• header

En videoblogg från Bubbleroom-plåtningen

Här kommer en till liten video från plåtningen med Bubbleroom. Tänkte att det var lite passande eftersom att numret kommer ut nästa vecka (tror jag?)

Och så måste jag bara fråga huuuuuuuuur stillbilden lyckas bli så jävla cp varje gång. Alltså det slår ju aldrig fel!! Titta bara på denna nedan, hahaha. Man tror ju nästan att det sitter någon snubbe och väljer ut de snygga stillbilderna ;-)

100 Comments

Romeo

Hej Kenza hur mår du ? jag hoppas du mår bra
jag skriver till dig för att säga att jag tycker du är såå grym cool du har allt en avcker tjej ska ha och du ser ut o vara en mycke special person med en vacker hjärta jag såg dina bilder dom var snygga just nu jobbar jag som vakt i sture plan och i gröna lund synd att jag inte såg dig för då skulle jag säga hej he he men ok nu måste jag gå jag hoppas du får en underbar dag och om du åker till gröna lund igen så kan du alltid besöka mig till flygande elefanter eller te kopparna för jag står o jobbar i den delen av gröna lund :) ha de bra nu ok byee :)

Reply
Madelen

Måste bara säga att det är en jättetrevlig blogg du har är inne o kollar ett par gånger om dagen. Kram Madelen – bloggar från Marocco

Reply
Johanna

använd inte cp som något dumt. har du tänkt på att du kan såra människor som har det när du skriver cp så!!!!!!

Reply
LoveMeNow

Hej!
Snälla Kenza, Kan inte du gå in på min blogg och lämmna en kommentar? Snälla,Snälla,Snälla. Jag älskar dig och din blogg! Tack på förhand! :)

Reply
E

håller med nadja, folk använder ordet cp men vet inte ens vad det betyder verkar det som? väldigt respektlöst mot de som har något funktionshinder handikapp..

Reply
Kristina

kika gärna in till min inspiration och inredningsblogg!:) Full av inspiration, bilder, shoppingtips, senaste trenderna och massa mer överraskningar.

Idag har jag tips på skitsnygga Fönster prints!
http://www.desajn.nu

Reply
emelie

hej!

Jag har försökt att skicka mail till han gabriel om den där t-shirten, men det går inte!! snälla, kan du hjälpa mig? hur ska jag göra?! tack på förhand!=) / Emelie

Reply
Clara

Kan du inte visa vad du använder för hårprodukter? Skulle varit kul att se :)

Reply
Josefine

Hej Kenza =)

Kan inte du börja visa upp lite mer av gåvorna som du får hemskickade?

Kram. Josefine

Reply
Vickan

Snygging allstå! Hade varit kul att prova på modellyrket någon gång. Borde nog sticka till the studio i alla fall :)

Reply
Bunny

HAHAHHAA JAG BARA MÅSTE BERÄTTA! Du var med i min dröm inatt. Fråga mig inte varför, jag har absolut ingen aning! Haha. Det var jätte skumt i alla fall! Du bjöd in mig och nån annan tjej, ingen aning vem, till MIN sommarstuga! Vi skulle typ dricka saft och äta bullar. Och vi bara ja, vilken kul dag! Så vi åker buss dit, du är redan där. Och så öppnar du dörren och släpper in oss, och vi har typ världens packning med oss, så vi får gå fram och tillbaka hela tiden för att få in alla våra väskor. Du är jätte glad hela tiden och hjälpsam och så, och typ alldeles självlysande HAAHA! Och när vi väl kommit in är alla våra saker borta, och du säger åt oss att gå in i ett rum för där är bullarna. Hahahaha! Så vi går in där, och du bara bryter ut i värsta krigare-vrålet och bara “AHAHAA det trodde ni allt va!” och springer ut ur huset och låser in oss.

HAHAHAAHA. Så weird.
Ha en bra dag ^^

Reply
Petra

Hej Kenza!
Skulle bara skriva att jag gillar din blogg. Jag är 30 år och trebarnsmor så när jag läser din blogg känner jag mig ung på nytt, hahahahaha!!

