helt lycklig nu XD
tyvärr redan tillfälligt slut på cocoo… och är det lite stort, det ser ut som det kan glida ner ganska långt när man inte har handen rakt ut?

Reply
Mathilda

Jag blir så arg,tycker inte du som jag? Läs senaste på min blogg o säg gärna om du tycker som jag. Fint armband btw :) Kram:)

Reply
EMS

antingen så tänker du att: aarrgh! ännu en irriterande bloggare som bara vill få upp antalet läsare.. och helt enkelt struntar i mig.. eller så tar du dig tid i en sekund och missar INTE en FAKTISKT INTRESSANT och UNDERHÅLLANDE blogg.. din vinst.. din förlust.. på en sekund..

Reply
Lindah Marie

Snyggt!

Har en massa massa ideer till min blogg; många tävlingar där man kan vinna fina grejer genom att svara på enkla frågor, så håll utkik! :)

Reply
Julia

Det gick inte att komentera på tävlingen om skorna så jag skriver här.
Jag skulle ha valt late night 2. Jag skulle använda de på en dag i Tunisien. Jag vaknar på morgonen och sätter på mig dem till frukosten. Sedan går jag ner till stranden då har jag självklart skorna på mig. Jag går längst stranden och visar upp mina snygga skor. Sedan äter jag lunch och jag har en klänning som matchar skorna. Sedan äter jag middag med skorna på o efter det går jag ut och shoppar. På kvällen är det kyligt, men vem bryr sig när man har så snygga skor. Jag skulle ha skorna varje dag i Tunisien, inte bara en dag utan fler. När jag kommit till hotellrummet ställer jag dem vid sängen så att jag snabbt får på dem imorn.

Min storlek är 37. PS jag skulle använda de tills de är fula och slitna.

Reply
emelie

åh gud så snyggt! jag skulle beställa ett likadant som jag skulle ha på min bal, men det var slut nu :/ funderar på om man kan maila cocoo eller nått sånt :) och kolla när de kommer in igen och så :)

Reply
lajs

Snyggggttt.

Något att ha på balen kanske? Eller nah. Lite overkill på den alltså. Räcker med en lång klänning, höga skor som fan & en snygg kavaljer. Behöver ju inte slänga på ett handsmycke, kommer krossa alla rimlighetsgränser.

Reply
Rebecca

Hej kenza!
jag som många andra har försökt att komma in på ditt kommentarfällt men det går inte och jag blir tokig!!
jag tänker inte ge upp så jag kör min lilla dag/kväll här!!

En dag så har jag varit ute i MÅNGGGGAAAA timmar och shoppat för en överrasknings fest som vi ska ha för min kompis, och när jag har gått ut genom dörren så plötsligt händer det!!
Mina klackar bryts av på skorna, inte bara en heller utan båda två sammtidigt, helt otroligt! och snabbt så drabbas jag av panik, vet inte vad jag ska göra, känns som jag måste ringa akuten, men sen så kommer jag ihåg!!!
DEM SNYGGGGAAAAAAAAAAAA LAte night 2 skorna, som jag hade packat ner av en ren slump. Dem blev värkligen mina hjältar och jag behövde inte åka till akuten eller någonting utan det jag behövde göra var att ta fram DINA SKOR!!!
Och resten av kvällen så kommer jag att hålla ett 5 timmars stort tal om hur de rädda mitt liv.

hoppas du gillade det och jag är ett stort fan av dig så snälla välj mig, kommer att använda dem tills det inte fiinns några skor kvar!!!

men det hoppas jag inte händer…………

kram REBECCA
SKOR: LATE NIGHT 2

Reply
Pernilla

Jag köpte också ett likadant, exakt faktiskt, på indiska för säkert 10 år sedan. Fint då, fint nu.

Reply
caroline

Åh! Jag har ett precis likadant. Den köptes i London för drygt 10 år sedan. En klassisk modell! Snygg som bara den. Tur att jag har den i min ägo nu. :)

Reply
Carro

Säljer ett likadant smycke på tradera just nu. Sök på handsmycke så hittar ni de:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*