• header

Valborg på Collage!

Imorgon är det Valborg och vi på Collage bjuder in er till att komma och fira hos oss! Osa HÄR för fri entré innan 23.30. Maila [email protected] för bordsbokning.

Joina även gärna vår fan-page på Facebook! :D

1

35 Comments

hg

Det är tydligen såhär du tjänar dina pengar. Genom att sitta & göra reklam för andra företag? OHj, vad coolt! Jag vill bli precis som dig när jag blir stor! -.- Att arbeta utan att göra någon form av riktig arbete är bland det bästa jag vet! Hah.

Reply
REBECKA

Hoppas att ni som ska dit får det kul!:D
Själv så blir det att fira med ett par grannkommpisar.
Besök gärna min blogg.

KRAM

Reply
REBECKA

NI SOM LÄSER DETTA KANSKE SKULLE VILJA BESÖKA MIN BLOGG OCH SKRIVA EN MASSA FRÅGOR SOM JAG SEDAN KOMMER ANVÄNDA I ” DAGENS FRÅGESTUND”
KRAM

Reply
L ☆

ÄLSKAR DIN BLOGG!

ha det bra, du är grym, kör ditt race och fortsätt i samma stil, du kommer långt!
älskar dig!

Reply
KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommer vem som helst in där, vissa ställen måste man har “högra status” eller ja =D

Ps. kolla in i min blogg som är fylld med outfits, bilder och annat. Passa på att bli veckans bloggare just nu!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Anna

Valborg firas utan tvekan bäst i Lund!! Det kan INTE Collage slå. Sök bara på Lund Block Party på youtube…DÅ VET MAN

Reply
Linda

De här kanske kan bli “dagens fråga”?
Du jobbar ju för MTV och har intervjuat tokio hotel när de kom till Sverige, tänkte bara fråga om du vet om du ska intervjua några fler artister som kommer till Sverige?
För de vore häftigt om du kanske kunde intervjua Justin Bieber när/om han kommer till Sverie och kanske lotta ut en meet n’ greet? :D

Reply
Sebastian

Vilken äcklig bild! Ser ut som bruden har massa finnar. Men have fun och kör hårt!

Reply
Manja

Hej!
En fråga bara. Kommer DJ Baby J spela på fredag?
Tacksam för svar.

Kram!

Reply
K

Kul med varberg…fast numera har man blivit pensionärsaktig och firar hemma med familjen. Annat var det förr hoho. :D

Reply
Helen

Hade varit jätteroligt att komma till Collage men tyvärr har jag fått avsmak för det. Tänkte besöka collage förrförra helgen då jag var i sthlm. Vi var ett gäng på 14 personer som skulle fira min bästa tjejkompis födelsedag. Vi kom fram till entren där det inte var någon kö. Då kommer vakten fram till oss och säger “Tyvärr, ni kommer inte in, den där killen har vita sneakers på sig”
Jag trodde först att han skämtade med tanke på att det snart är vår och alla killar har ju vita sneakers men nej då, han var gravallvarlig. Det slutade med att vi fick gå därifrån.
Riktigt dåligt tycker jag. Man kan ju inte klassa vita sneakers som ej vårdad klädsel!

Reply
Camilla

Hej! Jag skrev upp mig på den där listan, måste man få någon slags bekräftelse att man “kommit med” eller? Hur funkar det? Tacksam för svar!

Kram!

Reply
nina

asså, jag fattar inte riktigt. Sa inte du att Collage skulle stänga ner till förra hösten eller nåt? Svara gärna på denna fråga, avgudar din blogg ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*