Reply
Lisa

Läs om träning, hälsa, kost och skönhet på min blogg! Titta in och se om du blir inspirerad. Ha det bra! Kram

Reply
bella :)

NÄR SKA DU UTSE VINNAREN TILL SKOTÄVLINGEN?
du skulle ju gjort det igårkväll ;)

Reply
FRÅGA

Vad fin blogg du har! Gillar den verkligen =) Jag har en fråga bara.. Bilderna som du och Armani tar då båda gapar, hur lyckas du få lillen att göra det samtidigt? Är det bara av ren tur då han gäspar att du lyckas få med det på bild? Kram!

Reply
Ellen

Jag vill börja med att säga tack, tack för att du låter oss främlingar se in i din vardag, tack för att du låter oss få lära känna dig.
Jag ser alltid fram emot att klicka in här. Du är alltid så full av liv, det kvittar om du haft en dålig dag eller om livet skiter sig just nu, du är ändå så positiv, så sprudlande. Du uppmuntrar oss andra till att gå ut och leva livet.
Jag trodde aldrig när jag började läsa din blogg att du skulle kunna ha så stor inverkan på mig som du faktiskt haft. Oavsett om du sprallar runt på en strand i Thailand eller om du ger värsta grymma posen framför kameran, så känner man att du är äkta och ärlig. Du vågar erkänna att dina fisar också luktar ( hihihi det vet jag ju inte, men u get the point)
Du ska veta att genom bara vara dig själv har du gett mig och många andra inspiration, inspiration till att våga vara just oss själva, till att stå för det vi tycker och i att skita vad andra tycker. Tack för att vi fått lära känna dig!

Reply
M I A

Jag har en liten fråga jag undrar, skulle gärna vilja ha svar:)

Är Nadia,Daily och Mika dina allra bästa kompisar? Är inte Mirre också en av “er” eller vad man ska säga?

Kram♥

Reply
joanna

ha! fan va söt! :) men shit du som heter “fett anonym” man behöver inte överdriva åt andra hållet! ;)

Reply
Emelie

Om du ska ha en dagens fråga idag snälla ta med denna!
Jag om min pojkvän ska nämligen åka till Thailand i Juni och undrar hur mycket du gjorde av med där nere? Vad ligger “Thailands bat” tror de stavas så, på nu för tiden?

Kram

Reply
Agnes

Varför använder du cp som ett nedlåtande ord? Är det fel och vara det? Nej, verkligen inte. Varför inte bara skriva ful istället, eftersom stillbilden aldrig blir bra? Eller cp kanske betyder ful?! Ja, jag tar åt mig eftersom jag har en bror som är handikappad och jag tål inte när någon säger cp, jag blir sårad. Du är jättebra och skitsnygg, verkligen hur vacker som helst (!) men det finns andra ord att välja.

Reply
Jenny

Hej Kenza. Kan du inte slänga upp ene video på dig och ditt cheerleading team? Eller någon video där du bara är med. Kram!

Reply
Rosanna

Jag kan inte se dina videos längre.. :( Det fungerar inte och det går inte att starta dem. :(

Reply
Jonna

Snälla Snälla kan du svara på det här, vart kan jag köpa skor från din skokolektion? jag vet 3 stycken jag vill ha men vet inte vart :) tacksam för svar

JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!!

Reply
Josefine

Tråkigt att ens favoritbloggerska visar sig vara så omogen att hon kränker de som faktiskt har en cpskada.

Kenzas svar: Vad man än säger kränker man någon. Jag tänker inte längre tänka på sånt, utan bara vara jag. “Cp” är ett av orden jag använder mest så ja jag är väl jävligt omogen då. Kram!

Reply
KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Känner knappt igen dig =D

Ps. kolla in i min blogg som är fylld med outfits, bilder och annat. Passa på att bli veckans bloggare just nu!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*